|
|
#2581 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
czy zdradzi w końcu ktoś co to za wieszaki ??????????????
|
|
|
|
#2582 |
|
Zakorzenienie
|
Judi musialaby ci pocisnąc mms'a bo ja z przyczyn technicznych go musialam wyciepac
|
#2583 |
|
Zakorzenienie
|
no tak
pozapisywane was mam np Kristi Wizaz Anisia wizaz Kristi poszłoposzukam może kogoś jeszcze mam ![]() ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- znalazłam Veronę i Werstę d
|
|
|
|
#2584 |
|
Zakorzenienie
|
Kristi, moze sie na wieszaczki jeszcze zalapiesz
|
#2585 |
|
Zakorzenienie
|
O dzięki wielkie
fajne i jakie przydatne ![]() ![]() szkoda tylko że już wysprzedane ale może w nie wszystkich sklepach może jeszcze w którymś jakiś został Byłam zawieź pierworodnego na granie i po drugiego w przedszkolu zimno tam jak ....................... Edytowane przez kristi75 Czas edycji: 2011-02-01 o 16:02 |
|
|
|
#2586 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie nie załapałam
![]() moja panna dzis porozkładała puzzle na podłodze w kształcie grzyba i gra w klasy ma pamięć gadzina ![]() ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Anisia i tak tyle czasu nie spędzimy na dworze bo ja bym chyba zamarzła lepiej gdzies gdzie mozna usiąść a dzieciaki sie zajmą sobą no chyba ze pasuje Ci tylko godzina w moim towarzystwie i więcej nie zdzierżysz
|
#2587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wieszaki juz na liscie zakupow, przy nastepnej wizycie w ikei nie zapomnie wziac
|
|
|
|
|
#2588 |
|
Zakorzenienie
|
dla niedowiarków, biust na żywo
http://stanikomania.blox.pl/html/131...21.html?361780 i inne poradniki http://besame.blox.pl/2007/02/Stanik...radnikowo.html http://www.maheda.eu/index.php?optio...efault&lang=pl |
|
|
|
#2589 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, te co mowia, ze nic nie maja pod bluzka, prosze, zobaczcie ta dziewczyne na samym dole!
http://stanikomania.blox.pl/html/131...9,170.html?6,1 |
|
|
|
#2590 |
|
Zakorzenienie
|
Jowiszkowa kochana dzięki za mms-ka cudowna jesteś!
![]() Baby ja zachłannie bawię się w kolejny konkurs ![]() Bóg zapłać
|
#2591 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2592 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiulko możesz zawsze na mnie liczyć
marzę o takim cacuszku, ale nie za taką cenę http://www.karoline.pl/index.php?p80...1-cassis-freya |
|
|
|
#2593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2595 |
|
Zakorzenienie
|
tia chyba się skuszę jak wezmę pierwsza wypłatę
moj tż jak słyszy że biustonosz kupuję za 50 zl, to nie wierzy że kawałek tiulu ma taką wartość, jak wspominam że są i takie po 200 zł to pada trupem |
|
|
|
#2596 |
|
Zakorzenienie
|
znam to, ale zawsze mozna powiedziec, ze to tylko 3-4 4paki piwa :p a starcza na dluzej
|
|
|
|
#2597 |
|
Zakorzenienie
|
na szczęście nie trafiłam na dusigrosza i osobę której muszę się spowiadać z kazdej zakupionej rzeczy
pamiętam jak koleżanka, zawsze małżowi ściemniała, że coś tam dostała od kogoś, innym razem że coś kosztowało połowe mniej niż rzeczywiście nie mogłabym żyć z takim dusigroszem Kasiulkowa chyba także, wszak my allegrowiczki do szpiku kości |
|
|
|
#2598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj tez sprobowalby cos powiedziec!, ja na i tak malo co wydaje, bo nie lubie zakupow, ale mam czasem zachcianki i kupuje sobie co chce i za ile chce. teraz w ciazy to prawie nic nie kupuje, bo na cholere? ciazowych mam dosc, a normalnych nawet nie wiem jaki rozmiar. |
|
|
|
|
#2599 |
|
Zakorzenienie
|
Judi droga, a mnie tam gdzieś w tych numerach nie masz
wszak to Tobie pisałam o ze szpitala o fakcie narodzin mojego szczęścia ale naciskać nie będę, bo zbankrutujesz na tych mms'ach :P
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2600 |
|
Zakorzenienie
|
no. wysuszyłam łeb. już na noc bo rankiem nie chcę zamieszania robić
jak będę wychodzić o 7.30 na bus to Iga może jeszcze spać, jednak małż ją zawiezie przed 9tą do przedszkola. ja mam nadzieję wrócić z UP po 11![]() mój małż jest taki dusigrosz wnerwia mnie czasem,ale z drugiej strony to cenię. zupełnie nie zawracam sobie głowy pieniędzmi,a na koncie jednak zawsze coś jest. ja jednak lekkoduchem jestem inna sprawa,że jego czasem przesadna oszczędność nie hamuje mnie w moim wydawaniu wiem jedynie,że na starość dopiero NAPRAWDĘ zrobi się upierdliwy, nie ma siły, u starych dziadów wszystko co najgorsze się nasila no i może mnie wtedy mocno wnerwiać ![]() no ale nie wybiegajmy w przyszłość aż tak |
|
|
|
#2601 |
|
Zakorzenienie
|
Jowiszowa
niezłe chyba tylko Ty masz taki mocno centusiowy egzemplarz o ile mnie pamięć nie myli ale chyba żadna z nas nie ma jakichś zapędów mocno rozrzutnych, bo raczej środki na to nie pozwalają, nie mamy tu żadnej potentatki Hilltonów więc wszystko w normie ja wspomniałam o mocno ekstremalnym przypadku mojej koleżanki,gdzie zakup pomadki był dla niej nie lada przejściem |
|
|
|
#2602 |
|
Zakorzenienie
|
mój z kolei załuje na siebie
co mnie wkurza czasem bo żyłuje na głupie koszulki i lata non stop sprawdzac czy nie ma jakis promocji na przykład. Jesli chodzi o nas to jakos mu nie zal, na szczęście ale czasem musze sie nagadac ze lepiej kupic cos drozszego a lepszego do domu, bo on najlepiej by na samych taniochach jechał. I nie twierdze ze jak cos drozsze to musi byc lepsze no ale same wiecie ![]() Anka to za ile Ty biustonosze kupujesz ? ja zwykle za moje tyle właśnie musze dac zeby na mnie dobrze lezał ![]() Anisia no ja mysle wiec wstępnie 13 jest git spadam do pracy
|
#2603 |
|
Zakorzenienie
|
apropos drobnych zakupów kosmetycznych (takie to u mnie niezauważalne przechodzą, bez przesady
dziś użyłam po raz pierwszy tej maseczki (uwielbiam te internetowe znajomości kiedy umawiasz się z kimś na kupno/sprzedaż i dostajesz towar zanim w ogóle o przelewie pomyślisz )https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...lm.html&next=1 fajna jest |
|
|
|
#2604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2606 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2607 |
|
Zakorzenienie
|
nowe na ebay kupuje o wiele tansze niz normalnie
Edytowane przez ver_ona Czas edycji: 2011-02-01 o 21:28 |
|
|
|
#2608 |
|
Zakorzenienie
|
ej Jowiszku
na ciuchach to do 10 zł ale ostatnio nie chadzam na takie szperanie, bo Miki sie nudzi towar okropny i tyle więc bieda zawitała no więc Takuśna, nówki to zwykle tak ustawiam e-baya żeby mi wychodziło max 50-60 zł z przesyłką do polski , więcej nie potem jak ponoszę biustonosz i mi się znudzi to opylam na all, ze stratą może 15-20 zł za użytkowanie nie jestem maniaczką stanikową co ma pełne półki biustonoszy po co mi to ![]() zawsze mam na stanie 2-3 szt. i tyle, większą ilość zapominałabym używać |
|
|
|
#2609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jeszcze ze dwie leżą, takie co to do konkretnej bluzki wybitnie pasują kolorem tudzież wycięciem.jakżesz chce mi się pizzy!!!!!!!! taka niedojedzona już jestem odkąd mi gumki założyli, potem część aparatu i to już 3 tyg. aaaaaaaa,Kasiula. twój sms mnie rozbawił dla kontrastu: wlazłam wczoraj po wizycie do domu, wyszczerzyłam się do małża i co? "jeeeeeeeezu, teraz to cię już nikt nie zatrudni"
|
|
|
|
|
#2610 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Wam wielkie babencje kochane, że podbijacie Kasiulkową bransoletkę na wyżyny
![]() Kochane ja się tez już nie mogę doczekać aż sama zacznę zarabiać, mój mąż nie jest sknerowaty, ale czasem go muszę pomęczyć marzę jednak o swoim większym groszu, poza tym ostatnio zaczęło mnie bawić oszczędzanie, bo wcześniej spłukiwałam się do cna, nienormalnie się czułam jak miałam jakąś kasiorkę ![]() Ania ale cudeńko cycnikowe, super ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Jowiszkowa toż to skandal kochana, małżowi bęcki trzeba spuścić jesteś śliczna i z tym aparatem. Mi się bardzo podobasz A co do pizzy trzeba było do mnie dziś wpaść pochłonęłam 2,5 kawała do teraz czuję. W ogóle przytyłam
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:04.

pozapisywane was mam np Kristi Wizaz
może jeszcze w którymś jakiś został 

jak będę wychodzić o 7.30 na bus to Iga może jeszcze spać, jednak małż ją zawiezie przed 9tą do przedszkola. ja mam nadzieję wrócić z UP po 11
no i może mnie wtedy mocno wnerwiać