|
|||||||
| Notka |
|
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2581 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rimini zbiorczy - wakacje, obozy
W Grecji byłam w 2009r ale też w hotelu moyses tak jak Ty dopiero w tym roku hotel i miejscowość zmienili.. mi on nie przeszkadzał bo tam się tylko śpi.. w sumie mi by nawet camping nie przeszkadzał ważne żebym miała gdzie spać i żeby była łazienka nie jestem wymagająca.. Delfinarium mnie nie kręci zwykly pokaz i tyle do tego pewnie po południu jak bedzie gorąco dla mnie to tylko godzina patrzenia na delfiny i nic więcej.. San Marino wybieram ze względu na zakupy..
|
|
|
|
|
#2582 |
|
Raczkowanie
|
Ja delfinarium odpuszczam, bo delfiny piękne, no ale już na tyle ich widziałam. Jak wcześniej mówiłam, że tylko czekam na jakiś wyjazd gdzie będe mogła z nimi popływać. (: A co do innych... to napewno Rzym, i zastanawiam się nad San Marino. Czy ktoś był i mógłby mi powiedzieć jaka tam jest odzież i inne jakieś pamiątki? Jak jakieś fajnie, exotyczne mody (i tanie!) to wtedy bym pojechała.
Parki wodne też odpuszczam, bo tu gdzie mieskam mam ich na tyle, a rejs statkiem też chyba nie.
|
|
|
|
|
#2583 |
|
Raczkowanie
|
No właśnie w tym San Marino sa jakieś tanie ciuchy i inne rzeczy? Faktycznie delfinarium raczej odpuszcze, a rejs wybieracie?
|
|
|
|
|
#2584 |
|
Raczkowanie
|
nigdy nie slyszalam o ciuchach.. ale napewno są perfumy i alkohole.. ja za granicą zawsze kupuje alkohol i biorę go do Polski..zreszta skoro w San Marino jest taniej to też można kupić troche żeby wypić to przed dyskotekami..
Rejsu raczej nie wybieram chociaż w Grecji ten na Skiathos był cudowny ale tu nie wydaje mi się żeby był ciekawy..
|
|
|
|
|
#2585 |
|
Przyczajenie
|
Siemano . Zastanawiamy się właśnie nad tymi koloniami w Rimini a z tego co tu widzę to sporo osób tam było. Nie wiemy czy do Złotych Piasków czy do Rimini. Moje pytania :
1.Ile trzeba wziaść z sobą funduszy gdzieś tak żeby się dobrze zabawić ![]() 2.Od którego roku wpuszczają na imprezy i do której około możesz siedzieć na nich 3.Gdzie lepiej jechać do Bułgarii czy do Rimini 4.Czy są tam tak zwane "luzy" ;P, czy cały czas spina. No i chyba tyle link z ofertą : http://www.steja.pl/index.php?mainmo...p&idOffer=2014 |
|
|
|
|
#2586 |
|
BAN stały
|
rok temu byłam w Hiszpanii w Lloret i tam nie wpuszczali ludu poniżej 16 :/ przykladowo laska która miała urodziny podczas obozu (przedostatni dzien
) musiala czekac do tego dnia kiedy na legalu ja dopiero wpuścili ..---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- 6.07-16.07 ;d |
|
|
|
|
#2587 |
|
Przyczajenie
|
Rimini 2011 kolonie
Siemanko. Mamy zamiar z kumplami wybrać się na kolonie do Rimini ale mamy dylemat gdzie było by lepiej Czy w RIMINI czy w ZŁOTYCH PIASKACH w Bułgarii. Z tego co widze na forum było tam dużo osób więc pomóżcie.
Mam tez kilka pytań. 1.Ile trzeba wziąśc funduszy $$ aby się zabawić. ![]() 2.Od ilu lat wpuszczają na dyskoteki i do której można balować. ![]() 3.Czy są tam "luzy" i można poczuć smak zabawy ;D ![]() 4.Jak bd ktoś się wybierał z tego bióra to pisać ;D ![]() LINK DO OFERTY http://www.steja.pl/index.php?mainmo...p&idOffer=2014 pomóżcie ;p
|
|
|
|
|
#2588 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Rimini 2011 kolonie
Cytat:
W złotych piaskach byłam 2 lata temu i uważam że to był za✂✂✂isty obóz. Nie pamietam z jakiego biura byłam, ale mniejsza o to. sądzę, że 100 zł to takie minimum, najleiej weź więcej. Jeśli chodzi o dyskoteki to wpuszczają spokojnie np. do Malibu (2 lata temu przynajmniej wpuszczali) od 14 lat! Dziwne-wiem. Do Papaya (papayi? ) tak samo, ale zdecydowanie polecam Malibu i Bonkers. Wszędzie sprzedadzą Ci alkohol możesz na luzie sobie iść do baru zamówić drinka usiąść i wypić jak OSOBA PEŁNOLETNIA i nikt nie zwróci Ci uwagi xd a drinki mają za✂✂✂iste ;p mało do zwiedzania w sumie tylko Turcja alen ie polecam tego wyjazdu albo Warna (ale to je raczej coś ala "przejście się po mieście"). Duzo ludzi, sporo polaków, fajna plaża, świetni ludzie, fajne dyskoteki (duzo ich jest) i fajna pogoda. Polceam ![]() ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- a tak na marginesie wybiera się ktoś z Ok Toursa do rimini w lipcu ? Ja jadę do Villa enea. Jeśli tam ktoś był to proszę o jakieś informacje a propos dyskotek, miejsca, hotelu no krótko mówiąc wszystko ;d |
|
|
|
|
|
#2589 |
|
Przyczajenie
|
może i my się wybierzemy z tego Ok toursa ;D jutro z ziomkami pogadam to może pojedziemy razem
|
|
|
|
|
#2590 |
|
BAN stały
|
może, może
a skąd jesteście? ;d
|
|
|
|
|
#2591 |
|
Przyczajenie
|
Mińsk mazowiecki k.wawy
|
|
|
|
|
#2592 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#2593 |
|
Raczkowanie
|
Ja z przyjaciółką jedziemy na ten obóz ze steji
![]() Jaki termin ? :P My jedziemy 20-o7-31.07
|
|
#2594 |
|
Przyczajenie
|
hmmm nie wiemy musimy się zapisać ;D i się zastawiamy
a skąd jesteście ? |
|
|
|
|
#2595 |
|
Raczkowanie
|
w.Śląskie
|
|
#2596 |
|
Przyczajenie
|
daleko ;D
|
|
|
|
|
#2597 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#2598 |
|
BAN stały
|
był ktoś w villi enei ? albo wybiera się ktośdo tego hotelu ?
|
|
|
|
|
#2599 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#2600 |
|
Raczkowanie
|
Ja też bym chciała wiedzieć. Nie mają swojej strony ani nic. I to jest dopiero drugi rok używany przez OK tours czy coś takiego.
|
|
|
|
|
#2601 |
|
Raczkowanie
|
Czy któraś może jedzie na turnus 7.08-17-08 (18-22 l.) do hotelu stella*?
|
|
#2602 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#2603 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#2604 |
|
BAN stały
|
Nie polecam Villi Enei.
Smród, brud, syf i ubóstwo. Sama czytałam opinie na niemieckich stronach, bo na polskich nie ma oczywiście, że nie ma klimatyzacji, że w muszlach klozetowych nie ma wody, że koleś chciał rolety podciągnąć do góry to sznurek się urwał, a roleta spadła na głowę, że kierownik chciał zadzwonić na policje, bo powiedział, że to własnie ten facet rozwalił te żaluzje. Oprócz tego jedzenie jest podobno jak dla psa, że na obiad jest ryż bez niczego tzn. bez mięsa, sosu, warzyw - po prosu sam ryż. Do tego nie da się dogadać z obsługą, bo nikt nie zna angielskiego, wszędzie jest brudno. Nie ma basenu, pokoje co najmniej 3-osobowe, nie ma nic tam. Plusem jest chyba tylko to, że tylko 100m od Carnaby i niepłatna plaża. Nie byłam tam, ale po takiej opinii na pewno nie pojadę. Mam nadzieję, że ta informacja wam się przyda :P ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- no własnie też mam bo rok temu była w lloret z tego biura ;p |
|
|
|
|
#2605 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#2606 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeżeli to wszystko prawda to nie za ciekawie ;/ Najlepsze jest to że juz sie zapisalam do tej 'villi', no nic może nie będzie aż tak źle... |
|
|
|
|
|
#2607 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#2608 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
sądzę, ze możesz się przepisać do tej stelli nie ponosząc żadnych kosztów rezygnacji ale gdyby to bylo miesiac przed obozem wtedy bylby problem |
|
|
|
|
|
#2609 |
|
Raczkowanie
|
hej, nie wiem czy ktoś się już pytał, bo zapisaliście duuużo stron, więc nie chce mi się przeglądać, ale...
jedzie ktoś do Rimini z OK Tours w terminie 30.07-9.08 ? jeśli tak, proszę o kontakt tutaj, na PW lub gg 820463 pozdrawiam
|
|
#2610 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:36.

Parki wodne też odpuszczam, bo tu gdzie mieskam mam ich na tyle, a rejs statkiem też chyba nie.

Rejsu raczej nie wybieram chociaż w Grecji ten na Skiathos był cudowny ale tu nie wydaje mi się żeby był ciekawy..