|
|
#2581 |
|
MBZ♥
|
Dot.: Zazdrośnice część 51 :)
Zuken Tobie lepiej niech TŻ tyłkiem zakręci i czymś jeszcze
a nie 15 zeta na gogusiów tracić![]() Hawwuś ja mam dostać za 2-3 dni mam nadzieję, że przyjdzie jak w zegarku![]() Kkaś dziekuję ![]() mieszkanie lśni czyli znak, że @ tuż tuż
Edytowane przez BYou Czas edycji: 2012-03-02 o 23:46 |
|
|
|
#2582 |
|
Zakorzenienie
|
byou, u mnie wejdzie łóżko, jakaś komoda i to by było na tyle
![]() zuken idż pamiętam jak miałayśmy iść z wrocławiankami na pokaz czipendejlsów z grupona haha![]() znalazłam tanie łóżko, które wygląda na stabilne http://www.abra-meble.pl/lozko-malaga.html?a=1 |
|
|
|
#2583 |
|
Zakorzenienie
|
By, a Wy zaczynacie w tym miesiącu, czy w kwietniu?
![]() U mnie, niestety, nie ma czegoś takiego, jak @ jak w zegarku Ona żyje własnym życiem
|
#2584 |
|
Zakorzenienie
|
Tż pewnie nie będzie chciał mi kręcić
![]() Koleżanka zaprasza ale pewnie nie pójdę bo ja się brzydzę takich facetów Ale pewnie bym się uśmiała za wszystkie czasy
|
|
|
|
#2585 |
|
MBZ♥
|
Picz fajne bo ma pojemniki na pościel, moje nie ma
rozglądam się za jakąś narzutą ładną, najlepiej ze srebrnym![]() i może jedną szafkę dla siebie zmieścisz? ![]() Hawwuś w kwietniu albo w maju bo w połowie kwietnia mam jeszcze wizytę u endo i powtórzę badania, potem idę do gina z wszystkimi wynikami![]() moja robi się grzeczna i punktualna jak kiedyś, zobaczymy czy mnie nie zawiedzie teraz
|
|
|
|
#2586 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie moja nigdy nie była punktualna... A mogłaby, bo to by trochę mi ułatwiło życie
Ale nie będę narzekać, jeśli nie będzie stwarzała mi żadnych zdrowotnych problemów
|
#2587 |
|
Zakorzenienie
|
Zukenku w razie co info w klubiku na temat zlocika
sorry za zdrobnienia
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie by było jakby więcej dziewczyn z Wrocławia, Poznania wybrało się tym samym pociągiem---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ---------- http://facefail.pl/wpis,920 Dobra strona
|
|
|
|
|
#2589 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
|
#2590 |
|
Zakorzenienie
|
Chętnie bym się podzieliła jakby było czym
![]() By macie sypialnię jak w jakimś hotelu- pięknie |
|
|
|
#2591 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak tak to możesz chociaż odrobinę tego pożyczyć
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Same się falują ale są dni, że są całe pofalowane, innym razem skręcą się tylko końcówki a jeszcze w inne dni całe są pozwijane w takie rurki. Zależy, czy myję rano czy wieczorem i czego aktualnie używam do włosów. |
|
|
|
|
#2593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak odzyskam swojego laptopa to pochwalę się sobą z jak dziecinnych W ogóle to pamiętam jak miałam z 13 lat i byłam czesana na ślub moich rodziców ( tak, moi rodzice wcześniej nie mieli ślubu. Nawet nie wiem dlaczego. Tata dawno temu miał inną żonę ) i fryzjerka zrobiła mi loczki. Matko, jak był płacz Nie mam pojęcia dlaczego Całą drogę próbowałam prostować włosy na różnego rodzaju sposoby, poklepywanie ich itp Nic nie pomagało tłumaczenie mamy, że wyglądam ślicznie itp
|
|
|
#2595 |
|
Zakorzenienie
|
Mama twierdzi, że wtedy jadłam wszystko. Nie ważne czy wątróbka czy co innego. Moje włosy były mocne, gęste, czarne no i bardzo kręcone. A teraz 5 na krzyż, cienkie itp
![]() ---------- Dopisano o 01:46 ---------- Poprzedni post napisano o 01:43 ---------- Wszystkie już pewnie śpią ![]() Mi się nie chce i wcinam Milky Waya
|
|
#2596 |
|
MBZ♥
|
wiesz ja mam kręcone, a moja siostra miała do momentu kiedy Jej obcięto w wieku 5 lt
i teraz ma proste druty kiedyś Jej zazdrosciłam![]() mi się nie chce spać ale jestem twarda i nie podjadam
|
|
|
|
#2597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super masz włoski Może moje też dlatego się wyprostowały. Ja niestety przyciągam wszystko co słodkie otwarte 2 paczki żelków ( chociaż ich nie jem ), Milky Way, a w piekarniku ciasto A Może tak reaguję na kłótnie z TŻtem Wole zająć się jedzeniem niż myśleć. Nie wiem. Ale na dobre to nie wyjdzie.Chociaż jakiś czas temu podczas kłótni miałam głodówkę. Nic mi się nie chciało jeść. Od razu płaski brzuch itp.
|
|
|
#2598 |
|
MBZ♥
|
ja mam róznie, raz stres zajadam, a czasem mam gule w brzuchu i w gardle i nic nie przełknę, nawet nie odczuwam głodu.
dziekuję ![]() kusi mnie obcięcie włosów, ale TŻ marudzi ![]() ale masz porę na pieczenie ![]() wex Ty huknij tego swojego TŻ:/ |
|
|
|
#2599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A kiedyś było tak dobrze ![]() Nie obcinaj włosków TŻ dobrze robi
|
|
|
#2600 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czy to jest ten film gdzie jest 10cio minutowa scena gwałtu? ![]() Cytat:
By, piękna sypialnia ![]() ![]() no i tak, wróciłam ![]() oczywiście zamiast winka wjechał ruski szampan z biedry także jestem tak trochęee nie tego...
|
|
#2601 |
|
Zakorzenienie
|
Przydałby mi się alkohol
ale sama pić nie będę
|
|
#2602 |
|
MBZ♥
|
Patka cięzko tak
bo kochasz i ciągle wspominasz to co dobre![]() ja fanką przerw w związkach nie jestem ale są takie pary, którym to pomogło, pytanie czy jeszcze chcesz o to walczyć, czy masz siłę i czy On chce, czy tylko wymyśla preteksty bo nie wie jak powiedzieć wprost że chce odjeść Caprioszek zapragnęłam szampana a nie mam![]() będziemy się grzmocić już za tydzień
|
|
|
|
#2603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A na razie nie wiem co myśleć. Boli mnie to, że on ma mnie gdzieś, zajmuje się swoim życiem, nie odzywa się a to ja przeżywam to wszystko. Dziwie się, że moje serce jeszcze wytrzymuje to wszystko. Ja nawet nie potrawie być taka jak on ![]() Czasem myślę, że chciałabym aby on miał źle w związku. Aby dostał w kość po tym jak mnie traktował. Wiem, że nie powinnam mu tego życzyć. Ale tak jakoś jeżeli się rozstaniemy to ciężko mi myśleć, że z inną będzie mieć super i będzie ją traktować jak "królewnę" a mnie jak za przeproszeniem szmatę do wycierania brudów.
|
|
|
#2604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2605 |
|
MBZ♥
|
myslę, że takie mysli są normalne, sama takie miałam w poprzednich związkach kiedy się nie układało i kiedy chłopak przegiął:/
potem byłam szczęsliwa, że się uwolniłam i gość stawał mi się obojętny prawdą jest, że od miłości do nienawiści jest mały krok Ty też się nie odzywaj, nie proś o kontakt, pisz z nami, skup się na szkole może jak przestaniesz być na każde Jego skinienie i zabraknie sms-ów, telefonów od Ciebie On zastanowi się i sam zacznie zabiegać o kontakt. a jak nie to Jego strata![]() ---------- Dopisano o 02:30 ---------- Poprzedni post napisano o 02:28 ---------- Caprioszek Mistrzyni wielkiej i czerwonej czcionki ołłłłłłłłłłl jea![]() szkoda, że nie ma emotki, w której całuje się pierścień bo bym CI taką wstawiła ![]() lof ![]()
|
|
|
|
#2606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy ja robię coś źle. Nie wiem nawet. Może pozwoliłam sobie wejść na głowę, może byłam grzeczną dziewczynką która twierdziła, że jej TŻ jest kochany itp. Nie wiem. Ciągle się zastanawiam CO JA ZROBIŁAM NIE TAK. On jest moim pierwszym, ja jego. Z nim straciłam dziewictwo. Chciałam żeby było wszystko ok. Może przez to, że jest pierwszym kocham go pomimo wszystko. Gdyby mi nie zależało nie przeprowadzałabym się tutaj. Kurde, noooo. Niech będzie wszystko dobrze tak jak dawniej....Zukenku czyżbyś też nie mogła spać?
![]() 6.05.2017 ![]() Edytowane przez patuska18 Czas edycji: 2012-03-03 o 02:38 |
|
|
|
|
#2607 |
|
Zakorzenienie
|
Capri to jest właśnie ten film...
Patka ja się dziwię, że Ty wogóle jeszcze rozważasz bycie z nim, ba dziwię się, że nie rozważasz tego, żeby go udusić! Po tym co mi dzisiaj napisałaś na pw ja jestem na nie ---------- Dopisano o 02:41 ---------- Poprzedni post napisano o 02:40 ---------- Ja nigdy nie śpię o tej godzinie Poprzestawiałam się trochę przez to, że tak wcześnie nie muszę wstawać
|
|
|
|
#2608 |
|
MBZ♥
|
wina przeważnie nie lezy po jednej ze stron ale nie możesz jje brać tylko na siebie
to TY chcesz się zmienić, to TY chesz walczyć, to TY chcesz by było tak jak dawniej, a On? ![]() może przezt ten pierwszy raz Go trochę idealizujesz i zapominasz o tym złe w momencie kiedy się uśmiechnie i przytuli ![]() ---------- Dopisano o 02:43 ---------- Poprzedni post napisano o 02:42 ---------- Zuken udusić? coś taka humanitarna?obciąć klejnoty tępą, zardzewiałą żyletką i posypać solą ![]() ---------- Dopisano o 02:48 ---------- Poprzedni post napisano o 02:43 ---------- boszzzzz ale tępe strzały w rozmowach w toku
|
|
|
|
#2609 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jednak poklepywanie jego po główce za zło mi wyrządzone mija. Nie wiem ile jeszcze zniosę. Na razie daję mu przerwę. Ja się odetnę od myśli o nim. Przestanę dzwonić, pisać, odbierać. Postąpię tak jak on kiedy ja próbuję się skontaktować. A co potem? Nie wiem. Cytat:
Bo po co ja mam się starać jak on sobie znalazł zabawkę. Może woli mnie wykończyć. Nie wiem. Wolałabym wiedzieć prosto w oczy, że mnie nie kocha niż żyć w jakiejś próżni.
|
|
|
#2610 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie on już jest skończony i bawi się Tobą jak mu się tylko podoba
kiedy chce to się spotka, jak mu się nie chce to nie... Krzywdzi Cię i rani na każdym kroku i ja chociażbym kochała najbardziej na świecie myśląc o sobie i o przyszłości nigdy nie zdecydowałabym się tego ciągnąć![]() By Ty to ale ostra jesteś Ale podoba mi się Twoja brutalna wersja
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:12.

a nie 15 zeta na gogusiów tracić
mam nadzieję, że przyjdzie jak w zegarku

Ona żyje własnym życiem

Fajnie by było jakby więcej dziewczyn z Wrocławia, Poznania wybrało się tym samym pociągiem
Nie mam pojęcia dlaczego 

Wole zająć się jedzeniem niż myśleć. Nie wiem. Ale na dobre to nie wyjdzie.

a nie mam