![]() |
#2581 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 8
Agata..oo z sosem pieczarkowy, też musi być dobre, mniam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2582 |
Zakorzenienie
|
Aga duszona napewno dobrze gotuje
nie pamietasz jak ja tesc chwalil? ![]() dziewczyny ![]() moje dziecko wyczuwa chyba zmiany-intensywnie wlasnie plakala przez 15minut ze ona chce byc znow moim malym dzidziusiem,nie moglam jej uspokoic,bo tak sie zanosila,ze ona chce byc mala i u mnie w brzuszku znow ![]() teraz ja maz usypia,a ja sie glupia poplakalam |
![]() ![]() |
![]() |
#2583 |
Wtajemniczenie
|
No i nie wiem co to dalej bedzie!
Boli krzyz, biodra i pipka, tak non stop. Skurczy brak. Nie wiem, moze cos sie zaczyna dziac. Pozyjemy, zobaczymy ![]() Jak cos to dam znac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2585 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2586 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() taa,Ty myslisz ze tam wszyscy spia ![]() nie ma spania w pracy ![]() a wspollokatorki nie sa w hotelu ani w spa ![]() hehe |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2587 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2588 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A o sosie to nawet nie pomyślałam.. Nie mam pieczarek więc zrobię sosik z suszonych prawdziwków zagęszczany zasmażką na prażonej mące. Dzięki za podpowiedź ![]() Cytat:
![]() |
#2589 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jej wspolczuje okropnie tej sytuacji ![]() ![]() Cytat:
a jesli to to, to koniecznie dawaj znac, nawet w nocy... ![]() Cytat:
![]() ale się objadlam tą pizzą. juz mi źle, dużo tego sera na niej było i dość tłusta ale smaczna ![]() teraz zagryzłabym czyms slodkim,ale nieeeeeee ![]() i klasycznie o tej porze zaczyna mnie łupać w krzyżu i podbrzuszu... zaraz ide pod prysznic sie relaksowac chyba albo tensa sobie zapodam ![]()
![]() |
#2590 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, przez Was zgłodniałam. Musze iść coś zjeść
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2591 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Szkoda Twojej córci. Nowa sytuacja. Ona to przeżywa na równi z Wami. Może pomimo tego ze czeka na dzidziusia to jest troszkę zazdrosna? nie wiem jak pomóc... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Relaksuj się. ![]() ![]() Mnie też wydaje się że w nocy jakos czas szybciej leci i w ogóle...
![]() |
#2592 |
Zadomowienie
|
spróbowałam kawałek babki pychaaaaaa
![]() jutro jak znalazł na obiad, u mnie kefir do tego będzie. Buuu kurczę, nie wiem co poradzić. Mała pewnie wyczuwa zmiany i dlatego tak się zachowuje. Edytowane przez lui_89 Czas edycji: 2015-02-04 o 20:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#2593 |
Rozeznanie
|
buu mala wyczuwa zmiany, ale bedzie dobrze. Pewnie jak sie siostra urodzi to bedzie troche zazdrosna, ale to minie i nawet nie bedziecie o tym pamietac.
Aga ale Ty frykasy wcinasz, kurde tez bym cos zjadla, ale sama nie wiem co... oooo moze jajecznice ![]() A ja czuje od jakis moze dwoch godzin takie delikatne klucie w pipce, kurde, cos sie chyba tez zaczyna powoli u mnie dziac... bo wczesniej nic takiego nie czulam... ale do porodu to pewnie dluga droga.
#2594 |
Zakorzenienie
|
Martula a wcinam, juz mam w nosie swoja wage, teraz juz ten kg czy 2 nie zrobia mi roznicy , w nosie z tym, zgubie potem
Wspolczuję kłucia ... ja sie juz przyzwyczailam :/ codziennie to mam, okropne, bo u mnie juz nie delikatnie - a z całej siły normalnie jakby mi ktoś tam szydełkował :/ i to nieumiejętnie ..... ![]() teraz też kłuje, co chwile syczę, ale to chyba tak musi byc ![]() ostatnio nagrywalam falujacy brzucho i jak teraz ogladam to sie smieję, bo co chwile slychac moje SSSSSSSSSSYyyyy, SSSSSSSyyyyyy :P
#2595 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja za to w Biedrze dostałam bóli kości miednicy i szłam jak pingwin okrakiem. ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- A ja oglądam z małżem głupi film na polsacie i płaczę ze śmiechu ![]()
![]() |
#2596 |
Rozeznanie
|
Normalnie mala mi sie chyba wwierca w pecherz, i zaraz sie posikam na kanape....aaa
#2597 |
Zakorzenienie
|
Lui, no i super
![]() ![]() Martula, jajecznica mniam, mniam, ja sobie zrobiłam chleb razowy z serem ![]() Ja kłucie czuję rzadko, ale coś tam też czuję...ale i mnie te bóle mocne i nie mocne nie ominą. |
![]() ![]() |
![]() |
#2598 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2599 | |
Zakorzenienie
|
dziewczyny wiem wiem
chcialam chyba tylko sie pozalic z tej bezsilnosci duzo jej tlumacze,czasem jej mowie ze nie moge jej wziac,a czasem biore np na rece mimo wszystko-zawsze dostaje wtedy ochrzan od meza no nie moge przeciez jej calkiem od siebie odsunac a teraz ostatnio wszyscy mowia jej tylko o siostrzyczce wiec moze sie skumulowalo bo kazdy mowi ze przyjedzie,ale tylko moja mama i sis powiedzialy ze do niej moja tesciowa podkresla ze do siostrzyczki bo juz tak na nia czekaja ![]() eh wiem ze bedzie dobrze,musi byc dalej jestem glodna ehhh ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2600 |
Wtajemniczenie
|
buu Na szczęście nawet jeśli ta dolegliwość będzie nam dokuczać po porodzie to będzie można to bezboleśnie naprawić laserem. Oglądałam ostatnio jak wkładają w pipkę taką podziurkowaną wkoło pałkę i ostrzeliwują laserem. To nie boli a obkurcza mięśnie i sprawia, że to co ma trzymać to trzyma.
#2601 |
Rozeznanie
|
udalo mi sie zdazyc do toalety
![]() Zjadlam jajecznice i mam nadzieje, ze to tyle na dzis z jedzenia. Jutro w lidlu Polski tydzien u nas, wiec sie obkupie w jakies frykasy ![]() iskra co tam u Was, jak sie czujesz i jak Adaś?
Sarunia 8.02.2015 ![]() Edytowane przez martu_la Czas edycji: 2015-02-04 o 21:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#2602 |
Zadomowienie
|
Ewek - uspokoiłaś mnie. Bo przejmowałam się tymi gazami - że są "pachnące" i że widzę, że Józinek się męczy chwilkę. Nie płacze ale się krzywi i czerwieni. A proszek do pieczenia to też ze względu na zatwardzenia?
Mebli - ja idąc do szpitala miałam super wyniki - sprawdzali pierwszego dnia w szpitalu. Wychodząc miałam juz anemię i dostałam żelazo. A babkę ziemniaczaną uwielbiam! Zwłaszcza odsmażaną. U nas robione są jednak zawsze dwie: z boczkiem dla wszystkich i z boczkiem jedynie na dnie foremki dla mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2603 |
Wtajemniczenie
|
Niestety u mnie w biedrze też brak pizzy
![]() ![]() Dziś miałam na obiad kopytka z sosem gulaszowym. A co mam zrobić jutro? Zielonego pojęcia nie mam ![]() Buu,ciężka sprawa z córcią... ![]() ![]() ![]() Laski ja też się boję jak cholera i porodu i bólu i tego że pojadę nie w porę ![]() Asia,kciuki za Chebie. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2604 |
Zadomowienie
|
Kurcze, zaczynam doceniać to, że ja nie zdążyłam się bać
![]() ![]() Edytowane przez IncognitoNick Czas edycji: 2015-02-04 o 22:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#2605 |
Zakorzenienie
|
Moja Antkowa mowi to samo, ze sie tak cieszy,ze ja wzielo z zaskoczenia w 36tygodniu ,ze łohooh, bo nie zdazyla jeszcze myslec o porodzie jak torbe dzien przed pakowalysmy
tak jest najlepiej, nie ma co ałaaaa brzuch mnie boli, wykrakałam, że dziś sie super czuje. Na toalecie bylam dzis 4 razy. Grubo ![]()
#2606 |
Wtajemniczenie
|
Inco ja przy pierwszej byłam cały czas w szpitlu więc się nie obawiałam a teraz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2607 |
Wtajemniczenie
|
I cisza!! Pozostał tylko ból krzyża.
Ale przynajmniej wiem czego się spodziewać ![]() No i byle by nie w sobotę, bo T ma imieniny i nie chcę jej takiego prezentu robić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2608 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
jak wchodzilam to wyswietlilo mi sie tylko zdanie ze zdazylas do toalety, i bylam prawie pewna ze ci wody odeszly ![]() Cytat:
![]() Ja wieczor spedzilam na szyciu mini rogala dla maluskiego, skonczylam ale plecy mi wysiadly. Padam, kapiel i spac... ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2609 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() o fajnie, to jak bedziesz miala chwile to pokaz rogala. Dobranoc. ![]()
![]() |
#2610 |
Zadomowienie
|
Dzień prawie minął a od Małej wieści brak ... a miała mieć dziś wywolanie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:46.