|
|
#2581 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 8
Agata..oo z sosem pieczarkowy, też musi być dobre, mniam.
|
|
|
|
#2582 |
|
Zakorzenienie
|
Aga duszona napewno dobrze gotuje
nie pamietasz jak ja tesc chwalil? dziewczyny moje dziecko wyczuwa chyba zmiany-intensywnie wlasnie plakala przez 15minut ze ona chce byc znow moim malym dzidziusiem,nie moglam jej uspokoic,bo tak sie zanosila,ze ona chce byc mala i u mnie w brzuszku znow teraz ja maz usypia,a ja sie glupia poplakalam |
|
|
|
#2583 |
|
Wtajemniczenie
|
No i nie wiem co to dalej bedzie!
Boli krzyz, biodra i pipka, tak non stop. Skurczy brak. Nie wiem, moze cos sie zaczyna dziac. Pozyjemy, zobaczymy Jak cos to dam znac
|
|
|
|
#2585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mi się wydaje, ze jak w nocy skurcze nas wezmą to tak jakoś szybciej się to dzieje... ot, moje myslenie
|
|
|
|
|
#2586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taa,Ty myslisz ze tam wszyscy spia ![]() nie ma spania w pracy ![]() a wspollokatorki nie sa w hotelu ani w spa wiec luzzzzhehe |
|
|
|
|
#2587 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda Malutkiej :/. ona tak to wszystko przeżywa eh. Buu, siły dla Was!Cytat:
|
||
|
|
|
#2588 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A o sosie to nawet nie pomyślałam.. Nie mam pieczarek więc zrobię sosik z suszonych prawdziwków zagęszczany zasmażką na prażonej mące. Dzięki za podpowiedź ![]() Cytat:
|
|
#2589 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jej wspolczuje okropnie tej sytuacji masz wrazliwą córcię Cytat:
a jesli to to, to koniecznie dawaj znac, nawet w nocy... ![]() Cytat:
![]() ale się objadlam tą pizzą. juz mi źle, dużo tego sera na niej było i dość tłusta ale smaczna ![]() teraz zagryzłabym czyms slodkim,ale nieeeeeee az tak dobrze nie bedziei klasycznie o tej porze zaczyna mnie łupać w krzyżu i podbrzuszu... zaraz ide pod prysznic sie relaksowac chyba albo tensa sobie zapodam
|
|
|
#2590 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, przez Was zgłodniałam. Musze iść coś zjeść
|
|
|
|
#2591 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Szkoda Twojej córci. Nowa sytuacja. Ona to przeżywa na równi z Wami. Może pomimo tego ze czeka na dzidziusia to jest troszkę zazdrosna? nie wiem jak pomóc... Cytat:
Cytat:
![]() Relaksuj się. Mój małż dzisiaj będzie robić razem z YT masaż pleców dla ciężarnej ![]() Mnie też wydaje się że w nocy jakos czas szybciej leci i w ogóle...
|
|
#2592 |
|
Zadomowienie
|
spróbowałam kawałek babki pychaaaaaa
jutro jak znalazł na obiad, u mnie kefir do tego będzie. Buuu kurczę, nie wiem co poradzić. Mała pewnie wyczuwa zmiany i dlatego tak się zachowuje. Edytowane przez lui_89 Czas edycji: 2015-02-04 o 21:51 |
|
|
|
#2593 |
|
Rozeznanie
|
buu mala wyczuwa zmiany, ale bedzie dobrze. Pewnie jak sie siostra urodzi to bedzie troche zazdrosna, ale to minie i nawet nie bedziecie o tym pamietac.
Aga ale Ty frykasy wcinasz, kurde tez bym cos zjadla, ale sama nie wiem co... oooo moze jajecznice ![]() A ja czuje od jakis moze dwoch godzin takie delikatne klucie w pipce, kurde, cos sie chyba tez zaczyna powoli u mnie dziac... bo wczesniej nic takiego nie czulam... ale do porodu to pewnie dluga droga.
|
#2594 |
|
Zakorzenienie
|
Martula a wcinam, juz mam w nosie swoja wage, teraz juz ten kg czy 2 nie zrobia mi roznicy , w nosie z tym, zgubie potem
Wspolczuję kłucia ... ja sie juz przyzwyczailam :/ codziennie to mam, okropne, bo u mnie juz nie delikatnie - a z całej siły normalnie jakby mi ktoś tam szydełkował :/ i to nieumiejętnie ..... ![]() teraz też kłuje, co chwile syczę, ale to chyba tak musi byc ostatnio nagrywalam falujacy brzucho i jak teraz ogladam to sie smieję, bo co chwile slychac moje SSSSSSSSSSYyyyy, SSSSSSSyyyyyy :P
|
|
#2595 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja za to w Biedrze dostałam bóli kości miednicy i szłam jak pingwin okrakiem. ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- A ja oglądam z małżem głupi film na polsacie i płaczę ze śmiechu
|
|
#2596 |
|
Rozeznanie
|
Normalnie mala mi sie chyba wwierca w pecherz, i zaraz sie posikam na kanape....aaa
|
#2597 |
|
Zakorzenienie
|
Lui, no i super
mówisz z kefirem ![]() Martula, jajecznica mniam, mniam, ja sobie zrobiłam chleb razowy z serem ![]() Ja kłucie czuję rzadko, ale coś tam też czuję...ale i mnie te bóle mocne i nie mocne nie ominą. |
|
|
|
#2598 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2599 | |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny wiem wiem
chcialam chyba tylko sie pozalic z tej bezsilnosci duzo jej tlumacze,czasem jej mowie ze nie moge jej wziac,a czasem biore np na rece mimo wszystko-zawsze dostaje wtedy ochrzan od meza no nie moge przeciez jej calkiem od siebie odsunac a teraz ostatnio wszyscy mowia jej tylko o siostrzyczce wiec moze sie skumulowalo bo kazdy mowi ze przyjedzie,ale tylko moja mama i sis powiedzialy ze do niej moja tesciowa podkresla ze do siostrzyczki bo juz tak na nia czekaja eh wiem ze bedzie dobrze,musi byc dalej jestem glodna ehhh ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Cytat:
raz wracalam z uczelni,juz bylam przy domu prawie,ale dostalam takiego ataku kaszlu i posikalam sie dobrze ze bylo ciemno,ale wrocilam do domu i myslalam ze sie poplacze z tego powodu |
|
|
|
|
#2600 |
|
Wtajemniczenie
|
buu Na szczęście nawet jeśli ta dolegliwość będzie nam dokuczać po porodzie to będzie można to bezboleśnie naprawić laserem. Oglądałam ostatnio jak wkładają w pipkę taką podziurkowaną wkoło pałkę i ostrzeliwują laserem. To nie boli a obkurcza mięśnie i sprawia, że to co ma trzymać to trzyma.
|
#2601 |
|
Rozeznanie
|
udalo mi sie zdazyc do toalety
![]() Zjadlam jajecznice i mam nadzieje, ze to tyle na dzis z jedzenia. Jutro w lidlu Polski tydzien u nas, wiec sie obkupie w jakies frykasy ![]() iskra co tam u Was, jak sie czujesz i jak Adaś?
Sarunia 8.02.2015 Edytowane przez martu_la Czas edycji: 2015-02-04 o 22:43 |
|
|
|
#2602 |
|
Zadomowienie
|
Ewek - uspokoiłaś mnie. Bo przejmowałam się tymi gazami - że są "pachnące" i że widzę, że Józinek się męczy chwilkę. Nie płacze ale się krzywi i czerwieni. A proszek do pieczenia to też ze względu na zatwardzenia?
Mebli - ja idąc do szpitala miałam super wyniki - sprawdzali pierwszego dnia w szpitalu. Wychodząc miałam juz anemię i dostałam żelazo. A babkę ziemniaczaną uwielbiam! Zwłaszcza odsmażaną. U nas robione są jednak zawsze dwie: z boczkiem dla wszystkich i z boczkiem jedynie na dnie foremki dla mnie
|
|
|
|
#2603 |
|
Wtajemniczenie
|
Niestety u mnie w biedrze też brak pizzy
to kupiłam składniki i sama sobie zrobiłam. Jeszcze z pysznym sosikiem czosnkowym... omnomnom. Do tego opiłam się coli biedronkowej i refluks minął ![]() Dziś miałam na obiad kopytka z sosem gulaszowym. A co mam zrobić jutro? Zielonego pojęcia nie mam ![]() Buu,ciężka sprawa z córcią... moja miała 15 lat jak zaczynaliśmy się starać i była zazdrosna, nie wiedziałam jak jej mam tłumaczyćLaski ja też się boję jak cholera i porodu i bólu i tego że pojadę nie w porę Asia,kciuki za Chebie. |
|
|
|
#2604 |
|
Zadomowienie
|
Kurcze, zaczynam doceniać to, że ja nie zdążyłam się bać
Byłam tak niegotowa na poród, że jak się zaczęło to się bardziej stresowałam, że to już niż bałam
Edytowane przez IncognitoNick Czas edycji: 2015-02-04 o 23:03 |
|
|
|
#2605 |
|
Zakorzenienie
|
Moja Antkowa mowi to samo, ze sie tak cieszy,ze ja wzielo z zaskoczenia w 36tygodniu ,ze łohooh, bo nie zdazyla jeszcze myslec o porodzie jak torbe dzien przed pakowalysmy
tak jest najlepiej, nie ma co ałaaaa brzuch mnie boli, wykrakałam, że dziś sie super czuje. Na toalecie bylam dzis 4 razy. Grubo
|
|
#2606 |
|
Wtajemniczenie
|
Inco ja przy pierwszej byłam cały czas w szpitlu więc się nie obawiałam a teraz
|
|
|
|
#2607 |
|
Wtajemniczenie
|
I cisza!! Pozostał tylko ból krzyża.
Ale przynajmniej wiem czego się spodziewać Tzn. tak mi się wydaje :PNo i byle by nie w sobotę, bo T ma imieniny i nie chcę jej takiego prezentu robić |
|
|
|
#2608 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
jak wchodzilam to wyswietlilo mi sie tylko zdanie ze zdazylas do toalety, i bylam prawie pewna ze ci wody odeszly Cytat:
falszywe alarmy narazie u nas.Ja wieczor spedzilam na szyciu mini rogala dla maluskiego, skonczylam ale plecy mi wysiadly. Padam, kapiel i spac...
|
||||
|
|
|
#2609 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() o fajnie, to jak bedziesz miala chwile to pokaz rogala. Dobranoc.
|
|
#2610 |
|
Zadomowienie
|
Dzień prawie minął a od Małej wieści brak ... a miała mieć dziś wywolanie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:25.

Fajnie,ze sa zdjecia dań, widać jak realnie wyglądają
ot, moje myslenie
szkoda Malutkiej :/. ona tak to wszystko przeżywa eh. Buu, siły dla Was!

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

raz wracalam z uczelni,juz bylam przy domu prawie,ale dostalam takiego ataku kaszlu i posikalam sie