|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
| Pokaż wyniki sondy: czy robisz zakupy w ciucholandach? | |||
tak - uwielbiam, to wręcz nałóg
|
|
1 269 | 40,87% |
| tak ale rzadko |
|
1 172 | 37,75% |
| nie bo nie |
|
426 | 13,72% |
| to obrzydliwe nosic cos po kims |
|
238 | 7,67% |
| Głosujący: 3105. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#26161 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lumpeksy Ciucholandy
i jeszcze
|
|
|
|
#26162 |
|
Zakorzenienie
|
cinnamon_girl
<-- tylko tyle!! ![]() Selina cudowne rzeczy |
|
|
|
#26163 |
|
Zadomowienie
|
i końcówka. Reszta może później, bo nie mam kiedy zdjęć robić
|
|
|
|
#26164 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#26165 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#26166 |
|
Zadomowienie
|
No pikne zdobycze dziewczyny!a dzis upolowalam 3 pary butów, 2 pary rybaczków i tyle samo koralików
![]() Fotki wieczorem, piszę ze szkoły
|
|
|
|
#26167 |
|
BAN stały
|
i ostatnie- na razie
* bluzka dunnes stores, ecru, dookoła ma taką "szarfę" z cienkiego materiału wiąże się ją na jednym ramieniu- dość oryginalna ![]() * spódnica new look w paski, w odcieniach, które ostatnio są zdecydowanie moimi ulubionymi trochę za duża, ale nie mogłam jej nie wziąć będzie bardzo niską biodrówką i tyle* rurki levis, ciemne, leżą bardzo fajnie, tylko trochę irytuje mnie wyższy stan, może zastanowię się jak go obniżyć ![]() * taka podkładka, serwetka, nie wiem jak to nazwać, w każdym razie będzie mi pasowała do kolorystyki nowego pokoju, więc wzięłam w rzeczywistości jest równa, tu jakoś dziwnie wyszła * bolerko dunnes stores w odcieniu brudnego różu, dałam babci, bo dla mnie dużo za wielkie niestety ![]() * bluzka, którą kupiła moja kumpela, ale mam ją aktualnie, bo będę zwężać, więc też daję foto |
|
|
|
#26168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#26169 |
|
BAN stały
|
muron- obie jedwabne przepiękne!
lemonka- najbardziej podoba mi się torebka i "3 pieczenie" elmoska- koszulka z bufakami w paski spodenki też fajne, szkoda, że głupio wyglądam w takich fasonach selina- pasiasta sukieneczka i spódnia szafirowa- moje faworytki |
|
|
|
#26170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#26171 |
|
BAN stały
|
no proszę
![]() ja szukam dołu do tej góry, widziałam na targowisku u jednej dziewczyny, ale nic u mnie nie znalazła w zamian, mówiła, że wystawi na all, ale nie znalazłam tam jednak liczę, że jeszcze kiedyś się na gatki natknę. mam parę takich "gór", ale tę chciałabym koniecznie skompletować, bo wybitnie mi się podoba jakby któraś z Was spotkała gdzieś, to proszę o zakup, zwrócę pieniądze i za fatygę dorzucę ![]() |
|
|
|
#26172 |
|
BAN stały
|
no ja wiem, wiem... że modne, że wydłają nogi, że nic nie wychodzi na wierzch z żadnej strony, że brzuch jest płaski...
wszystko ok. ale ja się jakoś głupio w takich czuję moja mama cieszy się, że wracają takie spodnie, bo nie lubi biodrówek, no ale ona takie w młodości nosiła, a ja te nieszczęsne biodrówki, więc to kwestia przyzwyczajenia![]() ale spróbuję się przekonać do tych, bo raz, że szkoda mi zniszczyć fajne spodnie (są w ogóle nie zniszczone, nigdzie nie przetarte), a poza tym masz oczywiście rację, że są na czasie, no i zad nie wychodzi |
|
|
|
#26173 |
|
Rozeznanie
|
_cinnamon_girl_ wszystkie rzeczy mi się strasznie podobają
|
|
|
|
#26174 |
|
Zadomowienie
|
_cinnamon_girl_ super rzecyz
a najlepsze sa frimy atmosphere ile zaplacilas za wszystkie zakupy?
|
|
|
|
#26175 |
|
BAN stały
|
dziękuję, dziękuję
![]() zauważam, że mam jakąś skłonność do tej marki, ostatnio 90% tego co złapię okazuje się być atmosphere, tyle, że nieraz nie te rozmiary chyba taki styl mi najbardziej aktualnie pasuje. zimą większość moich zakupów, to było only widać mam takie fazy, ciekawe co następne ![]() oj, nie pamiętam ile płaciłam... bo partiami kupowałam na ogół, nie na raz. pamiętam, że spodnie kosztowały 29 zł i to był najdroższy zakup. granatowe czółenka 14zł. bluzki na ogół koło 3- 6 zł. torebka chyba niecałe 7 albo 6, nie pamiętam... ogólnie wszystko kupione w sklepach gdzie jest 52 zł/kg. dość drogo niestety... ale widziałam lumpa gdzie jest 99 zł/kg, faktycznie rzeczy w dobrym stanie, ale bez przesady, za tyle nie kupiłabym jakby ktoś był z wawy zainteresowany, to jest takie coś na puławskiej raz fajny stanik tam kupiłam, ale to jak obniżka była to taki wtręt a propos cen a może ktoś z wawy zna fajnego lumpa, a trochę tańszego? ja w kilku bywam, ale rzadko w takich coś spotykam |
|
|
|
#26176 |
|
Zadomowienie
|
a to dlatego tyle ciuchów znanych marek znalazłas:P
|
|
|
|
#26177 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
dziękuję bluza i polo bardzo fajne |
|||
|
|
|
#26178 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w miescie czesto nie kupuje, a jak juz to dworcowa i od dlugiej w bok w str geanta jest kilka fajnych ![]() a bartodzieje?4 lata do szkoly tam chodzilam, przejezdzalam co dzien widzac te mase lumpkow ma sklodowskiej ale nigdy nie chcialo mi sie lazic po szkole.. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#26179 |
|
Raczkowanie
|
Paulina_ śliczna torba z kokardką reszta też ...
Madzia.a i jej walka z rakiem: Znów ten stan, że nie wiem co mam robić. Niby wszystko gra i niby o to chodzi. Ale leżę sama, po ciemku na podłodze i muzyka gra, a Ja wstaję i wychodzę. Mam ochote iść, chociaż nie mam wcale CELU. |
|
|
|
#26180 |
|
Zakorzenienie
|
no to jestem..
coś tam mam.. sorry za te poczworne fotki, ale chcialam dwie fotki naraz zrobic i tak sie robi.. ![]() 1.szara bluza ONLY.. niezwykle miły materiał.. 2.brudny róż i zgniła zieleń.. H&M 3.krótki zielony sweterek A WEAR.. z drewnianymi kuleczkami.. 4.różowa fioletowa bluza MK ONE..
|
#26181 |
|
Zakorzenienie
|
O rany!!! Jakie fajne ciuszki macie
A ja tak skromnie Bluzeczka, topik, nie wiem jak to nazwać ale mi sie spodobało więc kupiłam. Firma LINDEX Nie wiem tylko jak to nosić. Na gołe ciało czy na bokserke na przykład. Doradzcie coś
|
#26182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na lato jak znalazł.. delikatna i przewiewna..
|
|
#26183 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#26184 |
|
Zakorzenienie
|
_cinnamon_girl_-mam taki doł truskawkowy
|
#26185 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na gołe ciało zdecydowanie lepiej
|
|
|
|
|
#26186 |
|
Raczkowanie
|
Betinko , czy Twój Styl jest bliżej Kleparza czy bliżej strony rynku ?? Jaki to nr dokładnie ? i czy są tam ciuszki na wycenę czy na wagę ??
|
#26187 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki
|
#26188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hihi , dostosuję się Dzięki dziewczyny Swoją drogą macie o niebo lepszy wybór u siebie w lumpkach niż ja w swojej małej mieścinie
|
|
#26189 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam dzis na Żelazowej.
Zdenerwowałam sie lekko jak słyszalam jak jedna babka kłociła sie ze sprzedawczynia: " gdziesz to podobne ze wy wystawiacie lepsze ubrania naszykowane w koszach dla handlar?!!!! Wpadaja tylko do sklepu i juz maja pełne kosze - niby skad! A dla nas same łachy zostaja!" ja nic nie zauwazyłam. niestety z mojego zadupia trudno jest tam dojechac no i nie byłam na otwarciu, ale jezeli to prawda to juz istny szczyt!!! AAAA i dla maniaczek z lublina - widziałam ogłoszenie ze w starym Atomiku naprzeciwko polibudy szukaja pracownicy
|
#26190 |
|
Wtajemniczenie
|
pora na mnie
moje wtorkowe zakupy:taka tam bluzeczka w paseczki ATMOSPHERE :P sweterek VILA leginsy w paski szary kubraczek NEW LOOK, z niego jestem najbardziej zadowolona i jeszcze apaszla w błekitne kropy, ale nie widać jej na zdjeciu zbyt wyraźnie... bluzka miss selfridge, ale jakoś nie jestem przekonana, leci na allegro
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:35.

<-- tylko tyle!!

z cienkiego materiału wiąże się ją na jednym ramieniu- dość oryginalna 

spodenki też fajne, szkoda, że głupio wyglądam w takich fasonach 

bo partiami kupowałam na ogół, nie na raz. pamiętam, że spodnie kosztowały 29 zł i to był najdroższy zakup. granatowe czółenka 14zł. bluzki na ogół koło 3- 6 zł. torebka chyba niecałe 7 albo 6, nie pamiętam... ogólnie wszystko kupione w sklepach gdzie jest 52 zł/kg. dość drogo niestety... ale widziałam lumpa gdzie jest 99 zł/kg, faktycznie rzeczy w dobrym stanie, ale bez przesady, za tyle nie kupiłabym