Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.) - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Prezenty

Notka

Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-30, 07:30   #2611
PaLLitQa
żona

Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.

A ja kupilabym Tz portfel, bo kiedys cos mowil ze musi sobie nowy kupic ale juz nie materiałowy tylko a la skórzany. No ale ja sie w ogole na tym nie znam bo mi sie one w ogole nie podobaja i nie mam sie kogo doradzic
Jako propozycje narazie wybralam takie:
http://www.allegro.pl/item536823329_...1.html#gallery

http://www.allegro.pl/item533946468_...a.html#gallery
PaLLitQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-30, 08:37   #2612
enjoy89
Zakorzenienie

Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.

Ja też kupowałam kiedyś TŻtowi portfel (tak samo mówił, że musi kupić), ale kupiłam w sklepie zwykłym a nie przez internet.
Z tych co pokazałaś ja wybrałabym ten drugi, no i nie brałabym brązowego tylko czarny (ale to też zależy co kto lubi i jaki bardziej pasuje do Twojego TŻta). Zresztą coś nie pasuje mi tam to zapięcie (wzięłabym raczej jakiś normalnie otwierany z zapięciem tylko w środku na drobniaki). No a co do drugiego to nie jest zły. Musisz popatrzeć na to, który kształt bardziej pasuje do twojego TŻta, jaki chętniej by nosił. Ty go najlepiej znasz to powinnaś wiedzieć
Stary 2009-01-30, 10:32   #2613
Miviki666
Zadomowienie

Dziewczyny jakie prezenty kupujecie swoim Tz na walentynki?Ja wczoraj kupiłam takie 2 połówki serduszka dla siebie i dla niego z łancuszkiemMam nadzieje ,ze mu się spodoba
Stary 2009-01-30, 12:05   #2614
PaLLitQa
żona

no ja wlasnie nie wiem jaki by mu pasowal portfel
ale ze czarny to na pewno nie kupie brazowego.

Stary 2009-01-30, 12:10   #2615
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PaLLitQa Pokaż wiadomość
z innej beczki.. wasi Tz chodza w tych lancuszkach z polowa serduszka? Moj by w takim czyms nie chodzil
Mój nie chodzi,nosi medalik. I wydaje mi się,że by nie nosił nie potrafię go sobie z czymś takim wyobrazić
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-30, 12:26   #2616
juri
Przyczajenie

Dla swojego TŻ zrobilam dosc spora prezentacje ktora dam mu na pendrivie i to bedzie na rocznice a teraz pytanie co na walentynki może bylybyście w stanie cos doradic?
juri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-30, 12:30   #2617
RedApple
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez juri Pokaż wiadomość
Dla swojego TŻ zrobilam dosc spora prezentacje ktora dam mu na pendrivie i to bedzie na rocznice a teraz pytanie co na walentynki może bylybyście w stanie cos doradic?
juri a w jakim programie robiłaś prezentację? Ja mam tylko windows movie markera ale może możesz polecić cos lepszego
RedApple jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-30, 12:38   #2618
PaLLitQa
żona

Cytat:
Napisane przez RedApple Pokaż wiadomość
juri a w jakim programie robiłaś prezentację? Ja mam tylko windows movie markera ale może możesz polecić cos lepszego
o ja tez jestem ciekawa

ale ja pewnie w najprostszym programie nie umialabym zrobic
umiem tylko w powerpoincie
Stary 2009-01-30, 12:47   #2619
mOna01
Zakorzenienie

Prezentacje z PowerPointa mogę być naprawdę świetnie ;-)

A co do łańcuszka z połową serca... Nie przekonuje mnie to, mój TŻ by tego nie nosił i szczerze mówiąc, nie znam żadnego faceta który by chciał coś takiego nosić...

mOna01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-30, 12:53   #2620
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PaLLitQa Pokaż wiadomość
z innej beczki.. wasi Tz chodza w tych lancuszkach z polowa serduszka? Moj by w takim czyms nie chodzil
Mój też nie. Według mnie to za bardzo nie pasuje jakoś do chłopaka, ja ani bym nie pomyślała, żeby mu coś takiego kupić, bo sama bym nie chciała żeby chodził z połową serduszka na szyi Zresztą wydaje mi się, że to raczej dobry prezent dla bardzo młodych chłopaków a tacy poważniejsi, doroślejsi raczej by takiego czegoś nie założyli. Chyba, ze się mylę
Stary 2009-01-30, 13:13   #2621
PaLLitQa
żona

Cytat:
Napisane przez mOna01 Pokaż wiadomość
Prezentacje z PowerPointa mogę być naprawdę świetnie ;-)

A co do łańcuszka z połową serca... Nie przekonuje mnie to, mój TŻ by tego nie nosił i szczerze mówiąc, nie znam żadnego faceta który by chciał coś takiego nosić...
Cytat:
Napisane przez enjoy89 Pokaż wiadomość
Mój też nie. Według mnie to za bardzo nie pasuje jakoś do chłopaka, ja ani bym nie pomyślała, żeby mu coś takiego kupić, bo sama bym nie chciała żeby chodził z połową serduszka na szyi Zresztą wydaje mi się, że to raczej dobry prezent dla bardzo młodych chłopaków a tacy poważniejsi, doroślejsi raczej by takiego czegoś nie założyli. Chyba, ze się mylę
no wlasnie ja tez sobie nie wyobrazam mojego tz Mi sie podoba dla mnie, moglabym chodzic w polowce ale wiem ze moj Tz za nic by tego nie nosil:P
NIe wyobrazam sobie dojrzalego mezczyzny z takim wisiorkiem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-30, 13:27   #2622
RedApple
Zakorzenienie

To moja koleżanka dostała od chłopaka wisiorek - prostokątny, srebrny - a w środku po otwarciu ich dwa zdjęcia ;] i to było dla dziewczyny jak najbardziej ok
RedApple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-30, 13:36   #2623
juri
Przyczajenie

RedApple prezentacje robilam w power poincie wyszla bardzo fajnie ale pracowalam nad nie 12 godzin bo ma 103 slajdy

Edytowane przez juri
Czas edycji: 2009-01-30 o 13:38
Stary 2009-01-30, 13:56   #2624
enjoy89
Zakorzenienie

wow napewno mu się spodoba, w końcu najbardziej cieszą takie prezenty, które zajmują trochę czasu, żeby je zrobić. To jakby się mówiło: kocham cię, więc coś zrobię dla Ciebie
Stary 2009-01-30, 13:58   #2625
juri
Przyczajenie

tak rocznice mam z glowy tylko ze teraz nie mam pomyslu co zrobic z walentynkami
doradzcie cos bo naprawde mam pustke w łowie
Stary 2009-01-30, 14:14   #2626
enjoy89
Zakorzenienie

Eh no właśnie ja na walentynki planuję iść do kina (jeszcze nie wiem na co) ale nie wiem co poza tym
Stary 2009-01-30, 14:31   #2627
PaLLitQa
żona

A my 14 lutego mamy zamiar jechac na dyskoteke no i poza tym to nie wiem co tak osobistego
( enjoy89 do clubu 139 pewnie wiesz gdzie) )
Stary 2009-01-30, 14:42   #2628
enjoy89
Zakorzenienie

Wiem wiem ale ja tam nie byłam, bo my nie chodzimy na dyskoteki mojego TŻta trudno gdzieś wyciągnąć (od 2 lat mi obiecuje, że niedługo pójdziemy, ale jakoś nie mogę się doprosić). Za to jestem pewna, że jak zrobi prawko (albo oboje zrobimy) to będziemy jeździć. I pewnie do clubu 139 też wstąpimy gdzieś w dalekiej przyszłości

Ale nie będę może robić offa czekam na pomysły. Ja dalej nie wymyśliłam co kupię TŻtowi na urodziny, a to już 5 lutego. I nie dość, że to już niedługo to jeszcze pieniądze mi się skończyły i nie wiem czy będę mieć do przyszłego tygodnia tak to jest jak pracy brak
Stary 2009-01-30, 14:57   #2629
PaLLitQa
żona

Cytat:
Napisane przez enjoy89 Pokaż wiadomość
Wiem wiem ale ja tam nie byłam, bo my nie chodzimy na dyskoteki mojego TŻta trudno gdzieś wyciągnąć (od 2 lat mi obiecuje, że niedługo pójdziemy, ale jakoś nie mogę się doprosić). Za to jestem pewna, że jak zrobi prawko (albo oboje zrobimy) to będziemy jeździć. I pewnie do clubu 139 też wstąpimy gdzieś w dalekiej przyszłości

Ale nie będę może robić offa czekam na pomysły. Ja dalej nie wymyśliłam co kupię TŻtowi na urodziny, a to już 5 lutego. I nie dość, że to już niedługo to jeszcze pieniądze mi się skończyły i nie wiem czy będę mieć do przyszłego tygodnia tak to jest jak pracy brak
a ile chlopak skonczy lat?
Stary 2009-01-30, 15:02   #2630
trusiak
Raczkowanie

GG do trusiak

A ja Wam przedstawie moje pomysly na prezent,ktory zostaly zrealizowane i spotkaly sie z uznaniem.A wiec tak.Krotki opis mojego TŻ.Uwielbia motocykle i wszystko co jest z nimi zwiazane.Poza tym jest normalnym (?) ;p chlopakiem. Kupilam Mu takie prezenty:
- kubek z Kukartki z fajnym napisem
- poduszke a na poszewce bylo moje zdjecie
- zestaw perfum
- bokserki czerrrwone
- puzzle a na obrazku kobitka ubrana w skąpy skorzany stroj siedzaca na motorze
- zabralam Go na wystawe motocykli do wawy.Z Lodzi do wawy Mu wycieczke zrobilam
- zegar w ksztalcie tarczy hamulcowej i budzik wydaje dzwiek motocykla
- upieklam ciasto
- torbe sportowa taka na silownie
- Ksiazke-album o motorach
- Ksiazke taka normalna do czytania
- zestaw srubokretow ()
- a bez okazji koszula,t-shirt, sweter.
Moze ktorys prezent Wam sie spodoba i skorzystac? Prawa autorskie nie sa zastrzezone :P Ale w tym roku nie mam zielonego pojecia co kupic...
trusiak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-30, 15:27   #2631
ViVian66
Zadomowienie

a urodziny mojego przyjaciela zbiegają sie w sumie z walentynkami, wiec pomyslałam ze kupię mu płytę winylową jego ulubionego zespołu + cukierki ( w kształcie... jeszcze nie wiem czego ;p)
ViVian66 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-30, 16:08   #2632
Ptysio5
Zakorzenienie

Dot.: Prezent z okazji obrony

a ja pierwsze słyszę, zeby to była jakaś tradycja z prezentem na obronę...

nic nie dostałam i nikt z moich znajomych też nie
Ptysio5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-30, 16:20   #2633
chromonikielnia
Wtajemniczenie

w Walentynki mija rok od kiedy jestem z moim chłopakiem, a totalnie nie mam pomysłu co mu kupić... Wszelkie poduszki, kubki ze zdjęciami itp. są jak dla mnie bzdetne, wiec chcialabym cos naprawde super... Jak narazie wiem tylko, ze odstanie wlasnorecznie robiona karteczkę z moim wierszem w środku- no chyba, że nie napisze ,to jakiś inny... Ale jednak to rocznica i glupio mi iśc tak z sama kartką...
chromonikielnia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-30, 16:36   #2634
moooniaaaa
Zakorzenienie

My na Walentynki nie robimy prezentów (chyba,że coś symbolicznego),ja TŻ zabieram do kina,a potem On mnie na kolację i tyle,o
Więc problem prezentów namacalnych z głowy
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-30, 16:49   #2635
Nicoletta
Zadomowienie

GG do Nicoletta

Ja lubię dawać na różne okazje swojemu facetowi perfumy. On by wolał oczywiście biżuterie (łańcuszki, bransoletki itd.)
Osobiście kupuję perfumy dla niegrzecznych chłopców Juicy Couture Dirty English (są na merlin)
Oryginalnym prezentem może być także kupienie jakiejś gry - jak intelektualista - to jakichś ładnych szachów, a jak wieczne dziecko - np zjeżdżalnię kulek - widziałam u znajomych - dziecko bawi się rzadziej od ojca
Na allegro jest sporo ładnych "zabawek" dla dużych "dzieci"
Na dole zdjęcia propozycji.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg jc.jpg (19,7 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg szahvy.jpg (45,9 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: gif skyrail_suspension_medium_with_lift.gif (18,0 KB, 70 załadowań)

Edytowane przez Nicoletta
Czas edycji: 2009-01-30 o 16:55 Powód: uzupełnienie fotkami
Nicoletta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-30, 19:55   #2636
scotland89
Raczkowanie

ja już wymyśliłam co kupię na walentynki dla TŻ Paczkę prezerwatyw i jakiś fajny żel intymny, myślałam o tym z durexa, co jest i intymny i do masażu i jakoś fajnie to zapakuję drobiazg bo drobiazg ale na walentynki idealny
scotland89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-30, 19:58   #2637
marlenkas91
Raczkowanie

Mój ma urodziny 5 lutego Kupiłam mu bokserki czerwone i tam na nich pisze MIŁY FACET a do tego dokupiłam taki fajnie zamykany słoik (chciałam puszke ale nie mogłam znaleźć) i mam zamiar upiec ciasteczka Myślę że mu sie spodoba bo z niego taki trochę łasuch jest
marlenkas91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-30, 20:40   #2638
bfca8d39b0c33d1e642320d525f11dd69d86e6d3_6578f56ebc91f
Konto usunięte

Ja też nie wiem co kupić na te przeklęte, zbliżające się walentynki
Do tego funduszy brak...
Bardzo mi się podoba pomysł z prezentacją, ale brak wspólnych zdjęć i brak jakichś moich ładnych....
Ahh
Mój tygrysek dostał trzy lata temu duużego lizaka ode mnie (nasza pierwsza, nieudana randka- byłam młoda i głupia i poźniej dałam mu kosza, ale był wytrwały- na szczęście) Dwa lata temu dostał bokserki i jakieś czekoladki, a w zeszłym roku kubek- z napisem "kubek fajnego kolesia" i wode toaletową bodajże.

Tak sobie właśnie pomyślałam, że kupię mu te bokserki- poszukam jakichś fajnych, dołączę karteczkę, że uwielbiam jego pupcie,albo może lepiej jakiś ładny wierszyk wymyślę i jeszcze kupię największego lizaka jakiego uda mi się zdobyć On będzie zadowolony, bo lubi praktyczne rzeczy (majty) i kocha słodycze
bfca8d39b0c33d1e642320d525f11dd69d86e6d3_6578f56ebc91f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-30, 20:41   #2639
malenstfo24
Rozeznanie

Kupiłam skórzany portfel Linkin park, tylko kurcze dałam wcześniej bo jego stary już w takich strzępkach, że nie wytrzymałam nie mogłam patrzeć na te dziury ale dziś udało mi się kupić fajny komplecik bielizny za 65zł, z żabkami możecie się śmiać, ale nie mam pojęcia jak się to zapina jutro mam zamiar rozpracować dobrze, że sprzedawczyni doradziła mi pończochy, czułam się jakby prezerwatywy kupowała czerwona jak burak sądzę, że będzie zadowolony bo w życiu czegoś takiego nie miałam

6 Lipiec 2013
<3<3

14.08.2016 Bartek moj Najwiekszy Skarb

malenstfo24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-30, 21:01   #2640
agatka13121988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marlenkas91 Pokaż wiadomość
Mój ma urodziny 5 lutego Kupiłam mu bokserki czerwone i tam na nich pisze MIŁY FACET a do tego dokupiłam taki fajnie zamykany słoik (chciałam puszke ale nie mogłam znaleźć) i mam zamiar upiec ciasteczka Myślę że mu sie spodoba bo z niego taki trochę łasuch jest
a ja planuje mu do prezentu jeszcze dodatkowo upiec faworki tylko w ksztalcie serc gdzie kupilas sloik?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Prezenty

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości