![]() |
#2611 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!!
Oj, Jodie niewesoło, mam nadzieję,że limit pecha i nieciekawych sytuacji już został wyczerpany
![]() A ja już po fryzjerze, na jesienne smutki nie ma to jak nowa fryzurka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2612 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2613 |
Zakorzenienie
|
Miss.Hot no to jak dla mnie bomba
![]() ![]() Selka też mam taką nadzieję ![]() ![]()
![]() |
#2614 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny może macie jakiś pomysł na zajęcia z dziećmi w wieku 2,5- 3 lata - "Jakie kolory ma jesień?"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2615 |
Zakorzenienie
|
rysowanie liści?? tylko czy takie dziecko umie rysować?? a może wycieczka do lasu lub parku i zbieranie lisci??
ja się jeszcze nie znamna dzieciach ![]() Kto wie co się dzieje z TOLĄ??
Edytowane przez jodie Czas edycji: 2008-09-22 o 19:40 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#2616 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2617 |
Zakorzenienie
|
No właśnie coś jej nie widać
![]() Ostatnia aktywność: 2008-09-18 22:33
![]() |
#2618 |
Zakorzenienie
|
Rozmawiałam z Tolą
![]() ![]()
![]() |
#2619 |
Wtajemniczenie
|
kolory ma jesień szare i deszczowe...
![]() Selka, ja bym stawiała na kolorowanie liści, dobieranie podobnych kształtów liści, zabawa w "spadające wirujące listki jesienne". Oczywiście wcześniej obserwowanie drzew. No i poznawanie owoców i warzyw, "kolorowe gotowanie"- dobieranie różnych warzyw o takim samym kolorze, albo grupowanie, żeby było po jendym każdego koloru, segregowanie, na owoce-warzywa. Ale ten deszcz tez można by wykorzystać, że szary (w zasadzie ja bym od tego zaczęła- że zaczyna sie jesień i jak jest ostatnio na dworze- szare chmury, deszcz, mgły. A jakie jeszcze kolory ma jesień? ) Parasole są kolorowe No i kasztany jeszcze. I grzybki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2620 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A swoją drogą to taka podróż potrafi zmęczyć, a już na pewno w takim stanie jak ciąża ![]()
![]() |
#2621 |
Rozeznanie
|
Apropo tych kolorów jesieni to gdyby nie padało to na spacerze dzieci mogłyby pozbierać suche liście a potem poprzyklejać je na karton tworząc taki liściasty jesienny bukiet (może być dla mamy np) ale jak jest mokro to ja nie wiem, może mogłabys sama nazbierać liści i w domu je podsuszyć
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2622 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() to ja do siebie tez zapraszam do pomocy. Mam chytry plan przyklejenia tapety na nową szafę. I we wnęce w przedpokoju... Cytat:
To co dziewczyny pisały to chyba wystarczy do fajnych zajęć |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2623 | ||
Zadomowienie
|
Uff ... dorwałam się do neta ale spać mi się chce, tak to jest , ze przy dziecku nie da się całkowicie odespać.
A poza tym pogoda, można normalnie wpaść w deprechę Ale trochę Was poczytałam i zrobiło mi się weselej ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A kaskę przecież możesz wypłacić w okienku w banku. A co do karty to też mam sklerozę czasami, a to wszystko dlatego, że pinu nie należy sobie zapisać ![]() ![]() A co do wesela to pierwszy raz słyszałam "Szaloną" w wersji hard rock, grali fajowo jak dla mnie a niekoniecznie dla starszej części wesela ale młodzi tak chcieli. Dawno się tak nie wybawiłam! Tylko jednak całą oprawę ślubu i wesela psuje pogoda, fajnie tak wyjść powietrza zaczerpnąć a tu zimno i leje, sprzed kościoła to szybko uciekaliśmy , bez trąbienia , żegnania, ech ... się rozmarzyłam, przypomniało mi się moje jak jechaliśmy do restauracji i ścigaliśmy sie po drodze , jakie akcje robili fotograf i kamerzysta. Sonia, nareszcie jakieś zdjątko Szymonka na NK! A zamieść ze chrztu, ciekawa jestem jak wyglądał
![]() |
#2624 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tola opowiadaj jak wrażenia po weselu ![]() No dziś w końcu trochę cieplej to i humorek lepszy ![]() Popijam sobie herbatkę z soczkiem malinowym ![]()
![]() |
#2625 |
Zakorzenienie
|
No cześć dziewczyny!
Jeszcze nie doszłam do siebie, ale udało mi się przynajmniej przeczytać, co pisałyście pod moja nieobecność. Oczywiście nie ustosunkuję się do Waszych wypowiedzi, bo za dużo tego było i juz nie wiem co do czego i z czym. Jestem totalnie wymęczona i nie zamierzam nigdzie więcej ruszać się z Lublina aż do porodu. Mam to gdzieś! Teściowa zadowolona, wesele odfajkowane, więc mam nadzieję, że wreszcie wszyscy się ode mnie odczepią. Mam chyba z 5 nocy do odespania, no ale ok... Ile nowych osób poznałam... Oczywiście musiałam "zaliczyć" wszystkie ciocie, wujków, których pierwszy raz widziałam... No, ale jakoś przeżyłam. Ale nawet sobie nie wyobrażacie jak tęskniłam za swoim wielkim łożem... Wreszcie dziś w nocy normalnie spałam. To, że się wyspałam to oczywiście powiedzieć nie mogę, bo dziś juz mój małż wróciła do pracy po urlopie, więc kochana żonka musiała wstać go wyprawić do pracy i zjeść z nim śniadanko, ale spoko. Przynajmniej trochę pospałam. Nie to, co tam. Tam żadna noc nie była przespana... No to tak w skrócie. A tak w ogóle to po tym sezonie ślubno - weselnym mam dosyć wesel na najbliższe 5 lat chyba... Ale znająć życie będą dużo szybciej... No nic, na razie tyle. Jodie! Ja bym zgadła, gdybyś mi nie powiedziała. ![]() Buziaki! ![]()
#2626 |
Rozeznanie
|
Hejka! Tola to odpoczywaj biedactwo i nie daj sie teściowej!
Ja siedze własnie w pracy i popijam sobie kawkę. Zaraz odpadlamy Festiwal Nauki. Jodie wszystko bedzie ok! ![]()
#2627 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dzięki dziewczyny za pomysły do zajęć, niestety ja już to wszystko robiłam z dzieciaczkami ![]() Miłego dnia życzę |
![]() ![]() |
![]() |
#2628 |
Rozeznanie
|
hej dziewczynki przynajmniej dzis nie pada
![]() ![]() ![]() ![]() Tola zycze milego odpoczynku po weselichu ![]() Jodie nic sie nie przejmuj, moj malz to 8 razy karte do bankomatu, nie zablokowal, a poprostu nagminnie zostawial ja w bankomatach, tam gdzie mieszkalismy bankomaty oddawaly ci karte na koniec tranzakcji( teraz to zmienili), wiec on tylko kase w lapki dostal i sobie szedl, a karta zostawala, i pani w banku powiedziala, ze jeszcze raz zgubi karte to bedzie musial konto od nowa zakladac, niezle nie ![]() Pozdrawiam dziewczynki i milego dzionka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2629 |
Zakorzenienie
|
cześć w tez zimny poranek! zaraz pędzę do banku na wzor podpisu
![]() ![]() ale dobrze że jesteście i chociaz Wy mi współczujecie ![]() a teraz zagadka..od której godziny dzwonią ludzie w sprawie wynajęcia mieszkania???
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2630 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale wkurza mnie ten katar a muszę w pracy siedzieć ![]() ![]() Buziaki i miłego dnia ![]()
![]() |
#2631 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2632 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak nie rozwiązana - ZAKOPANE ![]() ![]()
![]() |
#2633 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2634 |
Rozeznanie
|
co racja to racja Zakopane pikne jest
![]() taka tak ja mysle ze juz przed 6 ranne ptaszki dzwonily w sprawie mieszkanka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2636 |
Zakorzenienie
|
Pierwszy telefon był o 7.30 - dla mnie środek nocy - już z 10 osób dzwoniło także szybko wynajmę i dalej szukam kupca
![]() Tola zaprosisz mnie jutro na herbatkę??
![]() |
#2637 |
Zakorzenienie
|
Martynka81 - a gdzie planujecie plener? Może się spotkamy ;D.
Dziewczyny - muszę narobić całą masę zdjęć (paszport, dowód, dyplom) i nie wiem gdzie by tu iść - gdzie jest dobry fotograf? Dzięki z góry za poradę. A tak apropos Jodie - jakie mieszkanie masz do wynajęcia?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2638 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zamarzam, nie mam ogrzewania w biurze ![]()
![]() |
#2639 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A o której będzie w Lublinie ?
![]() |
#2640 |
Zadomowienie
|
Ostrowczanka, ja robię zdjęcia w Kodaku na Krakowskim Przedmieściu, tam obok McDonalda, płaciłam co prawda 22 zł za 4 zdjęcia ale jakościowo są wspaniałe. Robiłam tam zdjęcia do dyplomu i do dokumentów na studia (miesiąc temu) i pierwszy raz w życiu jestem zadowolona ze zdjęć takich do dokumentów!!! Nareszcie wyglądam jak człowiek. Robią lekki retusz, co mi się bardzo podoba, bo moje oczy zawsze wychodzą podkrążone a na tych zdjątkach wyglądam naprawdę bardzo dobrze.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:41.