![]() |
#2611 |
Zadomowienie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
..eh..pije REDD'S wiec to jakby nie piwko..
![]() ![]() ..a tak skoro o niej mowa to moja cora juz sciaga obrus ze stolu i pisze na klawiaturze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2612 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Agatko, ja spać mykam. Dobrej nocy życzę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2613 |
Zakorzenienie
|
a ja sama we... martwie sie moj maz nie dal mi jeszcze znaku co i jak wedlug mnie powinien juz byc w drugim miescie na przesiadce mial mi wtedy napisac a tu ciagle nic... heh
![]() ![]()
#2614 |
Zakorzenienie
|
uff wlasnie przed chwila dostalam sms ze juz siedzi w drugim samolocie i bedzie do Polski lecial
![]() ![]()
#2615 |
Zadomowienie
|
dzien dobry kobietki
![]() nie mam sił na nadrabianie tego co napisałyscie ![]() u Kasieńki było super chodz zajechalismy dopiero na 15,30 do niej ![]() ![]() ![]() ![]() Kasieńka jest bardzo fajna osóbka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no ale niestety nie mam zdiecia w sukni za póznoe sie skapnełam ![]() ![]() no i noc spedziłam u Pio bo o 12 wrócilismy do domku ostatnie nie wiem moze 50km ja prowadziłam bo pio juz nie miał siły ![]() ![]() no to była wycieczka zapoznawcza, ale czeka nas jeszcze jedna z zaproszeniem hehe ![]() ![]() ![]() nio ale niestety Pio pojechał juz do pracy o 8 rano ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2616 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny,
wszyscy spia ? ![]() My wczoraj wrocilismy po 23, jedzonko bylo znosne, tylko zjadlam niewiele, bo wiecej po prostu nie moglam. Moj zoladek sie chyba skorczyl, czulam sie najedzona za wsze czasy, a przed soba mialam maly balonik. No i bylam potwornie zmeczona, wychdzenie poznym wieczorem to juz nie dla mnie. Ray, mam nadzieje, ze maz juz w domu Emi, ciesze sie z udanego spotkanka z nasza Kasia ja bede dzis caly dzen odpoczywac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2617 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2618 |
Zakorzenienie
|
ja ju ż nie śpię. Wczoraj sie wcześnie połozyliśmy i już o 6 rano nie mogliśmy dzisiaj spać.Pogode mamy paskudną: wczoraj snieg, dzisiaj deszcz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2619 |
Zakorzenienie
|
Emi to fajne mieliscie spotkanie zapoznawcze
![]() i mam nadzieje, ze Nikitka jednak wklei nam jakies fotki hehe ![]() ja na 16 ide do fryzjera a pozniej od razu z M jedziemy do kosciolka, wiec dzisiaj juz pewnie fotki nie zrobie, bo bedzie pozno itd ale jutro sie postaram ![]() ![]() ![]()
#2620 |
Zakorzenienie
|
jak tam Ray maz juz jest???????????
jak zareagowal na widok swojej ciezaroweczki?? mowil cos ze sie zmienilas itd?? ![]() i pamietaj zeby nam fotki wkleic, bo maz juz aparacik przywiozl ![]()
#2621 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczynki!
Justynko, to mężuś pewnie już w domku, co? ![]() Emi, fajnie, że spotkanie z Nikitką się udało ![]() Madziu, nie wymagaj od swojego organizmu za wiele, teraz woli pewnie odpoczywać. A spotkanie ogólnie się udało? Kasiasiarku, jak brzydka pogoda to posiedź w domu i poleniuchuj ![]() A my dziś kiblowaliśmy w wyrku do 12, potem jajecznicę razem zrobiliśmy, a teraz stare filmy oglądamy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2622 |
Wtajemniczenie
|
Czesc kobietki
![]() Emi super ze spotkanie sie udalo ![]() ![]() Mezatko przyjemnej wizyty u fryzjerki ![]() Pomidoro widze ze dzien rozpoczety ciekawie ![]() ![]() mijalea to nam nadzieje ze ludzie z pracy meza byli w porzadku,jak jedzenie bylo ble kachula jak minal wieczorek z tz? Marcelinko co u ciebie slychac? Nikitko jak zdrowko? Kinia a jak tobie mija weekend? Ciekawe co slychac u Agusieczek?bo juz dawno sie nie odzywala ![]() A mi wczoraj sprzatanie pochlonelo wieksza polowe dnia ![]() ![]() ![]() ![]() A dzisiaj wstalam o 12 ![]() ![]() ![]() Udanej niedzieli wszystkim zycze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2623 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Wielkie buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu u nie zaliczylam tej pieprz......... bankowosci, do ktorej sciagi pisalam
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2624 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2625 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
NO tak luz, luzem ale 100wka w plecy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2626 |
Wtajemniczenie
|
Marcelinko przykro mi
![]() ![]() kasiaiasiar aporpo pogody to wiem jaki to moze byc meczace,brak slonaca i deszcze tutaj poprostu doprowadzaja mnie do szalu,dlatego moglabym mieszkac w cieplych krajach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2627 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Najchetniej bym sie zabarykadowala w pokoju i nie wychodzila
![]() Idę sobie ![]()
![]() |
#2628 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2629 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, dzis jakos funkcjonuje, zaliczylismy maly spacerek, a rano takze odwiedzilam kibelek, bo dzidzi sie chyba sniadanko nie spodobalo
![]() A spotkanie bylo udane, byl kolega meza-samotny poki co, kawalaer po 40 stce i drugi kolega juz z zona, maja rocznego synka. Bardzo sympatyczni i calkiem normalni, wiec odetchnelam z ulga, bo ostatnio tu jakis dziwnych ludzi spotykam ![]() Jedzonko bylo takie sobie, bo to amerykanska restauracja i wybor byl...sredni.Ale wyprobowac trzeba wszystko powoli, zeby potem wiedziec gdzie oplaca sie chodzic ![]() Jutro ide wieczorkiem na zajecia na nowym kursie, ciekawe jak bedzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2630 |
BAN stały
|
czesc kobietki
siedze sama w domu, jestem od miesiaca bez tabletek, co powoduje ze mnie roznosi bez dodatkowej dawki hormonow. przeszukiwalam forum wizaz w poszukiwaniu, chyba szczescia, trafilam na wasz watek. mozna sie podlaczyc? my tez sie z tz staramy o dzidzie, na razie na staraniach sie konczy, ale jak sie bralo tabletki 5 lat pod rzad to nic dziwnego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2631 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja po tabsach miałam czasem takie jazdy że kłuciłam się z wszystkimi nie wiadomo o co ![]() A jak masz na imie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2632 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Marcelinko nie załamuj się, będzie dobrze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2633 | |
BAN stały
|
Cytat:
miejsce zamieszkania uk, brighton ah, ja nie wiem czy to brak tabletek i hormonow, czy przed okresem jestem, czy po porstu mnie szlag trafia bo wszyscy w kolo sa glupi ![]() i mam problemy typu - obciac grzywke czy nie, w co zjesc na obiad, nic mi nie smakuje... oh juz sama z soba nie wytrzymuje |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2634 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nikitko, jak dobrze cię widzieć znowu na wątku ![]() ![]() A my znowu do kina nie idziemy ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2635 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi bardzo sie podoba imie Julia do tego stopnia że córke tak chciałam nazwac, ale to juz temat zamkniety. A co do twoich dylematów to doskonale to rozumiem, jazdy sa niezłe i niezalerznie od tego czy jestes przed okresem czy bez tabsów to sie zdarza i czasem nie ma sie na to wpływu ![]() a skad pochodzisz z Polski? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2636 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ano lepiej sie czuje, jakby ręka odjął sama nie wiem jak to sie stało, ale normalnie czuje ze ozdrowiałam ![]() ![]() A spotkanie z Emi spoko, ja sie stresowałam ze maja problemy z dojazdem a potem czekałam jak na szpilkach kiedy wreszcie beda. Obiadek naszykowałam, mężulek mi pomagał smarzyc w kuchni co nieco. o fotki to musze męża zmolestowac zeby zgrał do kompa bo innym aparatem robił fotki. Emi jest miła i fajna i w zyciu bym jej nie dała 18 lat i to nie znaczy że staro wyglada tylko dojrzale ![]() A my seans mielismy w domu ogladalismy "Głosy 2" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2637 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A my będziemy oglądać "Wzgórza mają oczy", pewnie wszystkie paznokcie obgryzę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2638 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
a dylematy, nadwrazliwosc i placze przechodza mi jak moj tz mnie przytula. tyle ze ja jestem typ pluszaka a on nie... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2639 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A Brighton jest przepiekne,zazdrosze (tak pozytywnie)ze w takim miejscu mieszkacie ![]() Nikitko no to super ze choroba przeszla ![]() Pomidoro przyjemnego ogladania horroru zycze ![]() Ale slicznie ci w tym morskim makijazu,normalnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2640 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz wszystko w swoim czasie, z dzidzia na pewno tez tak bedzie, jednym to przychodzi łatwiej innym trudniej. Ale pamietaj Nadzieja umiera ostatnia. Ja 23.02. jade do Katowic na targi i coś kombinuje zeby znowu sie z Gizelcią spotkac ale zobaczymy jak to wszystko wyjdzie ![]() Kasiu to miłego oglądania życze i oszczędz paznokietki. A co do pochopnych decyzji to coż bywa i tak. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:43.