|
|
#2611 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
..eh..pije REDD'S wiec to jakby nie piwko..
![]() ..a tak skoro o niej mowa to moja cora juz sciaga obrus ze stolu i pisze na klawiaturze Madra dziewczynka..piszac spogladala na monitor..eh..jak to dziecko wie do czego to sluzy..hihihihi..
|
|
|
|
#2612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Agatko, ja spać mykam. Dobrej nocy życzę |
|
|
|
|
#2613 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sama we... martwie sie moj maz nie dal mi jeszcze znaku co i jak wedlug mnie powinien juz byc w drugim miescie na przesiadce mial mi wtedy napisac a tu ciagle nic... heh
mam nadzieje ze nic sie nie stako moze jakies opoznienie aby
|
#2614 |
|
Zakorzenienie
|
uff wlasnie przed chwila dostalam sms ze juz siedzi w drugim samolocie i bedzie do Polski lecial
|
#2615 |
|
Zadomowienie
|
dzien dobry kobietki
nie mam sił na nadrabianie tego co napisałyscie ![]() u Kasieńki było super chodz zajechalismy dopiero na 15,30 do niej denerwowałam sie cały dzien bo normalnie nie mogłam juz wytrzymac bo Pio za wypłata czekał no ale szczesliwym trafem namówiłam go i pojechalismyKasieńka jest bardzo fajna osóbka i tak młodo wyglada ze hej!! moja rówieśnica normalnie pyszne byłono ale niestety nie mam zdiecia w sukni za póznoe sie skapnełam , ale jesli Kasia bedzie chciała to wklei wam foteczki nasze chociaz tak tylko![]() no i noc spedziłam u Pio bo o 12 wrócilismy do domku ostatnie nie wiem moze 50km ja prowadziłam bo pio juz nie miał siły fajnie było![]() no to była wycieczka zapoznawcza, ale czeka nas jeszcze jedna z zaproszeniem hehe juz sie nie moge doczekac hehe![]() nio ale niestety Pio pojechał juz do pracy o 8 rano był cały dzien w domu ale duzo....![]()
|
|
|
|
#2616 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny,
wszyscy spia ? ![]() My wczoraj wrocilismy po 23, jedzonko bylo znosne, tylko zjadlam niewiele, bo wiecej po prostu nie moglam. Moj zoladek sie chyba skorczyl, czulam sie najedzona za wsze czasy, a przed soba mialam maly balonik. No i bylam potwornie zmeczona, wychdzenie poznym wieczorem to juz nie dla mnie. Ray, mam nadzieje, ze maz juz w domu Emi, ciesze sie z udanego spotkanka z nasza Kasia ja bede dzis caly dzen odpoczywac
|
|
|
|
#2617 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2618 |
|
Zakorzenienie
|
ja ju ż nie śpię. Wczoraj sie wcześnie połozyliśmy i już o 6 rano nie mogliśmy dzisiaj spać.Pogode mamy paskudną: wczoraj snieg, dzisiaj deszcz
Ze spaceru nici
|
|
|
|
#2619 |
|
Zakorzenienie
|
Emi to fajne mieliscie spotkanie zapoznawcze
i mam nadzieje, ze Nikitka jednak wklei nam jakies fotki hehe ![]() ja na 16 ide do fryzjera a pozniej od razu z M jedziemy do kosciolka, wiec dzisiaj juz pewnie fotki nie zrobie, bo bedzie pozno itd ale jutro sie postaram i znowu meczy mnie moj czerwony........ a mam go dosyc
|
#2620 |
|
Zakorzenienie
|
jak tam Ray maz juz jest???????????
jak zareagowal na widok swojej ciezaroweczki?? mowil cos ze sie zmienilas itd?? ![]() i pamietaj zeby nam fotki wkleic, bo maz juz aparacik przywiozl
|
#2621 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczynki!
Justynko, to mężuś pewnie już w domku, co? ![]() Emi, fajnie, że spotkanie z Nikitką się udało Madziu, nie wymagaj od swojego organizmu za wiele, teraz woli pewnie odpoczywać. A spotkanie ogólnie się udało? Kasiasiarku, jak brzydka pogoda to posiedź w domu i poleniuchuj ![]() A my dziś kiblowaliśmy w wyrku do 12, potem jajecznicę razem zrobiliśmy, a teraz stare filmy oglądamy U nas pogoda piękna, może na spacer pójdziemy, no i mamy znowu w planach kino, może tym razem się uda
|
|
|
|
#2622 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc kobietki
Emi super ze spotkanie sie udalo Mezatko przyjemnej wizyty u fryzjerki Pomidoro widze ze dzien rozpoczety ciekawie mijalea to nam nadzieje ze ludzie z pracy meza byli w porzadku,jak jedzenie bylo ble kachula jak minal wieczorek z tz? Marcelinko co u ciebie slychac? Nikitko jak zdrowko? Kinia a jak tobie mija weekend? Ciekawe co slychac u Agusieczek?bo juz dawno sie nie odzywala ![]() A mi wczoraj sprzatanie pochlonelo wieksza polowe dnia ,no ale wszystkie katy wysprzatane,okna pomyte,a potem zrobilam sobie kacik pieknosci i paradowalam w maseczkach i wszystkim co sie dalo (przynajmiej wykorzystalam brak wspolokatora w domu bo troche glupio mi przy nim latac w maseczkach )a wieczorem pochlonelo mnie poszykiwanie wzoru na tatoo,ale jak narazie nic mnie nieurzekloA dzisiaj wstalam o 12 i jak zwykle musze isc do sklepu po marchewke do rosolu,bo oczywiscie wczoraj zapomnialam kupic a wieczorem smigamyu do znajomychUdanej niedzieli wszystkim zycze |
|
|
|
#2623 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Wielkie buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu u nie zaliczylam tej pieprz......... bankowosci, do ktorej sciagi pisalam
( calkowicie humor stracilam ( Sama banka nie potrafi sprecyzowac pytania a potem sie dziwi, ze studenci nie zaliczaja (
|||||||||||||||||||||
|
|
#2624 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
podchodz do tego na luzie napewno sie uda |
|
|
|
|
#2625 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
NO tak luz, luzem ale 100wka w plecy
a ja jak mam taka sytuacje, to robie sobie kary i np. teraz bede musiala oszczedzac czyli do kina juz na pewno nie pojde, bluzki nie kupie a o kosmetykach nie wspomne co za niedziela
|||||||||||||||||||||
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2626 |
|
Wtajemniczenie
|
Marcelinko przykro mi
![]() kasiaiasiar aporpo pogody to wiem jaki to moze byc meczace,brak slonaca i deszcze tutaj poprostu doprowadzaja mnie do szalu,dlatego moglabym mieszkac w cieplych krajach
|
|
|
|
#2627 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Najchetniej bym sie zabarykadowala w pokoju i nie wychodzila
![]() Idę sobie
|||||||||||||||||||||
|
|
#2628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2629 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, dzis jakos funkcjonuje, zaliczylismy maly spacerek, a rano takze odwiedzilam kibelek, bo dzidzi sie chyba sniadanko nie spodobalo
![]() A spotkanie bylo udane, byl kolega meza-samotny poki co, kawalaer po 40 stce i drugi kolega juz z zona, maja rocznego synka. Bardzo sympatyczni i calkiem normalni, wiec odetchnelam z ulga, bo ostatnio tu jakis dziwnych ludzi spotykam ![]() Jedzonko bylo takie sobie, bo to amerykanska restauracja i wybor byl...sredni.Ale wyprobowac trzeba wszystko powoli, zeby potem wiedziec gdzie oplaca sie chodzic ![]() Jutro ide wieczorkiem na zajecia na nowym kursie, ciekawe jak bedzie
|
|
|
|
#2630 |
|
BAN stały
|
czesc kobietki
siedze sama w domu, jestem od miesiaca bez tabletek, co powoduje ze mnie roznosi bez dodatkowej dawki hormonow. przeszukiwalam forum wizaz w poszukiwaniu, chyba szczescia, trafilam na wasz watek. mozna sie podlaczyc? my tez sie z tz staramy o dzidzie, na razie na staraniach sie konczy, ale jak sie bralo tabletki 5 lat pod rzad to nic dziwnego
|
|
|
|
#2631 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
witaj w naszym gronieJa po tabsach miałam czasem takie jazdy że kłuciłam się z wszystkimi nie wiadomo o co ale wróciłam do normy i ciesze sie ze juz nie biore.A jak masz na imie? |
|
|
|
|
#2632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Marcelinko nie załamuj się, będzie dobrze
|
|
|
|
|
#2633 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
miejsce zamieszkania uk, brighton ah, ja nie wiem czy to brak tabletek i hormonow, czy przed okresem jestem, czy po porstu mnie szlag trafia bo wszyscy w kolo sa glupi a moze to po prostu swiadomosc ze za chwile sie moze okazac ze jestesmy w ciazy, ze sie wszytsko zmieni, a przeciez tego najbardziej chce na swieciei mam problemy typu - obciac grzywke czy nie, w co zjesc na obiad, nic mi nie smakuje... oh juz sama z soba nie wytrzymuje |
|
|
|
|
#2634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nikitko, jak dobrze cię widzieć znowu na wątku ![]() A my znowu do kina nie idziemy Bo stwierdziliśmy, że chcemy iść na "Lejdis" a wszystkie miejsca na dziś zajęte i to na 6 seansów! Ale nastawiamy się na wtorek, może się uda Dziś obejrzymy sobie horror na dvd
|
|
|
|
|
#2635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi bardzo sie podoba imie Julia do tego stopnia że córke tak chciałam nazwac, ale to juz temat zamkniety. A co do twoich dylematów to doskonale to rozumiem, jazdy sa niezłe i niezalerznie od tego czy jestes przed okresem czy bez tabsów to sie zdarza i czasem nie ma sie na to wpływu ![]() a skad pochodzisz z Polski? |
|
|
|
|
#2636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ano lepiej sie czuje, jakby ręka odjął sama nie wiem jak to sie stało, ale normalnie czuje ze ozdrowiałam katarek lekki tylko mam, ale to norma.![]() A spotkanie z Emi spoko, ja sie stresowałam ze maja problemy z dojazdem a potem czekałam jak na szpilkach kiedy wreszcie beda. Obiadek naszykowałam, mężulek mi pomagał smarzyc w kuchni co nieco. o fotki to musze męża zmolestowac zeby zgrał do kompa bo innym aparatem robił fotki. Emi jest miła i fajna i w zyciu bym jej nie dała 18 lat i to nie znaczy że staro wyglada tylko dojrzale . Straszna gaduła z niej, a jej Pio spokojny i miły, pasuja do siebie, ale Emi musi pracowac nad soba bo czasem pochopnie działa. A my seans mielismy w domu ogladalismy "Głosy 2" |
|
|
|
|
#2637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masakra![]() A my będziemy oglądać "Wzgórza mają oczy", pewnie wszystkie paznokcie obgryzę
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2638 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
a dylematy, nadwrazliwosc i placze przechodza mi jak moj tz mnie przytula. tyle ze ja jestem typ pluszaka a on nie... |
||
|
|
|
#2639 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A Brighton jest przepiekne,zazdrosze (tak pozytywnie)ze w takim miejscu mieszkacie Nikitko no to super ze choroba przeszla Pomidoro przyjemnego ogladania horroru zycze ![]() Ale slicznie ci w tym morskim makijazu,normalnie
|
|
|
|
|
#2640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz wszystko w swoim czasie, z dzidzia na pewno tez tak bedzie, jednym to przychodzi łatwiej innym trudniej. Ale pamietaj Nadzieja umiera ostatnia. Ja 23.02. jade do Katowic na targi i coś kombinuje zeby znowu sie z Gizelcią spotkac ale zobaczymy jak to wszystko wyjdzie ![]() Kasiu to miłego oglądania życze i oszczędz paznokietki. A co do pochopnych decyzji to coż bywa i tak. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:23.

Agatko, a ty karmisz piersią i piwko wciągasz?
Madra dziewczynka..piszac spogladala na monitor..eh..jak to dziecko wie do czego to sluzy..hihihihi..

mam nadzieje ze nic sie nie stako moze jakies opoznienie aby 

denerwowałam sie cały dzien bo normalnie nie mogłam juz wytrzymac bo Pio za wypłata czekał
i znowu meczy mnie moj czerwony........ a mam go dosyc
i Kubus
(przynajmiej wykorzystalam brak wspolokatora w domu
a wieczorem smigamyu do znajomych