|
|
#2611 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koziorożcowe pogaduszki - vol 7 :)
Cytat:
![]() Bardzo chce żeby został zauważony ![]() Cytat:
Jak tam nauka? Kurde mi to się tak nie chce że szkoda gadać ![]() Cytat:
Kurcze też poszłam do roboty zaraz po maturze (dokładnie 1 czerwca 2002 roku )Hoho patrzę na odliczanie do ślubu i pozostało zaledwie 400 dni teraz to z górki nie ![]() witm Słonecznie i zzzzzimno :/ |
|||
|
|
|
#2612 |
|
Zakorzenienie
|
dobry
zbieram sie i jade ![]() Sasik powodzenia ,zdaj relacje jak bylo ![]() Sus no to w zasadzie juz tylko rok zleci
|
|
|
|
#2613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u nas niesłonecznie i zimno ![]() ? ![]() dzień dobry ![]() ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Archi w połowie tabelki jest kraków ![]() http://pks.bielsko.pl/rj/ |
|
|
|
|
#2614 |
|
AGA :)
|
Dzień dobry
![]() Sus uuczę się, ale marnie mi idzie :/ niby sporo materiału już przerobiłam, ale dalej zostało mi bardzo dużo :/ strasznie dużo tego jest :/myślałam, że jakoś lżej mi to będzie szło, no ale walcze co zrobić Sasi powodzenia dziś u mnie malowanie kuchn i i salonu, dziś tata jedzie unigruntem, strasznie smierdzi :/ w ogóle syf wszędzie, dosyć mam tych remontów już. ciągle coś
|
|
#2615 |
|
Zakorzenienie
|
witaj Aga
![]() już po 13 a ja jeszcze w piżamie ![]() ..idę się ogarnąć i pomału pakować
|
|
|
|
#2616 | |
|
|
Cytat:
![]() wczoraj cały dzień tak siedziałam. bo i tak siedzę w łóżku i się uczę, a pod kołdrą tak cieplutko
![]() Edytowane przez Ag4 Czas edycji: 2009-06-12 o 13:14 |
|
|
|
|
#2617 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2618 | |
|
|
Cytat:
koleżanka szaleje
|
|
|
#2619 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2620 |
|
Zakorzenienie
|
wpadłam życzyć udanego popołudnia i soboty
![]() do jutra
|
|
|
|
#2621 |
|
Zakorzenienie
|
Hellloł!
Jestem po pracy i po relaksującej dłuuuugiej kąpieli ![]() Skończyłam o 18:30 czyli 10,5 godziny ![]() Dziś tyyyylko sprzatanie było, duuuużo sprzątania. Ale lokal wygląda świetnie ![]() Jutro przyjedzie towar o 11-12 gdzieś i jutro mam na 11 do pracy Na otwarcie cały towar będzie -50% Fajnie A i dowiedziałam się dziś, że jeśli chcę (a chcę ) to przez wakacje będę pracować na cały etat, czyli więcej kaski wpadnie do rączki
|
#2622 |
|
Zakorzenienie
|
Jaka cisza
dziewczyny gdzie się podziewacie?????????? :|
|
#2623 |
|
|
ja jestem
chwilowo. uczę się :/ już mam dość ![]() Sas, fajnie Ci z ta pracą mam nadzieję że będzie fajna atmosfera i będziesz tam chodzić z przyjemnością
|
|
#2624 |
|
Zakorzenienie
|
SAS powodzenia w pracy
SUS za naukęOkrucho rok to już coś ![]() KODE - pokaż włosy AGUŚ - za Twoją naukę też ![]() Witam i zmykam - całusy WAM ślę
|
#2625 |
|
|
pat, ja tobie tez ślę całusy
Faktycznie, wątek nam opustoszał na weekend ja już się dziś nie uczę, w nagrodę zjadłam lody z bitą śmietaną i sosem toffi, obżeram się ostatnio strasznie, już myślę o kolacji.
|
|
#2626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sas za prace ![]() Patuszko dzięki, zdałam. Skończyłam studia W październiku mam zamiar się bronić.Tobie także wieeelkie buziale! |
|
|
|
|
#2627 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wróciłam ![]() ale to nie moje włosy ![]() ...racja ![]() Ale to dobrze że koziołki brykają ![]() Cytat:
![]() ![]() witajcie w sobotę ![]() U nas w końcu wyszło słońce więc zaraz zmykam do ogrodu ![]() Impreza bardzo udana..z tego co pamietam |
||
|
|
|
#2628 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mnie tu nie było!
![]() Ale najpierw spalił mi się zasilacz do laptopa, a potem internet nie działał. Mam nadzieję, że już będzie dobrze. ![]() Jjutro postaram się Was nadrobić. ![]() ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Nadrobiłam.
|
#2629 |
|
Zakorzenienie
|
witaj Niebie
zastanawiałyśmy sie gdzie ty się podziewasz ..długo milczałaś ![]() dobrze że jesteś
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2630 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I chodzę tam z miłą chęcią, choć jestem zmęczona ![]() Mam nadzieje, że tak zostanie ![]() Dziś nawet usłyszałam od koleżanki, że uwielbia ze mną pracować Cytat:
Gratuluje i będziemy trzymać kciuki za obrone ![]() Bardzooooo fajnie ![]() Cytat:
![]() Jestem po drugim dniu pracy. Dziś 9 godzinek Było milutko ![]() Przyszedł towar, 279 kartonów do skanowania i przyjmowania, zeskanowałyśmy 21 i komputery się zbuntowały :/ nie możemy "przyjmować" towaru aż do poniedziałku prawdopodobnie :/ aż przyjdą informatycy to ogarnąć. Więc póki co po kolei otwieramy kartony klipujemy i wkładamy ciuchy spowrotem, żeby je później zeskanować i wszystko odpowiednio zrobić. No i szef sam nas pochwalił, kierownik nas pochwalił i koleżanka na koniec powiedziała mi że uwielbia ze mną pracować bo tak lajtowo jest i miło i w ogóle Dzień udany
|
|
#2631 |
|
Zakorzenienie
|
No milczałam długo, z przyczyn niezależnych ode mnie.
Tydzień temu byłam w Luton i w Londynie. Poznałam resztę rodziny i przyjaciół TŻ. Niestety, pogoda nie dopisała i zwiedzanie musiałam odłożyć na kolejne odwiedziny Londynu. Pracuję cały czas w tym samym miejscu, gdzie pracowałam przed świętami i gdzie poznałam Tż. Pakuję ubrania, więc jest lekko. ![]() To już 3 tygodnie i odpukać! mam nadzieję na dłużej. Firma się rozbudowuje, dobudowują właśnie 2 dodatkowe poziomy, na których będzie dodatkowy towar, więc myśląc logicznie, będzie potrzeba dodatkowych pracowników. ![]() Dzwonili z Primarka, dostałam pracę na weekendy, ale miałam przyjść na szkolenie w piątek od 10 do 16, a nie mogłam. Też bez sensu - praca weekendowa, szkolenie w tygodniu. Więc musiałam odmówić, ale jednak mała satysfakcja jest. Dałam sobie radę na poważnej rozmowie o pracę. Po angielsku. ![]() Bo pytali mnie o trudne dośc rzeczy, typu co dajesz z siebie dla grupy, jak radzisz sobie z publicznymi wystąpieniami, jak pochwalił Cię Twój ostatni pracodawca. Więc była to typowa autoprezentacja, zachwalanie samej siebie. ![]() Z Tż jest dobrze (nie zapeszać!), choć tydzień temu okazało się, iż może mieć poważne problemy z wizą. Nie chcę się zagłębiać w szczegóły, ale może być naprawdę nieciekawie.. Po konsultacjach z 3 prawnikami mamy małą nadzieję, ale szanse są marne. Możliwe, iż będzie musiał latać do siebie do kraju co 2 miesiące. A nie damy rady finansowo, zresztą w pracy nie dadzą mu wolnego tak często. Więc.. Czarne chmury nad nami. ![]() Teraz, zaraz, idę na imprezę. Przyjaciółka rozstała się z facetem, bo jej zrobił świństwo i trzeba się oderwać od tego. Ech. Życie. ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Aha! Bardzo to miłe, iż zauważyłyście mój brak.
|
#2632 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cieszę się ![]() Cytat:
![]() i z TŻetem Może jeszcze sprawa z wizą przejdzie na pomyślny tor ..trzymam za to ![]() miłej imprezy ![]() jutro chciałam iść w spódnicy na rodzinną imprezę ale mam posiniaczone nogi
|
||
|
|
|
#2633 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry Laseczki
Ale pogoda dziś okropna :/ Leje i leje i leje :/
|
#2634 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj Lasencjo
u nas jest cuuudownie..ciepło i świeci slońce dzień dobry...ostatni dzień długiego weekendu ![]() pustki tutaj mamy straszne ![]() idę na balkon ![]() Puchatka się zdziwi bo ma tylko 1 str. do nadrobienia
Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2009-06-14 o 09:41 |
|
|
|
#2635 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w - jak to Kode zuważyła - w ostatni dzień długiego weekendu
![]() Niebuś jak sama mówisz jest światełko w tunelu, więc może się uda TŻtowi ![]() SUS - ![]() ![]() klask i:teraz to masz już z górki kochanaSAS ale Ci fajnie z tą pracą, cieszę się, ze tak się wzorowo układa i milutko, atmosfea w pracy jest baaaaaaaaaardzo ważna ![]() AGA - dobrze, że odpoczęłaś od nauki - co za dużo to niezdrowo Kode - a ja zrozumiałam, że to TY zaszalałaś i czerwone włosy sobie zafundowałaś
|
#2636 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2637 |
|
Zakorzenienie
|
TEŻ SIĘ ZDZIWIŁAM
, bo czytałam tylko o skróceniu włosów, a nie zmianie koloru - czasami kozły robią zaskakujące rzeczy dla nich samych i dlatego przez chwilkę myślałam , ze to zrobiłaś
|
#2638 |
|
Zakorzenienie
|
Lece do pracy
![]() Miłego dnia Lejdis
|
#2639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja zmykam zbierać się na imprezę 80-tkową
|
|
|
|
|
#2640 |
|
Zakorzenienie
|
wzajemnie, samych przyjemności w pracy
![]() muszę zrobić sobie rozpiskę na ten tydzień, bo zapowiada się przeładowany i skomplikowany ![]() Kode miłego imprezowania - 80-tka to impra będzie szalona
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:14.

moze gre na komputer o ile robia takie dla 2 latkow
albo bajke na dvd

za naukę

Nie chcę się zagłębiać w szczegóły, ale może być naprawdę nieciekawie.. Po konsultacjach z 3 prawnikami mamy małą nadzieję, ale szanse są marne.