![]() |
#2611 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
wreszcie mogłam iść i kupić buty wyższe niż 10 cm. Wreszcie nie musiałam się martwić, czy nie będę wyższa od Ciebie. Ale.. co z tego? Patrze na nie i najchetniej wyrzuciłabym je przez okno w nadziei, że wejdziesz i powiesz, że Twoje odejście to tylko sen i wcale nie kupiłam ich Tobie na złość..
|
![]() ![]() |
![]() |
#2613 |
Raczkowanie
|
Siatkarka18 . Dziubek <3
Ciągle mało ciebie mam a to więcej niż tlen. Jak masz biec to stój. Jak masz stać to siedź. Jak masz siedzieć to leż. Jak masz leżeć to śpij i leeć. Mamo, mamo czy przeżyłabyś życie tak samo.? Daj dziecku, żeby wybory dokonywało. Stań dumnie z wrogiem twarzą w twarz. for the moment we left the everyday./ na moment zostawiliśmy tą codzienność. Czasem jest za późno i docenia się po stracie, Zamiast uśmiech na jej twarzy widziałam nieraz jak płacze . Zatańczyć z Tobą w deszczu szukać na niebie tęczy na karuzeli z tobą w ta miłość się zakręcić.
Edytowane przez UpsentMinded Czas edycji: 2010-04-26 o 15:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#2614 |
Raczkowanie
|
siatkarka18 - jej. pierwsza pochwała
od Ciebie. miło. ![]() czemu JA, czemu TY, a czemu nie MY ? by spojrzeć w twe oczy raz jeszcze . jak rozpoznać ludzi, których już nie znamy.. eksplozja paranormalności w codzienności. maybe one day. / może kiedyś. spojrzenie warte grzechu i najsłodsze usta ? wierz mi. płaczę. najwyższy czas dorosnąć . mrs unfabolous - Ty wiesz. ![]() ![]()
Pozostało nam się wpatrywać w dym i zastanawiać się nad tym co spieprzyliśmy. ♥ atoomowka.fbl.pl zapraszam. Edytowane przez dresowa Czas edycji: 2010-04-26 o 15:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#2615 |
BAN stały
|
...
w pochmurnym niebie widzi sens . przed słońcem chowa się . sklejka słów . kilka spojrzeń . i na pamięć zakodowany każdy Twój gest . naiwna gówniara . ślepo podążająca ulicą nazywaną szczęściem . posklejane do siebie serca dwa . już nie biją jak kiedyś . duszą się . idealnie ukryte wady pod skóra . idealnie zamaskowane złe strony . idealnie nieidealne na pozór wspaniałe ideały . utopiona w kałuży łez . naiwnie wierzy w istnienie sznurka prowadzącego do Twojego wnętrza . bo każdy kocha po swojemu ... Edytowane przez istny_paradoks Czas edycji: 2010-04-26 o 15:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#2616 |
Zakorzenienie
|
Siatkarka18 <3
![]() Malinowa Girl <3 ![]() istny_paradoks ![]() Najbardziej odczuwała jego brak kiedy siedząc obok niego na ławce , stykając się ramię w ramię uświadomiła sobie że nigdy nie będzie jej... ,,Jestem jeszcze zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić" ,,Miłość jest to jakieś nie wiadomo co, przychodzące nie wiadomo skąd i nie wiadomo jak, i sprawijące ból nie wiadomo dlaczego.'' Aby znaleźć miłość nie chodź , nie szukaj , nie pukaj do każdych drzwi... kiedy przyjdzie odpowiedni moment ona sama , bez pukania w brudnych butach wejdzie i rozgości się wygodnie w twoim sercu... ,,Mów szeptem, jeśli mówisz o miłości.''
'And it's hard to hold a candle in the cold November rain ' tumblr [/COLOR] Marika [*]. Dobranoc ukochany Aniołku... Ma Edytowane przez Missi_16 Czas edycji: 2010-04-26 o 16:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#2617 |
Raczkowanie
|
Czytam was juz bardzo długo i naprawdę macie świetne opisy. Podziwiam was za taki talent ;D Mam prośbe do was potrzebuje opisu do takiej sytuacji: Wczoraj spotkałam sie przypadkiem z pewnym chłopakiem który kiedyś mi dużo rezczy naobiecywał i z dnia na dzień sie nie odezwał juz a wczoraj nawet cześć nie odpowiedział chce zeby wiedział ze mam go głęboko w du.pie a zarazem coś tam czuje
![]()
![]() |
#2618 | ||
Raczkowanie
|
Myszkoooo! <3
Cytat:
dopisz siebie jeszcze! ![]() Cytat:
![]() ![]() ___ zgubiła się we własnych myślach. - którędy do nieba? - widzisz tamtego chłopaka? więc kawałek prosto, później w prawo i już ![]() idąc przez ten spustoszały park uświadamiam sobie, że go kocham. chole**ie kocham! dzisiaj tak skromnie. brak czasu, nauka dziewczynki ![]() ![]()
![]() |
#2619 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Perełki najcudowniejsze! Moje <3 Was kocha. *
Jedyny chłopak, dla którego poświęciłaby swoje całe życie. Odstępy między słowami. Gdy nadziei wciąż pełne szklanki.
"hi mom, there are just 3 girls here, sleep over party, you know" [by otojest <3] ![]() Edytowane przez myCh Czas edycji: 2010-04-26 o 17:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2620 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
dopisuję się Drifcie ![]() Cytat:
omg. ![]() całkowicie pasuje do mojej sytuacji. właśnie czegoś takiego szukałam. Dziękuję! ; *. PoprostuAssis - święta prawda ![]() CukrowaPanna - czuj się zbałamucona i okradziona ze wszystkiego ![]() ![]() unpredictablegril - ![]() ___ ' mój jest ten kawałek podłogi, nie mówcie mi więc co mam robić . ' stety-niestety.
![]() ![]() |
![]() |
#2621 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() cholernie mi miło. <3 myszka23101 - być okradzioną przez taki talent jak ty to radość ! ![]() Siatkarka18 - straaasznie mi miło ! ;o talenicaro <3 ![]() unpredictablegirl a ja oddaje Ci moje ![]() ![]() poprostuAsiss - moja perełka która mnie ZAWSZE zachwyca i któej dziękuję za każdą pochwałę ![]() patrysiowa_ - kradnij do woli ![]() Malinowa Girl moja perełka kochana ! ![]() mam nadzieje, że o żadnej nie zapomniałam
![]() Czy to Déja vu ? przecież to już było nie muszę nosić twojej bluzy, by czuć twoją obecność ![]() "Lepiej być nieszczęśliwą samotnie, niż nieszczęśliwą z kimś innym." "Wszyscy mężczyźni są tacy sami, mają tylko różne twarze, żeby można było ich rozpoznać." / M.Monroe Popatrz, to tylko siedemnaście marnych lat, a zobacz ile spieprzyłaś To dziwne uczucie, nie chcesz z nim być ale też nie chcesz widzieć go u boku innej.. /przepraszam. brak weny ![]()
![]() |
#2622 |
Rozeznanie
|
baaardzo miło słyszeć to właśnie od Ciebie ;*
Napisała na kartce swoje największe marzenie -"kochać i być kochaną"- po czym ją spaliła. znam setki chłopaków, jednak tylko na Twój widok szybciej bije mi serce, rumienię się i mimowolnie uśmiecham. "...że to nic, że to tylko taki stan, że ja tak mam" to co że nic ostatnio nie wychodzi, wiatr w oczy wieje, nakładam makijaż a z nim uśmiech i udaje że wszystko jest 'w porządku' .. i nie mów mi co mi wypada a co nie!
#2623 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ten ostatni jest super dzieki;*
![]() |
#2624 |
Raczkowanie
|
upadnę, raz wstanę i tak bez przerwy. naturalna radość znikła, powoli znika moja wiara. na takie podejście brak mi słów. ty dasz mi siłę, będzie lepiej… bo znam przebieg spraw, o których nie mogę zapomnieć. wiedz, że już niedługo nieczysto zagra twój anioł. ja tylko kiwnę palcem... w twoich myślach już na zawsze. uwielbiam gdy patrzysz jak patrzę.
#2625 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez chyba Ciebie pierwszy raz Cię chwalę. ![]() podbijasz moje serduszko <3 Cytat:
też mi podbijasz serduchoo mała.
![]() ![]() ![]() * * * * * * * * * tak bardzo chciałabym byś przyszedł, i przytulił. Chociaż nie wyobrażam sobie znów, wspólnego My... powieki od wewnętrznej strony. równie dobrze mogłoby się to nazywac "Twój obraz"
![]() ![]() |
![]() |
#2626 |
Zakorzenienie
|
marikab, myszka23101 - cieszę się, że się podoba.
![]() ![]() Siatkarka18- Słońce moje, być częścią Twojego serca to najwspanialsze wyróżnienie. ![]() unpredictablegirl- mnie to nie przeszkadza. ![]() ![]() Plotkaraaa. ![]() ![]() ____ Rzuciłeś mnie w kąt
jak znoszoną bluzę Żaden świat nie jest naszym światem. ja istnieje w zwykłej szarości Ty prawie toniesz w niebieskich chmurach zwanych niebem. Zbyt często zapominasz, na jakiej zasadzie istnieje nasza miłość. Chciałabym nie modlić się o szczęście, żeby móc na Ciebie spojrzeć, tylko widzieć cię każdego dnia o każdej porze i już zawsze, przez kolejne dni, do końca. to wszystko boli trzysta tysięcy razy bardziej, niż sobie wyobrażasz. Nie, nie wyobrażasz sobie, nigdy sobie nie wyobrazisz. Powinnam zrobić selekcję w życiu. Wyrzucić kilka wspomnień, wymazać większość faktów na pstryk palcem, z premedytacją zakończyć Twój rozdział. .. że papierosy i alkohol uzależniają, to jeszcze rozumiem, ale proszę, nie on...
#2627 |
Raczkowanie
|
; )
Złe kobiety są nie do zniesienia, dobre - nudne
Myśleć kolorami . <3 ? ;*** Tylko z Tobą . ;* W zaprzepaszczonej ciszy serc <3 ;* Ja Cię kochałem-Ty mnie zdradziłaś-Jak już przestałem-Ty przeprosiłaś .. Zajrzyj w moje oczy...One już nie boją się łez. Żegnaj na zawsze.. Zapomnij co było.. Przepraszam za kłopot,dziękuje za miłość.. Lecz nie ma czego żałować, na pewno nie będę płakała.Byłeś, odszedłeś..A ja zapomniałam! a na biurku wciąż stoi mały, biały aniołek, i zbiera me łzy w swe dłonie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2628 |
Rozeznanie
|
unpredictablegirl-
![]() ![]() ![]() xsxs- kochane słońce ![]() Missi_16 - : ***** itd. ;d `Uzależniłam się od twojego widoku. Wiem,że to chore. `Idź za nim- mówi serce. To nie ma sensu- twierdzi rozum. Złamie ci serce- podpowiada intuicja. Przegłosowane... `Jedno zdanie, a ten wieczór może być piękny.^ `Przez ciebie cały mój zeszyt wygląd jak pamiętnik.. `W sposób jaki na mnie patrzysz wywołuje na mym ciele dreszcze...
#2629 |
Zadomowienie
|
uzależniłam się. i to nie od papierosów, których spalam pociągi, ale od zieleni Twych oczu, od miękkości Twego głosu, od donośnego Twego śmiechu i do spojrzenia, gdy mówisz: 'daj spokój, Głuptasku'.
i wiem, że mimo odległości, przyleciałbyś, gdybym tylko powiedziała, że chcę. i nie pytam o Twoje zdanie na temat mojego wyglądu. no chyba, że chcesz opisać moje serce..
![]() |
#2630 |
Zakorzenienie
|
Wydawało mi się... A może działo się to naprawdę... Że widziałam Anioła... A może to był zwykły człowiek.. Powiedział : że na wszystko w życiu jest miejsce i czas. Potem zniknął ?... A może po prostu odszedł... Ludzie, którzy kochaja, potrafia zadawac najbolesniejsze ciosy. Potrafia usmiercac nie pozbawiajac zycia swej ofiary. Podarowales mi cos, co nawet trudno nazwac. Poruszyles we mnie cos, o istnieniu czego nawet nie wiedzialam. Jestes i zawsze bedziesz czescia mojego zycia. Zawsze. Mezczyzna walczy z karabinem w reku przez wiele lat. Jedzie na wojne. Po wojnie zdaje karabin w zbrojowni. Wierzy, ze to juz koniec z karabinem. Lecz bez wzgledu na to, co bedzie robil z dlonmi...kochal sie z kobieta...budowal dom...zmienial synowi pieluche...jego dlonie beda pamietaly ten karabin. Sa pewne chwile, które zaczynajac sie, wróża piekna przyszlosc.
![]() |
#2631 |
Raczkowanie
|
Stoję na krawędzi swoich marzeń.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2632 |
Zadomowienie
|
Toogether93 - zakochałam się, tak to dziwne jest. lalala
![]() ![]() ______ jak zwykle przesadzasz. dać sobie radę - mój cel. ![]() uzależniasz. nie zrób błędu. nie zrób błędu. nie zrób. nie zrób! to jest mój czas. - aż tak źle. - jeszcze gorzej. bo warto mieć marzenia, doczekać ich spełnienia.
![]() |
#2633 |
Konto usunięte
|
moja najcudowniejsza. <3
toogether93 - kurcze chyba nigdy Cię nie chwaliłam. w końcu muszę- cudoo. <3 _________________________ ___________ w przyszłości zostanę Twoimi bokserkami. ![]() - pasujemy do siebie jak słoń do pantofelka - jak.? - wogóle. I should be happy but I can't .( ang.powinnam być szczęśliwa ale nie potrafię) |
![]() ![]() |
![]() |
#2634 |
Raczkowanie
|
Kiedyś było inaczej .. Zapamiętaj dobre chwile ..
Porażkami się nie przejmuj ..Chociaż było ich tyle . <3 Przechodzimy Obok Siebie Obojętnie tak . Choć zerkamy na siebie kątem oka .. Wciąż wierzymy że coś zmieni się . ![]() Kiedyś byłeś początkiem , Dziś jesteś końcem ! . ![]() Ja też spróbuje szczęśliwą być I bez ciebie na nowo zacznę żyć . ![]() (..) Może kiedyś spełnimy swe marzenia I zaczniemy wszystko od nowa . ![]() Debile, nie widzicie, jak wszystko można stracić .. Iść zawsze do przodu, żeby tylko się wzbogacić . ![]()
Do wyspy szczęścia gdzie spełnienie marzeń, Tam prawdziwi przyjaciele są zawsze razem . Nigdy nie będę już śnić o tym, by ponaprawiać błędy Nie będę szukać chwil - tych, które odeszły . Edytowane przez Zaczarowana xdd Czas edycji: 2010-04-26 o 17:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#2635 |
Rozeznanie
|
wielbię <3
____________ spaces between my fingers
right where yours fit perfectly /przerwy pomiędzy moimi palcami właśnie tam twoje pasują perfekcyjnie/ the naked truth is always better then the best-dressed lie /naga prawda jest zawsze lepsza od najlepiej ubranego kłamstwa/ of course i'm in love with you darling /oczywiście, jestem zakochana w tobie, kochanie/ (+ niebieskie litery - "i'm lying - kłamię")
#2636 |
Raczkowanie
|
Siatkarka18- cudownaś Ty
![]() ![]() ile jeszcze tej ciszy? komuś brakuje odwagi nie mam nawet czasu stanąć i pomyśleć że jestem zmęczona. niczego sobie. dalej zwala z nóg. dosłownie. ułożyłam słowo z danonkowych literek na lodówce. było nim Twoje imię
#2637 |
Raczkowanie
|
I'm a broken biscuit.
From the cookie jar. I'm a total misfit... Jestem złamanym biszkoptem. Z ciasteczkowego słoika. Jestem całkowicie niedopasowana... Holding hands with you when we're out at night . Trzymam Twoje dłonie kiedy wychodzimy wieczorem. Dlaczego nie mogę oddychać, kiedy tylko myślę o Tobie? _________________ Trzymać kciuki jutro <3 ![]()
C: I didn't eat for three days because I wanted to be lovely. skins Edytowane przez Tryska Czas edycji: 2010-04-26 o 17:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#2638 |
Raczkowanie
|
Kofeina w RedBullach - chyba nigdy nie wymieniałam.
Popełaniałam błąd! cuda twoorzysz ;* _________________________ _____________ ' miłośc prędzej czy później Cie dopadnie. ' nikogo nie kochałam tak jak ciebie. ' a miało być tak pięknie. ' smerfny świat ![]() ' pęka mi serce kiedy piszemy ze sobą na GG i mówisz, że u Ciebie jest źle bo ta jedyna Ci nie odpisuje a ja przypominam sobie wszystkie chwile.. nie było takiej, kiedy ci nie odpisałam.. więc już wiem, że nie chodzi o mnie. Edytowane przez happyend Czas edycji: 2010-04-26 o 17:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#2639 |
Raczkowanie
|
Pargnę Cię a zarazem nienawidzę..!!
Mam tego wszystkiego dosyć! Odchodzę!
#2640 |
Zakorzenienie
|
myszka23101 dziękuję za uznanie ![]() Tak bardzo staram się zmienić swoje życie. Staram się nawiązać nowe przyjaźnie, zrobić coś z sobą. Jednak wciąż kółko się zamyka. Szkoła, dom, sen, szkoła, dom… Nie wymagaj ode mnie, że się poddam. Nie jestem z tych, co idą na łatwiznę, wybacz. Zbieram się spać, kładę butelkę wódki u stóp. Jeżeli umrę nim się obudzę, Przekaż znajomym, że wypiłam ją z łatwością. Nie widzisz, że przedstawienie się skończyło?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:05.