|
|
#2611 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
tak kochanie, to na pewno to ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- spadam. dopiję wino w łóżku, ściągnę wosk i padam. jutro się zamelduję koło południa ze znalezioną na siłę kolejną "propozycją" pracy
|
|
|
|
#2612 |
|
Zakorzenienie
|
ale mam dziś luksus w pracy od rana
Kawka z ciepłym, ubitym mlekiem i czekoladą od razu humorek lepszy ![]() Anka, Veronka - dzięki za linki biuściaste hehe, szczerze powiem, że ja nie wiem czy mam wogóle taki jak ta dziewczyna z linka Veronki, co się przesiadła na rozmiar 65G
|
|
|
|
#2613 |
|
Zakorzenienie
|
Hej baby!
Właśnie kawkuję i papusiam śniadanko! Piotrek dzisiaj wstał bez szemrania o 6.45, ale to dlatego ze mimo poznej drzemki poszedl spac po 19.30 ![]() Ja nie wiem, ale wydaje mi sie ze ten antybiotyk go tak usypia... Jak był na chorobowym to zdarzało mu sie spac i 4,5h ![]() malusna przybij pione z cycem, mam podobnie takze u mnie tylko push up
|
#2614 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Hello babencje Ponoć zimno dziś u nas bardzo, ale słoneczko pięknie świeci, za to sobota niedziela ma być po 3-4 stopnie na plusie, przynajmniej tak mówili wczoraj- może im się jeszcze odmieni Maluśna kochana oj dobrze wiem co to taka pyszna kawka z czekoladą i ubitym mleczkiem
|
#2615 | |
|
Zakorzenienie
|
Bry.
Dziec w zlobku, dzis wszyscy podekscytowani, bo bal karnawalowy maja . Moj bedzie tygrysem, o 10 sie zaczyna, wiec dzieci same sie beda ubierac. Wstac nie moglam, a poszlam spac pierwszy raz juz nie pamietam od jakiego czasu po 23. Ide kafke robic i sniadanko, pozniej spadam do pracy. ---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- Cytat:
U mnie dzis tylko-3 i nie czuc zimna, wczoraj strasznie mrozno bylo. Niestety znow snieg troche posypal ![]() |
|
|
|
|
#2616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z firmy kotanyi ![]() Aniś - a przybij ja daję sobie jeszcze szansę bo jakąś tam nadzieję mam, że może faktycznie coś pokombinuję z biustonoszem i zadziała
|
|
|
|
|
#2617 |
|
Zakorzenienie
|
Mała, bedziesz dla mnie wtedy cyckowym guru
|
#2618 |
|
Zakorzenienie
|
Co za cholerna poczta polska! wyslalam paczke tydzien temu 20.01 priorytetem. I to nie poleconym tylko paczka. Wiec 27 powinna byc na miejscu. Doszla kiedy?? Dopiero wczoraj wieczorem
|
|
|
|
#2619 |
|
Zakorzenienie
|
hello
u nas dziś faktycznie bardzo mroźno, -10 i do tego wiatr, potęgujący odczucie zimno brrr, a muszę wyjść po jakiś chleb i na pocztę wczorajszy ból brzucha , dziś przeniósł mi sie na przegub prawej dłoni, masakra jak mnie boli dzis nie popiszę, muszę chyba jakiś ciepły opatrunek zrobić ![]() oj starość, człowiek się sypie i tylko o boleściach rozważa hm dziwna sprawa Veronko, bo priorytet, to na ogół w ciagu 2 dni jest na miejscu, czasem miałam takie hity że wysłałam rano, a na drugi dzień kupująca miała to przed południem , tak więc różne są przypadki o reklamacji na temat mojego kocyka na razie cisza, he he , za jakiś czas poproszę o sprawozdanie, bo to chyba w ciagu 14 dni poczta rozpatruje, wiec niech sprzedawca nie mysli że mu sie upiecze
Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-02-02 o 09:08 |
|
|
|
#2620 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym musiała mieć pod ręką naszą Anię, bo inaczej będę działać po omacku
|
|
|
|
#2621 |
|
Zakorzenienie
|
e no nie róbcie ze mnie naczelnej wątkowej brafiterki
aż takiego oka i wyczucia to ja nie mam znam jedynie podstawowe zasady doboru biustonoszy, no i namierzyłam sie ich już mnóstwo , trafiając bądź nie trafiając z fasonem i rozmiarem michy |
|
|
|
#2622 |
|
Zakorzenienie
|
Ania ma to opykane Maluśna, wiec korzystajmy poki nierozdwojona
|
#2623 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2624 |
|
Zakorzenienie
|
sklepów pełno
http://forum.gazeta.pl/forum/w,32203...kopolskie.html ale kto przy zdrowych zmysłach, i budżetowym porfelu sobie pozwoli na te ceny mojej mamie zawsze mowię jak idziesz mierzyć, to potem zapamiętaj co mierzyłaś i jak wyglądało, w razie jak będzie ok to można na e-abyu kupić za 1/3 ceny sklepowej jak nie lepiej tak więc najlepiej iść w kilka osób z koleżankami, żeby sztuczny tłok zrobić, pomierzyć, pocmoktać, kupić jak coś tańszego jest, albo wyjść z namiarami dla przykładu , ostatnio kupiłam na e-bay taki za 40 zł z przesyłką http://allegro.pl/listing.php/search...i%3F+Opulence+ czyli o połowe taniej, jak mi nie spasi to nie żal sprzedać bo raczej nie stracę kasy ![]() dziwne, że raz wykropkowuje adresy sklepowe , a raz nie , nie wiem od czego to zależy ? Veronka nie wiem czy tam byłaś ONLY HER Salon mieści się pod adresem: ul. Wł. Jagiełły 3/7, 50-201 Wrocław. Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-02-02 o 09:28 |
|
|
|
#2625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ania wymiatasz Allegrowo ale słusznie niech się chłopak nauczy wysyłać. Ja tak kiedyś jak byłam młoda i głupia wysłałam perfumy listem zwykłym, zapewne doszły (choć oczywiście 100% nie mam) a pieniądze musiałam oddać bo osoba twierdziła, że nie dostała.
|
|
#2626 |
|
Zakorzenienie
|
od godziny moje dziecko urzadza akrobacje w brzuchu! wczoraj wieczorem jak zaczela kolo 20 od czkawki, tak skonczyla dopiero jak sie polozylam po 23 akrobacjami, caly czas wierzga nogami i rekoma |
|
|
|
#2627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale pewnie ciężko się skupić na czymkolwiek jak ktoś ci tak obija się po wnętrznościach |
|
|
|
|
#2628 |
|
Zakorzenienie
|
bry. udało mi się dziś szybko załatwić, w urzędzie czekałam tylko 5 min. na wejście
no i 10.15 byłam w domu. dobry wynik od 7.30 ![]() kolejna wizyta w maju. nie chcę jej doczekać na zasiłku ![]() córci dziś jeszcze nie widziałam, chyba się pojawię w przedszkolu już 14.15 ale najpierw podejdę grzywkę podciąć bo już mnie wnerwia taka długa. |
|
|
|
#2629 |
|
Zakorzenienie
|
hehe dobre, takie same sa teraz w lidlu za 19zl
http://www.tchibo.pl/Kosze-do-regalo...200022203.html i Jowisz cos dla Ciebie http://www.tchibo.pl/Uchwyt-na-toreb...200022260.html ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- a ludzie nienormalni po 270zl je kupowali http://www.tchibo.pl/Dziewczecy-komb...200020293.html |
|
|
|
#2630 |
|
Zakorzenienie
|
veronka - ludzie je chyba nawet drożej na all kupowali
chętnie bym nabyła kombinezon za tą tutaj cenę ale kupiłam Majce z decathlonu - mam nadzieję, że starczy na kawałek następnej zimy jeszcze ale butki te brązowe dziewczęce mają ładne Edytowane przez Mała75 Czas edycji: 2011-02-02 o 11:57 |
|
|
|
#2631 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam... ale wygwizdówek czaszkę urywa
|
#2632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2633 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
ja chałupę ogarnęłam teraz się kawkuję i czekam na faceta co ma mi pianino dostroić Kajo grzecznie układa puzzle zygzaka //to takie autko / Kasiulak ja wczoraj też kliknęłam w twoje gwiazdeczki ale jeszcze nie sprawdzałam czy dziś też można takie koszyki do półek też miałam sobie kupić ale nie dotarłam do lidla //ciekawe czy dziś jeszcze będą / mam wielki problem bo nie wiem co mam mojemu ojcu kupić na urodziny ![]() może jakieś podpowiedzi ![]() veronko ja zawsze tęskniłam za tymi przebojami płodzianka w brzuchu dla mnie to znakomite uczucie //pod warunkiem że kopniaki nie są za mocne // anka i jeszcze cycnikowe pytanie - czy one wszystkie są takie cienkie że aż przeźroczyste |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak a pro po biustonoszy i rozrzutnośći TŻtów... właśnie znalazłam sobie uroczy komplet Gossard i chyba się doczekam na walentynki Najwyżej pchnę dalej bo to nówka z metkami ![]() Taki o... http://www.aukcjoner.pl/gallery/0042...k-30D-65D.html plus stringi ![]() Jeszcze się czaję na jakąś mięciutką Freyę, ale to już za własne fundusze ;] Kristi, takich biustonoszy to są chyba wszystkie rodzaje Nie tylko przezroczyste
Edytowane przez Cestia Czas edycji: 2011-02-02 o 14:15 |
|
|
|
|
#2635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawa jestem co tam za cudeńko znalazłaś ja jak będę miała możliwość to najpierw poprzymierzam w stacjonarnym sklepie jakoś nie widzę siebie w biustonoszu w rozmiarze 70D (bo taki mi niby wychodzi |
|
|
|
|
#2636 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Cytat:
np http://allegro.pl/freya-deco-nude-34...430624354.html ale zdecydowanie, teraz bardziej mi sie te wlasnie koronkowe podobaja |
|||
|
|
|
#2637 |
|
Zakorzenienie
|
Biustonosze są różne
ale co to Ty chcesz tam znowu chować i przed kim , za gąbkami http://www.body.sklep.pl/product-pol...iustonosz.html http://www.body.sklep.pl/search.php?...=pol&counter=1 Cestusia najpierw zrób zwiad, jak schodzą gossardy, żeby w razie co sie nie wtopić ![]() czy komuś aukcje schodzą, czy nie , w razie co można sie potargować jak któraś do gąbek przywiązana to jest jedna polska projektantka http://www.ewa-michalak.pl/cat-pol-1...ze-Plunge.html ale ceny ... a wzrornictwo takie sobie ale leżą super , jak sa dobrze dobraneja mam taki odkupiony po jednokrotnym założeniu od tej babki z naszego sklepu BODY, za pół ceny ![]() http://www.ewa-michalak.pl/product-p...ty-Plunge.html to mam bimbały i nawet rowek ale uwaga uwaga obwód mam aż 80 bo one się nie rozciągają prawie
Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-02-02 o 15:36 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2638 |
|
Zakorzenienie
|
Maluśna, edytowałam posta
![]() Aniu, spoko, w razie czego babeczka przyjmuje zwroty Już kliknięty i zapłacony Niemal w tym samym czasie sprzedał jej się podobny tylko w innym kolorze
|
|
|
|
#2639 |
|
Zakorzenienie
|
a te dalej o cyckach
Anka ja tez mam ze 3 na stanie co nosze na zmianę i kilka sztuk co tak sobie lezą. Jeden mam boski który kupiłam jak byłam w ciąży, na wesele, dałam ponad 2 stówki ale prezentował sie świetnie wiec mi nie było żal. Ponosiłam jeszcze potem trochę jak karmiłam i teraz lezy. Jak nowy a nie marzę ze jeszcze kiedys rozmiarek mi spasuje moze tez bym musiała wystawic tylko nie wiem czy za uzywkę ktos by dał stówkę, bo za mniej to niech lezy na dnie szuflady ![]() Ja przez neta kupiłam tylko raz i był beznadziejny, w jakims sklepie internetowym, wyglądał bosko ale fiszbiny tak mi sie w cycki wbijały ze sie nie dało nosic. Tak wiec kupuje tylko w sklepach. Moze sie skuszę na ta lekturę co proponujesz i znow zaryzykuje ![]() ja dzis pospałam do 15 i mam wrazenie ze dzin cały mi przeleciał. Nie lubie tych nocek bo raz ze jestem niedospana , a dwa ze z Wiki mało czasu spędzam........jeszcze mi nie przeszło
|
#2640 |
|
Zakorzenienie
|
zgrzeszyłam
utargowałam ten koszt wysyłki całkowicie więc zapłacę trochę mniej niż tu ![]() http://allegro.pl/110-zielona-torebk...395913847.html jutro porobię foty tej,która mi się znudziła i może pójdzie na all
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:19.

Kawka z ciepłym, ubitym mlekiem i czekoladą
od razu humorek lepszy
hehe, szczerze powiem, że ja nie wiem czy mam wogóle taki jak ta dziewczyna z linka Veronki, co się przesiadła na rozmiar 65G

utargowałam ten koszt wysyłki całkowicie więc zapłacę trochę mniej niż tu