![]() |
#2611 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
![]() tak kochanie, to na pewno to ![]() ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- spadam. dopiję wino w łóżku, ściągnę wosk i padam. jutro się zamelduję koło południa ze znalezioną na siłę kolejną "propozycją" pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2612 |
Zakorzenienie
|
ale mam dziś luksus w pracy od rana
![]() ![]() ![]() Anka, Veronka - dzięki za linki biuściaste ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2613 |
Zakorzenienie
|
Hej baby!
Właśnie kawkuję i papusiam śniadanko! Piotrek dzisiaj wstał bez szemrania o 6.45, ale to dlatego ze mimo poznej drzemki poszedl spac po 19.30 ![]() Ja nie wiem, ale wydaje mi sie ze ten antybiotyk go tak usypia... Jak był na chorobowym to zdarzało mu sie spac i 4,5h ![]() malusna przybij pione z cycem, mam podobnie ![]() takze u mnie tylko push up
#2614 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Hello babencje Ponoć zimno dziś u nas bardzo, ale słoneczko pięknie świeci, za to sobota niedziela ma być po 3-4 stopnie na plusie, przynajmniej tak mówili wczoraj- może im się jeszcze odmieni ![]() Maluśna kochana oj dobrze wiem co to taka pyszna kawka z czekoladą i ubitym mleczkiem ![]() ![]() ![]()
#2615 | |
Zakorzenienie
|
Bry.
Dziec w zlobku, dzis wszyscy podekscytowani, bo bal karnawalowy maja . Moj bedzie tygrysem, o 10 sie zaczyna, wiec dzieci same sie beda ubierac. Wstac nie moglam, a poszlam spac pierwszy raz juz nie pamietam od jakiego czasu po 23. Ide kafke robic i sniadanko, pozniej spadam do pracy. ---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- Cytat:
U mnie dzis tylko-3 i nie czuc zimna, wczoraj strasznie mrozno bylo. Niestety znow snieg troche posypal ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2616 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Aniś - a przybij ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2617 |
Zakorzenienie
|
Mała, bedziesz dla mnie wtedy cyckowym guru
![]()
#2618 |
Zakorzenienie
|
Co za cholerna poczta polska! wyslalam paczke tydzien temu 20.01 priorytetem. I to nie poleconym tylko paczka. Wiec 27 powinna byc na miejscu. Doszla kiedy?? Dopiero wczoraj wieczorem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2619 |
Zakorzenienie
|
hello
u nas dziś faktycznie bardzo mroźno, -10 i do tego wiatr, potęgujący odczucie zimno brrr, a muszę wyjść po jakiś chleb i na pocztę wczorajszy ból brzucha , dziś przeniósł mi sie na przegub prawej dłoni, masakra jak mnie boli dzis nie popiszę, muszę chyba jakiś ciepły opatrunek zrobić ![]() oj starość, człowiek się sypie i tylko o boleściach rozważa ![]() ![]() ![]() hm dziwna sprawa Veronko, bo priorytet, to na ogół w ciagu 2 dni jest na miejscu, czasem miałam takie hity że wysłałam rano, a na drugi dzień kupująca miała to przed południem , tak więc różne są przypadki o reklamacji na temat mojego kocyka na razie cisza, he he , za jakiś czas poproszę o sprawozdanie, bo to chyba w ciagu 14 dni poczta rozpatruje, wiec niech sprzedawca nie mysli że mu sie upiecze ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-02-02 o 08:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#2620 |
Zakorzenienie
|
![]() ja bym musiała mieć pod ręką naszą Anię, bo inaczej będę działać po omacku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2621 |
Zakorzenienie
|
e no nie róbcie ze mnie naczelnej wątkowej brafiterki
![]() ![]() ![]() aż takiego oka i wyczucia to ja nie mam ![]() ![]() ![]() ![]() znam jedynie podstawowe zasady doboru biustonoszy, no i namierzyłam sie ich już mnóstwo , trafiając bądź nie trafiając z fasonem i rozmiarem michy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2622 |
Zakorzenienie
|
Ania ma to opykane Maluśna, wiec korzystajmy poki nierozdwojona
![]()
#2623 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2624 |
Zakorzenienie
|
sklepów pełno
http://forum.gazeta.pl/forum/w,32203...kopolskie.html ale kto przy zdrowych zmysłach, i budżetowym porfelu sobie pozwoli na te ceny ![]() ![]() mojej mamie zawsze mowię jak idziesz mierzyć, to potem zapamiętaj co mierzyłaś i jak wyglądało, w razie jak będzie ok to można na e-abyu kupić za 1/3 ceny sklepowej jak nie lepiej tak więc najlepiej iść w kilka osób z koleżankami, żeby sztuczny tłok zrobić, pomierzyć, pocmoktać, kupić jak coś tańszego jest, albo wyjść z namiarami ![]() dla przykładu , ostatnio kupiłam na e-bay taki za 40 zł z przesyłką http://allegro.pl/listing.php/search...i%3F+Opulence+ czyli o połowe taniej, jak mi nie spasi to nie żal sprzedać bo raczej nie stracę kasy ![]() dziwne, że raz wykropkowuje adresy sklepowe , a raz nie , nie wiem od czego to zależy ? Veronka nie wiem czy tam byłaś ONLY HER Salon mieści się pod adresem: ul. Wł. Jagiełły 3/7, 50-201 Wrocław. Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-02-02 o 08:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#2625 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ania wymiatasz Allegrowo ![]() ![]()
![]() |
#2626 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() od godziny moje dziecko urzadza akrobacje w brzuchu! ![]() wczoraj wieczorem jak zaczela kolo 20 od czkawki, tak skonczyla dopiero jak sie polozylam po 23 akrobacjami, caly czas wierzga nogami i rekoma |
![]() ![]() |
![]() |
#2627 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale pewnie ciężko się skupić na czymkolwiek jak ktoś ci tak obija się po wnętrznościach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2628 |
Zakorzenienie
|
bry. udało mi się dziś szybko załatwić, w urzędzie czekałam tylko 5 min. na wejście
![]() ![]() kolejna wizyta w maju. nie chcę jej doczekać na zasiłku ![]() ![]() ![]() córci dziś jeszcze nie widziałam, chyba się pojawię w przedszkolu już 14.15 ![]() ale najpierw podejdę grzywkę podciąć bo już mnie wnerwia taka długa. |
![]() ![]() |
![]() |
#2629 |
Zakorzenienie
|
hehe dobre, takie same sa teraz w lidlu za 19zl
http://www.tchibo.pl/Kosze-do-regalo...200022203.html i Jowisz cos dla Ciebie http://www.tchibo.pl/Uchwyt-na-toreb...200022260.html ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- a ludzie nienormalni po 270zl je kupowali ![]() http://www.tchibo.pl/Dziewczecy-komb...200020293.html |
![]() ![]() |
![]() |
#2630 |
Zakorzenienie
|
veronka - ludzie je chyba nawet drożej na all kupowali
![]() chętnie bym nabyła kombinezon za tą tutaj cenę ![]() ![]() ale butki te brązowe dziewczęce mają ładne ![]() ![]() Edytowane przez Mała75 Czas edycji: 2011-02-02 o 10:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#2631 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam... ale wygwizdówek czaszkę urywa
![]()
#2632 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2633 |
Zakorzenienie
|
Witam
ja chałupę ogarnęłam teraz się kawkuję i czekam na faceta co ma mi pianino dostroić Kajo grzecznie układa puzzle zygzaka //to takie autko / Kasiulak ja wczoraj też kliknęłam w twoje gwiazdeczki ale jeszcze nie sprawdzałam czy dziś też można takie koszyki do półek też miałam sobie kupić ale nie dotarłam do lidla //ciekawe czy dziś jeszcze będą / mam wielki problem bo nie wiem co mam mojemu ojcu kupić na urodziny ![]() może jakieś podpowiedzi ![]() veronko ja zawsze tęskniłam za tymi przebojami płodzianka w brzuchu dla mnie to znakomite uczucie //pod warunkiem że kopniaki nie są za mocne // anka i jeszcze cycnikowe pytanie - czy one wszystkie są takie cienkie że aż przeźroczyste |
![]() ![]() |
![]() |
#2634 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A tak a pro po biustonoszy i rozrzutnośći TŻtów... właśnie znalazłam sobie uroczy komplet Gossard i chyba się doczekam na walentynki ![]() ![]() ![]() ![]() Taki o... http://www.aukcjoner.pl/gallery/0042...k-30D-65D.html plus stringi ![]() Jeszcze się czaję na jakąś mięciutką Freyę, ale to już za własne fundusze ;] Kristi, takich biustonoszy to są chyba wszystkie rodzaje ![]() ![]() Edytowane przez Cestia Czas edycji: 2011-02-02 o 13:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2635 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja jak będę miała możliwość to najpierw poprzymierzam w stacjonarnym sklepie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2636 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Cytat:
np http://allegro.pl/freya-deco-nude-34...430624354.html ale zdecydowanie, teraz bardziej mi sie te wlasnie koronkowe podobaja |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2637 |
Zakorzenienie
|
Biustonosze są różne
ale co to Ty chcesz tam znowu chować i przed kim , za gąbkami ![]() ![]() http://www.body.sklep.pl/product-pol...iustonosz.html http://www.body.sklep.pl/search.php?...=pol&counter=1 Cestusia najpierw zrób zwiad, jak schodzą gossardy, żeby w razie co sie nie wtopić ![]() czy komuś aukcje schodzą, czy nie , w razie co można sie potargować jak któraś do gąbek przywiązana to jest jedna polska projektantka http://www.ewa-michalak.pl/cat-pol-1...ze-Plunge.html ale ceny ... a wzrornictwo takie sobie ![]() ja mam taki odkupiony po jednokrotnym założeniu od tej babki z naszego sklepu BODY, za pół ceny ![]() http://www.ewa-michalak.pl/product-p...ty-Plunge.html to mam bimbały i nawet rowek ![]() ale uwaga uwaga obwód mam aż 80 bo one się nie rozciągają prawie ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-02-02 o 14:36 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2638 |
Zakorzenienie
|
Maluśna, edytowałam posta
![]() ![]() Aniu, spoko, w razie czego babeczka przyjmuje zwroty ![]() Już kliknięty i zapłacony ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2639 |
Zakorzenienie
|
a te dalej o cyckach
![]() Anka ja tez mam ze 3 na stanie co nosze na zmianę i kilka sztuk co tak sobie lezą. Jeden mam boski który kupiłam jak byłam w ciąży, na wesele, dałam ponad 2 stówki ale prezentował sie świetnie wiec mi nie było żal. Ponosiłam jeszcze potem trochę jak karmiłam i teraz lezy. Jak nowy a nie marzę ze jeszcze kiedys rozmiarek mi spasuje ![]() ![]() ![]() Ja przez neta kupiłam tylko raz i był beznadziejny, w jakims sklepie internetowym, wyglądał bosko ale fiszbiny tak mi sie w cycki wbijały ze sie nie dało nosic. Tak wiec kupuje tylko w sklepach. Moze sie skuszę na ta lekturę co proponujesz i znow zaryzykuje ![]() ja dzis pospałam do 15 i mam wrazenie ze dzin cały mi przeleciał. Nie lubie tych nocek bo raz ze jestem niedospana , a dwa ze z Wiki mało czasu spędzam........jeszcze mi nie przeszło ![]()
#2640 |
Zakorzenienie
|
zgrzeszyłam
![]() ![]() http://allegro.pl/110-zielona-torebk...395913847.html jutro porobię foty tej,która mi się znudziła i może pójdzie na all ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:42.