|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
Cytat:
no i przyszly, a wlasnie mi sie przpomnialo ze ich jeszcze nie rozpakowalam:P 1000 el ale jak juz kiedys piaialam My bardo lubimy ukladac puzzle wiec to Jemu sie spodoba
|
|
|
|
|
#2612 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
Z waszym zdjęciem? Super pomysł. Mój Tż już dostał moje zdjęcie w ramce, poduszkę z nadrukiem, i ma obraz w antyramie na którym my jesteśmy. To tak po kolei wg rocznic na 4 darowaliśmy sobie bo TŻ nie miał pracy i głupio by mu było jakbym coś mu dała. Kolejny prezent ze zdjęciem to już chyba za dużo.
|
#2613 |
|
Zakorzenienie
|
tak, z Naszyym zdjęciem
Pozniej wieszamy je na sciane ale masz rację, jak juz ma tyle rzeczy z Waszym zdjeciem, to warto wymyslec cos innego ja tez zbytnio nie mialam pomyslu, bo TZ zdeklarowal sie ze jutro mnie gdzies zabiera od ok 14 do poznigo wieczora ma zaplanowany dzien![]() ---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- ja ide spac wiec do jutra mam nadzieje
|
|
|
|
#2614 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Na pewno macie zniżkę na usługi foto Sebastiana Węgorzewskiego, przesympatyczny człowiek![]() Ogólnie to już zastanawialiście się nad fotografem??? A i gdybym mogła prosić o namiary na krawcową byłabym mega wdzięczna ![]() I super sprawa z mieszkaniem ![]() Witam nową PMkę Dosię W Arkadii jest pięknie, tylko ja mam za daleko...
|
|
#2615 |
|
Zakorzenienie
|
Najśmieszniejsze z tą rocznica jest to że wiem co mu kupię za rok a w tym nie
|
#2616 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie to nie ma innej opcji, jak mieszkanie z moją mamą. Teraz też mieszkam z nią sama i gdybym się wypowadziła, to nie utrzymałaby sie sama.
|
#2617 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2618 | |||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Cytat:
na manekinie ta suknia ładnie wyglądała, ale ja sama się w niej nie widzę, a takie fasony naprawdę strasznie mi się podobały. niedługo wybieram się z mamą na kolejne odwiedziny w innych salonach i teraz przynajmniej już będę wiedziała za jakimi fasonami się oglądać. no i kwestia tego- kupujesz gotową czy szyjesz?? bo ja tez byłam przekonana, że sobie kupię gotową, ale jak sobie wczoraj pogadałam z panem w salonie to coraz bardziej skłaniam się ku szyciu- przynajmniej idealnie do mnie dopasują suknię, bo wiadomo, że w salonie to panie tak Ci ją ułożą na Tobie, że będzie ślicznie, a w domu jak będzie Cię ktoś ubierał to może być później niemiła niespodzianka, że gdzieś coś się ciągnie itd. tak więc laski- do salonów marsz ![]() mój Tż wczoraj widział te 2 modele, bo byl strasznie ciekaw jak wyglądam w tych swoich koronkach, ale mi to nie przeszkadza. nie wierzę w takie zabobony, a poza tym" goła" sukienka to co innego niż później "całokształt" ![]() Cytat:
super, że macie już coś swojego ![]() Cytat:
będziecie mieszkać tam sami??(kicia) ja w prezencie za bardzo nie pomogę, bo nie kupujemy sobie z TŻ praktycznie nic, a jeśli jest jakaś okazja to idziemy gdzieś na kolację, albo spędzamy ten wieczorek jakoś wyjątkowo w domku ale jeśli Ty dałaś już tyle zdjęć Tż, to chyba trzeba pomyśleć nad czymś innym. moja znajoma swojemu zafundowała skok na bungee ale jak dla mnie to trochę ryzykowna zabawa i nie pozwoliłabym na to Tż. kiedyś myślałam, żeby zafundować mu np. wynajęcie toru gokartowego na godzinkę, bo strasznie lubi jeździć i często chodzi tam z kolegami, więc miałby cały tor dla siebie i mógłby się wyszaleć.
|
|||
|
|
|
#2619 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Cytat:
Cytat:
powiem tak ja też mam starszą siostrę kiedyś była cichą myszką taki kujon potem ja ja wziełam w swoje obroty i zaczęła się zmieniać... potem zrobiła sobie ostry fryz,asymetria na głowie trochę schudła i uważa się za bóg wie co. Za chodzące bóstwo i tylko kto na nią nie leci na dyskotekach w pracy itd. No i miała faceta palanta który się z nią spotykał tylko na sex. Ona ślepa zakochana wygarnełam jej o tym faciecie ta się obraziła na amen. Jest teraz w holandii. No i co zerwał z nią ten facet miesiąc temu. Nawet nie zadzwoniła jagoda masz rację czy coś. Powiedziała w dodatku mojemu ojcu że jej na weselu nie będzie. No kur....................a. Jaka ona jest pusta Cytat:
![]() Cytat:
ale jeszcze się przejdę dzięki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2620 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Madziniusia mam wrażenie, że twoja mam tak ciągle w kółko będzie coś wymyślała, że nie, ta sala nie bo.... sama wiesz, że nie masz łatwych kontaktów z nią. Nie wiem co ci poradzic, bo wiadomo, że chciałoby sie, żeby mama tez się dobrze czuła na ślubie córki Dziewczyny, mam coraz większego stresa, bo tak mam na plener już zarezerwowana Panią fotograf, ale niestety nie może być na naszym ślubie, bo już miała termin zajęty, ale mimo wszystko na plener sobie ją wzięliśmy. Ten drugi fotograf u którego mieliśmy już raz sesję, to chcieliśmy reportaż, a co się okazało, to nie on by nam robił w tym dniu foto, bo on już u kogoś innego będzie robił i w takiej sytuacji jego pracownik by robił nam zdjęcia. Nie chcę za bardzo takiego rozwiązania, bo jego poznaliśmy, oswoiliśmy sie i jego chcieliśmy, a tu klops. I teraz mnie szlak trafia, bo zaś muszę szukać innego fotografa a czasu coraz mniej na tych najlepszych, bo oni są rozchwytywani... Może pokażcie swoich fotografów lub jakieś propozycje
|
|
|
#2621 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie zazdroszczę ![]() ja dośc się napatrzyłam, jak moja mama organizuje wesele mojej siostry (rodzice jej wszystko finansowali) więc ja sobie postanowiłam, że nie wezmę ani zlotówki i takim sposobem sami z Tż-tem robimy sobie wesele, oboje mamy dobre,stałe prace wiec z tym problemu nie ma.widzę tylko jak mama kręci się, dopytuje a gdzie a co, i aż ją skręca żeby cos skomentować ja jej powiedziałam, ze swoje zdanie zawsze może wyrazić, ale ostateczna decyzja należy do nas. Tak wię wiem jak to może wyglądać u Ciebie. Podczas organizacji wesela mojej siostry też były szantaże, obrażanie się przedszkole normalnie, ja mam troche inny charakter od siostry, jakbym sie ściela z mama to na amenCytat:
|
||
|
|
|
#2622 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
krawcowa: www.afrodyta.lap.pl Cytat:
|
||
|
|
|
#2623 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2624 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie Dziewczynki
![]() Cytat:
Fajna sprawa, żeby powspominać. No chyba, że już cos takiego macie, albo nie lubicie takich kronikowych wygibasów ![]() Cytat:
Masakra jakaś. Nie zazdroszczę. Kurde przecież to nie Twoja wina, że jej się z facetami nie układa. Jak ją to boli, to by mogła chociaz siedzieć cicho, a nie takie szopki Ci odstawiać..
|
||
|
|
|
#2625 |
|
Raczkowanie
|
Dzień bobry Wszystkim
wpadam na chwilkę przywitać się i pokazać że żyję jeszcze
|
|
#2626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2627 | |||
|
Zadomowienie
|
Ja nie wiem czy będę w ogóle chodzić po salonach gdyż chcę szyć suknię ze zdjęcia. Jednak na 100% nie chodziłabym z moim TŻem
. Chcę by miał niespodziankę. Zresztą sam ostatnio stwierdził, że wszystkie suknie ślubne mu się podobają (jedna bardziej, drugie mniej) więc nie mam czym się przejmować . Cytat:
. Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2628 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do nagrywania wypowiedzi dzieci - wiesz.... fotograf może je nagrać, a potem zadecyduje (np. z Wami) czy je umieścić czy nie. Wy ocenicie, czy ich teksty nadają się do rozpowszechnienia. Zresztą takie coś bardzo dużo zależy od natury dziecka. Jeśli są nieśmiałe to może takie coś nie wyjść. Ale jeśli są spontaniczne i się nie wstydzą - to jak najbardziej będzie to trafiony pomysł ![]() Cytat:
Cytat:
To może niech ona poda parę sal, które jej się podobają? I spróbujecie wybrać coś z tego... Trzymam kciuki, żeby się wszystko ułożyło Cytat:
![]() Hmmm....Twoja siostra postąpiła bardzo nieładnie...chamsko...:pa la: Mogła przynajmniej z Wami pogadać na ten temat. Cytat:
A ta wcześniejsza sala, którą siostra Ci 'skradła', to jaka to była?Cytat:
gratuluję podpisania umowy z zespołem i to na tak korzystnych warunkach
|
||||||
|
|
|
#2629 |
|
Zakorzenienie
|
idę sprzątać
jak mi się nie chce więcej sprzątania przed tymi świętami niż samych świąt ehh...
|
|
#2630 |
|
Zadomowienie
|
i zostałam zlekceważona, nikt mi nie pomoże z fotografem, zostałam z problemem sama
|
|
#2631 | |||
|
Zadomowienie
|
chatka no niestety za reportaż z plenerem 6godz bierze 3 tys, a z plenerem 3 godz 2.500 ale nei wiem czy 3 godzin wystarcza
![]() Cytat:
)Cytat:
ma mnie jedną ale nie w tv sie nasłucha że wszystko drożeje ( umowe juz mamy podpisaną) i koniec mnei już słuchać nie będzie. Tż sie zadeklarował ze mi pomoże ale przecież nie moze mi opłacic wszystkiego.... ja nie wiem co to będzie tż sie śmieje że te pokolenie już tak ma ![]() Cytat:
Widze że u Ciebie też nie zbyt kolorowo. Przez siostrę ewidentnie przemawia zazdrość i wstyd.... ale postępowania twoich rodzicow juz nie rozumiem... Skoro ona rozstała się z tym swoim facetem to jak wam mogła wejść wparade?? Madziu mówiłaś że mama sponsoruje ci wesele ale jak to możliwe skoro piszesz ze ona sama sie nie utrzyma? W sumie może dlatego tak wybrzydza z tymi salami bo zwyczajnie nie ma pieniedzy?
|
|
|
#2632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale skoro już jest jak jest, może warto spróbować właśnie z innej strony do tego podejść? Może zapytaj gdzie jej się podoba, może zaproponuj albo jeszcze raz przedyskutujcie temat sal. Nawet jakbym miała złe relacje z mamą, spróbowałabym na nią zadziałać jakoś emocjonalnie. Powiedz co Ci się marzy, że nie możesz się doczekać ślubu, że chciałabyś aby było cudownie itp. Zeby jej się podobało, żeby była szczęśliwa. Ze nie ważne jest to czy tam twoja siostra miała wesele, czy zła dzielnica, bo to będzie dla Was wspaniały dzień. Może wraz z TŻ usiądźcie i ruszcie ten temat. Mam nadzieje że się uda Wam coś zorganizować
|
|
#2633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez jagodzia133 Czas edycji: 2011-04-19 o 10:13 |
|
|
|
|
#2634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przecież jak mówisz z tamtym szybko się zaprzyjaźniliście/oswoiliście to tak samo będzie z kolejnymi ![]() Jeśli widziałas zdjęcia Tego rezerwowego Pana pracownika- i są ładne to na prawde z polecenia fotografa możecie mieć fajny reportaż ![]() I nie jest za późno jeszcze z fotografem. Po prostu musisz się rozglądnąć i podzwonić. Jesteś z okolic śląska więc w ostateczności bij w KRK ![]() Tam na pewno kogoś wylukasz Głowa do góry. Wiem że to męczące, ale pociesze Cię ![]() JA NADAL NIE MAM ZESPOŁU ![]() A WESELE BEZ MUZYKI ??? W ostateczności zabiorę radio
Edytowane przez melod_y Czas edycji: 2011-04-19 o 10:17 |
|
|
|
|
#2635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2636 |
|
Zakorzenienie
|
Taaa śmiej się śmiej. Proszę bardzo
![]() Ja już po nocach nie śpię.
|
#2637 |
|
Zakorzenienie
|
A czemu nie masz zespołu?
|
|
|
|
#2638 |
|
Zakorzenienie
|
Bo ciężko Nam znaleźć taki który Nam się spodoba, a akurat ten co wybraliśmy ma zajety Nasz termin
|
#2639 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
druga o wiele lepiej, ale nie za dobrze było widać przez tę koszulkę którą miałaś na sobie no w każdym razie pierwsze koty za płoty witaj i współczuję problemów z siostrą ja sobie nie wyobraża z moją kłócić, jesteśmy jak bliźniaczki prawie teraz mamy też sytuację konfliktową (chodzi o mieszkanie) ale mam nadzieję ze dogadamy sie bez kłótni Cytat:
![]() Cytat:
Ty jesteś bardziej opiekunką swojej mamy niż ona Twoją ![]() Cytat:
Widziałam sie także z tym fotografem http://www.lookfoto.pl/galeria.htm . Też fajne zdjęcia robi i jest trochę tańszy |
|||||||
|
|
|
#2640 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Eh, paskudnie ta Twoja Rodzinka z Tobą postępuje i za co to, dlaczego? Współczuję bardzo, nie rozumiem takich ludzi jak Twoja siostra i Twoi rodzice... A z drugiej strony oni pewnie nie widzą nic złego w czynach Twojej siostry, bo córka to córka, chce wyjść za mąż, niech wychodzi. Przykre bardzo. Cytat:
Wszystkie suknie, które mi się podobają Mu pokazuję, ale ja mam wrażenie, że co nie założę, to będzie piał z zachwytu. Czasem jak jestem cała zakatarzona, włosy tłuste, dres, a On potrafi patrzeć na mnie i nagle "jaka Ty jesteś piękna" Zobaczymy, jak to będzie z tym pokazywaniem się w sukni, ostatecznie w pełnym rynsztunku zobaczy mnie dopiero w dniu ślubu, więc tak czy siak będzie to dla Niego duuuża niespodzianka W zabobony nie wierzę żadne ![]() Cytat:
![]() Ale super z tą działką, gratuluję ![]() Cytat:
Świetnie, że uda się Wam tyle zaoszczędzić, no i gratuluję mieszkanka! Jeszcze z poddaszem, super A ogródek jakiś jest do tego?Cytat:
Ostatnio kupiłam sobie bluzę XS i taka jestem w niej laska, a w M wyglądałam jak w worku - a do tej pory wszystko M nosiłam ![]() Życzę udanej rocznicy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
, a po drugie jednak zawsze już możesz zobaczyć, w czym Ci najlepiej, w czym najwygodniej, a tak pójdziesz do krawcowej i ostateczny efekt może nie spełnić Twoich oczekiwań, bo nie będziesz wiedziała, czego unikać przy swojej budowie ciała i charakterze, a na co zwrócić szczególną uwagę. Bo to jednak takie suknie, z jakimi dotychczas nie miałyśmy wiele wspólnego. Chyba, że planujesz zupełnie prostą sukienkę, ale nawet w takim wypadku wolałabym się przejść po salonach, żeby się upewnić, czy w takiej najprostszej będzie mi najlepiej ![]() Na dzień dobry link ode mnie - jakąż ci Rosjanie mają wyobraźnię ![]() http://www.joemonster.org/art/16829/...m_campaign=rss
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:16.

no i przyszly, a wlasnie mi sie przpomnialo ze ich jeszcze nie rozpakowalam:P 1000 el

Na pewno macie zniżkę na usługi foto Sebastiana Węgorzewskiego, przesympatyczny człowiek

powiem tak ja też mam starszą siostrę kiedyś była cichą myszką taki kujon potem ja ja wziełam w swoje obroty i zaczęła się zmieniać... potem zrobiła sobie ostry fryz,asymetria na głowie trochę schudła i uważa się za bóg wie co. Za chodzące bóstwo i tylko kto na nią nie leci na dyskotekach w pracy itd. No i miała faceta palanta który się z nią spotykał tylko na sex. Ona ślepa zakochana wygarnełam jej o tym faciecie ta się obraziła na amen. Jest teraz w holandii. No i co zerwał z nią ten facet miesiąc temu. Nawet nie zadzwoniła jagoda masz rację czy coś. Powiedziała w dodatku mojemu ojcu że jej na weselu nie będzie. No kur....................a. Jaka ona jest pusta
ale to moja wina bo wam wstawiałam zdjęcia na forum i on zauważył... no i cóż
18.08.2010 - zaręczyny

przedszkole normalnie, ja mam troche inny charakter od siostry, jakbym sie ściela z mama to na amen

druga o wiele lepiej, ale nie za dobrze było widać przez tę koszulkę którą miałaś na sobie ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)