|
|
#2611 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone i pierrrwsza żona - cz. 14!
Cytat:
Nie oczekuję pocieszenia, a bardziej rady, jak sobie z tym poradzić... Dla mnie sytuacja jest bardzo przykra i trudna... Czasami potrafię bez przerwy o tym myśleć, czy(może to głupie i dziecinne) płakać w poduszkę... Zwyczajnie przestaje sobie radzić w tym temacie... On wie czego ja chce, o czym marze, ale jakby trzyma te myśli z daleka od siebie... |
|
|
|
|
#2612 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- no wiecie co zeby nikogo nie bylo?
|
|||||
|
|
|
#2613 |
|
Zakorzenienie
|
Nie nie kochana to nie byl zart
,chlopak ma rozsterki sercowe ,bo jakby nie bylo przykro jest zostawiac starsza kobiete sama w duzym domu .A tak wogole on w domu praktycznie tylko spi.Wrocilam od tz ,w ogole sie wkurzylam jak zobaczylam jakim rzechem ma jutro 100km jechac do klientow ,bo musi towar zabrac ( bo sie sracz..na znicze zaczela),powiedzialam ,zeby dbal o swoje bezpieczenstwo i nie godzil sie jezdzic takim zlomem. Gaja wiesz ,ze J powienien cie dzis uraczyc kolacja przy swiecach???Co prawda moj tego tez nie zrobil ,ale tesciowa upiekla moj ulubiony placek i salatke zrobila
|
#2614 | |
|
Zakorzenienie
|
Gajuś gratulacje strasznie się cieszę !!! jesteś zdolniacha!
Cytat:
może odpiszę tu a nie na tamtym wątku jak już tu zajrzałaś przeczytałam twój wpis i powiem ci że cię rozumie dosyć dobrze.. tylko popatrz na to że twój facet ma tylko 24 lata. To że inne warunki są spełnione - jest niezależny finansowo, zarabia prowadzi jakiś swój biznes nie znaczy że czuje się gotowy do bycia mężem...nie ważne jak długa razem jesteście to po prostu nie dojrzał do tego wewnętrznie... nie czuje takiej potrzeby.. powiedzenie że najpierw dom a potem ślub mogło być tylko taką wymówką.. domu szybko nie postawicie więc termin odroczenia jaki wymyślił jest dość odległy i bezpieczny... taka moja luźna myśl. ty natomiast dojrzałaś psychicznie do tej decyzji, nawet jest to taka twoja potrzeba żeby założyć już własną rodzinę.. teoretycznie nie macie jakiś przeszkód większych no bo jesteście niezależni finansowo dorośli samodzielni więc jak byście chcieli to nie stoi nic na przeszkodzie.. tylko jest jedno ale.. to że nie oboje tego chcecie... nie wiem czy wiele możesz zrobić by on zachciał tego ślubu.. musisz po prostu czekać aż on dojrzeje do tej decyzji.. ale dobrze by było jakbyście pogadali na spokojnie, bez emocji o tym.. jak on widzi waszą przyszłość, powiedz mu że nie chcesz czekać na ślub do zakończenia budowy domu, porozmawiajcie spokojnie w miłej atmosferze w przyjemnym otoczeniu bez kłótni o przyszłości waszych planach marzeniach...
|
|
|
|
|
#2615 |
|
Zadomowienie
|
Gaja wielkie gratulacje!
![]() Alunia w pasmanterii nie było czerwonego sztruksu. Co do włosów: chcę zapuszczać, ale i tak muszę systematycznie je podcinać (lub raz, a dobrze), bo ten fragment cieniowany jest tragiczny. BTW: byłam na zakupach urodzinowych. Prócz kosmetyków (w tym pomadka Smackers o smaku Coca-Coli ) kupiłam sobie bluzkę w C&A oraz sweter w Tally Weijl.
|
#2616 |
|
Zakorzenienie
|
aaa lachonki. pojawila sie mozliwosc migracji do oddzialu. aleeee no wlasnie. szefowa powiedziala ze wolalaby ta druga tam dac i ze mnie nie odda bo ze mna jej sie lepiej pracuje i woli tamta tam dac. a ja tak bardzo bym chciala do oddzialu. poki co to jeszcze nieoficjalne ale moze beda prowadzic rozmowy z nami, ehh jakby sie udalo byloby super
|
|
|
|
#2617 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() łeee już zżera mnie stres przed jutrzejszą rozmową kwalifikacyjną trzymajcie kciuki o 9:30 Gajaa nie napisałaś jak Twój TŻ poradził sobie na rozmowach ![]() ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Cytat:
![]() a tak serio to może faktycznie odbędą się te rozmowy trzymam kciuki!
|
|
#2618 |
|
Zakorzenienie
|
moniq powodzenia jutro
|
|
|
|
#2619 |
|
Zadomowienie
|
|
#2620 |
|
Zakorzenienie
|
wszystkie śpią to ja tez ide.. dobranoc
|
|
|
|
#2621 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Dzięki wszystkim za gratulacje TŻ nie uraczył mnie kolacja przy świecach. On jest zdecydowanie mało romantyczny w ogóle ostatnio moje libido jest poniżej zera. Chyba przez zmęczenie i stres ![]() J. na rozmowach poradził sobie...bo ja wiem? Nijak? Nie zaproponowali mu pracy od ręki, powiedzieli, że zadzwonią. Na jednej miał jakiś test - nie wiem jaki, bo przeciez ten buc mi nic nie mówi. Nie ma jeszcze wyników. Z tego poniedziałkowego też do niego nie oddzwonili jeszcze, a mieli w przeciągu 3 dni - dziś ostatni gwizdek więc na to. Póki co poszedł na 7:00 ulotki rozdawać promujące moją SD, a jako, że ja już nie zasnęłam i zając szaleje, to odpaliłam kompa Wiecie ile to kroliczego szczęścia tak otworzyć klatkę o 6:00? Ile piruet ów narobiła, ile rajdowania ... ![]() Sylvi, oby z Wami pogadali jeszcze!Może ta praca w innym oddziale by była znośniejsza? ![]() Ruda, kciuki ![]() Lady Mi , dla mnie Twój facet jest niepoważny. 6 lat związku, dobra praca, perspektywy na dom i on nie chce planować ślubu? My NIGDY takich perspektyw nie mieliśmy i nie będziemy mieli. Jesteście w znacznie lepszej sytuacji niż część z nas tutaj. Moim zdaniem to po prostu przejaw spychologii i niedojrzałości do ślubu. Niestety. Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2011-10-13 o 07:46 |
|
|
|
#2622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzien dobry! Sama w biurze jestem to i na wizaz weszlam ale sie ciesze, ze juz jutro piatek
|
|
#2623 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie che do pracy ;(
nie kcem ale muszem. dobrze ze jutro piatek
|
|
|
|
#2624 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Twarożek z koperkiem mniam ![]() ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Cytat:
ocena nie jest aż tak istotna
|
|
#2625 |
|
Zakorzenienie
|
ala, no wiesz co?? sama w biurze i nie spamuje;D
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2626 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie Wizażystki
![]() Jestem nowa mam na imię Aldona ale wszyscy mówią mi Lola Nie wiem czy dobrze trafiłam ale chciałam sie was poradzić Moja sprawa polega na tym że jestem zaręczona ale nie tu tkwi problem. Mój narzeczony podczas oświadczyn powiedział "czy zostaniesz moją narzeczoną" a nie jak powinien "żoną" i teraz sama nie wiem jak to odebrać znajomi mówią że delikatnie odszedł od problemu ślubu bo wkoncu powiedział tak a nie jak powinien. Co wy o tym sądzicie.Podkreśle ze mamy po ja 25 ,on 28 znamy sie 8 lat a razem jesteśmy 3 z czego rok po "oświadczynach" Proszę o poważne odpowiedzi. Z góry dziekuje LoLa |
|
|
|
#2627 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2628 |
|
Raczkowanie
|
Jak poruszyłam temat ślubu to on mówi że dobrze zapytał o narzeczoną czyli co jak bedzie chciał mnie za żone to zapyta po raz kolejny?? A jak pytam o plany cos chce wiedziec to on mówi zebym nie wybiegała az tak a czy to tak trudno zrozumiec ze chciała bym wiedzieć czy będzie ślub czy on poprostu sobie mnie "zaklepał" sama nie wiem co myśleć o tym dziwne to wszystko. Jego kolega pyała go ktiedy ślub a on ze zapytał mnie czy bede narzeczoną i kumpel sie usmiechnął i powiedział ze ładnie wybrnął z sytuacjii
|
|
|
|
#2629 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a niech polata sobie z ulotkami, a co oh, królicze piruety co do Lady - zgadzam się w 100%! ![]() dzięki za kciuki, ja juz po rozmowie, ale chyba niewiele z tego będzie wszystko szło pięknie, rozmowa gładko, 3zadania rozwiązane perfekcyjnie no i oczywiście wszedł angielski... ja nie umiem gadać po ang jeśli nie zrazili się moim anglikiem to będzie ok, ale jeśli tak to czarno to widzę ![]() no nic, dziś rozniosłam 3 CV, jutro kolejne 3 zawiozę, nie poddam się tak łatwo ![]() trzym sie! Cytat:
Ty rozmyślasz a On pewnie nie ma pojęcia że palną takie 'coś' porozmawiaj z Nim i już, może zaprosi Cie na kolacje i poprawi swoje pytanie na prawidłowe, ale już bez dodatkowego pierścienia innego rozwiązania nie widzę
|
|
#2630 |
|
Raczkowanie
|
pytałam o plany ślubne ale on narazie nic nie wie nie mysli o tym. wiec co ja mam myslec sadziłam ze oswiadczyny to juz krok ku temu ze chocby zaplanujemy np za 2 lata a tu echo
a sama rezerwacja sali to minimum 2 lata Edytowane przez lola0nikt Czas edycji: 2011-10-13 o 14:34 |
|
|
|
#2631 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
koleś sobie z Ciebie kpi jakby mój w ten sposób się wypowiadał do swoich kolegów i to w mojej obecności to bym mu w pysk strzeliła tym pierścionkiem i wyszła (no chyba ze to u Ciebie było, to bym mu kazała wyjść) co za człowiek? dosłownie kpi sobie z zaręczyn - o ile można to tak nazwać
|
|
#2632 |
|
Zadomowienie
|
a sorry, palnął a nie palną
|
#2633 |
|
Zakorzenienie
|
A bo kurde zamieszanie w biurze, wkurzali mnie wszyscy telefonami
|
|
#2634 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a tak serio, to co on sobie myśli? weź przyciśnij go do muru, niech gada jak na świętej spowiedzi, bo może wcale nie ma zamiaru się żenić? takich wiecznych 'chłopaczków' i wiecznych 'narzeczonych' to na pęczki, niech Ci oczu nie mydli w takim razie i d*py nie zawraca tyle lat
|
|
#2635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to bym go pewnie w trakcie poprawila: "chyba chciales powiedziec żoną, a nie narzeczoną" no bo jakby sie tak czepic szczegolu to narzeczona mozna byc i sto lat, a "czy zostaniesz moja zona" to juz znaczy, ze kiedys chce jednak wziac ten slub...Swoja droga - nie WIZAŻYSTKI tylko WIZAŻANKI jak juz po szkolach wizazu nie jestesmy
Razem 14.08.2004 Zaręczeni 14.01.2011 Małżeństwo 06.09.2014 Edytowane przez aluniaaaaa Czas edycji: 2011-10-13 o 14:42 |
|
|
|
|
#2636 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
sorry, ale nie mogę!
|
|
#2637 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2638 |
|
Zadomowienie
|
lola wybacz, ale jak dla mnie facet jest po prostu ^$%!&$% ! nieźle sobie zaplanował ;/ ekstra ;/ jeszcze kumple go chwalą, nie to już w ogóle mistrz i guru męskiego krętactwa... jeszcze spędzić z takim życie
![]() ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- dobra Dziewoje, ja idę spać, bo zmęczona jestem, potem lecę do TŻ, więc zajrzę znów wieczorem ![]() będzie impreza z okazji mojego 500-nego posta ![]() paaa
|
#2639 |
|
Zadomowienie
|
Cóż, nie będę nic więcej pisać na temat tego kolesia bo by i tak same "nożyczki" wyszły a ja bym bana dostała
Idę na kijki, tylko jeszcze kuknę czy nie ma chmur (u mnie dziś straśnie zimno, wieje, leje co chwilę, chmury okropeczne, i nawet grad był przez 5 minut )
|
#2640 |
|
Zakorzenienie
|
Skoro to nie bylo przejezyczenie to tylko o nim swiadczy... dorosly facet, a takie numery odstawia...
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:28.

fajnie, że jest ambitny, ale moim zdaniem to przesada
dlaczego ludzie nie umieją się cieszyć z tego co mają? tylko wiecznie mało i mało 

Co prawda kwestia 2 kg, ale dla kobiety to już dużooo! dla mnie przynajmniej 

mam nadzieję, że to był żart
,chlopak ma rozsterki sercowe ,bo jakby nie bylo przykro jest zostawiac starsza kobiete sama w duzym domu .A tak wogole on w domu praktycznie tylko spi.

w ogóle ostatnio moje libido jest poniżej zera. Chyba przez zmęczenie i stres 

mmm!!! tylko te warstwy jakieś nierówne 

Moja sprawa polega na tym że jestem zaręczona ale nie tu tkwi problem. Mój narzeczony podczas oświadczyn powiedział "czy zostaniesz moją narzeczoną" a nie jak powinien "żoną" i teraz sama nie wiem jak to odebrać znajomi mówią że delikatnie odszedł od problemu ślubu bo wkoncu powiedział tak a nie jak powinien. Co wy o tym sądzicie.Podkreśle ze mamy po ja 25 ,on 28 znamy sie 8 lat a razem jesteśmy 3 z czego rok po "oświadczynach" Proszę o poważne odpowiedzi. Z góry dziekuje LoLa