Prrrawie narzeczone i pierrrwsza żona - cz. 14! - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-12, 21:49   #2611
Lady_Mi
Przyczajenie

Dot.: Prrrawie narzeczone i pierrrwsza żona - cz. 14!

Cytat:
Napisane przez rudy_moniq Pokaż wiadomość
moje słowa zapewnie Cię nie pocieszą, nie bardzo wiem co Ci powiedzieć...
jak dla mnie facet ma syndrom 'przerostu formy nad treścią'... no sorry, nie zaręczy się bo nie ma domu? yyy ok, w takim razie 3/4 małżeństw nie powinno powstać fajnie, że jest ambitny, ale moim zdaniem to przesada
idealnym odniesieniem jest spot telewizyjny kobiety, która rodzi odkurzacz i padające pytanie 'A ty co jeszcze musisz kupić, zanim zdecydujesz się na dziecko?'
w tym momencie Twój TŻ powinien leżeć na porodówce i 'rodzić dom' a w tle powinno paść pytanie 'A ty co jeszcze musisz kupić, zanim zdecydujesz się na ślub?'
przepraszam, jeśli to porównanie jest zbyt brutalne, ale zbytnio materialistyczne podejście do świata zawsze mnie wkurza dlaczego ludzie nie umieją się cieszyć z tego co mają? tylko wiecznie mało i mało [COLOR=Silver]

---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ----------
Dziękuję Ci bardzo, za Twoją opinię, w której moim zdaniem jest baaardzo dużo racji... Niestety... Czasami czuję, że przez ten pęd za tym domem i za tym, żebyśmy "mieli wszystko" powoduje, że nie widzi on w tym mnie, nie zauważa moich pragnień, ani marzeń... On planuje i chce, czasem niestety za wszelką cenę to osiągnąć... Oczywiście doceniam to, że chce zadbać i naszą przyszłość i o to, żebyśmy nie zaczynali od przysłowiowego zera... Ale czasami, chyba trochę przesadza...

Nie oczekuję pocieszenia, a bardziej rady, jak sobie z tym poradzić... Dla mnie sytuacja jest bardzo przykra i trudna... Czasami potrafię bez przerwy o tym myśleć, czy(może to głupie i dziecinne) płakać w poduszkę... Zwyczajnie przestaje sobie radzić w tym temacie... On wie czego ja chce, o czym marze, ale jakby trzyma te myśli z daleka od siebie...
Lady_Mi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 22:45   #2612
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 1988Marlena Pokaż wiadomość
JA BYM MU POWIEDZIAŁA ŻE "MAŁEGO" MA SUPER ALE JAKBY BYŁ WIĘKSZY TO BY BYŁ JESZCZE LEPSZY
chcial dobrze a wyszlo jak zwykle. no niestety to facet i chcial mi wytlumaczyc wszystko jak tlumacza sobie faceci i tak wyszlo a nie inaczej
Cytat:
Napisane przez Afrodita Pokaż wiadomość
a zawsze miałaś tendencje do tycia? a może to ma jakieś podłoże choroby np. niedoczynnośc, czy tam nadczynnośc tarczycy ? Ja bym radziłą sprawdzic to też pod tym kontem zdrowotnym. Ja byłam u lekarza, bo mimo, że dużo jadłam traciłam na wadze.. Zawsze miałam stałą wagę 59kg. I okazało się, że mam prawdopodobnie problem z tarczycą. Badanie na szczęście wykazało, że jest wszystko ok. Teraz znowu tyje Co prawda kwestia 2 kg, ale dla kobiety to już dużooo! dla mnie przynajmniej
oj mam tendencje mam, ale robilam badania i tarczyce mam zdrowa. to chyba genetyczne
Cytat:
Napisane przez aQ01 Pokaż wiadomość
To ja zawsze byłam chudzielcem. Szczyt mojej 'chudości' przypadł niestety na czas mojego poprzedniego związku (strasznie się wszystkim przejmowałam, mieliśmy ciągłe kłótnie, z nerwów mało jadłam) i ważyłam 42 kg przy wzroście 162 cm Teraz ważę 49-50 kg i wyglądam w końcu tak jak zawsze chciałam
oj jakbym 50 wazyla to by bylo w ogole super
Cytat:
Napisane przez aluniaaaaa Pokaż wiadomość
Ale jak to, same z siebie zdechly te kroliki?

Przepis:

Ciasto 3 BIT
  • 8-10 paczek herbatników
  • masa krówkowa (przygotowujemy wg przepisu na opakowaniu), np. Kajmak
  • 2 budynie śmietankowe albo waniliowe (nie słodzić!)
  • mała śmietana 30%
  • 1 śmietan - fix
  • starta czekolada
Przygotowanie:
  • Rozrobić budyń, odłożyć do ostudzenia.
  • Na blachę wyłożyć herbatniki,
  • posmarować masą krówkową,
  • kładziemy następną warstwę herbatników,
  • herbatniki smarować przestudzonym budyniem,
  • na budyń następna warstwa herbatników,
  • smarujemy śmietaną rozrobioną ze śmietan-fix’em,
  • posypać startą czekoladą
ja cieeeeeee. musze zrobic.. slinka cieknie
Cytat:
Napisane przez Gajaa Pokaż wiadomość
PANI MAGISTER SIĘ WITA!

Nie, z babcią i koleżanką świętowałam. J się rozbijał po rozmowach kwalifikacyjnych.dopiero do domu weszlam. uf...zaraz opiszę jak było, tylko zjem! bo od rana prawie nic nie jadłam. pjemy!
gratulejszyn piękna

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

no wiecie co zeby nikogo nie bylo?
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 22:46   #2613
kinia860
Zakorzenienie

Cytat:
nie... no prosze Cię mam nadzieję, że to był żart
Nie nie kochana to nie byl zart,chlopak ma rozsterki sercowe ,bo jakby nie bylo przykro jest zostawiac starsza kobiete sama w duzym domu .A tak wogole on w domu praktycznie tylko spi.

Wrocilam od tz ,w ogole sie wkurzylam jak zobaczylam jakim rzechem ma jutro 100km jechac do klientow ,bo musi towar zabrac ( bo sie sracz..na znicze zaczela),powiedzialam ,zeby dbal o swoje bezpieczenstwo i nie godzil sie jezdzic takim zlomem.

Gaja wiesz ,ze J powienien cie dzis uraczyc kolacja przy swiecach???Co prawda moj tego tez nie zrobil ,ale tesciowa upiekla moj ulubiony placek i salatke zrobila
kinia860 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 22:54   #2614
anannke
Zakorzenienie

Gajuś gratulacje strasznie się cieszę !!! jesteś zdolniacha!

Cytat:
Napisane przez Lady_Mi Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny..

Dostałam zaproszenie tutaj, więc zaglądam

Opisałam tutaj moją sytuację:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post29929780

Może Wy Kochane coś poradzicie - moim daniem trafiłam we właściwe miejsce
Bo mnie ta sytuacja po woli zaczyna przerastać...
Witam może odpiszę tu a nie na tamtym wątku jak już tu zajrzałaś przeczytałam twój wpis i powiem ci że cię rozumie dosyć dobrze.. tylko popatrz na to że twój facet ma tylko 24 lata. To że inne warunki są spełnione - jest niezależny finansowo, zarabia prowadzi jakiś swój biznes nie znaczy że czuje się gotowy do bycia mężem...nie ważne jak długa razem jesteście to po prostu nie dojrzał do tego wewnętrznie... nie czuje takiej potrzeby.. powiedzenie że najpierw dom a potem ślub mogło być tylko taką wymówką.. domu szybko nie postawicie więc termin odroczenia jaki wymyślił jest dość odległy i bezpieczny... taka moja luźna myśl. ty natomiast dojrzałaś psychicznie do tej decyzji, nawet jest to taka twoja potrzeba żeby założyć już własną rodzinę.. teoretycznie nie macie jakiś przeszkód większych no bo jesteście niezależni finansowo dorośli samodzielni więc jak byście chcieli to nie stoi nic na przeszkodzie.. tylko jest jedno ale.. to że nie oboje tego chcecie... nie wiem czy wiele możesz zrobić by on zachciał tego ślubu.. musisz po prostu czekać aż on dojrzeje do tej decyzji.. ale dobrze by było jakbyście pogadali na spokojnie, bez emocji o tym.. jak on widzi waszą przyszłość, powiedz mu że nie chcesz czekać na ślub do zakończenia budowy domu, porozmawiajcie spokojnie w miłej atmosferze w przyjemnym otoczeniu bez kłótni o przyszłości waszych planach marzeniach...
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 23:00   #2615
Galadriela87
Zadomowienie

Gaja wielkie gratulacje!

Alunia w pasmanterii nie było czerwonego sztruksu.

Co do włosów: chcę zapuszczać, ale i tak muszę systematycznie je podcinać (lub raz, a dobrze), bo ten fragment cieniowany jest tragiczny.

BTW: byłam na zakupach urodzinowych. Prócz kosmetyków (w tym pomadka Smackers o smaku Coca-Coli ) kupiłam sobie bluzkę w C&A oraz sweter w Tally Weijl.

~Xbox & rock fan
Galadriela87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-12, 23:02   #2616
sylvi_86
Zakorzenienie

aaa lachonki. pojawila sie mozliwosc migracji do oddzialu. aleeee no wlasnie. szefowa powiedziala ze wolalaby ta druga tam dac i ze mnie nie odda bo ze mna jej sie lepiej pracuje i woli tamta tam dac. a ja tak bardzo bym chciala do oddzialu. poki co to jeszcze nieoficjalne ale moze beda prowadzic rozmowy z nami, ehh jakby sie udalo byloby super
Stary 2011-10-12, 23:08   #2617
rudy_moniq
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kinia860 Pokaż wiadomość
Nie nie kochana to nie był żart,chłopak ma rozsterki sercowe ,bo jakby nie bylo przykro jest zostawiac starsza kobiete sama w dużym domu. A tak wogole on w domu praktycznie tylko śpi.
no tak, co ja głupia się pytam... przecież wiem jaką macie sytuację tylko nie wiem czemu przyszła mi do głowy mamisynkowatość, że TŻ nie chce mieszkać z Tobą tylko woli z mamą

łeee już zżera mnie stres przed jutrzejszą rozmową kwalifikacyjną
trzymajcie kciuki o 9:30

Gajaa nie napisałaś jak Twój TŻ poradził sobie na rozmowach

---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------

Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
aaa lachonki. pojawila sie mozliwosc migracji do oddzialu. aleeee no wlasnie. szefowa powiedziala ze wolalaby ta druga tam dac i ze mnie nie odda bo ze mna jej sie lepiej pracuje i woli tamta tam dac. a ja tak bardzo bym chciala do oddzialu. poki co to jeszcze nieoficjalne ale moze beda prowadzic rozmowy z nami, ehh jakby sie udalo byloby super
zacznij być upierdliwa, to szefowa będzie wolała Ciebie oddać
a tak serio to może faktycznie odbędą się te rozmowy trzymam kciuki!

~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa)
rudy_moniq jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-10-12, 23:08   #2618
sylvi_86
Zakorzenienie

moniq powodzenia jutro
Stary 2011-10-12, 23:36   #2619
rudy_moniq
Zadomowienie

Cytat:
moniq powodzenia jutro
I will do my best

~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa)
Stary 2011-10-13, 00:41   #2620
sylvi_86
Zakorzenienie

wszystkie śpią to ja tez ide.. dobranoc
Stary 2011-10-13, 07:42   #2621
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

Cześć!

Dzięki wszystkim za gratulacje TŻ nie uraczył mnie kolacja przy świecach. On jest zdecydowanie mało romantyczny miał ochotę na rrr, ale byłam tak padnieta, że niewiele z tego wyszło w ogóle ostatnio moje libido jest poniżej zera. Chyba przez zmęczenie i stres

J. na rozmowach poradził sobie...bo ja wiem? Nijak? Nie zaproponowali mu pracy od ręki, powiedzieli, że zadzwonią. Na jednej miał jakiś test - nie wiem jaki, bo przeciez ten buc mi nic nie mówi. Nie ma jeszcze wyników. Z tego poniedziałkowego też do niego nie oddzwonili jeszcze, a mieli w przeciągu 3 dni - dziś ostatni gwizdek więc na to. Póki co poszedł na 7:00 ulotki rozdawać promujące moją SD, a jako, że ja już nie zasnęłam i zając szaleje, to odpaliłam kompa Wiecie ile to kroliczego szczęścia tak otworzyć klatkę o 6:00? Ile piruet ów narobiła, ile rajdowania ...

Sylvi, oby z Wami pogadali jeszcze!Może ta praca w innym oddziale by była znośniejsza?

Ruda, kciuki

Lady Mi , dla mnie Twój facet jest niepoważny. 6 lat związku, dobra praca, perspektywy na dom i on nie chce planować ślubu? My NIGDY takich perspektyw nie mieliśmy i nie będziemy mieli. Jesteście w znacznie lepszej sytuacji niż część z nas tutaj. Moim zdaniem to po prostu przejaw spychologii i niedojrzałości do ślubu. Niestety.

Edytowane przez Gajaa
Czas edycji: 2011-10-13 o 07:46
Gajaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-13, 10:27   #2622
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
WOOOOW ale piękny mmm!!! tylko te warstwy jakieś nierówne ja wolę te smaki w zbliżonych proporcjach
Szkoda, ze to nie moj

Dzien dobry! Sama w biurze jestem to i na wizaz weszlam ale sie ciesze, ze juz jutro piatek kino na nas czeka i weekendzik a poza tym mam psychiczny luz bo mojej ulubionej kolezanki dzisiaj nie ma

Małżeństwo 06.09.2014
aluniaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-13, 10:47   #2623
sylvi_86
Zakorzenienie

ja nie che do pracy ;(

nie kcem ale muszem. dobrze ze jutro piatek
Stary 2011-10-13, 11:31   #2624
asiaczek87
Zakorzenienie

Witajcie

Twarożek z koperkiem mniam

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

Cytat:
Napisane przez aluniaaaaa Pokaż wiadomość
Szkoda, ze to nie moj

Dzien dobry! Sama w biurze jestem to i na wizaz weszlam ale sie ciesze, ze juz jutro piatek kino na nas czeka i weekendzik a poza tym mam psychiczny luz bo mojej ulubionej kolezanki dzisiaj nie ma
A koleżanka to pewnie bardzo sympatyczna?

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ----------

Cytat:
Nie. Pizza byłam zamknięta, więc o 10:00 wylądowaliśmy z Maku. Pogadaliśmy, pojedliśmy, o 12:00 byłam u babci, a o 14:00 u koleżanki. Przed chwilą wróciłam

A na obronie było hard! Nie dali mi panowie dojśc do słowa, recenzent był bardzo cięty i się nabijał z tego co mówiłam, promotor starał się łagodzić sytuację, ale że to też ironiczny typ to mu marnie wychodziło. Do tego recenzent mi zadał takie pytanie, że padłam i nie wstałam - wszystkich pytał o pracę magisterską, a mnie zapytał o portret rodziny dysfunkcyjnej w lit. przełomu XIX i XX wieku. Warto dodać, że 2 lata wcześniej prawie mnie uwalił na egzaminie z tej literatury, więc ... tak czy siak obrona na 3, praca na 5, więc na dyplomie 4 dzięki
Gratulacje! grunt że magister ocena nie jest aż tak istotna

1.08.2015

asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-13, 13:32   #2625
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

ala, no wiesz co?? sama w biurze i nie spamuje;D

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-10-13, 13:53   #2626
lola0nikt
Raczkowanie

Witam wszystkie Wizażystki
Jestem nowa mam na imię Aldona ale wszyscy mówią mi Lola Nie wiem czy dobrze trafiłam ale chciałam sie was poradzić Moja sprawa polega na tym że jestem zaręczona ale nie tu tkwi problem. Mój narzeczony podczas oświadczyn powiedział "czy zostaniesz moją narzeczoną" a nie jak powinien "żoną" i teraz sama nie wiem jak to odebrać znajomi mówią że delikatnie odszedł od problemu ślubu bo wkoncu powiedział tak a nie jak powinien. Co wy o tym sądzicie.Podkreśle ze mamy po ja 25 ,on 28 znamy sie 8 lat a razem jesteśmy 3 z czego rok po "oświadczynach" Proszę o poważne odpowiedzi. Z góry dziekuje LoLa
lola0nikt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-13, 14:16   #2627
1988Marlena
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lola0nikt Pokaż wiadomość
Jestem nowa mam na imię Aldona ale wszyscy mówią mi Lola Nie wiem czy dobrze trafiłam ale chciałam sie was poradzić Moja sprawa polega na tym że jestem zaręczona ale nie tu tkwi problem. Mój narzeczony podczas oświadczyn powiedział "czy zostaniesz moją narzeczoną" a nie jak powinien "żoną" i teraz sama nie wiem jak to odebrać znajomi mówią że delikatnie odszedł od problemu ślubu bo wkoncu powiedział tak a nie jak powinien. Co wy o tym sądzicie.Podkreśle ze mamy po ja 25 ,on 28 znamy sie 8 lat a razem jesteśmy 3 z czego rok po "oświadczynach" Proszę o poważne odpowiedzi. Z góry dziekuje LoLa
Cześc, a może chłopak się zwyczajnie przejęzyczył, może myślał ze tak własnie ma być? czemu jego nie zapytasz tylko znajomych?

1988Marlena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-13, 14:22   #2628
lola0nikt
Raczkowanie

Jak poruszyłam temat ślubu to on mówi że dobrze zapytał o narzeczoną czyli co jak bedzie chciał mnie za żone to zapyta po raz kolejny?? A jak pytam o plany cos chce wiedziec to on mówi zebym nie wybiegała az tak a czy to tak trudno zrozumiec ze chciała bym wiedzieć czy będzie ślub czy on poprostu sobie mnie "zaklepał" sama nie wiem co myśleć o tym dziwne to wszystko. Jego kolega pyała go ktiedy ślub a on ze zapytał mnie czy bede narzeczoną i kumpel sie usmiechnął i powiedział ze ładnie wybrnął z sytuacjii
Stary 2011-10-13, 14:30   #2629
rudy_moniq
Zadomowienie

Cytat:
J. na rozmowach poradził sobie...bo ja wiem? Nijak? Nie zaproponowali mu pracy od ręki, powiedzieli, że zadzwonią. Na jednej miał jakiś test - nie wiem jaki, bo przeciez ten buc mi nic nie mówi. Nie ma jeszcze wyników. Z tego poniedziałkowego też do niego nie oddzwonili jeszcze, a mieli w przeciągu 3 dni - dziś ostatni gwizdek więc na to. Póki co poszedł na 7:00 ulotki rozdawać promujące moją SD, a jako, że ja już nie zasnęłam i zając szaleje, to odpaliłam kompa Wiecie ile to kroliczego szczęścia tak otworzyć klatkę o 6:00? Ile piruet ów narobiła, ile rajdowania ...

Ruda, kciuki

Lady Mi , dla mnie Twój facet jest niepoważny. 6 lat związku, dobra praca, perspektywy na dom i on nie chce planować ślubu? My NIGDY takich perspektyw nie mieliśmy i nie będziemy mieli. Jesteście w znacznie lepszej sytuacji niż część z nas tutaj. Moim zdaniem to po prostu przejaw spychologii i niedojrzałości do ślubu. Niestety.
więc trzymam nadal kciukasy za Twojego mana a niech polata sobie z ulotkami, a co
oh, królicze piruety
co do Lady - zgadzam się w 100%!

dzięki za kciuki, ja juz po rozmowie, ale chyba niewiele z tego będzie wszystko szło pięknie, rozmowa gładko, 3zadania rozwiązane perfekcyjnie no i oczywiście wszedł angielski... ja nie umiem gadać po ang co innego przeczytać, zrozumieć, napisać... ale gadać ni cholery nie potrafię ni w ząb! Practise your English, głupia ruda babo!
jeśli nie zrazili się moim anglikiem to będzie ok, ale jeśli tak to czarno to widzę
no nic, dziś rozniosłam 3 CV, jutro kolejne 3 zawiozę, nie poddam się tak łatwo

Cytat:
ja nie che do pracy ;(
trzym sie!
Cytat:
yyy jak dla mnie to nieświadoma mega wtopa z jego strony Ty rozmyślasz a On pewnie nie ma pojęcia że palną takie 'coś' porozmawiaj z Nim i już, może zaprosi Cie na kolacje i poprawi swoje pytanie na prawidłowe, ale już bez dodatkowego pierścienia innego rozwiązania nie widzę albo zapytaj czy myślał nad ślubem, w którym roku ewentualnie moglibyście go zaplanować i tyle

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-13, 14:33   #2630
lola0nikt
Raczkowanie

pytałam o plany ślubne ale on narazie nic nie wie nie mysli o tym. wiec co ja mam myslec sadziłam ze oswiadczyny to juz krok ku temu ze chocby zaplanujemy np za 2 lata a tu echo
a sama rezerwacja sali to minimum 2 lata

Edytowane przez lola0nikt
Czas edycji: 2011-10-13 o 14:34
Stary 2011-10-13, 14:33   #2631
1988Marlena
Zadomowienie

Cytat:
Jak poruszyłam temat ślubu to on mówi że dobrze zapytał o narzeczoną czyli co jak bedzie chciał mnie za żone to zapyta po raz kolejny?? A jak pytam o plany cos chce wiedziec to on mówi zebym nie wybiegała az tak a czy to tak trudno zrozumiec ze chciała bym wiedzieć czy będzie ślub czy on poprostu sobie mnie "zaklepał" sama nie wiem co myśleć o tym dziwne to wszystko. Jego kolega pyała go ktiedy ślub a on ze zapytał mnie czy bede narzeczoną i kumpel sie usmiechnął i powiedział ze ładnie wybrnął z sytuacjii
A to już inna sytuacja koleś sobie z Ciebie kpi jakby mój w ten sposób się wypowiadał do swoich kolegów i to w mojej obecności to bym mu w pysk strzeliła tym pierścionkiem i wyszła (no chyba ze to u Ciebie było, to bym mu kazała wyjść) co za człowiek? dosłownie kpi sobie z zaręczyn - o ile można to tak nazwać

Stary 2011-10-13, 14:33   #2632
rudy_moniq
Zadomowienie

a sorry, palnął a nie palną

Stary 2011-10-13, 14:36   #2633
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość
ala, no wiesz co?? sama w biurze i nie spamuje;D
A bo kurde zamieszanie w biurze, wkurzali mnie wszyscy telefonami

Małżeństwo 06.09.2014

REKLAMA
Stary 2011-10-13, 14:37   #2634
rudy_moniq
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 1988Marlena Pokaż wiadomość
A to już inna sytuacja koleś sobie z Ciebie kpi jakby mój w ten sposób się wypowiadał do swoich kolegów i to w mojej obecności to bym mu w pysk strzeliła tym pierścionkiem i wyszła (no chyba ze to u Ciebie było, to bym mu kazała wyjść) co za człowiek? dosłownie kpi sobie z zaręczyn - o ile można to tak nazwać
dobrze gada, polać jej!
a tak serio, to co on sobie myśli? weź przyciśnij go do muru, niech gada jak na świętej spowiedzi, bo może wcale nie ma zamiaru się żenić? takich wiecznych 'chłopaczków' i wiecznych 'narzeczonych' to na pęczki, niech Ci oczu nie mydli w takim razie i d*py nie zawraca tyle lat

Stary 2011-10-13, 14:39   #2635
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem, dziwna akcja ja to bym go pewnie w trakcie poprawila: "chyba chciales powiedziec żoną, a nie narzeczoną" no bo jakby sie tak czepic szczegolu to narzeczona mozna byc i sto lat, a "czy zostaniesz moja zona" to juz znaczy, ze kiedys chce jednak wziac ten slub...

Swoja droga - nie WIZAŻYSTKI tylko WIZAŻANKI jak juz po szkolach wizazu nie jestesmy

Małżeństwo 06.09.2014

Edytowane przez aluniaaaaa
Czas edycji: 2011-10-13 o 14:42
Stary 2011-10-13, 14:39   #2636
rudy_moniq
Zadomowienie

Cytat:
no kutwa, czyli to było z premedytacją bezczelny cham sorry, ale nie mogę!

Stary 2011-10-13, 14:39   #2637
1988Marlena
Zadomowienie

Cytat:
pytałam o plany ślubne ale on narazie nic nie wie nie mysli o tym. wiec co ja mam myslec sadziłam ze oswiadczyny to juz krok ku temu ze chocby zaplanujemy np za 2 lata a tu echo
a sama rezerwacja sali to minimum 2 lata
Niech się facet zastanowi!! Nawet słowo "NARZECZONA" sugeruje plany ślubne bo ślub jest "na-rzeczy" - od tego wzięły początek nazwy "narzeczona" i "narzeczony". Są jeszcze osoby które twierdza ze od wyrażenia "słowo się rzekło"

REKLAMA
Stary 2011-10-13, 14:49   #2638
rudy_moniq
Zadomowienie

lola wybacz, ale jak dla mnie facet jest po prostu ^$%!&$% ! nieźle sobie zaplanował ;/ ekstra ;/ jeszcze kumple go chwalą, nie to już w ogóle mistrz i guru męskiego krętactwa... jeszcze spędzić z takim życie

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ----------

dobra Dziewoje, ja idę spać, bo zmęczona jestem, potem lecę do TŻ, więc zajrzę znów wieczorem
będzie impreza z okazji mojego 500-nego posta
paaa

Stary 2011-10-13, 14:49   #2639
1988Marlena
Zadomowienie

Cóż, nie będę nic więcej pisać na temat tego kolesia bo by i tak same "nożyczki" wyszły a ja bym bana dostała
Idę na kijki, tylko jeszcze kuknę czy nie ma chmur (u mnie dziś straśnie zimno, wieje, leje co chwilę, chmury okropeczne, i nawet grad był przez 5 minut )

Stary 2011-10-13, 14:52   #2640
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Skoro to nie bylo przejezyczenie to tylko o nim swiadczy... dorosly facet, a takie numery odstawia...

Małżeństwo 06.09.2014
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości