Zazdrośnice część 51 :) - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-03, 02:00   #2611
patuska18
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice część 51 :)

Nie chce na razie myśleć o TŻcie. Co ma być to będzie.

Co do alko to w Wawie mam wódkę wygraną w konkursie weselnym Taka zdolna byłam Niestety samej wódki nie pijam więc leży na czarną godzinę Ale konkurs uważam za za☠☠☠isty. Było kilka osób ( z 7 ) które siedziały na krzesełkach. Należało przynosić różne przedmioty, za każdym razem zabierali jedno krzesełko. Musiałam przynieść papier toaletowy, łyżkę do zupy, kelnera i kazać mu usiąść na moich kolanach, kluczyki i męską marynarkę założoną na drugą stronę Wygrałam z laską której po alko zaczęło odwalać, i zaczęła się prężyć na podłodze i tańczyć na rurze Chciałam pokazać TŻtowi, że też jestem za☠☠☠ista

Był jeszcze konkurs zjedzenia bułki tartej i zagwizdania ( mój tata brał udział ), poznawanie panny młodej i pana młodego, zawody kobiet i facetów ( komiczne tańczenie do jeziora łabędzi ) i tańczenie w parach do muzyki ( np. w kuckach, a gdy muzyka przestała grać to partner musiał usiąść partnerce na kolanach ). W tym ostatnim z TŻtem zajęliśmy 3 miejsce

Sorki, że zmieniłam temat. Ale chcę pogadać o czymś śmiesznym itp Jak smutam, wkurzam się itp to potem mam koszmary.

Dzięki Zukenku Pewnie jedynym wyjściem będzie całkowite zapomnienie o nim ( nie chce utrzymywać z nim jakiegokolwiek kontaktu jeżeli nie jesteśmy razem ).

Antoś 15.03.2018

Edytowane przez patuska18
Czas edycji: 2012-03-03 o 02:02
patuska18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 02:04   #2612
BYou
MBZ♥

Patka znam ten konkurs z przynoszeniem różnych rzeczy na weselu koleżanki starszy pan tak chciał wygrać że popchnął dziewczynę i wpadła na ścianę nieszczęśliwie, że złamała rękę.także ja na konkursach wychodzę

Zuken no co zasłużył niech cierpi

BYou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 02:12   #2613
patuska18
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość
Patka znam ten konkurs z przynoszeniem różnych rzeczy na weselu koleżanki starszy pan tak chciał wygrać że popchnął dziewczynę i wpadła na ścianę nieszczęśliwie, że złamała rękę.także ja na konkursach wychodzę

Zuken no co zasłużył niech cierpi
To niezbyt ciekawie. Ja jedynie wywinęłam orła jak biegłam do krzesełka ( bardzo śliski był parkiet ). Mam nadzieję, że nie będzie tego na filmie Chociaż każdy twierdził, że walczyłam dzielnie

Co tak ostro? czemu od razu klejnoty obcinać?

---------- Dopisano o 03:12 ---------- Poprzedni post napisano o 03:08 ----------

Chyba warto by było wybrać się spać chociaż nawet mi się nie chce. Ale idę. Padam z tego wszystkiego....

Dobranoc moje piękne Mam nadzieje, że jutro będzie duuużo brokatu od Waszych TŻtów

Antoś 15.03.2018

patuska18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 02:14   #2614
BYou
MBZ♥

Patka obciąć co by Inna nie miała pożytku

śliska podłoga:/ to argument na nie przy wyborze sali na wesele

---------- Dopisano o 03:14 ---------- Poprzedni post napisano o 03:14 ----------

dobranoc

Stary 2012-03-03, 05:01   #2615
karola991
Zakorzenienie

NIEdobry
no i co mam chorobowe i gdzie jestem?! w żabce bo co usłyszałam? "stawiasz mnie w takiej sytuacji nagle, co ja mam zrobic!? ty sobie nie mysl ze nie bedziesz do pracy przychodziła" taaaa nagle a co miałam kur@#%&*wa miesiąc temu powiedzieć słuchaj od 2 do9go będe chora zapisz sobie przyszłam dzisiaj ale powiem, że ja mam pełne prawo byc chora mam L4 wypisanei bede odpoczywać i za ten dzisiejszy dzien bede chora do 10 w mam to w dupie co ona zrobi niech sama siedzi jak pozwalniała wszystkich innych pracowników, ja nie jestem robotem :/
ale jak zaniosłam do t-mobile zwolnienie to się pytali jak się czuje co się stało kazali odpoczywac i się wykurowac dali mi materiały i jeszcze z☠☠☠ali za to, ze wstałam z łózka żeby przynieść im zwolnienie, że mogłam leżęc i dopiero jak wróce do pracy mogłam im to dac. to bylo takie miłe pracuje tam dopiero jakieś 2 tygodnie wszyscy są zyczliwi pomocni a tu pracuje dwa lata i ciągle cos nie tak nawet chora byc nie mogę :/
Stary 2012-03-03, 05:38   #2616
P-o-n-y
Zakorzenienie

Dobryyyyy.
P-o-n-y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 06:03   #2617
karola991
Zakorzenienie

ale w sumie mogę tez zacząc pozytywnie ruszylo się coś w sprawie auta, w koncu doszlismy do porozumienia bo tz chciał sprzedac a ja chciałam naprawiac no i tak 3 miesiace samochód stał ale w koncu tż postanowił ze jednak naprawiamy :sasasasa: i w poniedziałek przyjezdza laweta idzie auto na warsztat i przyjezdza calutkie i zdrowe nareszcie teraz tylko czas na skołowanie kasy ale to już przy moich obecnych zarobkach () nie problem

---------- Dopisano o 07:03 ---------- Poprzedni post napisano o 06:53 ----------

obejrzałam mrówkę jest cudownaaa próbuje sobie ja wyobrazic we włosach ale jakos nie potrafię a na jednym strzeliła fajnego zeza taka pozytywna i kochanaaaa mmrrr

a zuken ja znam twojego tż ale jeszcze nie wiem skąd
Stary 2012-03-03, 06:32   #2618
Promyk03
Zakorzenienie

Dzień dobry
Mój TŻ ma dziś zajęcia a ja zaczynam pisać 2 rozdział pracy

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Promyk03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 06:43   #2619
raingirl
Zakorzenienie

Szykuję się na zajęcia i trochę mam stresa, bo nie mam projektów prac dyplomowych a powinnam je mieć już parę dni temu
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 06:50   #2620
justyna_dt
Zakorzenienie

Dobry
TŻ już w domu chciałam mu wczoraj zrobić niespodziankę i poczekać na niego przy drodze, ale było już późno i musiałabym stać pół godziny, więc odpuściłam dzisiaj planuję u niego nocować, ale będzie grandaaaaaa
A wczoraj byłyśmy z moją J. na spotkaniu z jej dwoma kolegami, zrobiliśmy mały tour po knajpach na rynku i potem stwierdziłyśmy, że chłopaki są super, inteligentni, wygadani, tacy do rany przyłóż ale przyzwyczaiłyśmy się do naszych i teraz tylko przy nich czujemy się swobodnie, po spotkaniu pojechałyśmy do naszych, siedzieli na stacji w barze i wcinali placki po węgiersku i dopiero tam się wyluzowałyśmy
Powiem Wam, że jeszcze nie jeżdżę, a czuję w ten weekend niedosyt motorowy

Pati, przykro mji, że TŻ się tak zachowuje... I żal mi Cię, ja znam to od drugiej strony, bo ja się tak często zachowywałam w stosunku do byłego i mi głupio teraz z tego powodu, ale nie robiłam tego z jakąś premedytacją, tak wychodziło, a kochałam go baaaardzo mocno i nie wątpię, że Twój TŻ też Cię mocno kocha, tylko sam się zapędził w kozi róg i nie wie pewnie teraz, jak z tego wybrnąć.
Karola, wkurzyłabym się i bym nie przyszła. Co to ma być!? Jesteś chora i nie dasz rady, nie bez powodu dostałaś L4 :/
By, cudowna sypialniaaaa
Może ja też w swojej zrobię przemeblowanie

EDIT: A teraz siedzę w pracy i czekam na jajeczniczkę już kolega woła :d a w ogóle zaraz po 7 włączyłam kompa i siedzę, a on wpada z hali do biura, przebiega skocznym krokiem i krzyczy: "Jestem motyyyylem!" Chłop ma chyba 28 lat, no bez jaj

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6

Edytowane przez justyna_dt
Czas edycji: 2012-03-03 o 06:52
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 06:57   #2621
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
a w ogóle zaraz po 7 włączyłam kompa i siedzę, a on wpada z hali do biura, przebiega skocznym krokiem i krzyczy: "Jestem motyyyylem!" Chłop ma chyba 28 lat, no bez jaj
Oj tam, czego Ty się spodziewasz w sobotę o 7.00
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 07:05   #2622
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Oj tam, czego Ty się spodziewasz w sobotę o 7.00
No... w sumie to racja

Stary 2012-03-03, 07:43   #2623
BYou
MBZ♥

rosomakem

ale słońce świeci

Tysia gdze Ty pracujesz
dzięki

Karo ta szefowa to chyba na cycki i głowę upadła

Stary 2012-03-03, 07:47   #2624
justyna_dt
Zakorzenienie

U nas też wiosenka tylko chłodno
By, pracuję w zoo... no, często to przypomina zoo dzisiaj jestem w oddziale w Tarnowie a ogólnie to w wypożyczalni elektronarzędzi, sprzętu budowlanego i przyczep + branża rozbiórkowa i wyburzeniowa bo nie wiem, czy o to pytałaś

Stary 2012-03-03, 07:50   #2625
karola991
Zakorzenienie

kurde ciężko mi się zmobilizować i odejść z tej pracy:/ praca sama w sobie nie jest zła mam umowę o pracę wszystkie świadczenia ubezpieczenia, pracuje tu od samego początku, mogę siedzieć na kompie tak jak teraz, najgorsze jest jednak to jak W. mnie traktuje, wykorzystuje to , ze ja wszystko tu ogarniam i jestem w stanie sama prowadzić ten sklep, no i jak są takie sytuacje jak teraz to już też mam dość, ale muszę siedzieć tu twardo na tyłku żeby nabijać sobie punkty żeby dali mi moją żabkę. tak mnie boli brzuch, że siedzę tutaj nogi na kaloryferze zwijam się ale nie musisz być w pracy:/ ju z wywiesiłam na samym środku biura moje L4 jutro jak nikt nie otworzy sklepu i będzie wydzwaniać to niech sobie spojrzy na to ii mnie w dupę pocałuje.w ogole ta lekarka zapisała mi jakies leki ktore wywołuja wymioty nudnosci i omdlenia czytli typowo musze przy nich leżeć

---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ----------

ale mam zwoje folii bąbelkowej i sie odstresowuję
Stary 2012-03-03, 07:50   #2626
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karola991 Pokaż wiadomość
kurde ciężko mi się zmobilizować i odejść z tej pracy:/ praca sama w sobie nie jest zła mam umowę o pracę wszystkie świadczenia ubezpieczenia, pracuje tu od samego początku, mogę siedzieć na kompie tak jak teraz, najgorsze jest jednak to jak W. mnie traktuje, wykorzystuje to , ze ja wszystko tu ogarniam i jestem w stanie sama prowadzić ten sklep, no i jak są takie sytuacje jak teraz to już też mam dość, ale muszę siedzieć tu twardo na tyłku żeby nabijać sobie punkty żeby dali mi moją żabkę. tak mnie boli brzuch, że siedzę tutaj nogi na kaloryferze zwijam się ale nie musisz być w pracy:/ ju z wywiesiłam na samym środku biura moje L4 jutro jak nikt nie otworzy sklepu i będzie wydzwaniać to niech sobie spojrzy na to ii mnie w dupę pocałuje.w ogole ta lekarka zapisała mi jakies leki ktore wywołuja wymioty nudnosci i omdlenia czytli typowo musze przy nich leżeć

---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ----------

ale mam zwoje folii bąbelkowej i sie odstresowuję
Ale to nie chodzi o to, żebyś rezygnowała teraz i już, tylko żebyś odchorowała swoje, przecież masz do tego prawo!

Stary 2012-03-03, 07:55   #2627
karola991
Zakorzenienie

w ogole dzisiaj samych fraje%^&*rów a nie klientów mam :/ jakis dziad do mnie "zasłania mi pani wódkę w sumie kogo pan bóg miłuje temu sadełka nie żałuje...." :wtf: wypraszam sobie az takiego sadła to ja nie mam a może mam jestem grubym baleronem i mam dzisiaj dzien kupy
Stary 2012-03-03, 07:58   #2628
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
w ogole dzisiaj samych fraje%^&*rów a nie klientów mam :/ jakis dziad do mnie "zasłania mi pani wódkę w sumie kogo pan bóg miłuje temu sadełka nie żałuje...." :wtf: wypraszam sobie az takiego sadła to ja nie mam a może mam jestem grubym baleronem i mam dzisiaj dzien kupy
Dziadek jakiś burak, zasadź mu z wiśniówki jesteś śliczna i kochana, a że chora to inna sprawa, powinnaś odpocząć

Kurczę, przepaliłam się wczoraj. Boli mnie gardło, kaszlę i czuję, że mam papierosowego kaca może i dobrze, bo tak popalałam, a teraz już palę i chciałabym rzucić, może W. też się przepalił, bo miał bardzo nerwowy tydzień, to wtedy byśmy razem rzucili, bo tak planujemy już od Sylwestra

Stary 2012-03-03, 08:01   #2629
karola991
Zakorzenienie

i w ogole mam chyba PMSa bo mam wahania nastrójw i bym ryczała albo sie smiała :/ do dupyyyy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-03, 08:07   #2630
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
i w ogole mam chyba PMSa bo mam wahania nastrójw i bym ryczała albo sie smiała :/ do dupyyyy
Nooo, to tym bardziej... izi mała

Któras farbowała tym: http://www.lorealparis.pl/koloryzacj...y-kasztan.aspx ? Bo pamiętam, że niepochlebne opinie chyba Carmi dawała o jakiejś piance, tylko nie pamiętam czy tej, a kolor mi się podoba...

Stary 2012-03-03, 08:08   #2631
karola991
Zakorzenienie

kurde moze pojde dzisiaj na jakies zakupy kupie cos jakies fajne ciuchy buty i bedzie mi lepiej
Stary 2012-03-03, 08:16   #2632
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
kurde moze pojde dzisiaj na jakies zakupy kupie cos jakies fajne ciuchy buty i bedzie mi lepiej
To idź i zdaj potem relację, co w sklepach

Stary 2012-03-03, 08:21   #2633
karola991
Zakorzenienie

jak ja pojade po ciuchy to do tesco extra tam sa najlepsze ciuchy i najtansze spodnie mozna z przeceny dorwac nawet po 35 zł gdzie w nowej kolekcji kosztuja 150 tz jeszcze ma karte kredytowa tam i jakies kupony i kiedyś znizki mi się skumulowąly jak tym tam w anglii z programu co zyją na promocjach i za ciuchy wszystkie czyli jakies spodnie bluzka bluza zaplaciłam 15 zł;D
Stary 2012-03-03, 08:22   #2634
BYou
MBZ♥

Tysia o to zoo mi chodziło
ta pianka z l'oreala mi służy nacięłam się na paletowa zdaje się

Karo to spytaj Jej cz jak walniesz na podłogę po tych lekach i rozbijesz głowę to chce mieć pip na głowie

Stary 2012-03-03, 08:24   #2635
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
jak ja pojade po ciuchy to do tesco extra tam sa najlepsze ciuchy i najtansze spodnie mozna z przeceny dorwac nawet po 35 zł gdzie w nowej kolekcji kosztuja 150 tz jeszcze ma karte kredytowa tam i jakies kupony i kiedyś znizki mi się skumulowąly jak tym tam w anglii z programu co zyją na promocjach i za ciuchy wszystkie czyli jakies spodnie bluzka bluza zaplaciłam 15 zł;D
Z Tesco mam jedną z ulubionych torebek, ale ciuchy ze dwa i ubrałam raz, bo po praniu zrobiły się szmatki
By, bo jeszcze się zastanawiam nad kremem Creme Gloss z Castinga. A przemielę temat dokładnie, bo się boję o swoje włosy, całkiem naturalny kolor i nie chcę nic popsuć, a kusi mnie na zmianę

Stary 2012-03-03, 08:27   #2636
BYou
MBZ♥

castinga nie próbowałam
rzadko farbuję czy piankuję bo nigdy nie wychodzi mi dobry kolor

Stary 2012-03-03, 08:29   #2637
karola991
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość
Tysia o to zoo mi chodziło
ta pianka z l'oreala mi służy nacięłam się na paletowa zdaje się

Karo to spytaj Jej cz jak walniesz na podłogę po tych lekach i rozbijesz głowę to chce mieć pip na głowie
zapytałam jej ostatnio czy mam paść na ryj i wtedy może da mi wolne to ona przestań mnie szantażować takimi glupimi tekstami
Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Z Tesco mam jedną z ulubionych torebek, ale ciuchy ze dwa i ubrałam raz, bo po praniu zrobiły się szmatki
By, bo jeszcze się zastanawiam nad kremem Creme Gloss z Castinga. A przemielę temat dokładnie, bo się boję o swoje włosy, całkiem naturalny kolor i nie chcę nic popsuć, a kusi mnie na zmianę
a dziwne jak kupuje zawsze z tej kolekcji F&F i sa dobrej jakości ciuchy służa mi spodnie sie przecierają ale mi się wszystkie przecierają :/ zreszta nawet jak trafie na szmatkę to za taka kasę na jedno wyjście warto;D
Stary 2012-03-03, 08:58   #2638
najfajniejsza
Zakorzenienie

Częęęęęęśśśśśććć

tego - podobał mi się film Shutter Island bardzo bardzo

i to chyba tyle
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 08:59   #2639
justyna_dt
Zakorzenienie

Też mi się Shutter Island podobał

Mam kaca papierosowego

Stary 2012-03-03, 09:01   #2640
BYou
MBZ♥

a ja zawsze na tym filmie zasypiam tyle razy zaczynałam go oglądać i dupa

mój kwiatek zamioculcas w końcu się obudził wypuszcza 2 nowe pędy po roku leserki

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości