Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz.XXIII - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-30, 20:41   #2611
(kicia)
Zakorzenienie

Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
podeślij ich do mnie u mnie ubylo gości i to mocno ale przynajmniej wiem że ci którzy przyjdą to przyjdą bo chcą spędzic z nami ten dzień... a ta reszta niech się gryźnie

wiesz ja bym wolała mniejsze grono po prostu ktoś sobie zarzyczył zaproszenie osób u których kiedyś dawno dawno byliśmy na weselu syna nie jest to ani moja rodzina ani TŻ tylko kolega jego chrzestnego
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 20:45   #2612
MARGIDA
Wtajemniczenie

Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz

Cytat:
Napisane przez sloneczko740 Pokaż wiadomość
hej dziewczynki wy tu się cieszycie bo macie powody a ja się smucę bo dzisiaj STRACIŁAM PRACĘ ryczeć mi się chce

wiedźma w kolejnym pokoleniu
no i mam córkę
i męża - czarodzieja
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 20:46   #2613
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

uciekam spac

ja jutro caly dzien w domku, moze ktoras nie wybedzie na majówke to nie bede sie nudzila chociaz

dobranoc

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 20:49   #2614
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Chyba ja...

Zazdroszczę ale tak pozytywnie

Cytat:
hej dziewczynki wy tu się cieszycie bo macie powody a ja się smucę bo dzisiaj STRACIŁAM PRACĘ ryczeć mi się chce

Dziewczyny wiem, że już któryś raz pytam o zaproszenia ale Tż po miesiącu gadania postanowił zaktualizować listę gości i trzeba jakieś wybrać, a w tych co mam próbki czegoś mi brakuje...
Któraś może zamawiała te zaproszenia albo od tego sprzedawcy??
http://allegro.pl/lumini-zaproszenia...273078073.html
Coś tak mi się kojarzy.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 20:53   #2615
nena1984
Zakorzenienie

chcecie trochę fryzurkowych inspiracji??
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Bez☠tytułu.jpg (37,7 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dsdsd.jpg (28,8 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dsds.jpg (39,4 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sasa.jpg (38,4 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sasaa.jpg (50,4 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sds.jpg (42,4 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sasas.jpg (25,6 KB, 15 załadowań)

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 21:19   #2616
omosia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Kurcze bo juz raczej wszystkie jak nie wieksza wiekszosc dziewczyn ma sukienki... i pewnie juz nie bedzie potrzeby dodawania..

Na razie poczekam

A teraz uwaga! Prosze o ostateczna porade odnosnie koloru

1. Kolorowo- niebieski, zolty, biely, czerwony. (welon tiulowy gladki)
czy wbic sie w delikatna

2. biel- tutaj zostaje gipsowka albo frezje. (welon obszyty koronka i moze buty rowniez z koronka?)

no i zdjecia sali dodaje- kosciola sa na zestawieniach,

Dodam ze jestem chudzielec i nie wiem czy skromna dekoracja nie zrobi ze mnie sierotki

ps.. no i zalezy mi na tym aby do sali sie wpasowac z czym jak wiecie mam proooooblem...
Masz śliczną suknie i ja na Twoim miejscu nie łączyłabym jej z kolorowymi wstawkami typu kolczyki kolorowe czy buty, A jeśli chodzi o kwiati to z tych wybrałabym białe frezje, a welon to już sama zobaczysz przy przymiarce w jakim Ci będzie dobrze
Ślub: 9 czerwca 2012 o godzinie 16:00
omosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 21:36   #2617
(kicia)
Zakorzenienie

nio to my z TŻ na jutro mamy zaplanowaną 17sto kilometrową wycieczkę pewnie jak wróce to padnę i do rana się nie podniosę

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-30, 21:40   #2618
omosia
Raczkowanie

Zaczęłam was nadrabiać i już mi się oczy kleją
Trzeba iść spać.

No, ale muszę pogratulować fasolki super!!!!

W zaproszeniach napisalismy ze potwierdzenie o przybyciu nalezy dać do 1 maja, a i tak dużo osób jeszcze nie dąło znać. Damy im czas jeszcze do niedzieli, jak coś sami będziemy dzwonić. Narazie odpadło jakie 30 osób
Ślub: 9 czerwca 2012 o godzinie 16:00

Edytowane przez omosia
Czas edycji: 2012-04-30 o 21:46
omosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 21:48   #2619
CarrieBradshaw86
Raczkowanie

heloł Co słychać?

Po pierwsze ogromne gratulacje dla kocórka Będzie bambino

Witkusiaczku za bardzo ładne i skrupulatnie przemyślane zestawienie

Melody oba zestawienia są ! Suknia piękna ale to już pisałam kiedys I powiem tak, że ja wybrałabym chyba jednak opcję kolor ale to dlatego, że lubie sie w kolorkach, jestem optymistyczna osóbką i najlepiej czuje się w kłolorowych barwach Teraz Ty zastanów się w czym się wolisz, co do Ciebie bardziej pasuje BO tak jak pisałam wyżej oba zestawienia są trafione w 10tkę

A ja dziś byłam na małym shoppingu Zaraz po pracy pobiegłam o sklepu bo usłyszałam, że są super promocje na butki: baleriny i inne cuda i co i jak tam trafiłam na 16 to mało co zostało.. buu, wykupili mi
Kupiłam tylko 1 parę. Siostra 2 dni wcześniej kupiła sobie takie piekneee na małej koturence w drobne kwiatuszki za 29 zł.. i jeszcze 3 inne pary butków.
Ale za to znalazłam jeszcze super liskowy portfelik w H&M początkowo kosztował 40 zł i ponad pól roku czekałam na promocje i doczekałam się Dałam za niego na nasze 15 zł

Aaa i jeszcze chciałam się troszku pochwalić Demoty powiedziały mi dzisiaj, że mieszkam w jednym z piękniejszych miejsc na świecie A Paulinka zaraz obok

http://kwejk.pl/obrazek/1125027/jedziemy.html
CarrieBradshaw86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 21:56   #2620
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Kukułka jak Ty to pięknie ujęłaś
Jesteś cudowną osobą
wiem

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
bo to mieszkanie jest na mojej wichurze a tu nawet wrony nie zawracają tak czy siak mam nadzieję, że szybko znajdziemy coś w stolicy w rozsądnej cenie
Kindziu! Super okazja, gratulacje!

Moniq - Sto lat, sto lat! Wszystkiego Najlepszego!

Jestem od 15 godzin na nogach, nie kontaktuję. 6 godzin w busach, w wawie żar, egzamin do d. Idę spać

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 22:02   #2621
CarrieBradshaw86
Raczkowanie

Przedstawiam liseczka

Mamma mia! Zapomniałam wiec tera to czynię
Kindziu gratuluję zakupu mieszkanka

A kasia_kuku podrywa teraz swoją szacowną pupkę i marsz do spania, nie ma takiego niespania

Dobranoc
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg lisko.jpg (67,3 KB, 17 załadowań)
Stary 2012-04-30, 22:08   #2622
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez CarrieBradshaw86 Pokaż wiadomość
heloł Witkusiaczku za bardzo ładne i skrupulatnie przemyślane zestawienie
Dziękuję A portfelik oryginalny

melod_y: ja bym postawiła na kolor...

Szukam makijaży nude z podkreślonymi na złotobrązowo oczami, bo taki chcę i na razie sam badziew mi się trafia
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 22:08   #2623
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
ladystar znasz jakiegoś projektanta wnętrz??
siebie

Sloneczko
na pewno wkrotce znajdziesz lepsza trzymaj sie dzielnie

Madzia - co za kobieta z tej chrzestnej bardzo dobrze zrobilas usuwajac ja ze znajomych

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
chcecie trochę fryzurkowych inspiracji??
podoba mi sie 6 i 4

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 22:11   #2624
tenebrosa
Wtajemniczenie

Siemanko, czy ktoś mnie tu jeszcze pamięta?

Nie wiem jak Wy znajdujecie czas, by codziennie tu bywać, ja mam tego czasu coraz mniej przed ślubem... zapraszanie, załatwienia, praca... normalnie dobry brakuje! I trochę mi przykro, że nie jestem z Wami na bieżąco...

kocurku, gratuluję fasoleczki!

Przeczytałam relację misiaka i niki Widziałam też zdjęcia na poczcie i aż mi mocniej serce bije, gdy pomyślę, że już za chwilę ten moment czeka nas Dziękuję za Wasze relacje i jeszcze raz życzę wszystkiego dobrego na nowej drodze życia
PS. Macie jakieś rady dla przyszłych PMek?

My dzisiaj spisaliśmy protokół, daliśmy na zapowiedzi u mnie, zaklepaliśmy księdza, który będzie odprawiał mszę, dowiedzieliśmy się ile wyniosą nas opłaty kościelne i czy na mszy może grać kwartet... Oczywiście wcześniej wybrałam w USC nazwisko jakie będę nosić po ślubie Ogólnie w USC i kościele wszystko poszło szybko, sprawnie i gładko. Protokół spisywaliśmy osobno, ale nasze odpowiedzi były zgodne. Luzacki, ale i konkretny ksiądz nam się trafił, chociaż zeszło nam u niego prawie godzinę.

Potem rozdaliśmy kolejne dwa zaproszenia - już 73 mamy rozdane/wysłane, zostało tylko 13! Na dniach jesteśmy poumawiani z kolejnymi gośćmi i mam nadzieję, że uda nam się zaprosić wszystkich do naszego wyjazdu przedślubnego w połowie maja

Mam kolejne pytanie (wczoraj mało z Was mi odpowiedziało odnośnie protokołu ale to już nieważne) :
Czy któraś z Was nie zakłada stanika pod suknię?
Bo mi do mojej mają wszyć miski i podobno nie trzeba już wtedy biustonosza zakładać, chociaż jak zechcę to mogą mi dodatkowo wszyć, jeśli przyniosę swój. Na co Wy się zdecydowałyście?

Edytowane przez tenebrosa
Czas edycji: 2012-04-30 o 22:13
tenebrosa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 22:14   #2625
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Siemanko, czy ktoś mnie tu jeszcze pamięta?

Nie wiem jak Wy znajdujecie czas, by codziennie tu bywać, ja mam tego czasu coraz mniej przed ślubem... zapraszanie, załatwienia, praca... normalnie dobry brakuje! I trochę mi przykro, że nie jestem z Wami na bieżąco...

Przeczytałam relację misiaka i niki Widziałam też zdjęcia na poczcie i aż mi mocniej serce bije, gdy pomyślę, że już za chwilę ten moment czeka nas Dziękuję za Wasze relacje i jeszcze raz życzę wszystkiego dobrego na nowej drodze życia
PS. Macie jakieś rady dla przyszłych PMek?

My dzisiaj spisaliśmy protokół, daliśmy na zapowiedzi u mnie, zaklepaliśmy księdza, który będzie odprawiał mszę, dowiedzieliśmy się ile wyniosą nas opłaty kościelne i czy na mszy może grać kwartet... Oczywiście wcześniej wybrałam w USC nazwisko jakie będę nosić po ślubie Ogólnie w USC i kościele wszystko poszło szybko, sprawnie i gładko. Protokół spisywaliśmy osobno, ale nasze odpowiedzi były zgodne. Luzacki, ale i konkretny ksiądz nam się trafił, chociaż zeszło nam u niego prawie godzinę.

Potem rozdaliśmy kolejne dwa zaproszenia - już 73 mamy rozdane/wysłane, zostało tylko 13! Na dniach jesteśmy poumawiani z kolejnymi gośćmi i mam nadzieję, że uda nam się zaprosić wszystkich do naszego wyjazdu przedślubnego w połowie maja

Mam kolejne pytanie (wczoraj mało z Was mi odpowiedziało odnośnie protokołu ale to już nieważne) :
Bo mi do mojej mają wszyć miski i podobno nie trzeba już wtedy biustonosza zakładać, chociaż jak zechcę to mogą mi dodatkowo wszyć, jeśli przyniosę swój. Na co Wy się zdecydowałyście?
pamiętamy pamiętamy

Kochana nie narzekaj masz prace to pracuj dzielnie

co do stanika to nie pomogę bo ja zakładam normalnie pod suknie bo u mnie nic nie wszywają

idę spać bo rano trzeba wstać i ruszać w drogę

Stary 2012-04-30, 22:17   #2626
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Właśnie wyszedł mi 3 pozytywny test ciążowy!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAA!!!

---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------

Cytat:
A kasia_kuku podrywa teraz swoją szacowną pupkę i marsz do spania, nie ma takiego niespania

Dobranoc

Trochę musiałam nadrobić Dzień bez wizaża, dzień stracony

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-04-30, 22:25   #2627
__Paulinka__
Zakorzenienie

MAAAAAAMMOOO ślepa już jestem, bo nadrobilam 15 stron!!!! Mialam plan iść spac dzisiaj szybciej, ale sie nie uda
Jestem od wczoraj przeżarta i przepita Byli znajomi od rana wczoraj, mielismy grilla, wypiliśmy cale nasze zapasy alkoholowe, w nocy nie moglam spać z przesuszenia dzisiaj troche lepei, też byliśmy na zakupach, ale nic nawe nie kupilam wieczorem jeszcze na kursie musieliśmy wysiedziec, ale daliśmy rade

za ślubne relacje!! zaraz lece na poczte zobaczyć foty!!!

Koocurku!!! GRATKI: oklaski: ciesze sie niezmiernie! Kolejna Mamusia chce być następna, ale starania dopiero po ślubie, więc na pewno ktoś nas wyprzedzi:p stawiam na Kindzie

Cytat:

Cytat:
A ja dziś byłam na małym shoppingu Zaraz po pracy pobiegłam o sklepu bo usłyszałam, że są super promocje na butki: baleriny i inne cuda i co i jak tam trafiłam na 16 to mało co zostało.. buu, wykupili mi
Kupiłam tylko 1 parę. Siostra 2 dni wcześniej kupiła sobie takie piekneee na małej koturence w drobne kwiatuszki za 29 zł.. i jeszcze 3 inne pary butków.
Ale za to znalazłam jeszcze super liskowy portfelik w H&M początkowo kosztował 40 zł i ponad pól roku czekałam na promocje i doczekałam się Dałam za niego na nasze 15 zł

Aaa i jeszcze chciałam się troszku pochwalić Demoty powiedziały mi dzisiaj, że mieszkam w jednym z piękniejszych miejsc na świecie A Paulinka zaraz obok

http://kwejk.pl/obrazek/1125027/jedziemy.html
a gdzie Ty masz H&M w Norge? mów szybko
I widzisz gdzie My mieszkamy haaaa a myslalam, ze to koniec świata

Jutro wolne na sczzescie, mozna sie wyspać, chociaż mam calą sterte ciuchow do wyprasowania i trzeba ogarnąć chate po wczorajszej libacji
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 22:25   #2628
CarrieBradshaw86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Dziękuję A portfelik oryginalny

Szukam makijaży nude z podkreślonymi na złotobrązowo oczami, bo taki chcę i na razie sam badziew mi się trafia

Wiesz znalazłam kilka makijaży w podobnej kolorystyce ale nude może z 2 są ale zapodaje w załączniku, nóż widelec to będzie TO
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zlote_oczko1.jpg (35,7 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zlote_oczko2.jpg (37,0 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zlote_oczko3.jpg (11,8 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zlote_oczko4.jpg (38,2 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zlote_oczko5.jpg (11,9 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zlote_oczko8.jpg (38,7 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zlote_oczko9.jpg (27,1 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zlote_oczko10.jpg (47,5 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zlote_oczko6.jpg (20,7 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zlote_oczko7.jpg (49,4 KB, 1 załadowań)
Stary 2012-04-30, 22:29   #2629
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
w ogóle to wklejam wam to co mi napisała moja ulubiona ciotka chrzestna boki zrywac, w dodatku nie umie składac zdań...

dowiedziałam sie ze to za mąż wychodzisz , fajnie chrzesnej na ślub nawet nie poprosic ! ale jak mi ktoś powiedział coś tata nie ma rodziny

jak ty mnie nie nie znasz to ja ciebie tez ! nie
ładnie Magda
obcych sie prosi a chrzesna w d...

po tej wiadomości dałam ją do ignorowanych i usunęłam ze znajomych na NK bo nie mam zamiaru czytac takich wiadomości...

Dobrze jej Madzia zrobiłaś! A ja kurna będę pseudo chrzestnego i jego rodzinkę musiała oglądać na swoim weselu, bo mama sobie zażyczyła

"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5,
jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę"

- George Elliot
ewuszkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 22:31   #2630
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
trochę spóźnione, ale co tam. Udało sie?
się zobaczy

Słoneczko: znajdziesz lepszą, bedzie dobrze

a teraz dobranoc

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-04-30, 22:31   #2631
Brydzia_
Zakorzenienie

nikt chyba nie tęsknił ale co tam i tak się mnie nie pozbędziecie

kocurku gratulacje cudowne wieści

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 22:32   #2632
CarrieBradshaw86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
MAAAAAAMMOOO ślepa już jestem, bo nadrobilam 15 stron!!!! Mialam plan iść spac dzisiaj szybciej, ale sie nie uda
Jestem od wczoraj przeżarta i przepita Byli znajomi od rana wczoraj, mielismy grilla, wypiliśmy cale nasze zapasy alkoholowe, w nocy nie moglam spać z przesuszenia dzisiaj troche lepei, też byliśmy na zakupach, ale nic nawe nie kupilam wieczorem jeszcze na kursie musieliśmy wysiedziec, ale daliśmy rade

a gdzie Ty masz H&M w Norge? mów szybko
I widzisz gdzie My mieszkamy haaaa a myslalam, ze to koniec świata

Jutro wolne na sczzescie, mozna sie wyspać, chociaż mam calą sterte ciuchow do wyprasowania i trzeba ogarnąć chate po wczorajszej libacji
Ooo to szalejecie Nie ma to jak tak Kurczaczki no chyba nie jest tak źle z tą naszą Norwegią skoro ludzie marzą żeby tu przyjechać
hehe ale chyba tylko na tydzień
A h&m mamy Moja Droga w cetrum Aalesund i w Moa Wpadnij kiedy to Cię oprowadzę po mieście
Tez chce jutro wolne a tu trza do roboty i to na 7.30
Stary 2012-04-30, 22:33   #2633
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
nikt chyba nie tęsknił ale co tam i tak się mnie nie pozbędziecie

a w dupkę chcesz??

dobra idę spac bo nie wstanę

dobranoc lachonki

Stary 2012-04-30, 22:35   #2634
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Cytat:

Wiesz znalazłam kilka makijaży w podobnej kolorystyce ale nude może z 2 są ale zapodaje w załączniku, nóż widelec to będzie TO
Dziękuję!! 4 zapisałam od razu Szukam dalej i jak znajdę jakieś ciekawe to się z Wami podzielę - muszę przetestować na sobie coś niecoś

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Pamiętamy ja zakładam stanik - będą wszyte poduszki, ale mimo to chcę stanik - cycki trzeba założyć

Słoneczko - nie martw się

A i ja też stawiam, że Kindzia będzie następna z dzidzią
Stary 2012-04-30, 22:36   #2635
Brydzia_
Zakorzenienie

patrzcie co wymodziłam jednej naszej PMce

nakl1.jpg

Stary 2012-04-30, 22:37   #2636
Brydzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
a w dupkę chcesz??

dobra idę spac bo nie wstanę

dobranoc lachonki

od Ciebie zawsze

Stary 2012-04-30, 22:41   #2637
CarrieBradshaw86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku;[COLOR=Silver
[/COLOR]

Trochę musiałam nadrobić Dzień bez wizaża, dzień stracony
A no co prawda, to prawda Ale tera paciorek, siusiu i spanie

---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Dziękuję!! 4 zapisałam od razu Szukam dalej i jak znajdę jakieś ciekawe to się z Wami podzielę - muszę przetestować na sobie coś niecoś
Cieszę się bardzo
Stary 2012-04-30, 22:42   #2638
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
od Ciebie zawsze

widzę w podpisie dupke wypinasz to będzie

Stary 2012-04-30, 22:42   #2639
CarrieBradshaw86
Raczkowanie

Cytat:

Załącznik 4648025
heh, fajne Ciekawe co na to "On"
Dobranoc laski
Stary 2012-04-30, 22:43   #2640
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Cytat:

Załącznik 4648025
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości