![]() |
#2611 | |
BAN stały
|
Dot.: Rozłąka z ukochanym - 2012
Cytat:
nerla faktycznie jakiś fatum tu ostatnio nas dopada ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2612 |
Raczkowanie
|
oj dziewczyny, jak was tu pocieszyć ???
Na pewno wszystko się ułoży, ja trzymam za was kciuki. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2613 |
BAN stały
|
u mnie nadal bez zmian. Jakoś się źle czuję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2614 |
Konto usunięte
|
booombelek cierpliwość nie jest moją mocną stroną, na dodatek jak już zapewne zauważyłaś
![]() ![]() Rozumiem, że chciałabyś żeby się odezwał. Ja też na to czekam cały czas, ale zapewne mój już dziś się nie odezwie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2615 |
BAN stały
|
zauważyłam, że cierpliwość ogólnie nie jest najlepszą i najmocniejszą stroną kobiet, też nie jestem cierpliwa aż tak dlatego wolałabym żeby się dzisiaj odezwał, bo martwię się, boję, zależy mi, ale to boli, też jestem cholerną panikarą.
![]() Wiem jak się poczułaś, ja poczułam się tak samo, ostatnio przecież zmieszał mnie z błotem. Spokojnie kochana, jakoś damy radę, musimy być cierpliwe i cierpliwie czekać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2616 |
Zakorzenienie
|
Dacie radę dziewczyny, starajcie się o tym nie myśleć.
![]() Maaaatko. Ale żałuję, że nie mam piekarnika w akademiku. Trafiłam na takie cudowne przepisy na muffiny. ![]() ![]() A Wy lubicie piec, gotować? ![]() ![]()
![]() |
#2617 |
Raczkowanie
|
oj też nie jestem cierpliwa. Ja mojemu TŻ bardzo łatwo odpuszczam. Wystarczy, że się do mnie zaczyna "łasić" i z reguły ulegam. Ale zawsze pada słowo "przepraszam" a potem rozmowa wyjaśniająca następuję. Raz nie odpuściłam i mówiąc dobitnie olałam go, poszłam spać
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2618 |
Wtajemniczenie
|
Ja sobie idę malować pazurki, kąpiel i może książka jakaś dobra i Wam polecam to samo.
Ostatnio sobie zapaliłam świeczki w łazience i czytałam leżąc w wannie ![]()
![]() |
#2619 |
BAN stały
|
gdzie te przepisy? uwielbiam muffiny
![]() ja to ogólnie uwielbiam i to i to, gotowanie co prawda mi nie wychodzi aż tak dobrze, ale nikt się jeszcze nie otruł, więc chyba jest dobrze ![]() a co do pieczenia to nie piekę często, ale moja mama twierdzi, że jestem mistrzynią w ciastach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2620 |
Raczkowanie
|
Ja lubię piec.
![]() ![]() Właśnie jak tak mnie ładnie przepraszał w łóżku budząc to mi cały czas powtarzał, że są pyszne. Wszyscy się zachwycali ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2621 |
BAN stały
|
ja to ogólnie też szybko odpuszczam i wymiękam, szczególnie jak jesteśmy tak daleko od siebie, nie mogę się na niego gniewać o jakieś błahostki. Najlepsze jest to jak patrzy czasami na mnie nawet na skype z miną "no nie gniewaj się" Kochanie. Ale jak jesteśmy obok siebie razem to tak szybko serce mi już nie mięknie. Ogólnie ostatnio zauważyłam, że szybko się rozkleja, więc to też działa na moje serce, szybko mi mięknie.
btw dziewczyny, lubicie malować pazurki? bo widzę, że Cerveza_ lubi, a jak z wami dziewczyny? Edytowane przez booombelek Czas edycji: 2013-01-15 o 20:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2622 |
Konto usunięte
|
Ja lubię piec i gotować
![]() ![]() Co do paznokci to niezbyt lubię je malować, w zimie to zazwyczaj maluję tylko odżywkami różnymi, ale w lecie lubię poszaleć z kolorami ![]() ![]() Ja mojemu też szybko odpuszczam, niestety pewnie za szybko po niektórych akcjach... A kiedy jest przy mnie to już w ogóle... Kolana mi się uginają, serce bije jak szalone, nie umiem się na niego gniewać kiedy jest obok... Wtedy marzę już tylko o tym żeby mnie wziął w ramiona i pocałował ![]() Edytowane przez 201610170910 Czas edycji: 2013-01-15 o 20:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2623 |
BAN stały
|
Frumoasa Domnisoara aż tak Ci włosy wypadają? czym to leczysz?
a ja to uwielbiam malować paznokcie nawet i w zimie, oczywiście są też odżywki ale uwielbiam kolory na paznokciach. Czasami zmieniam kolor paznokci codziennie, do ubioru ![]() co do włosów to też strasznie mi wypadają, ale to raczej sprawka narkozy z kiedyś, i tak już zostało. Za to paznokcie mam twarde i jak się o nie postaram to długie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2624 |
Zakorzenienie
|
Oto sprawdzona strona
![]() http://www.muffinrecipes.net/ No proszę, to żony będą z nas przecudowne i użyteczne. ![]() Ja mam takie krótkie pałki od 4 lat, ze względu na laboratoria na studiach, że maluję naprawdę od święta i to najczęściej jakimś bladym różowym. ![]() A jak z makijażem? Lubicie się malować, mocno, codziennie? ![]()
Żyj pełnią życia i nie bój się tego co Cię spotyka. Wszystko zawsze kończy się dobrze! ![]() Edytowane przez biedronka91 Czas edycji: 2013-01-15 o 20:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2625 |
BAN stały
|
ile przepisów, cudownie
![]() ja to ostatnio się zmagałam ze zrobieniem sobie "kokardy" na włosach i nie chcecie sobie wyobrazić jak ja się namęczyłam i nie zrobiłam ![]() co do makijażu, to na codzień jest jakiś lekki szybki makijaż, lubię poeksperymentować z makijażem, mam zrobiony kurs makijażu i czasami zdarza mi się i na tym zarobić. Mocno się raczej nie maluję, nie używam mocnych kolorów, bo nie lubię. ![]() ![]() Edytowane przez booombelek Czas edycji: 2013-01-15 o 20:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2626 |
Konto usunięte
|
booombelek włosy mi bardzo wypadają od powrotu z Hiszpanii, czyli od października. Podejrzewam, że odbiła się na nich właśnie ta Hiszpania - ciągłe przemęczenie, niezbyt urozmaicona dieta itd. Próbowałam różnych rzeczy: revalid w kapsułkach (zjadłam 3 opakowania - 90 tabletek), radical (szampon i wcierka), a dermatolog przepisał mi cynk forte, gelacet w saszetkach i novoxidyl do wcierania w skórę głowy. Ale włosy nadal wylatują, straciłam juz połowę włosów, są w okropnym stanie
![]() Co do makijażu to ja się bardzo mało maluję ![]() ![]() Edytowane przez 201610170910 Czas edycji: 2013-01-15 o 20:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2627 |
BAN stały
|
Frumoasa Domnisoara mam nadzieję, że to co polecił dermatolog Ci pomoże
![]() mi też strasznie wypadają, ale ja to się raczej tym nie przejmuję zbytnio, nie widać tego po mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2628 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Niestety muszę ją praktykować dosyć często. Mój też się dziś nie odzywa, ja do niego też nie (robię lekki dystans bo ostatnio to ja trochę bardziej zabiegałam o kontakt). Wiem,że jakbym zadzwoniła to by odebrał tel itp.Ale z drugiej strony i byłam dziś mega zajęta, oraz on też przecież może zadzwonić ![]() Rozumiem,że fatalnie się czujesz ![]() ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Cytat:
Powiem szczerze,że mi ją ciężko zachować->zwłaszcza gdy konflikt się pojawi. Chciałabym od razu wyjaśniać, naprawiać itp. Ale widzę,że z moim facetem to lepiej odczekać itp. Na razie jest między nami dobrze i niech tak zostanie.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2629 |
Zakorzenienie
|
Haha.. ja też mam lewe ręce jeżeli chodzi o włosy.
![]() ![]() Natomiast uwielbiam kręcić, prostownicą, wałkami, wszystkim co się da. ![]() Co do makijażu to też używam tylko tuszu i korektora, niestety ostatnio jest wybitnie konieczny. ![]()
Żyj pełnią życia i nie bój się tego co Cię spotyka. Wszystko zawsze kończy się dobrze! ![]() Edytowane przez biedronka91 Czas edycji: 2013-01-15 o 20:49 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2630 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Będzie dobrze!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2631 |
Konto usunięte
|
booombelek u mnie niestety widać, bo mam cienkie włosy, 1,5 roku temu miałam włosy do pasa i byłam z nich taka zadowolona
![]() ![]() QueenBlair dziękuję ![]() Edytowane przez 201610170910 Czas edycji: 2013-01-15 o 20:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2632 |
BAN stały
|
moje włosy są z natury kręcone, dlatego co jakiś czas robie sobie kreatynowe prostowanie. Najczęściej już też muszę zostawić rozpuszczone, spinam w koczka albo w ślimaczka, no i ewentualnie czasami jeszcze napadnie mnie na warkocza
![]() ![]() wow! chciałabym mieć takie długie włosy. Edytowane przez booombelek Czas edycji: 2013-01-15 o 20:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2633 |
Konto usunięte
|
Moje włosy są proste jak kołki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2634 |
BAN stały
|
zazdroszczę Ci prostych włosów..
![]() ![]() ostatnio zastanawiam się nad prostą grzywką przez czoło, wszyscy mi odradzają tylko ja uparta.. muszę się chyba puknąć w czoło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2635 |
Zakorzenienie
|
Ja też mam cienkie, długie, falowane włosy, chociaż czasami proste, zależy jak im się zachce.
![]() ![]() Też myślę nad powrotem do grzywki ale nie wiem czy by mi pasowała bo ostatnio miałam ją z 4 lata temu a twarz strasznie mi się zmieniła. ![]()
![]() |
#2636 |
Konto usunięte
|
Ja bym chciała po prostu odzyskać włosy, które straciłam w ciagu ostatnich miesiecy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2637 |
BAN stały
|
to ja mam troszkę grubsze falowane, kręcą mi się czasami na wszystkie strony dlatego robię sobie kreatynowe prostowanie.
chociaż po umyciu jak są jeszcze mokre, jak je zwinę w ślimaczka, to później fajne fale wychodzą ![]() Frumoasa Domnisoara miejmy nadzieję, że metoda dermatologa pomoże i już przestaną wypadać. żebyś nie straciła więcej ![]() Edytowane przez booombelek Czas edycji: 2013-01-15 o 20:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2638 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam długie włosy, prawie do pasa, lekko falowane, prostuję i kręcę, bo mam coś pomiędzy. Makijaż na co dzień lekki, a podczas spotkań z TŻ mocny. Paznokcie uwielbiaaaam malować na wszystkie kolory, jednak stawiam na klasyczną czerwień. Dziś mam nude.
![]() |
#2639 |
Raczkowanie
|
Frumoasa, polecam wcierkę Jantar
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2640 |
Konto usunięte
|
booombelek zjadłam już cały cynk, zużyłam cały novoxidyl i jestem w trakcie drugiego opakowania gelacetu... Nie zauważyłam żadnej poprawy. Nieługo idę znowu do tego dermatologa, ciekawe co mi powie...
Azalia1992 dzięki, skorzystam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:51.