![]() |
#2611 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Olejowanie paznokci i nie tylko cz. III
Cytat:
Prawda jest taka, że robiłam kiedyś MJ i od razu było cudownie, pazurki piękne, ale po jakimś czasie rozdwajały się faktyczne jeszcze bardziej 😩 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2612 |
Wtajemniczenie
ski
|
1476641981529.jpg1476642010173.jpg
Mam nadzieję że zdjęcia się dodają. Oto moje pazurki po 3 latach olejowania. Raz za jakiś czas wysyłam tu aktualizację i przyszlae pora na kolejne zdjęcia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2613 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2614 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2615 |
Wtajemniczenie
ski
|
Ojj już nie mam. W każdym razie były brzydkie, obgryzione do krwi, miękkie a skórki w tragicznym stanie
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2616 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry, melduję się
![]() ![]() Rzadko robię olejowe kąpiele, ale dzisiaj zrobiłam - oto dowód ![]() ![]() ![]() Oczywiście nadal codziennie olejuję pazurki na noc. Rutynowo. Bez wyjątków. Alterra migdał i papaja oraz kokos. Całusy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2617 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() mam prośbę, zmierzyłabyś chociaż na jednym palcu np wskazującym, środkowym ogólną długość paznokcia (razem z wolnym brzegiem) i długość samej różowej części aktualnie? bardzo cię proszę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2618 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2619 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2620 |
Wtajemniczenie
ski
|
Majowa Rosa, uwielbiam Twoje malunki na paznokciach! cuuuuudo
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2621 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Mam nadzieję,że mogę dołączyć ![]() W sobotę złamał mi się tak paskudnie paznokieć u palca wskazującego, że postanowiłam się im przyjrzeć. Uwielbiam długie paznokcie, aczkolwiek tylko wtedy kiedy wszystkie są równe i zadbane. Moim ostatnio ewidentnie czegoś brakuje, ponieważ co chwilę których się złamie, zadrze i strzępi ![]() Biorąc pod uwagę,że jestem uczulona na formaldehyd, to przypomniałam sobie o olejkach ![]() ![]() Na pewno bazą będzie oliwa z oliwek, olej z kiełków pszenicy, keratyna. Nie pamiętam dokładnie wszystkich olejków jakie mam, także o reszcie poczytam i zobaczę czy nadają się do pazurków ![]() Muszę też koniecznie kupić szklany pilnik, bo wtedy się przyznać, ale do tej pory używałam tylko papierowych... Mam nadzieję, że już za jakiś czas będę mogła pochwalić się pięknym przyrostem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2622 |
Przyczajenie
|
Jeśli chodzi o olejek mi sprawdza się Arganowy mam go w fajnym atomizerze. Najlepiej współgra z odżywką z goldenrose. Paznokcie po tym zestawie wyglądają bardzo zdrowo i są twarde.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2623 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2624 |
Konto usunięte
|
Hej dziewczyny! Szukałam odpowiedzi na to pytanie, ale coś nie mogę znaleźć...
Czy opakowanie po evree da się otworzyć i napełnić od nowa? A jeśli nie to jakie inne opakowania/produkty polecacie do wygodnej aplikacji i ponownego uzupełniania? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2625 |
Zakorzenienie
|
[1=97063297b7b35b4a21bd582 d93800b2e45dfbb59_6372d6b 265f10;66796201]Hej dziewczyny! Szukałam odpowiedzi na to pytanie, ale coś nie mogę znaleźć...
Czy opakowanie po evree da się otworzyć i napełnić od nowa? A jeśli nie to jakie inne opakowania/produkty polecacie do wygodnej aplikacji i ponownego uzupełniania?[/QUOTE] Da się, Regenerum też.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2626 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2627 |
Zakorzenienie
|
Majowa Rosa slinie się na widok Twoich pięknych paznokci, jaki przyrost masz ogromny!
![]() Alterre mieszkasz z kokosem? Nakladasz olej dalej tak samo jak kiedyś pokazywalas? Zakładasz na noc rękawiczki? ![]() Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2628 |
Konto usunięte
|
Majowa Rosa Masz piękne paznokcie, idealne
![]() Operacja uzupełnienia tubki Evree się udała, pomieszałam połowę opakowania z moją autorską mieszanką. Teraz przepadnę jeszcze bardziej, bo do tej pory używałam serum tylko poza domem a w domu miałam opakowanie z kroplomierzem co znacznie utrudniało aplikację przy komputerze na przykład, więc robiłam to rzadziej. Z tym aplikatorem będę olejować paznokcie chyba z 20 razy dziennie... Czy ktoś też jest uzależniony od smarowania olejkami kiedy tylko się da? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2629 |
Raczkowanie
|
[1=97063297b7b35b4a21bd582 d93800b2e45dfbb59_6372d6b 265f10;66820391]Majowa Rosa Masz piękne paznokcie, idealne
![]() Operacja uzupełnienia tubki Evree się udała, pomieszałam połowę opakowania z moją autorską mieszanką. Teraz przepadnę jeszcze bardziej, bo do tej pory używałam serum tylko poza domem a w domu miałam opakowanie z kroplomierzem co znacznie utrudniało aplikację przy komputerze na przykład, więc robiłam to rzadziej. Z tym aplikatorem będę olejować paznokcie chyba z 20 razy dziennie... Czy ktoś też jest uzależniony od smarowania olejkami kiedy tylko się da?[/QUOTE] Ja też olejuję kilka razy dziennie ![]() ![]() Zakupiłam dziś Alterre polecają tutaj i zakochałam się w zapachu - mogłabym go wąchać bez końca... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2630 |
Zakorzenienie
|
Ja mam opakowanie z 4 pory roku i nie mam pomyslu jak je otworzyć
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2631 |
Wtajemniczenie
ski
|
Margol111 jak nie leci to sprobuj troche pędzelek odsunąć od tej zakretki bo go idzie przesuwać. W zależności jak dużo odsuniesz tak mocno leci z niego
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2632 |
Raczkowanie
|
Kiwaczka, dziękuję za podpowiedź -działa
![]() Olejek z 4 pory roku też mam, ale jeszcze nie zużyłam oryginalnej zawartości. Mam nadzieję, że można je jakoś otworzyć, bo ma zdecydowanie lepszy sposób aplikacji |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2633 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3654
![]() |
![]() |
#2634 |
Raczkowanie
|
O to super, dzięki
![]() Jak mi się skończy to będę próbować |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2635 |
Raczkowanie
|
.
[COLOR=Silver]opakowanie po evree da się bardzo łatwo otworzyć o wiele łatwiej niż regenerum polecam wszelkiego rodzaju olejki w pisaku bardzo łatwo da się je otwierać i ponownie napełniać. ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- + . - pisałam wtedy ze wkład trzeba wcisnąć najlepiej przez ręcznik po co się tak mordować ten wkład się lekko wkręca oczywicćie odkryłam to dużo później jak się już kilkanaście razy pomęczyłam ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ------ Edytowane przez taka owaka 77 Czas edycji: 2016-10-31 o 23:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2636 |
Konto usunięte
|
Witam się z Wami spowrotem dziewczyny
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2637 |
Zakorzenienie
|
[1=377b519153ace8f38426cdf 0b0980aad6bbc22c4_5d5886f 2b45de;67017996]Witam się z Wami spowrotem dziewczyny
![]() ![]() ![]() Witamy ! Olejkiem Ci pazury polewamy ! 😄😄 Ja teraz staram się olejowac przynajmniej na noc na krem do rąk.Kończę Alterre z limonka(i jakieś olejki jeszcze do niech dolałam kiedyś) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2638 |
Wtajemniczenie
ski
|
Korci mnie olejek truskawkowy lub malinowy do olejowania. Używała może któraś z Was?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2639 | |
Rozeznanie
|
Dziękuję bardzo za wszystkie miłe słowa!
![]() ![]() OK, zmierzyłam z grubsza miarką budowlaną swoje paznokcie w taki sposób, jak prosiłaś, oto wnioski: "część różowa" ma ok. 1,4 - 1,3 cm. Najdłuższa część biała ma 4 mm, na pozostałych pazurkach 3 mm. Cytat:
Tak, nakładam tak samo. Nie zakładam rękawiczek. Edytowane przez Majowa Rosa Czas edycji: 2016-11-08 o 00:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2640 |
Zadomowienie
|
Ja na początku swojej przygody z olejowaniem używałam rękawiczek bawełnianych do spania, ale dałam sobie spokój po kilku tygodniach, bo dziwnie się w nich czułam
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:06.