![]() |
#2641 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode z Krakowa!!!
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2642 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A jaka jest, czy też była wtedy cena indywidualnej lekcji? Bo my opowiadamy się za takim rozwiązaniem tej kwestii ![]()
![]() |
#2643 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
My też bardzo długo nie mogliśmy się zdecydowac na fotografa ale teraz jestem pewna swojego wyboru. Ale każdy ma inne wymagania i gusta sama musisz stwierdzic czy ci się podobaja jego zdjęcia. Jak dla mnie boskie!!! ![]() Edytowane przez kreoolka Czas edycji: 2012-12-28 o 08:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2644 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2645 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2646 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale mieliście historię :O Za to twój TŻ zachował się super, że powiedział ci jak już wszystko na spokojnie załatwił ![]() Ale jak tu byc czegoś pewnym.... ludzie są tacy nie odpowiedzialni i nie profesjonalni hmmm |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2647 |
Zakorzenienie
|
my mamy art pixel studio
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2648 |
Wtajemniczenie
|
Hej Dziewczynki, w przyszłym miesiacu jedziemy oglądać sale. czy któraś z Was miała doczynienia z salą w Owczarach firmy Weselmy Sie, albo z samą firmą?? Jak wrażenia? sala nam sie bardzo podoba i lokalizacje mają super, troche sie na nich nastawiłam, ale boje sie bo opinie są albo super cudne, albo super tragiczne...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2649 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2650 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() dziewczyny, wybaczcie, że zmieniam temat, ale mam pytanie, na które krakowianki najlepiej i najszybciej będą mogły odpowiedzieć ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2651 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja żona sobie tam uszyła suknię. Spodobała jej się jedna suknia za ponad 6 tyś zł, niestety w salonie w którym miała być dostępna powiedzieli, że nie ma jej na stanie bo jest szyta w Italii więc trzeba wpłacić 30% zadatku a potem będzie można przymierzać i ewentualnie nie brać - oczywiście tracąc zadatek. Więc wróciliśmy do Nabli i żona pokazała zdjęcie z katalogu, Pani powiedziała, że nie będzie problemu, zdjęła z żony miarę ok. 5 mc przed ślubem, na 2 mc była przymierzyć roboczą wersję sukni a na 3 tyg. przed ślubem była do odbioru.
![]() |
#2652 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2653 |
Zakorzenienie
|
To było 5 lat temu - suknia + długi welon 3 tyś zł.
#2654 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2655 |
Raczkowanie
|
Koleżanka miała szyta suknię w Nabli kilka lat temu. Widziałam sukienkę na żywo i wyglądała na uszytą porządnie. Miała tez dość nietypowy welon (też tam szyty) oraz bolerko. wszystko musiało wyglądać w dniu ślubu pięknie (ja widziałam tylko na wieszaku w szafie).
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2656 |
Zakorzenienie
|
Koronkowe suknie nabli to koszt ok. 4000 zł
#2657 |
Raczkowanie
|
Witam,
My już po ![]() Dla zainteresowanych podaję co, gdzie, jak i Kto ![]() Bo wiem, że sama przygotowując się do ślubu i wesela szukałam pomocy ![]() Niestety nie wiem czy wydanie opinii bedzie juz reklamą ?>? Suknia -Salon sukien ślubnych ksymena Katowice lokal - Szafrantu Niepołomice Zespól - kapitalna kapela kapelusze makijaż i fryzura - Madzia Moniczewska paznokcie * Edyta Chudzik buty - arte di roma + mark shoes (ale niestety nie użyłam w ogóle) ciasta i tort - Krzysztof Słowik w Kościele - chór - liberi deus Alkohol ![]() ![]() kwiaciarnia - Magia Kwiatów w udzie śląskiej Fotograf - Agnieszka Cudak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2658 |
Raczkowanie
|
Ten lokal to sama mogę polecić chociaż jest troche daleko od Krakowa. Jedyna przyczyna dlaczego się na niego niezdecydowaliśmy było dlatego że nie mięli wolnych sobót w 2013 we wrześniu czy maju. Byliśmy tam na degustacji wegańskiego jedzenia które kucharz po raz pierwszy w życiu przygotowywał i musze przyznać że byłam w szoku jakie to było dobre.... Tak więc bardzo polecam ![]()
#2659 |
Raczkowanie
|
Ja też przymierzałam sukienki Nabli i nie powiem są bardzo ładne ale ostatecznie kupiłam w Madonnie- Pronovias moim zdaniem lepsza gatunkowo i cenowo wyszło na to samo....
|
![]() ![]() |
![]() |
#2660 |
Raczkowanie
|
Ja także sukienkę kupowałam w innym salonie. Osobiście uważam, że sukienki z Madonny są przereklamowane. Nie mam zbyt dobrego zdania o tym salonie- byłam chyba 3 razy i nie udało mi się przymierzyć żadnej sukni, pomimo iż za 3 razem byłyśmy umówione z koleżanką na mierzenie na konkretną godzinę. Czekałyśmy chyba ok 40 min aż zwolni się jakaś przymierzalnia i w tym czasie oglądałyśmy sukienki na wieszakach- dla mnie większość z nich przypominała stare firanki (choć wtedy akurat był sezon na koronki).
Przypomniało mi się też, że w tym roku znajoma tez miała sukienkę szytą w Nabli- podobno kosztowała ok 5 tyś ze względu właśnie na koronkę. Suknia nawet ładna ale wcale nie była starannie wykończona jak na taką kwotę i szycie na zamówienie to żadna rewelacja. |
![]() ![]() |
![]() |
#2661 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2662 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczęta!
Długo mnie nie było i widzę, że wątek się ciągle się "rozszerza" ![]() Jak już pisałam, my ślub mamy 7.09.2013 I chyba już w większości wszystko mamy ![]() Projekt sukienki złożony u krawcowej i kamerzysta też w końcu załatwiony ![]() Zaczęłam się zastanawiać teraz nad bukietem. Moje drużki mają sukienki w kolorze chabrowym. I zastanawiam się czy w takich odcieniach szukać im bukiety? Jak myslicie? I czy może któraś z Was wie gdzie w Krakowie można zrobił ładne ale nie koniecznie bardzo drogie bukiety? No i jeszcze chciałam zapytać czy może wiecie gdzie można przetopić złoto na obrączki? Jeszcze się nie zajęłam szukaniem takich miejsc a może któraś z Was mogłaby coś polecić? Bedę wdzięczna za pomoc! Swoją również służę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2663 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2664 |
Raczkowanie
|
Dziękuję za wskazówkę!
![]() Na pewno się tam wybierzemy w wolnej chwili. ![]() Niby czas jeszcze jest ale im więcej załatwimy teraz tym mniej zostanie na później. A auto do ślubu wypożyczaliście? My chcemy to zrobić, ale niektóre ceny wręcz "powalają"... a to wszystko przez to, że ma być "do ślubu" ;/ ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- A wybrałyście już piosenki na pierwszy taniec?? Ja póki co mam 2: a) Brian Adams- Here I am b) One Republic- Good life Nie wiem do której łatwiej będzie taniec dobrać. No i w ogóle pasowałoby już się zapisać na kurs tańca ;/ a czasu brak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2665 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiec polecam! Dodatkowo jak sie okazalo ta sama kwiaciarnia dekorowala nasza sale, wiec i tam zamowilam kwiaty dla rodzicow, ktore zostaly dostarczone na sale, z wlascicielka kwiaciarni zrozumialysmy sie idealnie, wszystkie kwiaty i dekoracje byly takie jak sobie wyobrazalam.
![]() |
#2666 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Na pierwszy taniec jest wiele dobrych kawałków, ale ja mam straszny sentyment do Lady Pank "Zawsze tam gdzie Ty", więc pewnie na tym stanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2667 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny pomocy!
![]() Polećcie mi proszę jakiś dobry zakład krawiecki. Potrzebuję dopasować suknię, która jest na mnie za duża. |
![]() ![]() |
![]() |
#2668 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
polecam Panią, która miała kiedyś zakład na Wielickiej przeniosła się bodajże na Bieżanowską http://www.studioamelia.pl/home nawet na stronie swoją suknię znalazłam ![]()
![]() |
#2669 |
Raczkowanie
|
w Krakowie lada moment targi ślubne, wybieracie się? na które, bo są dwie imprezy tydzień po tygodniu 20 i 27 stycznia, wie ktoś o co tu chodzi?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2670 |
Raczkowanie
|
to są dwie różne firmy które je organizują. te na Klimeckiego są raczej większe. Parę lat temu byłam na jednych i drugich.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:31.