Byłe tableciary plotkary II - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-03, 16:26   #2641
Pomidora
Zakorzenienie

Dot.: Byłe tableciary plotkary II

Cytat:
Napisane przez cerisecerise Pokaż wiadomość
a dylematy, nadwrazliwosc i placze przechodza mi jak moj tz mnie przytula. tyle ze ja jestem typ pluszaka a on nie...

Z tymi nastrojami po odstawieniu tabsów ci nie pomogę bo jestem zmuszona swoje brać cały czas więc nie wiem ,jak się czuje ktoś, kto je odstawił Ale wiem jak to jest mieć zmienne nastroje, bo to mam non stop I też jestem typ przytulanki, a mój mąż troszkę mniej już Ach, ci faceci

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-03, 16:26   #2642
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

a cos nas agusieczek dawno nie odwiedzała ciekawe co tam u niej słychac no i Nadia to juz wogule o nas zapomniła a rybkad zmieniła prace i pewnie czasu nie ma zeby cos do nas napisac
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-03, 16:27   #2643
cerisecerise
BAN stały

Cytat:
Napisane przez misia_25_26 Pokaż wiadomość
Witaj na naszym wateczku
A Brighton jest przepiekne,zazdrosze (tak pozytywnie)ze w takim miejscu mieszkacieMoze nam sie pokazesz?
pokazuje brighton :d
wiecej zdjec mam na f'logu, ktorego link widnieje ponizej :d
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00010.JPG (115,6 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00006 - kopia.jpg (75,8 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg collage311.JPG (121,8 KB, 3 załadowań)
cerisecerise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-03, 16:29   #2644
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
pokazuje brighton :d
wiecej zdjec mam na f'logu, ktorego link widnieje ponizej :d
No no co za widoki
Stary 2008-02-03, 16:32   #2645
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Witaj na naszym wateczku
A Brighton jest przepiekne,zazdrosze (tak pozytywnie)ze w takim miejscu mieszkacieMoze nam sie pokazesz?
Nikitko no to super ze choroba przeszlai swietnie ze spotkanie sie udalo
Pomidoro przyjemnego ogladania horroru zycze
Ale slicznie ci w tym morskim makijazu,normalnie
No dziękuję bardzo Misiu Mam nadzieję, że dotrwam do końca filmu, bo ja na horrorach nerwowa jestem A co do makijażu, nawet nie wiesz jaką radość sprawia mi jak się komuś podobają Lubię to robić, a ostatnio jeszcze bardziej lubię je wystawiać Cieszę się, ze się podoba

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-03, 16:33   #2646
kina2807
Zakorzenienie

Czesc Dziewczynki Kochane

Witam nowa kolezanke Julie, mam nadzieje, ze spodoba Ci sie u nas na wateczku

Marcelko przykro mi z powodu niezaleczonego przedmiotu, ale jeszcze sie uda, trzymam kciuki

Emi i Nikitko ciesze sie, ze spotkanie sie udalo

Pomidorko no to sobie poleniuchowaliscie

Misiu jesli chodzi o moj weekend, to mija spokojnie, TZ wlasnie sie zdrzemna, a ja mam chwilke na wizaz

Kasiasiarku zycze jak najszybszej poprawy pogody

Asiu czekam na zdjecia fryzurki

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-03, 16:34   #2647
kasiasiar
Zakorzenienie

Cytat:
my tez sie z tz staramy o dzidzie, na razie na staraniach sie konczy, ale jak sie bralo tabletki 5 lat pod rzad to nic dziwnego
Witaj Julio
Cieszę się, ze przybedzie nam nowa koleżanka do ploteczek
Jednak nie zgodzę się z Twoim stwierdzeniem, ze jak sie brało tabletki przez 5 lat , to trudniej zajść w ciazę.
Żadne przeprowadzone do tej pory badania nie potwierdzaja tego faktu, a i ciąże kilkunastu koleżanek , kuzynek itp mówią o czymś innym
kasiasiar jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-02-03, 16:39   #2648
cerisecerise
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kasiasiar Pokaż wiadomość
Witaj Julio
Cieszę się, ze przybedzie nam nowa koleżanka do ploteczek
Jednak nie zgodzę się z Twoim stwierdzeniem, ze jak sie brało tabletki przez 5 lat , to trudniej zajść w ciazę.
Żadne przeprowadzone do tej pory badania nie potwierdzaja tego faktu, a i ciąże kilkunastu koleżanek , kuzynek itp mówią o czymś innym
heheh, tez sie smialam z takich przesadow, ale kto to wie?? moze jak sie bardzo pragnie to latwiej przychodzi?
nie wiem co mozna zrobic zeby nie zapeszac, zeby upewnic sie ze sie zajdzie, moze nic sie nie da zrobic?

ah...wiecie co, umowilam sie z kolezankami na ciecie grzywki. cos musze z soba zrobic
Stary 2008-02-03, 16:44   #2649
kasiasiar
Zakorzenienie

Cytat:
heheh, tez sie smialam z takich przesadow, ale kto to wie?? moze jak sie bardzo pragnie to latwiej przychodzi?
nie wiem co mozna zrobic zeby nie zapeszac, zeby upewnic sie ze sie zajdzie, moze nic sie nie da zrobic?

ah...wiecie co, umowilam sie z kolezankami na ciecie grzywki. cos musze z soba zrobic
No tak na coś zrzucić trzeba

Kiniu pogoda troszkę sie poprawiła, przynajmniej nie pada. Ale i tak cały dzień przesiedzieliśmy w domku ogladając filmy i zajadając smakołyki
Stary 2008-02-03, 16:45   #2650
misia_25_26
Wtajemniczenie

Julio fajne foteczki
mnie sie bardzo podoba w Brighton tylko jedyny minus to kamienista plaza
Moze nam napiszesz cos o sobie ile masz lat,od jak dawna w Angli mieszkasz itd?
Pomidoro ja to zawsze mowie ze ladnemu ladnie we wszystkim,i mam nadzieje ze wiecej twoich makijazy zobacze na MM,chociaz sie tam nie udzielam
Kasiaisar ostatni twoj makijaz rowniez sliczny(ba wkoncu na wateczku same ladne babki sa)
misia_25_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-03, 16:47   #2651
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Kiniu pogoda troszkę sie poprawiła, przynajmniej nie pada. Ale i tak cały dzień przesiedzieliśmy w domku ogladając filmy i zajadając smakołyki
hihi Kasiu, my tez dzis troche slodyczy i czipsy zajadamy, smieja sie ze mnie w domu, ze sie w suknie nie zmieszcze, a ja im na to, ze specjalnie dlatego kupuje suknie z wiazaniem gorsetowym

Mąż i żona...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-03, 16:52   #2652
misia_25_26
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
hihi Kasiu, my tez dzis troche slodyczy i czipsy zajadamy, smieja sie ze mnie w domu, ze sie w suknie nie zmieszcze, a ja im na to, ze specjalnie dlatego kupuje suknie z wiazaniem gorsetowym

heheh Kiniu dobry pomysl z tym wiazaniem gorsetowym
a pozatym przy twojej figurze kilo w przod nie zaszkodzi
misia_25_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-03, 16:56   #2653
cerisecerise
BAN stały

plaza w btn niekoniecznie daje mi sie we znaki- polubilam ja od pierwszego moementu czyli poltorej roku temu. zreszta mieszkam na plaza, co mozecie mi wierzyc ma wiecej minus niz plusow. mowie o stronie praktycznej
jak jest sztorm to malo mi okien nie wywieje, a mieszkam w jednym z wiktorianskich domow, okien w salonie mam 5 kazde wysokie na 3 metry... zalaczam zdjecie zeby zobrazowac moj dramat przy kupowaniu firanek
przyjechalam do uk jak juz pisalam poltorej roku temu, tak sobie, skonczylam studia, wakacje spedzialam na obozach z dziecmi i tak nie bardzo chcialam wracac do pracy w wiezieniu.
poznalam tu mojego tz, po 3 tyg znajomosci zamieszkalismy razem. ze sie oplacalo wiadac teraz to bo artur zaproponowal zebysmy odstawili tabletki szczesciara ze mnie, kobiety, naprawde. moja mama jak czyta mojego f'loga to sie nie moze nacieszyc ze taka szczesliwa jestem
a mnie szczescie na dekielek czasem bije i dlatego mam problemy czasem. teraz mam faze na wlosy, bo odrosly i stoje w kropce czy wrocic do boba czy trwac zaciecie...eh
Stary 2008-02-03, 16:56   #2654
kasiasiar
Zakorzenienie

Dziękuję Misiu

Kiniu jak nerwy chwyca przed slubem to nic nie bedziesz mogła pewnie przełknąć i bedziesz tracić na wadze
Stary 2008-02-03, 16:58   #2655
cerisecerise
BAN stały

zapomnialam zalaczyc obiecane zdjecie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00444.JPG (103,3 KB, 29 załadowań)
Stary 2008-02-03, 16:59   #2656
cerisecerise
BAN stały

kasia weszlam na twoje suwaczkiii i ah, 8 lat to szmat czasu. zazdroszcze, gratuluje i nie martw sie kiecka, bedzie dobrze
Stary 2008-02-03, 17:00   #2657
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

Cytat:
czesc kobietki
siedze sama w domu, jestem od miesiaca bez tabletek, co powoduje ze mnie roznosi bez dodatkowej dawki hormonow.
przeszukiwalam forum wizaz w poszukiwaniu, chyba szczescia, trafilam na wasz watek.
mozna sie podlaczyc?

my tez sie z tz staramy o dzidzie, na razie na staraniach sie konczy, ale jak sie bralo tabletki 5 lat pod rzad to nic dziwnego
witamy na naszym wateczku
Cytat:
Napisane przez Nikita_Wawa Pokaż wiadomość
Ano lepiej sie czuje, jakby ręka odjął sama nie wiem jak to sie stało, ale normalnie czuje ze ozdrowiałam katarek lekki tylko mam, ale to norma.

A spotkanie z Emi spoko, ja sie stresowałam ze maja problemy z dojazdem a potem czekałam jak na szpilkach kiedy wreszcie beda. Obiadek naszykowałam, mężulek mi pomagał smarzyc w kuchni co nieco.
o fotki to musze męża zmolestowac zeby zgrał do kompa bo innym aparatem robił fotki. Emi jest miła i fajna i w zyciu bym jej nie dała 18 lat i to nie znaczy że staro wyglada tylko dojrzale. Straszna gaduła z niej, a jej Pio spokojny i miły, pasuja do siebie, ale Emi musi pracowac nad soba bo czasem pochopnie działa.
A my seans mielismy w domu ogladalismy "Głosy 2"
a w czym pochopnie działam?? no ja gaduła niestety tak mam nikt mi nie daje tyle lat co mam ciekawe czemu hehe
ale was tu duzo!!
emi22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-03, 17:00   #2658
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
heheh Kiniu dobry pomysl z tym wiazaniem gorsetowym
a pozatym przy twojej figurze kilo w przod nie zaszkodzi
mam nadzieje, ze nie zaszkodzi, ale dzieki Misiu za komplement
Cytat:
Dziękuję Misiu

Kiniu jak nerwy chwyca przed slubem to nic nie bedziesz mogła pewnie przełknąć i bedziesz tracić na wadze
oj Kasiu na pewno chwyca, moj TZ to juz teraz zaczyna sie stresowac na mysl o tym dniu, chyba trzeba go bedzie jakos wspomoc przed wyjsciem do kosciola

Mąż i żona...
Stary 2008-02-03, 17:01   #2659
kasiasiar
Zakorzenienie

Julio a jakiego macie zwierzaczka bo miske widzę na zdjeciu ????

Kiniu a przeszły Ci już sny o ślubie??? Bo mi się zaczęły Ostatnio mi sie sniło, ze już fryzure miałam zrobiona i makijaż i suknie kończyłam zakładać a przypomniało mi się, ze butów nie kupiłam i ze mam tylko czarne kozaki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-03, 17:02   #2660
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
zapomnialam zalaczyc obiecane zdjecie
jajciu jak ladnie, tyle swiatla, pieknie, ale problem z firankami niestety rozumiem

Mąż i żona...
Stary 2008-02-03, 17:04   #2661
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

Cytat:

Kiniu a przeszły Ci już sny o ślubie??? Bo mi się zaczęły Ostatnio mi sie sniło, ze już fryzure miałam zrobiona i makijaż i suknie kończyłam zakładać a przypomniało mi się, ze butów nie kupiłam i ze mam tylko czarne kozaki
ja kurcze na snie jak mi sie slub snił byłam ładnie ubrana w suknie i wogule a za to Pio zawsze ale zawsze albo był w hawajskiej koszyli a pózniej zaczoł cos wydziwiac na sali a to sie spóznił normalnie tak sie boje zeby dobrze wszystko wyszło ze nie wiem eaz nawet zaczoł striptiz przed ksiedzem robic!
Stary 2008-02-03, 17:05   #2662
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
hehehe , ekstra bys wygladala w tych czarnych kozakach, mi na razie slubno-weselne koszmary sie skonczyly, ale to pewnie cisza przed burza, zaraz pewnie znow mnie najdzie slubny temat i sny znow sie pojawia

Mąż i żona...
Stary 2008-02-03, 17:05   #2663
cerisecerise
BAN stały

Cytat:
zwierzak byl pozyczony, moja znajoma ktora jest inwalidka zachorowala nie miala co zrobic z molly to przygarnelismy zwierze. slodka byla, tyle ze z racji inwalidztwa susan nie nauczona do wychodzenia na dwor a do zalatwiania sie na balkonie. a ze my balkonu nie mamy, to lala gdzie popadnie...
chcialabym miec ja z powrotem, ale poranne wstawanie nie uszczesliwialo mnie za bardzo, ARTURA TYM BARDZIEJ

ale pokochali sie od razu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00070.JPG (112,5 KB, 21 załadowań)
Stary 2008-02-03, 17:07   #2664
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emi22 Pokaż wiadomość
ja kurcze na snie jak mi sie slub snił byłam ładnie ubrana w suknie i wogule a za to Pio zawsze ale zawsze albo był w hawajskiej koszyli a pózniej zaczoł cos wydziwiac na sali a to sie spóznił normalnie tak sie boje zeby dobrze wszystko wyszło ze nie wiem eaz nawet zaczoł striptiz przed ksiedzem robic!
a ja myslalam, ze to ja jakas dziwna jestem, ze mi sie takie bzdury snia, ale widze, ze to normalne

Emi nie martw sie, wszystko bedzie dobrze

Mąż i żona...
Stary 2008-02-03, 17:07   #2665
kasiasiar
Zakorzenienie

Kiniu za to mój wcale a wcale się nie stresuje. Mówi, ze to nasz dzień i mamy się radować i bawić jak nigdy wcześniej i nigdy potem Cieszy mnie bardzo ta jego postawa, bo jakby miał nerwy to ja głupia odebrałabym to jako wahanie czy chce tego slubu Ale pewnie tuż przed wejściem do kościoła stresik bedzie miał

Julio dziekuję . A ja mieszkam w kraju, w którym też lubią duze okna i duzo okien.Ale firanki nie sa popularne. A wręcz są rzadkoscią. Także widać wszystko co robia sasiedzi.Tylko, ze nikogo to nie obchodzi. I to mi sie podoba.
Nie to co u nas w Polsce, Firanki, zasłony, żaluzje antywłamaniowe, kraty, płot 8 metrowy i horda psów- a sasiada kusi zeby zajrzeć za ten płot, no bo skoro ktoś sie chowa to znaczy, ze ma cos do ukrycia
Stary 2008-02-03, 17:08   #2666
cerisecerise
BAN stały

boze ale nas tu jest !! milo ze hej

a teraz zbieram graty, ide ciac grzywke. a moze cos wiecej
wroce za godz to bede musiala pewnie przebrnac przez wszytskie strony ktore zdazycie zapelnic....
Stary 2008-02-03, 17:08   #2667
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
plaza w btn niekoniecznie daje mi sie we znaki- polubilam ja od pierwszego moementu czyli poltorej roku temu. zreszta mieszkam na plaza, co mozecie mi wierzyc ma wiecej minus niz plusow. mowie o stronie praktycznej
jak jest sztorm to malo mi okien nie wywieje, a mieszkam w jednym z wiktorianskich domow, okien w salonie mam 5 kazde wysokie na 3 metry... zalaczam zdjecie zeby zobrazowac moj dramat przy kupowaniu firanek
przyjechalam do uk jak juz pisalam poltorej roku temu, tak sobie, skonczylam studia, wakacje spedzialam na obozach z dziecmi i tak nie bardzo chcialam wracac do pracy w wiezieniu.
poznalam tu mojego tz, po 3 tyg znajomosci zamieszkalismy razem. ze sie oplacalo wiadac teraz to bo artur zaproponowal zebysmy odstawili tabletki szczesciara ze mnie, kobiety, naprawde. moja mama jak czyta mojego f'loga to sie nie moze nacieszyc ze taka szczesliwa jestem
a mnie szczescie na dekielek czasem bije i dlatego mam problemy czasem. teraz mam faze na wlosy, bo odrosly i stoje w kropce czy wrocic do boba czy trwac zaciecie...eh

No to fajnie że ci sie udało i ze jestes szczęśliwa, cieszyc sie trzeba tylko.
Mi tez włosy odrosły i kombinuje co by tu z nimi zrobic

Cytat:
Napisane przez emi22 Pokaż wiadomość
witamy na naszym wateczku

a w czym pochopnie działam?? no ja gaduła niestety tak mam nikt mi nie daje tyle lat co mam ciekawe czemu hehe
ale was tu duzo!!

Emi juz ty dobrze wiesz o co mi chodzi
Stary 2008-02-03, 17:09   #2668
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
a ja myslalam, ze to ja jakas dziwna jestem, ze mi sie takie bzdury snia, ale widze, ze to normalne

Emi nie martw sie, wszystko bedzie dobrze
no niestety ja tez takie koszmary przezywam ale ostatnio nie miałam zadnego pozyjemy zobaczymy moze jakis sie zjawi hehe
Stary 2008-02-03, 17:12   #2669
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

Cytat:
Napisane przez Nikita_Wawa Pokaż wiadomość
No to fajnie że ci sie udało i ze jestes szczęśliwa, cieszyc sie trzeba tylko.
Mi tez włosy odrosły i kombinuje co by tu z nimi zrobic

Emi juz ty dobrze wiesz o co mi chodzi
no chyba wiem niestety.. no ale musiałam go nastraszyc hehe choc on bardziej był o tym przekonany niz ja no ale pytałam sie go puzniej czy podobam mu sie w sukience to tylko tak na mnie ukratkiem spojrzał i zrobił taka mine ze hej!! to znaczy ze bardzo mu sie podoba
Stary 2008-02-03, 17:20   #2670
gusia..
Rozeznanie

Cytat:
czesc kobietki
siedze sama w domu, jestem od miesiaca bez tabletek, co powoduje ze mnie roznosi bez dodatkowej dawki hormonow.
przeszukiwalam forum wizaz w poszukiwaniu, chyba szczescia, trafilam na wasz watek.
mozna sie podlaczyc?

Witam nową koleżankę
Rozumiem Cię doskonale bo jeszcze kilka miesięcy temu przechodziłam to samo co Ty Nie martw się niczym, staracie się dopiero miesiąc a może aż miesiąc i Twoje nastroje spowodowane są tym, że już w Twoim brzuszku mieszka fasokla Ja brałam tabletki też bardzo długo bo ponad 6 lat i udało mi się zafasolkować od razu po odstawieniu tabletek-w pierwszym cyklu Teraz wyczekuje z utęsknieniem mojej córuni, która przyjdzie na świat w kwietniu Także gówka do góry Wam tez się uda o ile już się nie udało

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości