|
|
#2641 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
Cytat:
Z tymi nastrojami po odstawieniu tabsów ci nie pomogę bo jestem zmuszona swoje brać cały czas więc nie wiem ,jak się czuje ktoś, kto je odstawił I też jestem typ przytulanki, a mój mąż troszkę mniej już Ach, ci faceci |
|
|
|
|
#2642 |
|
Zakorzenienie
|
a cos nas agusieczek dawno nie odwiedzała
ciekawe co tam u niej słychac no i Nadia to juz wogule o nas zapomniła a rybkad zmieniła prace i pewnie czasu nie ma zeby cos do nas napisac
|
|
|
|
#2643 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
wiecej zdjec mam na f'logu, ktorego link widnieje ponizej :d |
|
|
|
|
#2644 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że dotrwam do końca filmu, bo ja na horrorach nerwowa jestem A co do makijażu, nawet nie wiesz jaką radość sprawia mi jak się komuś podobają Lubię to robić, a ostatnio jeszcze bardziej lubię je wystawiać Cieszę się, ze się podoba |
|
|
|
|
#2646 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc Dziewczynki Kochane
Witam nowa kolezanke Julie Marcelko przykro mi z powodu niezaleczonego przedmiotu, ale jeszcze sie uda, trzymam kciuki ![]() Emi i Nikitko ciesze sie, ze spotkanie sie udalo Pomidorko no to sobie poleniuchowaliscie ![]() Misiu jesli chodzi o moj weekend, to mija spokojnie , TZ wlasnie sie zdrzemna, a ja mam chwilke na wizaz![]() Kasiasiarku zycze jak najszybszej poprawy pogody Asiu czekam na zdjecia fryzurki |
|
|
|
#2647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszę się, ze przybedzie nam nowa koleżanka do ploteczek Jednak nie zgodzę się z Twoim stwierdzeniem, ze jak sie brało tabletki przez 5 lat , to trudniej zajść w ciazę. Żadne przeprowadzone do tej pory badania nie potwierdzaja tego faktu, a i ciąże kilkunastu koleżanek , kuzynek itp mówią o czymś innym |
|
|
|
|
#2648 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
nie wiem co mozna zrobic zeby nie zapeszac, zeby upewnic sie ze sie zajdzie, moze nic sie nie da zrobic? ah...wiecie co, umowilam sie z kolezankami na ciecie grzywki. cos musze z soba zrobic |
|
|
|
|
#2649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na coś zrzucić trzeba ![]() Kiniu pogoda troszkę sie poprawiła, przynajmniej nie pada. Ale i tak cały dzień przesiedzieliśmy w domku ogladając filmy i zajadając smakołyki
|
|
|
|
|
#2650 |
|
Wtajemniczenie
|
Julio fajne foteczki
mnie sie bardzo podoba w Brighton tylko jedyny minus to kamienista plaza ![]() Moze nam napiszesz cos o sobie ile masz lat,od jak dawna w Angli mieszkasz itd? Pomidoro ja to zawsze mowie ze ladnemu ladnie we wszystkim,i mam nadzieje ze wiecej twoich makijazy zobacze na MM,chociaz sie tam nie udzielam ![]() Kasiaisar ostatni twoj makijaz rowniez sliczny(ba wkoncu na wateczku same ladne babki sa |
|
|
|
#2651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, smieja sie ze mnie w domu, ze sie w suknie nie zmieszcze, a ja im na to, ze specjalnie dlatego kupuje suknie z wiazaniem gorsetowym
|
|
|
|
|
#2652 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
heheh Kiniu dobry pomysl z tym wiazaniem gorsetowym a pozatym przy twojej figurze kilo w przod nie zaszkodzi |
|
|
|
|
#2653 |
|
BAN stały
|
plaza w btn niekoniecznie daje mi sie we znaki- polubilam ja od pierwszego moementu czyli poltorej roku temu. zreszta mieszkam na plaza, co mozecie mi wierzyc ma wiecej minus niz plusow. mowie o stronie praktycznej
jak jest sztorm to malo mi okien nie wywieje, a mieszkam w jednym z wiktorianskich domow, okien w salonie mam 5 kazde wysokie na 3 metry... zalaczam zdjecie zeby zobrazowac moj dramat przy kupowaniu firanek ![]() przyjechalam do uk jak juz pisalam poltorej roku temu, tak sobie, skonczylam studia, wakacje spedzialam na obozach z dziecmi i tak nie bardzo chcialam wracac do pracy w wiezieniu. poznalam tu mojego tz, po 3 tyg znajomosci zamieszkalismy razem. ze sie oplacalo wiadac teraz to bo artur zaproponowal zebysmy odstawili tabletki szczesciara ze mnie, kobiety, naprawde. moja mama jak czyta mojego f'loga to sie nie moze nacieszyc ze taka szczesliwa jestema mnie szczescie na dekielek czasem bije i dlatego mam problemy czasem. teraz mam faze na wlosy, bo odrosly i stoje w kropce czy wrocic do boba czy trwac zaciecie...eh |
|
|
|
#2654 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Misiu
Kiniu jak nerwy chwyca przed slubem to nic nie bedziesz mogła pewnie przełknąć i bedziesz tracić na wadze |
|
|
|
#2655 |
|
BAN stały
|
zapomnialam zalaczyc obiecane zdjecie
|
|
|
|
#2656 |
|
BAN stały
|
kasia weszlam na twoje suwaczkiii i ah, 8 lat to szmat czasu. zazdroszcze, gratuluje i nie martw sie kiecka, bedzie dobrze
|
|
|
|
#2657 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
no ja gaduła niestety tak mam nikt mi nie daje tyle lat co mam ciekawe czemu hehe![]() ale was tu duzo!!
|
||
|
|
|
#2658 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale dzieki Misiu za komplement![]() Cytat:
przed wyjsciem do kosciola
|
||
|
|
|
#2659 |
|
Zakorzenienie
|
Julio a jakiego macie zwierzaczka bo miske widzę na zdjeciu ????
Kiniu a przeszły Ci już sny o ślubie??? Bo mi się zaczęły Ostatnio mi sie sniło, ze już fryzure miałam zrobiona i makijaż i suknie kończyłam zakładać a przypomniało mi się, ze butów nie kupiłam i ze mam tylko czarne kozaki |
|
|
|
#2660 |
|
Zakorzenienie
|
jajciu jak ladnie
|
|
|
|
#2661 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, mi na razie slubno-weselne koszmary sie skonczyly, ale to pewnie cisza przed burza, zaraz pewnie znow mnie najdzie slubny temat i sny znow sie pojawia |
|
|
|
|
#2663 |
|
BAN stały
|
zwierzak byl pozyczony, moja znajoma ktora jest inwalidka zachorowala nie miala co zrobic z molly to przygarnelismy zwierze. slodka byla, tyle ze z racji inwalidztwa susan nie nauczona do wychodzenia na dwor a do zalatwiania sie na balkonie. a ze my balkonu nie mamy, to lala gdzie popadnie...
chcialabym miec ja z powrotem, ale poranne wstawanie nie uszczesliwialo mnie za bardzo, ARTURA TYM BARDZIEJ ale pokochali sie od razu |
|
|
|
#2664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja myslalam, ze to ja jakas dziwna jestem, ze mi sie takie bzdury snia, ale widze, ze to normalneEmi nie martw sie, wszystko bedzie dobrze |
|
|
|
|
#2665 |
|
Zakorzenienie
|
Kiniu za to mój wcale a wcale się nie stresuje. Mówi, ze to nasz dzień i mamy się radować i bawić jak nigdy wcześniej i nigdy potem
Ale pewnie tuż przed wejściem do kościoła stresik bedzie miał ![]() Julio dziekuję . A ja mieszkam w kraju, w którym też lubią duze okna i duzo okien.Ale firanki nie sa popularne. A wręcz są rzadkoscią. Także widać wszystko co robia sasiedzi.Tylko, ze nikogo to nie obchodzi. I to mi sie podoba. Nie to co u nas w Polsce, Firanki, zasłony, żaluzje antywłamaniowe, kraty, płot 8 metrowy i horda psów- a sasiada kusi zeby zajrzeć za ten płot, no bo skoro ktoś sie chowa to znaczy, ze ma cos do ukrycia
|
|
|
|
#2666 |
|
BAN stały
|
boze ale nas tu jest !! milo ze hej
a teraz zbieram graty, ide ciac grzywke. a moze cos wiecej wroce za godz to bede musiala pewnie przebrnac przez wszytskie strony ktore zdazycie zapelnic.... |
|
|
|
#2667 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to fajnie że ci sie udało i ze jestes szczęśliwa, cieszyc sie trzeba tylko. Mi tez włosy odrosły i kombinuje co by tu z nimi zrobic ![]() Cytat:
Emi juz ty dobrze wiesz o co mi chodzi
|
||
|
|
|
#2668 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale ostatnio nie miałam zadnego pozyjemy zobaczymy moze jakis sie zjawi hehe
|
|
|
|
|
#2669 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no ale musiałam go nastraszyc hehe choc on bardziej był o tym przekonany niz ja no ale pytałam sie go puzniej czy podobam mu sie w sukience to tylko tak na mnie ukratkiem spojrzał i zrobił taka mine ze hej!! to znaczy ze bardzo mu sie podoba |
|
|
|
|
#2670 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Rozumiem Cię doskonale bo jeszcze kilka miesięcy temu przechodziłam to samo co Ty Nie martw się niczym, staracie się dopiero miesiąc a może aż miesiąc i Twoje nastroje spowodowane są tym, że już w Twoim brzuszku mieszka fasokla Ja brałam tabletki też bardzo długo bo ponad 6 lat i udało mi się zafasolkować od razu po odstawieniu tabletek-w pierwszym cyklu
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:56.

I też jestem typ przytulanki, a mój mąż troszkę mniej już
Ach, ci faceci
a rybkad zmieniła prace i pewnie czasu nie ma zeby cos do nas napisac

Lubię to robić, a ostatnio jeszcze bardziej lubię je wystawiać

a ja myslalam, ze to ja jakas dziwna jestem, ze mi sie takie bzdury snia, ale widze, ze to normalne
Nie martw się niczym, staracie się dopiero miesiąc a może aż miesiąc i Twoje nastroje spowodowane są tym, że już w Twoim brzuszku mieszka fasokla