|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2641 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!
Cytat:
faktycznie ten kwiatek dodaje uroku i oryginalności, z pewnością nikt takiego nie ma Cytat:
a śnieg,... bierz cały ode mnie!!!! cholera obudziłam się dzisiaj na syberii wczoraj wracałam od kumpla o 2 w nocy autem po prostu TRAGEDIA czułam jak mi koła buksują i jadę 40 na godzinę gdzie normalnie ciśne 100 no cóż... ŚMIERĆ W OCZACH! miłej niedzielki
|
|
#2642 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie też syberia
a Tata chce mnie teraz na prawko wysłać |
|
|
|
#2643 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pozatym pytanie, które padło nie było skierowane do Was. Tak wiec NIE WASZ INTERES. Dziewczyna, do której pytanie było skierowane odpowiedziała mi i z tego co widzę tragedii nie robi. A Wy zachowujecie się jak adwokatki, do tego nieproszone. Cytat:
Po 2 - ojej, jak mi przykro.... Będe o tym myślała cały dzień i nie usnę ze stresu. Po 3 - z zazdrości? Czego mam zazdrościć? Mieszkania z tż? Hahahaha. Pracowania dorywczo? Hahaha Po 4 - Ja też się uczę i pracuję jednocześnie. Zarabiam naprawdę psie pieniądze, ale NIE WYOBRAŻAM sobie żeby mój Tż miał mi kupować waciki, ubrania i kosmetyki. Po 5 - Nie krzycz, głucha nie jestem. Powinnaś sobie zdawać sprawę, ze pisanie dużymi literami i spora ilość wykrzykników na forum internetowym jest oznaką braku kultury?
|
|
|
#2644 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2645 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Waszego oburzenia gorszego od samej zainteresowanej nie rozumiem. Po co te dyskusje?
|
|
|
#2646 |
|
Zakorzenienie
|
idz sobie juz, mądrzyj sie gdzie indziej :|
|
|
|
|
#2647 |
|
Zakorzenienie
|
Tata nie taki szalony. Jeśli nauczysz się prowadzić samochód w takich warunkach, żadne niespodzianki pogodowe nie będą Ci straszne. Ja sama wybieram się na kurs być może po nowym roku. I niech pogoda będzie jaka sobie chce. Najwyżej skasuję samochód hihihihi...
|
|
|
|
#2648 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a po za tym na takich kursach auto jest ubezpieczone więc czym tu się przejmować :
|
|
#2649 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam prawko 4 lata a auta brak
|
|
|
|
#2650 |
|
Zakorzenienie
|
ja już jeździłam w zimie
![]() nic mi się nie chce.. za godzinę mam pociąg
|
|
|
|
#2651 |
|
Flawless
|
Ja niby mieszkam na biegunie Polski, a śniegu prawie ni ma
![]() JA CHCĘ NA SANKI
|
|
#2652 |
|
Zakorzenienie
|
jestes z Suwalk??? w Olsztynie sniezyca
|
|
|
|
#2653 |
|
Flawless
|
Tak, z Suwałk
![]() U nas trochę popruszyło i cisza ![]() A zimno jak zwykle xD
|
|
#2654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwielbiam jeździć brakuje mi tego w Krakowie trochę.... ![]() Daria - ja jutro dopiero jadę, ale chyba rano eh, bo siostra jedzie ze mną, to bez sensu, żebym jechałą 3 godziny później sama można by pojechać autkiem, ale ona nie będzie chciała sama wracać autem, a mi zostawić nie może bo będzie potrzebowała tutaj eh.dziewczyny, ja wiem, że jesteście urażone pytaniem Borys Klingi, ale dajcie już sobie spokój, po co się tak denerwować...? odpuście..
|
|
#2655 |
|
Zakorzenienie
|
wydaje mi sie ze juz zostalo odpuszczone
|
|
|
|
#2656 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się na tym kursie zaczęłam bać jeździć, więc nie chciałam kontynuować. chciałam żeby mnie puścili na egzamin i żebym ochłonęła, a oni dalej swoje. jak się potem okazało, wszystkich tak naciągają, każdy u nich dokupuje min. 20h teraz powoli zaczynam znowu o tym myśleć, ale nadal mam trochę stracha. a na kurs szłam na pewniaka bardzo chciałam...EDIT: jechałam pociągiem z kolegą z gimn jeszcze po drodze dosiadł się kolga z LO (większość moich znajomych została w tym samym LO, ja się przeniosłam gdzie indziej, ale "nowych" poznałam) i istnieje opcja, że dzisiaj zbierzemy większą ekipę "klasykową" (bo szkoła była potocznie nazywana klasykiem ) i pójdziemy pić ale nie wiem czy to się naprawdę uda
Edytowane przez adrijah Czas edycji: 2008-11-23 o 17:13 |
|
|
|
|
#2658 |
|
Zakorzenienie
|
daria - ja też będę robić tak żeby rodzice nie wiedzieli
![]() macie jakiś pomysł na kotlety sojowe? ale żeby to nie kotlety byly? gulasz już robiłam raz...
|
#2659 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Kotlety sojowe - 1 opakowanie Papryka żółta, zielona i czerwona - po sztuce każdej Cebula - 2 szt. Czosnek - ząbek Olej do smażenia - 2-3 łyżki Bulion - 1 litr Sól, pieprz, sos sojowy - do smaku We wrzącym bulionie z dodatkiem ząbka czosnku gotować kotlety sojowe ok.3-5 minut. Odsączyć miękkie kotlety. Paprykę, cebulę, pomidory pokroić w paski, dodać przyprawy i dusić na oleju do miękkości. Pod koniec duszenia dodać kotlety. Potrawę można zaprwić zawiesiną z mąki (mąka+woda). Podawać z ryżem, kluskami lub z chlebem. |
||
|
|
|
#2660 |
|
Zakorzenienie
|
ja ukonczylam kurs prawa jazdy ale do ezaminu nie podeszlam z pewnych powodow i pewnie juz mi przepadl kurs :/ zreszta nie garne sie do jezdzenia :P
a ja teraz przesukuje strtony internetowe hoteli, nocleow itp, moze uda sie znalesc wolny, dwuosobowy pokoj na sylwestra... tylko kurde pozno sie zebralam z tym :/ ehhhh
|
|
|
|
#2661 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do prawka... ja zapłaciłam w tym roku sobie 2 kursy językowe więc po prostu nie mam kasy już na prawko...Cytat:
|
|
#2662 |
|
Zakorzenienie
|
ja rok temu siedzialam w domu i bylo do bani :/ ale kwestia gustu
|
|
|
|
#2663 |
|
Wtajemniczenie
|
my planowalismy z Tż sylwka gdzies zagranicą ale nie wyszło, bo za pozno sie obejrzelismy no i teraz juz wszystkie noclegi takie drogie ze szok i szkoda nam kasy
wiec mielismy ten wieczor spedzic jakos romantycznie w domku ale przyjezdza prawdopodobnie do nas moja przyjaciolka z Pl jak rok temu wiec bedzie na pewno ciekawie mamy zamiar sie poprzebierac i bedzie wesoło nawet we 3 haha madzia a gdzie chcecie?macie jakies upatrzone miejsce? czy poprostu gdziekolwiek? Edytowane przez kasiamniam Czas edycji: 2008-11-23 o 18:52 |
|
|
|
#2664 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie jakie plany sylwestrowe macie?
wiem że Limo jedzie do Finlandii? Magda też planujesz wyjazd z chłopakiem, a reszta? ![]() ja nigdy nie siedziałam w domu, zawsze gdzieś tam byłam to impreza ze znajomymi na jakieś wynajętej sali działkowej, to domówka, to wypad w góry... ale w tym roku dostałam 2 propozycje wyjazdu sylwestrowego w góry.... odmówiłam, a dlaczego mimo że wiem że z tymi ludźmi byłoby ZAJE****IE ... bo oczywiście wszystkie będące tam osoby będą w parach lub przewaga dziewczyn... a przez ostatnie miesiące/dni/ a szczególnie ostatnie godziny to mam DOSYĆ PAR!!! więc będę siedziała w domu upiję się (mimo że praktycznie nie pijam) i pójdę spać no chyba że pójdę opiekować się moim chrześniakiem hahaha p.s. pamiętacie jak pisałam o koledze który jest w związku ale dzwoni do mnie po pijaku? (jakieś dziwne uczucia miałam do niego tzn sama nie wiem co to jest, raczej sentyment i ogromna sympatia, ale zastanawiałam się dlaczego do mnie wydzwania i mówi że jestem "najjaśniejszą gwiazdą na niebie" :/) w sierpniu pisał mi że jego dziewczyna robi poważne życiowe plany, ale on tak prawdę nie wie czy to właśnie z nią chce spędzić resztę życia... godzinę temu dowiedziałam się że ZARĘCZYLI SIĘ!!! Nie wiem dlaczego zrobiło mi się mega smutno! czuję się beznadziejnie bo mam wrażenie że nie dosyć że każdy kogoś ma to wszystkie pary jakie ostatnio spotykam to albo są zaręczeni, albo już znają termin ślubu albo dzieci w drodze... eh... troszczę się zdołowałam... ale w perspektywie mam bardzo miłe plany z Malinką i Nice więc to mi poprawia humor!
Edytowane przez Faficzkowa Czas edycji: 2008-11-23 o 18:52 |
|
|
|
#2665 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2666 |
|
Zakorzenienie
|
a w Olsztynie burza sniezna....lyskawice grzmoty i snieg
|
|
|
|
#2667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do Sylwestra - ja na ogól beznadziejnie go spędzam. w sumie nie pamietam, żebym kiedykolwiem była zadowolona z Sylwestra rok temu spędziłam go w domu, na dodatek sama. bez rodziców itp. ale było zabawnie, bo miałam bogate plany oglądnięcia kilku filmów a tu o 1 - dzwonek - rodzice wrócili z zabawy Sylwestrowej (w knajpie) bo.. tatuś sie spił za mocno
|
|
#2668 |
|
Zakorzenienie
|
ja chce z moim Tz spedzic sylwestra razem najlepiej w domku z szampanem..i najlepiej w lozku
|
|
|
|
#2669 |
|
Zadomowienie
|
akcji poprawiania nastroju ciąg dalszy, dziś dałam sobie przekłuć nos i ucho w dwóch miejscach, nie poprawiło humoru (co widać na zdjęciu), ale nawet mi się podoba efekt
![]() nos masakrycznie bolał
|
|
|
|
#2670 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hihihCytat:
jakby była Roses to na pewno by to podłapała a właśnie ciekawe jak tam Roses u chłopaka skoro tutaj nie zagląda to na pewno nie wychodzą z łóżka czekam z niecierpliwością na jej powrót i relację ![]() Cytat:
gdzie to za darmo robią? chętnie pojadę bo tak szkoda mi kasy ale ten nosek w sumie nie wiem jaki miał być efekt ale wygląda jakbyś miała ten kolczyk strasznie daleko... tak miało być? ale ładnie, kurcze ale będziesz miała teraz metalu w swoim ciele
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:13.

na głowie. Siostra wyszyła mi na nim filcowego kwiatuszka i jest ok. A ostatnio dziewczyna (ok 25 lat), zaczepiła mnie na ulicy, gdzie kupiłam, bo ona nie może nigdzie takiego znaleźć
faktycznie ten kwiatek dodaje uroku i oryginalności, z pewnością nikt takiego nie ma
wiem ze u Was w Pl jest go duzo, podrzucicie troche łopatą

a Tata chce mnie teraz na prawko wysłać 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

bardzo chciałam...