|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2641 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a śnieg,... bierz cały ode mnie!!!! ![]() ![]() wczoraj wracałam od kumpla o 2 w nocy autem po prostu TRAGEDIA czułam jak mi koła buksują i jadę 40 na godzinę gdzie normalnie ciśne 100 ![]() ![]() miłej niedzielki ![]()
![]() |
#2642 |
Zakorzenienie
|
u mnie też syberia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2643 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Pozatym pytanie, które padło nie było skierowane do Was. Tak wiec NIE WASZ INTERES. Dziewczyna, do której pytanie było skierowane odpowiedziała mi i z tego co widzę tragedii nie robi. A Wy zachowujecie się jak adwokatki, do tego nieproszone. Cytat:
Po 2 - ojej, jak mi przykro.... Będe o tym myślała cały dzień i nie usnę ze stresu. Po 3 - z zazdrości? Czego mam zazdrościć? Mieszkania z tż? Hahahaha. Pracowania dorywczo? Hahaha Po 4 - Ja też się uczę i pracuję jednocześnie. Zarabiam naprawdę psie pieniądze, ale NIE WYOBRAŻAM sobie żeby mój Tż miał mi kupować waciki, ubrania i kosmetyki. Po 5 - Nie krzycz, głucha nie jestem. Powinnaś sobie zdawać sprawę, ze pisanie dużymi literami i spora ilość wykrzykników na forum internetowym jest oznaką braku kultury?
![]() |
#2644 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2645 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Waszego oburzenia gorszego od samej zainteresowanej nie rozumiem. Po co te dyskusje?
![]() |
#2646 |
Zakorzenienie
|
idz sobie juz, mądrzyj sie gdzie indziej :|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2647 |
Zakorzenienie
|
Tata nie taki szalony. Jeśli nauczysz się prowadzić samochód w takich warunkach, żadne niespodzianki pogodowe nie będą Ci straszne. Ja sama wybieram się na kurs być może po nowym roku. I niech pogoda będzie jaka sobie chce. Najwyżej skasuję samochód hihihihi...
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2648 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a po za tym na takich kursach auto jest ubezpieczone więc czym tu się przejmować : ![]()
![]() |
#2649 |
Zakorzenienie
|
ja mam prawko 4 lata a auta brak
|
![]() ![]() |
![]() |
#2650 |
Zakorzenienie
|
ja już jeździłam w zimie
![]() ![]() ![]() nic mi się nie chce.. za godzinę mam pociąg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2651 |
Flawless
|
Ja niby mieszkam na biegunie Polski, a śniegu prawie ni ma
![]() JA CHCĘ NA SANKI ![]()
![]() |
#2652 |
Zakorzenienie
|
jestes z Suwalk??? w Olsztynie sniezyca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2653 |
Flawless
|
Tak, z Suwałk
![]() U nas trochę popruszyło i cisza ![]() A zimno jak zwykle xD
![]() |
#2654 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Daria - ja jutro dopiero jadę, ale chyba rano eh, bo siostra jedzie ze mną, to bez sensu, żebym jechałą 3 godziny później sama ![]() dziewczyny, ja wiem, że jesteście urażone pytaniem Borys Klingi, ale dajcie już sobie spokój, po co się tak denerwować...? ![]()
![]() |
#2655 |
Zakorzenienie
|
wydaje mi sie ze juz zostalo odpuszczone
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2656 |
Zakorzenienie
|
![]()
#2657 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się na tym kursie zaczęłam bać jeździć, więc nie chciałam kontynuować. chciałam żeby mnie puścili na egzamin i żebym ochłonęła, a oni dalej swoje. jak się potem okazało, wszystkich tak naciągają, każdy u nich dokupuje min. 20h ![]() ![]() EDIT: jechałam pociągiem z kolegą z gimn ![]() ![]() ![]() Edytowane przez adrijah Czas edycji: 2008-11-23 o 16:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2658 |
Zakorzenienie
|
daria - ja też będę robić tak żeby rodzice nie wiedzieli
![]() ![]() macie jakiś pomysł na kotlety sojowe? ale żeby to nie kotlety byly? gulasz już robiłam raz...
#2659 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Kotlety sojowe - 1 opakowanie Papryka żółta, zielona i czerwona - po sztuce każdej Cebula - 2 szt. Czosnek - ząbek Olej do smażenia - 2-3 łyżki Bulion - 1 litr Sól, pieprz, sos sojowy - do smaku We wrzącym bulionie z dodatkiem ząbka czosnku gotować kotlety sojowe ok.3-5 minut. Odsączyć miękkie kotlety. Paprykę, cebulę, pomidory pokroić w paski, dodać przyprawy i dusić na oleju do miękkości. Pod koniec duszenia dodać kotlety. Potrawę można zaprwić zawiesiną z mąki (mąka+woda). Podawać z ryżem, kluskami lub z chlebem. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2660 |
Zakorzenienie
|
ja ukonczylam kurs prawa jazdy ale do ezaminu nie podeszlam z pewnych powodow i pewnie juz mi przepadl kurs :/ zreszta nie garne sie do jezdzenia :P
a ja teraz przesukuje strtony internetowe hoteli, nocleow itp, moze uda sie znalesc wolny, dwuosobowy pokoj na sylwestra... tylko kurde pozno sie zebralam z tym :/ ehhhh ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2661 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2662 |
Zakorzenienie
|
ja rok temu siedzialam w domu i bylo do bani :/ ale kwestia gustu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2663 |
Wtajemniczenie
|
my planowalismy z Tż sylwka gdzies zagranicą ale nie wyszło, bo za pozno sie obejrzelismy no i teraz juz wszystkie noclegi takie drogie ze szok i szkoda nam kasy
![]() ![]() ![]() ![]() madzia a gdzie chcecie?macie jakies upatrzone miejsce? czy poprostu gdziekolwiek? Edytowane przez kasiamniam Czas edycji: 2008-11-23 o 17:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#2664 |
Wtajemniczenie
|
Właśnie jakie plany sylwestrowe macie?
wiem że Limo jedzie do Finlandii? ![]() Magda też planujesz wyjazd z chłopakiem, a reszta? ![]() ja nigdy nie siedziałam w domu, zawsze gdzieś tam byłam to impreza ze znajomymi na jakieś wynajętej sali działkowej, to domówka, to wypad w góry... ale w tym roku dostałam 2 propozycje wyjazdu sylwestrowego w góry.... odmówiłam, a dlaczego mimo że wiem że z tymi ludźmi byłoby ZAJE****IE ... bo oczywiście wszystkie będące tam osoby będą w parach lub przewaga dziewczyn... a przez ostatnie miesiące/dni/ a szczególnie ostatnie godziny to mam DOSYĆ PAR!!! ![]() ![]() ![]() p.s. pamiętacie jak pisałam o koledze który jest w związku ale dzwoni do mnie po pijaku? (jakieś dziwne uczucia miałam do niego tzn sama nie wiem co to jest, raczej sentyment i ogromna sympatia, ale zastanawiałam się dlaczego do mnie wydzwania i mówi że jestem "najjaśniejszą gwiazdą na niebie" :/) w sierpniu pisał mi że jego dziewczyna robi poważne życiowe plany, ale on tak prawdę nie wie czy to właśnie z nią chce spędzić resztę życia... godzinę temu dowiedziałam się że ZARĘCZYLI SIĘ!!! Nie wiem dlaczego zrobiło mi się mega smutno! ![]() ale w perspektywie mam bardzo miłe plany z Malinką i Nice więc to mi poprawia humor! ![]() ![]()
Edytowane przez Faficzkowa Czas edycji: 2008-11-23 o 17:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#2665 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2666 |
Zakorzenienie
|
a w Olsztynie burza sniezna....lyskawice grzmoty i snieg
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2667 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do Sylwestra - ja na ogól beznadziejnie go spędzam. w sumie nie pamietam, żebym kiedykolwiem była zadowolona z Sylwestra ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2668 |
Zakorzenienie
|
ja chce z moim Tz spedzic sylwestra razem najlepiej w domku z szampanem..i najlepiej w lozku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2669 |
Zadomowienie
|
akcji poprawiania nastroju ciąg dalszy, dziś dałam sobie przekłuć nos i ucho w dwóch miejscach, nie poprawiło humoru (co widać na zdjęciu), ale nawet mi się podoba efekt
![]() nos masakrycznie bolał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2670 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a właśnie ciekawe jak tam Roses u chłopaka ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ale ładnie, kurcze ale będziesz miała teraz metalu w swoim ciele ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:43.