`Rocznik '93 ! cz. VII ;) ;O - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-30, 07:51   #2641
madelajnn
Zakorzenienie

Dot.: `Rocznik '93 ! cz. VII ;) ;O

Cytat:
Napisane przez ekstrawagancja Pokaż wiadomość
witam dziewczyny ;*

madii - ja np nic nie mówie mojej mamie na temat tż bo są właśnie nie potrzebne rozmowy na ten temat co mnie przeeee.... wkurza po co jej wiedzieć jak jest miedy nami? :P
ahh ci rodzicie ;p

ale wy szybko piszecie, nie da sie nadążyć
ja też jej JUŻ nie mam zamiaru o niczym mówić. wkurza mnie to, że jest taka różnica poglądów między pokoleniem naszym, a naszych rodziców.

Cytat:
Napisane przez amelsss Pokaż wiadomość
Mamuśki się za bardzo martwią i przejmują córkami czasem..
Ja mam całkowicie odwrotną sytuację. Moja mum ma na mnie wy**** że tak brzydko powiem
Czasem chciałabym z nią pogadać o rożnych sprawach,ale ją zupełnie nie interesuje moje zycie.
Sama nie wiem,które przeginanie jest gorsze. Nadopiekuńczość czy olewka .
Hmmm, to może wymieńmy się mamami. jak Ty zatęsknisz za olewką, a ja za nadopiekuńczością to spowrotem się wymienimy
madelajnn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-30, 08:03   #2642
201607111632
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez madelajnn Pokaż wiadomość

Hmmm, to może wymieńmy się mamami. jak Ty zatęsknisz za olewką, a ja za nadopiekuńczością to spowrotem się wymienimy

Dobry pomysł

Buu dwa dni ferii
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-30, 08:23   #2643
madelajnn
Zakorzenienie

Cytat:
Dobry pomysł

Buu dwa dni ferii
no to kiedy wymiana ?

uu, współczuję.
ja dopiero zaczynam ferie
właściwie to już od wczoraj mam, bo nie chodzę do szkoły. dzisiaj też nie zamierzam, tylko idę z koleżankami na miasto
Stary 2009-01-30, 08:28   #2644
201607111632
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez madelajnn Pokaż wiadomość
no to kiedy wymiana ?

uu, współczuję.
ja dopiero zaczynam ferie
właściwie to już od wczoraj mam, bo nie chodzę do szkoły. dzisiaj też nie zamierzam, tylko idę z koleżankami na miasto

Wymiana choćby od zaraz
Moja mum już lata po domu,bo do szkoły jedzie. Na stare lata jej się zachciało
Ale przynajmniej będę mieć wolne mieszkanie

Mnie teraz czekają dwa miechy szkoły Zwariuję.
Stary 2009-01-30, 08:28   #2645
mircia14
Zakorzenienie

Muszę zrezygnować z tańców pokrywa mi się z angielskim, który już jest zapłacony, z niego nie mogę zrezygnować :/
Mam okropne zakwasy
mircia14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-30, 08:39   #2646
madelajnn
Zakorzenienie

Cytat:
Wymiana choćby od zaraz
Moja mum już lata po domu,bo do szkoły jedzie. Na stare lata jej się zachciało
Ale przynajmniej będę mieć wolne mieszkanie

Mnie teraz czekają dwa miechy szkoły Zwariuję.
Spoko, moja już po szkole
też dodatkowej edukacji jej się zachciało ..

Cytat:
Napisane przez mircia14 Pokaż wiadomość
Muszę zrezygnować z tańców pokrywa mi się z angielskim, który już jest zapłacony, z niego nie mogę zrezygnować :/
Mam okropne zakwasy
A nie da się żadnej z tych rzeczy przełożyć ?
Stary 2009-01-30, 09:57   #2647
mircia14
Zakorzenienie

niestety nie
jejkuu a tam chodzi P.
i jest tak fajnie ...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-30, 10:02   #2648
Meliana13
Wtajemniczenie

Oj Mirciu
Może się jeszcze jakoś ułoży?
Meliana13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-30, 10:16   #2649
201607111632
Konto usunięte

Ale zonka złapałam.
Patrzę na telefon,sms. Myślę sobie albo kumpel albo sąsiadka
A tu sms od brata

Mirciu ja bym walczyła mimo wszystko o taniec.
Sama go porzuciłam i to był mój największy życiowy błąd..
Stary 2009-01-30, 10:25   #2650
mircia14
Zakorzenienie

Nic się nie da zrobić, bo angielski jest zapłacony, poza tym bardzo lubię tam chodzić, szkoda, że o tańcu nie wiedziałam nic we wrześniu
Ale trudno, zapiszę się na następną edycję tych zajęć
Stary 2009-01-30, 12:24   #2651
bowszystkotoiluzjajest
Zakorzenienie

żal mi mojej klasy ;D

Edytowane przez bowszystkotoiluzjajest
Czas edycji: 2009-02-20 o 12:55
bowszystkotoiluzjajest jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-30, 12:26   #2652
caroline2324
Zakorzenienie

Mirkaa szkoda no! ja bym mimo wszystko zrezygnowała z ang. nawet jakbym lubiła tam chodzić. Tym bardziej, że na tańce chodzi P

madelajnos - moja mama jest taka samiutka. Wszystko się musi wypytać. Nawet gdzie ten chłopak mieszka, jak ma na nazwisko, jak się uczy, ile lat mają rodzice itp.
hah. ale mnie to śmieszy.

Ostatnie dni ferii

Nigdy nie byłeś i nigdy nie będziesz częścią mojego świata...
... jesteś jego całością.

Edytowane przez caroline2324
Czas edycji: 2009-01-30 o 12:27
caroline2324 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-30, 12:26   #2653
mala2806
Zadomowienie

FERIE

Uciekłam z ostatniej lekcji
Tylko żeby wychowawczyni nie dzwonila....
mala2806 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-30, 12:31   #2654
201607111632
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez bowszystkotoiluzjajest Pokaż wiadomość
Jaka moja klasa jest śmieszna ;|||

Pozmieniam imiona... no powiedzmy, że są tak:
Ala, Cecylia, Danka, Ewa, Grażyna i ja. ;F

no i tak. Grażyna miała przedwczoraj w szkole cukierki xX ale nie chciała się z nikim podzielić, tylko ze swoją przyjaciółką ;xx Nikt nic nie mówił. A po szkole, wieczorem, wchodzę na n-k, a tam na forum klasy Ala, Cecylia, Danka i Ewa wyzywają Grazynę xX
Za to, że cukierków nie chciała im dać.... same wyzwiska leciały, że ma ryj jak koń, że fryzura beznadziejna jak jakiś potwór itd. ;| Ja napisałam na gg do Ewy i pytam się, o co kaman, dlaczego tak wyzywają Grażynę, bo niemożliwe żeby to o cukierki chodziło... a ta mi pisze że "za całokształt"... ja się pytam ale co dokładnie, to ta że "dobra nieważne".. i mi nie powiedziała;| ale dalej gada że łoooo jutro w szkole styra Grażynę i w ogóle że wszyscy ją będą tyrać.... dobra.

Zwyzywać kogoś przez cukierki

Ja bym im porządny wykład zapodała,że odechciałoby się kogokolwiek obrażać.
Stary 2009-01-30, 12:32   #2655
caroline2324
Zakorzenienie

Cytat:

no i tak. Grażyna miała przedwczoraj w szkole cukierki xX ale nie chciała się z nikim podzielić, tylko ze swoją przyjaciółką ;xx Nikt nic nie mówił. A po szkole, wieczorem, wchodzę na n-k, a tam na forum klasy Ala, Cecylia, Danka i Ewa wyzywają Grazynę xX
Za to, że cukierków nie chciała im dać.... same wyzwiska leciały, że ma ryj jak koń, że fryzura beznadziejna jak jakiś potwór itd. ;| Ja napisałam na gg do Ewy i pytam się, o co kaman, dlaczego tak wyzywają Grażynę, bo niemożliwe żeby to o cukierki chodziło... a ta mi pisze że "za całokształt"... ja się pytam ale co dokładnie, to ta że "dobra nieważne".. i mi nie powiedziała;| ale dalej gada że łoooo jutro w szkole styra Grażynę i w ogóle że wszyscy ją będą tyrać.... dobra. To jest już to 'jutro', przychodzim do szkoły.. Nie było Ali (tej takiej 'najodważniejszej', ale ona ogólnie ma wyje***ne na klasę i udzielałą się tam na forum dla zwały;x), no to reszta siedziała cicho, Ewa niby tak miała styrać Grażynę, a tu nic. No to w końcu na którejś tam przerwie Grażyna podchodzi do Ewy i się pyta o co kaman... Ewa wielki bulwers i że 'za całkoształt! kłamiesz, jesteś pazerna i w ogóle ;|;|"... i my mówimy że chcemy to wyjaśnić a ta znowu bulwers, ale w końcu posżła z Grażyną na bok sobie to 'wyjaśnić'... no dobra. zapomniałam spytać jak to się skończyło, ale od razu jak wróciłam do domu to napisałam do Grażyny na gg, a ona że sobie wyjaśniła z Ewą, ale że JA też niby byłam zła o to. Ja się pytam o co, a ona że "o mój całokształt" o___O Fajnie, że ja nic takiego nie mówiłam, więc pewnie Ewa wymyśliła sobie;] no bo dzień wcześniej prawda że gadałam z nią na gg jak mówiła że styra w szkole Grażynę, ale ja tam ciągle tylko emotki 'lol2' dawałam, bo nie wiedziałam, czy to na serio czy jakaś zwała.. no bo jak można kogoś z dnia na dzień przestać lubić za 'całokształt'?? ;/

No i ta Ewa taka fetna, takie okropne komentarze pisała na tym forum i jak gadałam z nią na gg to tak styrała Grażynę i w ogóle.... a jak przyszło co do czego, koleżaneczki jej nie poparły (nie było Ali, a reszta miała to w nosie), to zaraz stwierdziła, że ona lubi Grażynę.. (tak mi G. napisała na gg, ja pytam czy wyjaśniły to sobie, a ona że "teraz jest że mnie lubi;] i że usunie komentarze na forum".

I tak ich nie usunęła, bo nie może. ja jestem moderatorem tam na forum mojej klasy i ja to tylko mogę zrobić, a ona się nawet mi nie powiedziała że mam usunąć;]

A ta Grażyna jeszcze w opisie 'o sobie' na n-k napisała, że ma wyje**ne na naszą klasę, że można liczyć tylko na kilka osób - jej przyjaciółkę, takie trzy dziewczyny i EWĘ)... no to mnie rozbiło totalnie, bo Ewa przecież była prowodyrem tego wszystkiego, tak się rzucała tam na forum, a potme jeszcze z koleżaneczka sobie opisy robiły na gg gdzie obrażały tę Grażynę...

Looool, śmieszą mnie tacy ludzie ;|;|;|
Ja jak kogoś nie lubię, to kurde nie lubię, a nie że dziś mówię pierd*l się szmato, a drugiego dnia ohhh jesteś super mogę na ciebie liczyć!

w sumie to z tej Grażyny też żal, widziała przecież te komentarze na forum i że Ewa to wszystko zaczęła i ciągnęła jak najdłużej, ale i tak jej "wybaczyła" i napisała tam w opisie że może liczyc na jej wsparcie o__OO

ej, dla mnie coś takiego jest chore. że jakaś koleżanka mnie tyra na forum klasy i w ogóle mówi, że jestem poje**na, żałosna itd., a następnego dnia zaraz "nie, ja cię przecież lubię;*;*" ... ja bym miała wyje*ane na osobę, która się tak zachowuje...

żal mi mojej klasy ;D
haha. znam takie osoby ;]

Stary 2009-01-30, 13:27   #2656
E l a t e
Raczkowanie

Cytat:

Za to, że cukierków nie chciała im dać.... same wyzwiska leciały, że ma ryj jak koń, że fryzura beznadziejna jak jakiś potwór itd. ;| Ja napisałam na gg do Ewy i pytam się, o co kaman, dlaczego tak wyzywają Grażynę, bo niemożliwe żeby to o cukierki chodziło... a ta mi pisze że "za całokształt"... ja się pytam ale co dokładnie, to ta że "dobra nieważne".. i mi nie powiedziała;| ale dalej gada że łoooo jutro w szkole styra Grażynę i w ogóle że wszyscy ją będą tyrać.... dobra. To jest już to 'jutro', przychodzim do szkoły.. Nie było Ali (tej takiej 'najodważniejszej', ale ona ogólnie ma wyje***ne na klasę i udzielałą się tam na forum dla zwały;x), no to reszta siedziała cicho, Ewa niby tak miała styrać Grażynę, a tu nic. No to w końcu na którejś tam przerwie Grażyna podchodzi do Ewy i się pyta o co kaman... Ewa wielki bulwers i że 'za całkoształt! kłamiesz, jesteś pazerna i w ogóle ;|;|"... i my mówimy że chcemy to wyjaśnić a ta znowu bulwers, ale w końcu posżła z Grażyną na bok sobie to 'wyjaśnić'... no dobra. zapomniałam spytać jak to się skończyło, ale od razu jak wróciłam do domu to napisałam do Grażyny na gg, a ona że sobie wyjaśniła z Ewą, ale że JA też niby byłam zła o to. Ja się pytam o co, a ona że "o mój całokształt" o___O Fajnie, że ja nic takiego nie mówiłam, więc pewnie Ewa wymyśliła sobie;] no bo dzień wcześniej prawda że gadałam z nią na gg jak mówiła że styra w szkole Grażynę, ale ja tam ciągle tylko emotki 'lol2' dawałam, bo nie wiedziałam, czy to na serio czy jakaś zwała.. no bo jak można kogoś z dnia na dzień przestać lubić za 'całokształt'?? ;/

No i ta Ewa taka fetna, takie okropne komentarze pisała na tym forum i jak gadałam z nią na gg to tak styrała Grażynę i w ogóle.... a jak przyszło co do czego, koleżaneczki jej nie poparły (nie było Ali, a reszta miała to w nosie), to zaraz stwierdziła, że ona lubi Grażynę.. (tak mi G. napisała na gg, ja pytam czy wyjaśniły to sobie, a ona że "teraz jest że mnie lubi;] i że usunie komentarze na forum".

I tak ich nie usunęła, bo nie może. ja jestem moderatorem tam na forum mojej klasy i ja to tylko mogę zrobić, a ona się nawet mi nie powiedziała że mam usunąć;]

A ta Grażyna jeszcze w opisie 'o sobie' na n-k napisała, że ma wyje**ne na naszą klasę, że można liczyć tylko na kilka osób - jej przyjaciółkę, takie trzy dziewczyny i EWĘ)... no to mnie rozbiło totalnie, bo Ewa przecież była prowodyrem tego wszystkiego, tak się rzucała tam na forum, a potme jeszcze z koleżaneczka sobie opisy robiły na gg gdzie obrażały tę Grażynę...

Looool, śmieszą mnie tacy ludzie ;|;|;|
Ja jak kogoś nie lubię, to kurde nie lubię, a nie że dziś mówię pierd*l się szmato, a drugiego dnia ohhh jesteś super mogę na ciebie liczyć!

w sumie to z tej Grażyny też żal, widziała przecież te komentarze na forum i że Ewa to wszystko zaczęła i ciągnęła jak najdłużej, ale i tak jej "wybaczyła" i napisała tam w opisie że może liczyc na jej wsparcie o__OO

ej, dla mnie coś takiego jest chore. że jakaś koleżanka mnie tyra na forum klasy i w ogóle mówi, że jestem poje**na, żałosna itd., a następnego dnia zaraz "nie, ja cię przecież lubię;*;*" ... ja bym miała wyje*ane na osobę, która się tak zachowuje...

żal mi mojej klasy ;D
twoje koleżanki mają problemy pokroju przedszkola, albo podstawówki conajmniej są wyraźnie cofnięte w rozwoju, (stwierdzam po tym co napisałaś) więc bym się nie przejmowała x D Ejj, ja naprawde dziękuje Bogu, za taką klasę jak moja, bo jest bez lipy i nie wiem jak sie z nimi rozstane

łiiikiend
+ 14 dni do ferii
E l a t e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-30, 13:28   #2657
Oliffka
Zakorzenienie

bwtij jeenyy ;o co za dziewczyny

rzal i bul ;/

a mi sie ferieee kończą ;(

jestem załamana ;/ ale dzis ide na nocke do kol fajno

proszę, odpisz u mnie

Edytowane przez Oliffka
Czas edycji: 2009-01-30 o 13:29
Oliffka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-30, 13:29   #2658
Meliana13
Wtajemniczenie

Omg, ja mam dziwne dziewczyny w mojej szkole, ale nie wiem czy AŻ TAK dziwne ;//
Meliana13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-30, 13:36   #2659
imdamn
Rozeznanie

heloł bejbosy
Stary 2009-01-30, 13:36   #2660
wydziergana
Wtajemniczenie

GG do wydziergana

witajcie
Stary 2009-01-30, 13:36   #2661
201607111632
Konto usunięte

Ja ostatki moich ferii spędzę w domu przy kompie i w łóżku.
Stary 2009-01-30, 13:37   #2662
mircia14
Zakorzenienie

bwtij

Wiecie cooooooooooooooooooooooo ?
w środę tańce są 16:30 - 18:00, mój angielski 17:00-18:30, ale 18:30-20:00 jest druga grupa prowadzona przez tego samego lektora i przez te 7 tygodni w środy będę chodzić na tą drugą grupę (po tańcach zmachana będę lecieć na angol, ale trudno )
Oł jeee
Stary 2009-01-30, 13:38   #2663
201607111632
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mircia14 Pokaż wiadomość

Wiecie cooooooooooooooooooooooo ?
w środę tańce są 16:30 - 18:00, mój angielski 17:00-18:30, ale 18:30-20:00 jest druga grupa prowadzona przez tego samego lektora i przez te 7 tygodni w środy będę chodzić na tą drugą grupę (po tańcach zmachana będę lecieć na angol, ale trudno )
Oł jeee
A jednak się udało!

Stary 2009-01-30, 13:39   #2664
caroline2324
Zakorzenienie

Ooo to fajnie Mircia

rzygam szkołą ;]
jenyy

Stary 2009-01-30, 13:39   #2665
wydziergana
Wtajemniczenie

GG do wydziergana

bożee... ja mam jeszcze ponad 2 tygodnie do ferii...O_ó
Stary 2009-01-30, 13:40   #2666
201607111632
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez caroline2324 Pokaż wiadomość

rzygam szkołą ;]
jenyy
Ja zacznę od poniedziałku
Stary 2009-01-30, 13:42   #2667
caroline2324
Zakorzenienie

no ja też właśnie. ale dzisiaj już na samą myśl o niej rzygam ..

Stary 2009-01-30, 13:44   #2668
Angi76
Zakorzenienie

bwtij dziecinne zachowanie tych dziewczyn ja płacze na wfie jak dziewczyny z mojej klasy chcą grać w siatkę, no to okay gramy wybieramy squad no i jest u nas w klasie taka jedna co nie potrafi przegrywać, jeździ na zawody itp. i wgl no nie umie przyjąć porażek no i jedna dziewczyna wybiera sobie squad taki żeby było śmianie podczas gry, a ta od honoru wybiera sobie najlepsze dziewczyny w klasie no i potem się drze na nie jak coś źle zrobią, jak my się śmiejemy między sobą to ona z krzywą gębą na nas ... potem jak one się wywższają, że wygrają ... dogadują nam .. a my się z nich śmiejemy, że takie idiotki i zachowują się jak dzieci

naprawdę mnie wkurza takie zachowanie dziewczyn w tym wieku np. moja przyjaciółka jest jedynaczką i jest strasznie rozpieszczona wg mnie, zawsze ma wszystko to co chce .. mówi mamie, że jej się nie chce iść do szkoły - nie idzie, nie chce jej się zostawać na 7 lekcje - dzwoni do mamy, idzie do domu
albo druga moja przyjaciółka też mnie denerwuje, bo się zachowuje jak dzieciak ... yh .. lubię ją ogólnie, ale czasem przesadza z takimi zachowaniami ...

no i jestem 4 z średnią w klasie a na koniec bd jeszcze wyżej już ja pokażę na co mnie stać

no i mam FERIE dwa tygodnie opierdzielania się
Stary 2009-01-30, 13:45   #2669
201607111632
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Angi76 Pokaż wiadomość

no i mam FERIE dwa tygodnie opierdzielania się

Ja też chcę

Moje dwa tyg opierdzielania się przeminęły jak z bicza strzelił
Stary 2009-01-30, 13:45   #2670
imdamn
Rozeznanie

ja ferie też za 2 tygodnie

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości