|
|
#2641 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Betterware
A niektóre po miesiącu potrafią zrobic lidera
to zalezy od szczęscia jakie osoby złapiemy w grupie.
|
#2642 |
|
Przyczajenie
|
Nie wiecie może czy będzie jeszcze w tym miesiącu stołeczek? Próbowałam zamówić ale wyświetla mi że nie ma, w brakach nie jest odnotowany, chyba że wcześniej był a ja coś przegapiłam.
|
|
|
|
#2643 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Czy jest w Betterware środek do usuwania grzyba?
Edit: Już znalazłam do pleśni. Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2010-10-24 o 19:47 |
|
|
|
#2644 |
|
Przyczajenie
|
zaczął bym już wprowadzac tylko te katalogi strasznie drogie a każdemu ,,nowemu'' te chociaz3 trzeba wysłac. ale sprubuje tak 5 ,6 osób miesięcznie wprowadzic .
|
|
|
|
#2645 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Czy można zamawiać kosmetyki niedostępne w katalogu?
|
|
|
|
#2646 | |
|
Zakorzenienie
|
z tego co pamietam to nie
przy wpisaniu kodu produktu, ktorego nie ma w katalogu pojawia sie informacja, ze bledny kod bodajze ale moze sie myle, moze cos sie zmienilo ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Cytat:
ja wpisalam 2 osoby, ale sa nieaktywne... a katalogi kupuje u osoby, ktora mnie wprowadzila. z paczki mam zawsze jeden i potem ona mi sprzedaje po 1,25 za katalog, bo ona kupuje ten wiekszy pakiet. tak to jeszcze sie oplaca
|
|
#2647 |
|
Raczkowanie
|
Zastanawiam się nad zapisaniem się do ************ Myślałam, żeby tak na Święta mieć pierwsze zamówienie. To kiedy muszę się zapisać, żeby pierwszą paczkę zamówić tak, żeby klientki mogły wziąć coś na prezenty świąteczne lub jakieś ozoby bozonarodzeniowe (jeśli będą)?
I jeszcze: czy muszę złożyć zamówienie za jaką minimalną kwotę/ liczbę punktów, żeby mieć opust, darmową wysyłkę? Czy za wysyłkę trzeba zawsze płacić i jeśli tak, to ile? Jak wygląda sprawa z brakami? Ze zwrotami, reklamacjami? C o jeśli produkt jest na fakturze, anie ma go w paczce? Ile kosztują katalogi w konkretnych pakietach? Czy dostaję zawsze jeden darmowy, nawet, jak nie złożę zamówienia? Zauważyłam, że często odpisujecie na PW. Myślę, że lepiej, aby ktos odpisał na forum, żeby pytania się nie powtarzały. |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2648 |
|
Zadomowienie
|
W listopadzie jest akcja rekrutacyjna wiec warto się wpisac- wpisowe 1zł
Min.kwota 310zł cen katalogowych = 100 punktow = wysylka gratis < mniej niz 100 punktow wysyłka 10zł produkty mozna zwracac - firma oddaje peiniadze za wysylke, jak nie masz produktu w paczce a jest na fakturze to piszesz na reklamacje i oni dosyłaja produkt. braki sa ale ok 2 razy w tyg.są uzupełniane katalogi 40szt -50zł, 200 sztuk 160zł i jeszcze różne pakiety....te sa skrajne chyba dosylaja katalogi jak nie zamówisz w danym mies. ale zawsze do zamowienia wkladaja 1 katalog aktualny i 1 nastepny mies. ramka
Walka o długie włosy .... Edytowane przez 7Paulina7 Czas edycji: 2010-10-26 o 23:32 |
|
|
|
#2649 |
|
Raczkowanie
|
uzy_tkow_nik zapisz się naprawdę warto jakby co służę pomocą
|
|
|
|
#2650 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Ja mam pytanie jak to wygląda z brakami. Chcę kupić woreczek do prania biustonoszy, który jest w brakach z adnotacją, że będzie dostępny 29.10. Czy na 100% będzie w ten dzień dostępny czy braki potrafią się przedłużyć?
|
|
|
|
#2651 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Strasznie wysokie trzeba mieć zamówienie, aby otrzymać darmową przesyłkę do domu. Myślałam, że będzie to w granicach 150, max 200 zł. Od jakiej kwoty jest wyższa zniżka? I ile %? Pakiety katalogów to od 40 szt.? Bardzo dużo. Mi by wystarczyło 5 dla osób, które nie lubią lub nie potrafią korzystać z internetu. W każdym bądź razie avonowych tyle mi wystarczy (świątecznych więcej), a zamawiam co katalog od ładnych kilku lat. Fajnie, że zwracają za wysyłkę reklamowanych produktów (w Avonie nie zwracają) . Jest wymagana jakaś konkretna forma, np. polecony? No i nasunęło mi się kolejne pytanie odnośnie braków: są one po tych ok. 2 tyg.wysyłane bezpłatnie czy dostaniemy je dopiero wraz z kolejnym zamówieniem. |
|
|
|
|
#2652 |
|
Czekam na Ragnarok
|
uzyt_kow_nik - niezależnie od zamówienia, zawsze jest 23% zniżki, tak jak w Oriflame. Z tym, że jeśli masz powyżej 200pp to wtedy masz dodatkową kasę od obrotu całej grupy (3% i w górę).
Katalogi można kupować na sztuki, 1szt to 2zł. |
|
|
|
#2653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fenris ja kilka razy mialam taka sytuacje, ze czekalam z zamowieniem do tej podanej daty na produkt, ktory jednak sie nie pojawil, a data sie zmienila i przy okazji inne produkty portafily mi odpasc ale to bylo jakis czas temu, tearz mniej brakow
|
|
#2654 |
|
Raczkowanie
|
kobitki miała któraś ochronny wosk do skóry lub olejek do mebli z woskiem pszczelim
|
|
|
|
#2655 |
|
Raczkowanie
|
Wiecie może jak ma wyglądać pisemna prośba o podwyższenie kredytu???
|
|
|
|
#2656 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2657 |
|
Raczkowanie
|
ja pisałam e-mila z taką prośbą trzeba tylko umotywować ,że masz więcej zamówień i jeżeli nie masz żadnych zaległości to bez problemów zwiększą
---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- MYSZECZKA_83 dzięki |
|
|
|
#2658 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Uaktualnili dzisiaj braki, woreczki na biustonosze miały być 29.10 i dalej jest w pliku, że będą 29.10. To nie wiem - mogą jeszcze dzisiaj dojechać czy o co chodzi? Czekam specjalnie na te woreczki ze złożeniem zamówienia.
|
|
|
|
#2659 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Są już dostępne te woreczki
Złożyłam swoje 1sze zamówienie
|
|
|
|
#2660 |
|
Raczkowanie
|
Lilka44 dzięki
|
|
|
|
#2661 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję za odpowiedzi.
Najnowszy katalog, jaki udało mi się znaleźć w necie to LISTOPAD 2010. Kiedy będzie dostępny do wglądu katalog GRUDNIOWY (a może już jest, tylko nie umiem szukać)? |
|
|
|
#2662 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2663 |
|
Zadomowienie
|
Jak na razie 29 braków..........
|
|
#2664 |
|
Zakorzenienie
|
czy ktos wie co sie dzieje jak zalegam z faktura?
|
#2665 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2666 |
|
Przyczajenie
|
to wciąganie do struktury nie jest wcale takie trudne w 6 dni 11 osób i juz aktywnie ,,pracują;; licze że uda im sie zdobyc te100 punktów . mi ta 100tka zajmuje już tylko 3 góra4 dni i mam . naprawde zachęcam was do budowwania własnej struktury . ,,szefowa ;; mówiła że warto .
|
|
|
|
#2667 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny gdzie moge zobaczyc katalog na listopad?
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2668 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2669 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Uchyl nam choć rąbek tajemnicy jak Ci się tak szybko udaje budować aktywną strukturę
|
|
|
|
|
#2670 |
|
Przyczajenie
|
poprostu nie staraj się sciemniac mów prawde ,,najlepiej o sobie jak zaczynałas i jakie kolorowe masz plany związaane z Soba i z firmą . oni też zapragną mięc podobne plany i sie przyłącza . i coś równie ważnego przypominacie że nic nie tracą i nie inwestują to wżne i dużzo to daje.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:41.

to zalezy od szczęscia jakie osoby złapiemy w grupie.

co do olejku to niestety nie umiem pomóc