|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2641 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz.IV
Ursull kiedy sie wybierasz do PL?
na jedny forum jak napisalam swoje zdanie to zostala aksyalnie zjechana ![]() My uzyway niekapka chociaz wiem ze najzdrowsza jest słomka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2642 |
Zadomowienie
|
a dlaczego niekapek jest niezdrowy??
![]() |
#2643 |
Zadomowienie
|
I
![]() ![]()
84-83-(..)-57-56-55-54-53-52-51-50-49-48-47-46-45 ![]() "Przyjemność sprawiało mi coraz lepsze rozeznawanie się w samym sobie, wzrastające zaufanie do własnych moich snów, marzeń, myśli i przeczuć, oraz rosnąca świadomość siły, jaką w sobie nosiłem." Hermann Hesse |
![]() ![]() |
![]() |
#2644 |
Wtajemniczenie
|
a dlaczego niekapek nie??
Moja pediatra KAZAŁA mi wprowadzić od6m-ca chyba dokładnie nie pamiętam, ale jak piszę kazała |
![]() ![]() |
![]() |
#2645 |
Zadomowienie
|
A ja czytalam (mam ksiazke z DVD "co nieco o rozwoju dziecka" ze najzdrowiej to najlepiej dawac od razu normalnie pic, sa takie specjalne kubeczki z wcieciem na brode
![]() ---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- no a teraz zmykam bo przyszla mi paka akryli i bede w pazurkach grzebac ![]() ![]() ![]()
84-83-(..)-57-56-55-54-53-52-51-50-49-48-47-46-45 ![]() "Przyjemność sprawiało mi coraz lepsze rozeznawanie się w samym sobie, wzrastające zaufanie do własnych moich snów, marzeń, myśli i przeczuć, oraz rosnąca świadomość siły, jaką w sobie nosiłem." Hermann Hesse |
![]() ![]() |
![]() |
#2646 |
Zadomowienie
|
No dziewuchy widac, ze po Swietach, w koncu jest co czytac
![]() U nas nastaly male rewolucje, Jasko tak popiernicza na czworaka, ze trza go gonic ![]() ![]() Co do zarelka to sie sie przyznaje, ze Jasko je duzo rzeczy, nie dostaje poprostu czegos co zawiera duze ilosci cukru lub niezdrowego tluszczu lub jest ciezkostarwne, ale tak to probowal juz bardzo duzo rzeczy ![]() ![]() ![]() A zeby Wam nie bylo smutno to my tez jestesmy chorzy...Jasko zakatarzony a do tego kaszle, a ja zakatarzona i zachrypnieta ![]() ursull bedzie w Bydzi i znajdziesc ciut czasu to daj cynk to sie spotkamy, a jak nie to moze przy innej okazjii, wiem jak to jest gdy wszystcy chca Was zobaczyc ![]() ![]() ![]() anulka Ty to jednak madra kobita jestes ![]() "Ursull nie przejmuj sie...dziewcyzny niepotrzebnie sie podniecają....Cinusiowa to juz w ogóle wystrzeliła bez sensu ![]() marika widze, ze na odwyk idziesz ![]() ![]() Illbana Jasko tez zawsze w zlosci mowi "mama" ![]() ![]() magducha strasznie mi przykro z powodu Twojego taty, wiem co czujesz tez niestety to przezylam...dobrze, ze nie przelozyliscie slubu bo Twoj tato na pewno by tego nie chcial...zaraz jak bedziesz miala fotki to zapodaj z checia obejrzymy ![]() Heksa no jak nas nie znasz??? Po d**** dostaniesz, zaladaj, zagladaj ![]() Iwciag zazdroszcze Ci tych tancow, tez bym sobie z checia pojechala, zawsze sie swietnie bawimy z dziewuchami ![]() Nie wiem czy juz sie chwalilam, ale kupilismy w koncu fotelik bo w tym malym to juz bysmy nie dali rady, tzn syncio by nie dal ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2647 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2648 |
Zadomowienie
|
My nie mamy problemu bo jasko nie chce pic z niekapka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2649 |
Zadomowienie
|
Fotka nr 1: Jas spiacy na siedzaco
![]() ftoka nr 2: nasz nowy nabytek ![]() Kurcze cos ciezko sie u mnie odpowiada, starsznie zamula... |
![]() ![]() |
![]() |
#2650 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do danonków, to ja tez podałam kilka małemu, ale zdecydowałam się nie podawać więcej choć mu nic nie było po nich |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2651 |
Zakorzenienie
|
Heksa mam nadzieję,że Milusi ten katar na oskrzela nie pójdzie.Staram się odsysać,ale mała nienawidzi fridy,ani gruszki i istny cyrk przy oczyszczaniu mamy.nawilżam też powietrze i nosek,smaruję maścią majerankową i mam nadzieję,że wkońcu przejdzie.
Kaalinaa juz podwyższyłam jej główkę i dalej to samo.Co ciekawsze na moich rękach usypia,ale jak ją położę do łóżka to odrazu ryk.Wcześniej tak nie było ![]() Blondynka dokładnie za tydzien w poniedziałek,ląduję coś około 19 ![]() ![]() ![]() Haruno szkoda,ale bez słuchawki ten zestaw też fajny i faktycznie tania przesyłka. Swoja drogą,to po co pisze,że może dodać słuchawkę,jeśli jej nie ma ![]() Superżabula faktycznie coś muli,mialam problem,aby wejść na forum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jasio śpiący jest przesłodki,taka kuleczka ![]() ![]() Edytowane przez ursull Czas edycji: 2010-01-04 o 16:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#2652 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co do danonków podałam też małemu kilka ale postanowiłam odstawić je i nie dlatego, że małemu coś po nich było bo normalnie na nie zareagował |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2653 |
Wtajemniczenie
|
Superżabula Jasiek jest boski
![]() ![]() ![]() Za fotelikiem też się musimy rozejrzeć, w zasadzie już jestem zdecydowana na konkretny model, teraz tylko trzeba kupić ![]() Ursull, znam świetnie cyrki przy czyszczeniu noska. Co ciekawe gdy Igul był mały to cały czas się uśmiechał podczas czyszczenia Fridą. Teraz reaguje płaczem i natychmiastowym przewróceniem na brzuch i ucieczką gdzie pieprz rośnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2654 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Idę filmik jakiś obejrzeć,ale jeszcze tu wrócę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2655 |
Raczkowanie
|
Mój 1 kg, który poszedł, mam nadzieję, w siną dal bardzo dziękuje za gratulacje.
![]() ![]() ![]() Wizaż mi muli makabrycznie. Blondynka – głos oddany. Postaram się codziennie kliknąć, ale przypominaj co jakiś czas. ![]() Mariczka – nie no, nie bój się –dam Ci wcześniej znać, że jestem już tylko chodzącym cieniem. ![]() ![]() Iwciag –a tam zaraz w piórka obrośniesz. ![]() ![]() Kuroikaze – super, że się cieszysz, że ja się cieszę. ![]() ![]() ![]() Gosik – trzymam kciuki za wyniki i oby już wszystko było w porządku z Twoim kręgosłupem. ![]() ![]() ![]() ![]() Ursull – dostałam potwierdzenie odbioru kartki. ![]() ![]() Anulka - Ty to chyba ukrywałaś swoje prawdziwe "ja" na poczekalni, bo takiej to ja Ciebie nie pamiętam ![]() Madziu – Bardzo mi przykro z powodu śmierci Twojego taty. Życzę Wam wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia, a przede wszystkim wytrwałości w pielęgnowaniu miłości. ![]() Superzabula – dużo zdrówka dla Was. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2656 |
Zadomowienie
|
iwciag prosze oto link
![]() http://www.smyk.bydgoszcz.pl/sklep-i...hite_gray.html ursull zaraz wysylam Ci nr kom ![]() heksa a jaki Wy kupujecie fotelik??? Dziekuje za pozytywna opinie mojego zdjecia na NK, ale jeszcze mi cos w nim nie pasuje, musze chyba poszukac czegos innego, bo inne z Sylwka mam takie glupkowate ![]() Jak mam wstawic filmik zebyscie zobaczyly jak Jasio raczkuje?? |
![]() ![]() |
![]() |
#2657 |
Wtajemniczenie
|
Illbana no bo tak jest odnośnie wkręcania sobie, ja tu się nauczyłam, ze nie należy porównywać, bo każde dziecko jest inne bla bla, ale jak czytam o tych osiągnięciach, to automatem porównuje, myśle:/ głupie co piszę ale tak jest.
A ja mam tak, jak nie mam grzywki to lubię się w grzywce, a jak ją mam to chce by szybko odrosła i bym była bez, taka durna pała ze mnie ![]() Superzabula dzięki, dość drogi ten fotelik, może się rozejrzę za jakimś używanym, najlepiej tu w Wwie bym mogła ewentualnie podjechać zobaczyć |
![]() ![]() |
![]() |
#2658 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2659 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ceny są różne na prawdę bardzo duża rozbieżność Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2010-01-04 o 17:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2660 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2661 |
Zakorzenienie
|
Uwaga !!!
To moj 1000 post !!! Wieczorkiem popijawa !!! ![]() Alez cudownie sie zadomowic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2662 |
Zakorzenienie
|
Eve mi też do 1000 już niewiele brakuje
![]() ![]() Superżabulka nr mam i już zapisałam ![]() Iwciag faktycznie fotelik Żabci dość drogi,ale jedno chcę tylko doradzić,nie kupuj używanego,bo nie wiadomo czy jest na 100% sprawny. W sumie chyba lepeij zainwestować w taki do 36kg,tak myslę,ale sama nie wiem,bo jeszcze nie myslałam o kupnie nowego (najpierw samochodu muszę sie dorobić ![]() Milucha usnęła,ale cięzko było.Idę się plumpnąć,co by na popijawę z okazji Evowego 1000 posta być świerza i pachnąca ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2663 |
Wtajemniczenie
|
Superzabula no fajny ten Wasz fotelik!Muszę obgadać sprawę z tżtem
![]() Eve ja niestety nie pije ![]() Ursull no chyba masz racje, nie pomyślałam o tym, że może być nie sprawny, a ja nawet nie będę umiała tego sprawdzić jeśli nawet pojadę go zobaczyć |
![]() ![]() |
![]() |
#2664 |
Zadomowienie
|
No Eve gartulacion
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Iwciag my stwierdzilismy, ze lepiej zainwestowac w nowy bo to i tak na kupe czasu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2665 |
Zakorzenienie
|
jeżuuuu wizaż mnie wykończył psychicznie
![]() też wam wyskakuje jakieś error?? ![]() wstawiam zdjęcie mojego opierzenie ezcze niestety w starym kolorze ![]() Ursull wybaczone ale ![]() ![]() blond bo...blond ![]() ![]()
#2666 | ||
Zadomowienie
|
słone...jak to podrabiane?
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2667 |
Wtajemniczenie
|
Superzabula nom racja racja z tym używanym fotelikiem. Muszę się teraz bardziej zainteresować tymi fotelikami i obgadać z tż
---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- Anulka no w sensie na małe kawałki, nie planuje podawać paluszków jeszcze, ale nie wyobrażam sobie, że Iwo zjada sam paluszka przecież on by sobie krzywdę zrobił ![]() zresztą jak pisałam wcześniej moje dziecko to taki mosiek mały ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2668 |
Zakorzenienie
|
Iwciag mosiek
![]() a wiesz co to oznacza? W skrócie kretyn, głupek itp...albo żydowski chłopiec..
#2669 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w moich ustach o moim dziecku znaczy to coś zupełnie innego niż żydowski chłopiec Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2010-01-04 o 19:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2670 |
Zakorzenienie
|
Jezuuuuu, szlag moze trafic z tymi errorami
![]() Superzabciu Ty mnie rozumiesz, w koncu niedawno sama sie zadomowilas ![]() Iwciag a moze herbatki sie napijesz? Ursull czy juz sie wyplumkalas kochana? I czy pachniesz slicznie ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:18.