wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;) - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-20, 15:39   #2641
hania811
Zakorzenienie

Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)

Ta chmura mnie wykończy..nie dosć że bez kasy przez nią jesteśmy, to jeszcze w pracy sajgon..muszę dziś siedzieć w biurze do odwołania...znaczy do momentu aż LOT podejmie jakieś decyzje co do wylotów

Jak tak dalej pójdzie to i jak i mąż stracimy pracę normalnie.
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 17:02   #2642
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość

Ta chmura mnie wykończy..nie dosć że bez kasy przez nią jesteśmy, to jeszcze w pracy sajgon..muszę dziś siedzieć w biurze do odwołania...znaczy do momentu aż LOT podejmie jakieś decyzje co do wylotów

Haniu współczuje. a jakie są prognozy na ponowne rozpoczęcie lotów (pytam bo ostatnio nie mam kiedy wiadomosci włączyc) teraz tez dopiero wrócilismy od tesciowej i z cmentarza.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 17:41   #2643
goosia207
Zakorzenienie

Cześć

Butter sto lat!

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość

Muszę powoli zacząć rozglądać się za sukienką na wesele. Sama nie wiem, co bym chciała. Myślałam o czymś w odcieniu szarości, ale może za smutno będzie? Będę mieć asymetryczną, minimalistyczną fryzurę, więc sukienka też chyba powinna być nowoczesna i prosta.
A kiedy idziesz? Szary będzie o.k jak dasz ciekawe dodatki

Cytat:

Natomiast moje wygodne butki od Olencji na małym obcasku już są do kosza- po 4 wyjściach. Ten obcas obity materiałem już nie jest do konca obity materiałem. Zawadziłam nimi o jakiś kamień i buty nie nadają sie do chodzenia.
Ojej to szybko się rozwaliły

Cytat:
Napisane przez Poemi Pokaż wiadomość
Mi też się wysypuje. Zawsze. I zawsze to ignoruję.

Ja niby mam. Znaczy teraz mam mu podać płytę ze zdjęciami z Egiptu. W tamtym roku widywałam się z nim od czasu do czasu, ogólnie to się przyjaźniliśmy. W tym roku zobaczę go po raz pierwszy. Odkąd mam nowego TŻ-a to on nie chce ze mną rozmawiać ani się widywać. Ogólnie to zrobił się dość niemiły... Np. dzisiaj napisał mi esa o której będę, nie chciało mi się pisać to zadzwoniłam...

ja: a o której ci pasuje?
on: około 6 bo muszę jeszcze... [mówi co musi zrobić]
ja: no, ok, spoko, jak tam ci pasuje, dostosuję się do ciebie bo będę tam długo
on: nie obchodzi mnie co tam będziesz robić!
ja: a... to cześć

Średnio miłe to było...
Zazdrosny jest nic na to nie poradzisz

Cytat:

Może będzie lepiej od jutra ma się poprawić.
Moja koleżanka jutro ma wylecieć do Egiptu i jeszcze rano nic nie wiedziała

Ja ostatnio zamówiłam sobie butki u Cwirki z załącznika-czarne.Śmieszne są, ale bardzo ładnie wyglądają na stopie

Edytowane przez goosia207
Czas edycji: 2010-04-20 o 17:42
goosia207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 19:02   #2644
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość
A kiedy idziesz? Szary będzie o.k jak dasz ciekawe dodatki
Idę 12. czerwca, będę świadkową! Więc muszę wyglądać super. Zresztą 3. lipca też idę na drugie wesele i mam zamiar tak samo się ubrać

T. zameldował się, że już dojechał na miejsce. Ja się trochę cieszę, że mam leniwy wieczór dla siebie, ale perspektywa samotnego weekendu już mnie tak nie kręci. Wiadomo, pewnie spotkam się z kumpelką i ze znajomymi, ale jednak wieczory będę spędzać z samą sobą.

Poczytam sobie gazetki, miłego wieczoru!

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 19:08   #2645
ButterBear
Zakorzenienie

Gosiu, dzięki za życzenia

Cytat:
Oooo to masz dużo pichcenia w kuchni- sporo gości będziesz miała
Co w planach?

Może TŻ Cczymś Cię dziś zaskoczy
TŻ mnie nieczym nie zaskoczył i nie zaskoczy...on nie z tych zaskakujących...a szkoda Miałam nadzieję na jakąś niespodziankę...

Nie wiem jeszcze co będę gotować, nie mam właśnie pomysłu. Mama obiecała upiec tort i zrobić kotlety po myśliwsku.
Ja zajmę się ciasteczkami (chcę zrobić muffiny, serniczki wg Twin i może małe biszkopciki z budyniem i owockiem) i zimną płytą (może zrobię galaretę z kurczaka, kiełbaski w kurteczkach, sałatki, jakieś mięsko upiekę...i na więcej rzeczy pomysłu nie mam-liczę na pomysły Haniu )

Tak w ogóle to w pracy bardzo miło, dostałam prezenty, kwiaty...od koleżanek kasę, żebym sama sobie coś kupiła...bardzo miło mi było...no i ciastem się wszyscy zachwycali

Hania

Edytowane przez ButterBear
Czas edycji: 2010-04-20 o 19:09
ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 20:03   #2646
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Idę 12. czerwca, będę świadkową! Więc muszę wyglądać super. Zresztą 3. lipca też idę na drugie wesele i mam zamiar tak samo się ubrać

T. zameldował się, że już dojechał na miejsce. Ja się trochę cieszę, że mam leniwy wieczór dla siebie, ale perspektywa samotnego weekendu już mnie tak nie kręci. Wiadomo, pewnie spotkam się z kumpelką i ze znajomymi, ale jednak wieczory będę spędzać z samą sobą.

Poczytam sobie gazetki, miłego wieczoru!
To już niedługo ja idę na samym początku czerwca, a potem w październiku.
Ja idę czytać książkę

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Gosiu, dzięki za życzenia

TŻ mnie nieczym nie zaskoczył i nie zaskoczy...on nie z tych zaskakujących...a szkoda Miałam nadzieję na jakąś niespodziankę...

Nie wiem jeszcze co będę gotować, nie mam właśnie pomysłu. Mama obiecała upiec tort i zrobić kotlety po myśliwsku.
Ja zajmę się ciasteczkami (chcę zrobić muffiny, serniczki wg Twin i może małe biszkopciki z budyniem i owockiem) i zimną płytą (może zrobię galaretę z kurczaka, kiełbaski w kurteczkach, sałatki, jakieś mięsko upiekę...i na więcej rzeczy pomysłu nie mam-liczę na pomysły Haniu )

Tak w ogóle to w pracy bardzo miło, dostałam prezenty, kwiaty...od koleżanek kasę, żebym sama sobie coś kupiła...bardzo miło mi było...no i ciastem się wszyscy zachwycali
Ehh ci Tżtowie. Ale miło, że w pracy pamiętali i ciasto smakowało
Stary 2010-04-20, 21:58   #2647
biia
Wtajemniczenie

Butter wszystkiego naj naj naj! Generalnie powodzenia we wszystkich przedsięwzięciach i spełnienia marzeń.

Hania, jak wiesz coś w związku z tą chmurą i co może się dziać w wakacje to daj znać, czy coś planować, czy lepiej autem jednak. kicha z tymi wulkanani;/

biia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-21, 07:13   #2648
miskowa
Zakorzenienie

dzień dobry
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-21, 07:55   #2649
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

cześć . ale pada.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-21, 07:58   #2650
asiuk
Zakorzenienie

Cześć.

Zimno dziś okropnie! Co z tą wiosną??
Ja, oczywiście, wczoraj przesiedziałam cały wieczór przy komputerze, a nie czytając gazetki. Jestem totalnie nienormalna i uzależniona

Kończy mi się ważność sera na sernik (2,5% tłuszczu), wypadałoby coś upichcić. Mam przepisy na dietetyczne serniki, ale mój słodzik chyba się do tego nie nadaje. Może spróbuję zrobić sernik na zimno, tylko obawiam się, że nie stężeje wystarczająco

Wczoraj szef zapytał mnie na osobności, jak tam moja dieta Odpowiedziałam : "Jak widzisz." Uśmiechnął się i potwierdził, że już jakiś czas temu zauważył, ale jest dyskretny i nic nie mówi Mam satysfakcję Powiedziałam, że muszę mieć jakąś podwyżkę, bo nie mam w czym chodzić i trzeba mi nowych ciuchów Kiedyś podobaliśmy się sobie, więc tym bardziej mam satysfakcję

W sobotę spotykam się z dwoma kumplami ze studenckiej paczki

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-21, 07:58   #2651
dorinka30
Zakorzenienie

Cześć
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-21, 08:22   #2652
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość

Może będzie lepiej od jutra ma się poprawić.
Moja koleżanka jutro ma wylecieć do Egiptu i jeszcze rano nic nie wiedziała
My póki co wszystkie loty an dziś mamy odwołane
Niby w nocy coś tam ma się ruszyć...ale jak będzie tego nie wie nikt.

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość

Czyli z tych samych co mój.
Ja już się nauczyłam że jak sama sobie niespodzianki nie zrobię, prezentu nie kupię i imprezy nie wyprawię to będę spędzać urodziny w domu przed TV.

Ale ...... kiedyś miałam takiego faceta który na urodziny prezent kupował, śniadanie do łóżka przynosił, róż 21 wręczał- a za kilka dni od szmat wyzywał....tak więc ja tam wolę żeby kochany była na co dzień a ten brak niespodzianek w urodziny jakoś przeboleję
-----------------

To już masz sporo zaplanowane. Jedzonka że hoho!!

Pomysłów jakoś mi brak.
Może skoro maja być wędliny..kup szparagi w lidlu..posmaruj plaster szynki serkiem almette , połóż na to szparaga i zawiń w rulonik
Trochę inaczej, a pychota.

Fajnie się zachowali w pracy!!
Cytat:
Napisane przez biia Pokaż wiadomość
Hania, jak wiesz coś w związku z tą chmurą i co może się dziać w wakacje to daj znać, czy coś planować, czy lepiej autem jednak. kicha z tymi wulkanani;/
Co może dziac się w wakacje to nawet wulkanolodzy nie wiedzą
Niby troche się uspokoił na dzień dzisiejszy..ale taki wulkan to nawet 2 lata może być aktywny

Może wybuchnąc większy znajdujący sie obok niego...bo zawsze jak wybuchały to razem..najpierw ten mały dziad co teraz, a później drugi.

5 razy wybuchały i 5 razy tak własnie było.

A jak wybychnie ten duzy to ja nie wiem co bedzie.
Biorąc jeszcze pod uwagę to że wybuch tego oceniają na najniższy pierwszy stopień- a narobił takich szkód!!!

-------------

A tak w ogóle to cześć.

Doszły do mnie platformy od Eary- w końcu!!! masakra..one do tego paczką były wysłane!! Ja nie wiem co ta poczta świruje ostatnio.

Ale warto było czekać - butki są cudne. Wcale nie tandetne, wygodne i pasują do wszystkiego.
A co najciekawsze- mojemu mężowi się podobają- co to na wszystkie buty na platformach mówił- PASKUDY!!

Edytowane przez hania811
Czas edycji: 2010-04-21 o 08:26
Stary 2010-04-21, 08:30   #2653
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja już się nauczyłam że jak sama sobie niespodzianki nie zrobię, prezentu nie kupię i imprezy nie wyprawię to będę spędzać urodziny w domu przed TV.
U mnie to samo - ew. bukiet z tylu róż, które mam aktualnie urodziny albo obiad/kolacja w mieście. A jest tyle opcji zrobienia mi niespodzianki.
Albo jak mówię nieraz tż, żeby się postarał, zrobił obiad na gotowo, to on najczęściej wydzwania sto razy w międzyczasie, żeby dokładnie mu powiedzieć, co zjem i w jakich ilościach. Jak mu potem mówię, że wolę, żeby sam zdecydował i zrobił niespodziankę, to on twierdzi, że woli, żebym była zadowolona, dlatego dokładnie wypytuje.
Wychodzi na to, że sama jestem sobie winna, że niespodzianek nie mam, bo potrafię z grubej rury wyskoczyć, że nie mam ochoty na to, czy na to, więc tż musi najpierw dokładnie ustalić ze mną, co i jak.
No ale nauczyłam się sobie sama niespodzianki robić

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ----------

Cytat:

A tak w ogóle to cześć.

Doszły do mnie platformy od Eary- w końcu!!! masakra..one do tego paczką były wysłane!! Ja nie wiem co ta poczta świruje ostatnio.

Ale warto było czekać - butki są cudne. Wcale nie tandetne, wygodne i pasują do wszystkiego.
A co najciekawsze- mojemu mężowi się podobają- co to na wszystkie buty na platformach mówił- PASKUDY!!
Ja też uważam, że są całkiem ok i pasują właśnie do wielu rzeczy. Ja się ich dziś pozbywam, już mam chętną. Na szare ćwiekowe też, zostają więc tylko sandałki do oddania.
Stary 2010-04-21, 09:54   #2654
Poemi
Zakorzenienie

Hej.

Właśnie wróciłam z imprezy. Widziałam się z exem, całkiem przyzwoicie się zachował. Później okazało się, że idziemy do baru na ten mecz. Do baru siostry exa. Ale też dało radę. Sponiewierałam się strasznie, mało co pamiętam z tego co się działo po powrocie. Wiem tylko, że jakoś mi się humor spaprał i nie chciałam rozmawiać z TŻ-em. Poszłam spać na kanapę. W nocy się obudziałam i poszłam do TŻ-a. Debil ze mnie
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-21, 10:31   #2655
novocaine870
Rozeznanie

Dzień dobry

Biust mi sflaczał ale uderzyłam już do Gochy, pokazała mi zestaw ćwiczeń na siłowni, więc od teraz oprócz fitnessu trochę siłki

The future starts today, not tomorrow.
novocaine870 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-21, 11:11   #2656
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
U mnie to samo - ew. bukiet z tylu róż, które mam aktualnie urodziny albo obiad/kolacja w mieście. A jest tyle opcji zrobienia mi niespodzianki.
Albo jak mówię nieraz tż, żeby się postarał, zrobił obiad na gotowo, to on najczęściej wydzwania sto razy w międzyczasie, żeby dokładnie mu powiedzieć, co zjem i w jakich ilościach. Jak mu potem mówię, że wolę, żeby sam zdecydował i zrobił niespodziankę, to on twierdzi, że woli, żebym była zadowolona, dlatego dokładnie wypytuje.
Wychodzi na to, że sama jestem sobie winna, że niespodzianek nie mam, bo potrafię z grubej rury wyskoczyć, że nie mam ochoty na to, czy na to, więc tż musi najpierw dokładnie ustalić ze mną, co i jak.

Ja też uważam, że są całkiem ok i pasują właśnie do wielu rzeczy. Ja się ich dziś pozbywam, już mam chętną. Na szare ćwiekowe też, zostają więc tylko sandałki do oddania.
Bukiet róż i kolacja to i tak mega wypas.

Ja 4 lata temu dostałam 21 róż i usłyszałam że to ma mi na 21 lat wystarczyć

Mój z tymi pytaniami ma to samo..ale nie dziwne- raz mi kupił portfel w prezencie to zrobiłam krzywa minę i wycedziłam "ale taki czemu taki"
No to teraz chłop się boi.
Tylko perfumy może w ciemno kupowac bo wie jakie lubię

Czyli jednak nie tak źle z tą sprzedażą przez wizaż

Cytat:
Napisane przez novocaine870 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Biust mi sflaczał ale uderzyłam już do Gochy, pokazała mi zestaw ćwiczeń na siłowni, więc od teraz oprócz fitnessu trochę siłki
A mi podniósł się do góry
A co najważniejsze tyłek też!!!!
Znienawidzone składy i wypady działają!!
(a będzie jeszcze lepiej wczoraj zwiększyłam obciążenie do 5 kg- a to już jest coś)

Edytowane przez hania811
Czas edycji: 2010-04-21 o 11:16
Stary 2010-04-21, 11:15   #2657
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
My póki co wszystkie loty an dziś mamy odwołane
Niby w nocy coś tam ma się ruszyć...ale jak będzie tego nie wie nikt.

Ale ...... kiedyś miałam takiego faceta który na urodziny prezent kupował, śniadanie do łóżka przynosił, róż 21 wręczał- a za kilka dni od szmat wyzywał....tak więc ja tam wolę żeby kochany była na co dzień a ten brak niespodzianek w urodziny jakoś przeboleję
-----------------

To już masz sporo zaplanowane. Jedzonka że hoho!!

Może wybuchnąc większy znajdujący sie obok niego...bo zawsze jak wybuchały to razem..najpierw ten mały dziad co teraz, a później drugi.

5 razy wybuchały i 5 razy tak własnie było.

A jak wybychnie ten duzy to ja nie wiem co bedzie.
Biorąc jeszcze pod uwagę to że wybuch tego oceniają na najniższy pierwszy stopień- a narobił takich szkód!!!

-------------

A tak w ogóle to cześć.

Cytat:

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ----------

U mnie podobnie jak u Was, zero właśnej inicjatywy, wspina się na wyżyny zapraszając do knajpy na kolację i to zazwyczaj też do tej samej knajpy- co by nie narazić się złym wyborem
Podomnie jak u Miśka pewnie to przeze mnie, że wszystko chciałam zawsze dograć, dopracować i mieć wpływ , to teraz ze strachu niespodzianek brak

Cytat:
Hej.

Właśnie wróciłam z imprezy. Widziałam się z exem, całkiem przyzwoicie się zachował. Później okazało się, że idziemy do baru na ten mecz. Do baru siostry exa. Ale też dało radę. Sponiewierałam się strasznie, mało co pamiętam z tego co się działo po powrocie. Wiem tylko, że jakoś mi się humor spaprał i nie chciałam rozmawiać z TŻ-em. Poszłam spać na kanapę. W nocy się obudziałam i poszłam do TŻ-a. Debil ze mnie

Oszalałaś, jak to rozumieć ?
Stary 2010-04-21, 11:17   #2658
novocaine870
Rozeznanie

Cytat:
Bukiet róż io kolacja to i tak mega wypas.

Ja 4 lata temu dostałam 21 róż i usłyszałam że to ma mi na 21 lat wystarczyć

Mój z tymi pytaniami ma to samo..ale nie dziwne- raz mi kupił portfel w prezencie to zrobiłam krzywa minę i wycedziła "ale taki czemu taki"
No to teraz chłop się boi.
Tylko perfumy może w ciemno kupowac bo wie jakie lubię

Czyli jednak nie tak źle z tą sprzedażą przez wizaż

A mi podniósł się do góry
A co najważniejsze tyłek też!!!!
Znienawidzone składy i wypady działają!!
kurcze..... a mi się tak nie chce do krk jeździć na zajęcia. Korcisz magicbarem , korcisz

Mój eks Tż, też był oporony jeśli chodzi o jakieś niespodzianki czy kwiatki - raz go opieprzyłam, że w życiu sam nie wpadnie na to by mi kupić więcej kiwatków a nie jedną różę, to na następny dzień dostałam cały bukiet róż. Niestety wcale mnie nie zadowolił, bo jak mam dostac cos wymuszonego, to wole nie dostać wcale

Stary 2010-04-21, 11:22   #2659
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Oszalałaś, jak to rozumieć ?
Yyyy, ale o co chodzi? (nie no, sorry, jestem po ostrym pijaństwie i trochę wolno myślę)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-21, 11:26   #2660
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
kurcze..... a mi się tak nie chce do krk jeździć na zajęcia. Korcisz magicbarem , korcisz

Mój eks Tż, też był oporony jeśli chodzi o jakieś niespodzianki czy kwiatki - raz go opieprzyłam, że w życiu sam nie wpadnie na to by mi kupić więcej kiwatków a nie jedną różę, to na następny dzień dostałam cały bukiet róż. Niestety wcale mnie nie zadowolił, bo jak mam dostac cos wymuszonego, to wole nie dostać wcale
I jak tu babie dogodzić

Megic jest świetny...na prawdę działa....na każdą partię ciała- a u mnie szczególnie rewelacyjnie kształtuje tyłek i nogi.
Tylko dietę trzeba trzymać..bo bez tego nie ma takich efektów.
Z tym że z tą dietą to ja też nie przesadzam..po prostu nie opycham sie świństwami i pilnuję posiłków około treningowych
Stary 2010-04-21, 11:26   #2661
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Yyyy, ale o co chodzi? (nie no, sorry, jestem po ostrym pijaństwie i trochę wolno myślę)

To może ja źle zrozumiałam, spaliście tam (po imprezie) i poszłaś do exa spać ?
Stary 2010-04-21, 11:28   #2662
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Tak w środku tygodnia
I to jeszcze pijaństwo z eksem bez TŻ!
Niegrzeczna dziewczynka
Stary 2010-04-21, 11:37   #2663
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:

To może ja źle zrozumiałam, spaliście tam (po imprezie) i poszłaś do exa spać ?
Nie, do TŻ-a poszłam! Zlazłam z kanapy na materac

Cytat:
Tak w środku tygodnia
I to jeszcze pijaństwo z eksem bez TŻ!
Niegrzeczna dziewczynka
A tam w środku tygodnia, mnie to nie obowiązuje bo ja już nawet studentką nie jestem. Oficjalnie jestem bezrobotna i mogę imprezować cały tydzień . Hmm... A właśnie, może powinnam zgłosić się po zasiłek dla bezrobotnych? Jest szansa w mojej sytuacji? Trza się dowiedzieć jak to funkcjonuje.
I jak z exem? Z exem to ja się tylko chwilę widziałam! Z TŻ-em pijaństwo!
I jak niegrzeczna? No może troszkę...
Stary 2010-04-21, 11:43   #2664
hania811
Zakorzenienie

Cytat:

A tam w środku tygodnia, mnie to nie obowiązuje bo ja już nawet studentką nie jestem. Oficjalnie jestem bezrobotna i mogę imprezować cały tydzień . Hmm... A właśnie, może powinnam zgłosić się po zasiłek dla bezrobotnych? Jest szansa w mojej sytuacji? Trza się dowiedzieć jak to funkcjonuje.
A to jak z TŻ pijaństwo to zostaje Ci wybaczone

A TŻ nie jest zły jak sie tak załatwisz alkoholowo??
Bo mój ma focha rano...takiego ze muszę się ostro podlizywać by raczył mi wybaczyć.
Stary 2010-04-21, 11:48   #2665
novocaine870
Rozeznanie

Cytat:
I jak tu babie dogodzić

Megic jest świetny...na prawdę działa....na każdą partię ciała- a u mnie szczególnie rewelacyjnie kształtuje tyłek i nogi.
Tylko dietę trzeba trzymać..bo bez tego nie ma takich efektów.
Z tym że z tą dietą to ja też nie przesadzam..po prostu nie opycham sie świństwami i pilnuję posiłków około treningowych

Pod względem kwiatków miałam na eksa takie nerwy, że szok - lubię dostawać kwiaty i on doskonale o tym wiedział. Jeszcze w szkole średniej na dzień kobiet kupił mi takiego kwiatka jak zazwyczaj dostawałyśmy od kolegów w klasie ( bardzo marny :P ) Moja koleżanka widziała go wcześniej z tym kwiatkiem, a potem tylko czekała na moją reakcję, bo już wiedziała jaka będzie dlatego w środku ją śmiech ogarniał. Eksowi ładnie podziękowałam za kwiatka, ale że trafiał mnie szlag, a wiedziałam jak mu dać popalić, po szkole poszłam do kwiaciarni po naładniejszą i największą różę, ładnie ale delikatnie przystrojoną. W domu obydwa kwiatki włożyłam do jednego wazonu - mina Tż na dzień następny bezcenna Więcej brzydkiej róży nie dostałam

Stary 2010-04-21, 11:55   #2666
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
A to jak z TŻ pijaństwo to zostaje Ci wybaczone

A TŻ nie jest zły jak sie tak załatwisz alkoholowo??
Bo mój ma focha rano...takiego ze muszę się ostro podlizywać by raczył mi wybaczyć.
Nie jest zły, jak pijemy to pijemy. Trochę jest zdziwiony moim fochem (ja tego prawie nie pamiętam), ale tak to ok. Jak poszłam do niego w nocy to mnie przytulił i spaliśmy dalej.
Stary 2010-04-21, 11:58   #2667
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:

Aha , bo nie skumałam wcześniej...Myślałam, ze balowałaś z exem, bez Tża
Cytat:
Pod względem kwiatków miałam na eksa takie nerwy, że szok - lubię dostawać kwiaty i on doskonale o tym wiedział. Jeszcze w szkole średniej na dzień kobiet kupił mi takiego kwiatka jak zazwyczaj dostawałyśmy od kolegów w klasie ( bardzo marny :P ) Moja koleżanka widziała go wcześniej z tym kwiatkiem, a potem tylko czekała na moją reakcję, bo już wiedziała jaka będzie dlatego w środku ją śmiech ogarniał. Eksowi ładnie podziękowałam za kwiatka, ale że trafiał mnie szlag, a wiedziałam jak mu dać popalić, po szkole poszłam do kwiaciarni po naładniejszą i największą różę, ładnie ale delikatnie przystrojoną. W domu obydwa kwiatki włożyłam do jednego wazonu - mina Tż na dzień następny bezcenna Więcej brzydkiej róży nie dostałam
Niezły numer
Ja w ogóle kwiatów nie lubię więc fochów o kwiaty nie ma, ale przecież nie samymi kwiatami człowiek żyje, zawsze można coś innego kupić, choćby symbolicznie, bez okazji
Chodzi o inicjatywę własną, ale to chyba z lenistwa się bierze, na zasadzie po co się wysilać

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-21, 12:01   #2668
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Prawidłowo! Tylko brać przykład
Stary 2010-04-21, 12:02   #2669
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja w ogóle kwiatów nie lubię więc fochów o kwiaty nie ma, ale przecież nie samymi kwiatami człowiek żyje, zawsze można coś innego kupić, choćby symbolicznie, bez okazji
Chodzi o inicjatywę własną, ale to chyba z lenistwa się bierze, na zasadzie po co się wysilać
Ale mam wrażenie, że wszyscy faceci (poza nielicznymi wyjątkami) mają problem, żeby się wysilić a to nic skomplikowanego. Nie potrafię tego zrozumieć
Stary 2010-04-21, 12:08   #2670
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Ale mam wrażenie, że wszyscy faceci (poza nielicznymi wyjątkami) mają problem, żeby się wysilić a to nic skomplikowanego. Nie potrafię tego zrozumieć
No chyba nie wszyscy, znam wyjątki , ale wielu tak

Nie wiem czy oglądacie serial KSD na TVN- nic wielkiego ale jakoś miło mi się go ogląda, no i śmiać mi sie chce, bo Tżet wtedy komentuje- ale beznadzejny ten serial, myślałby kto....Tam faceci raczej mają fantazję, starają się itd- a jego podejście, że to ściema. Tak jakby na zasadzie- to się w życiu nie zdarza. Ja celowo wtedy sugeruję- ja lubię sobie pooglądać takie rzeczy chociaż w serialach - ale jak o ścianę zero kumania podtekstów
U Was też tak jest , w sensie taka reakcja ?
Mój Tżet uważa, że jak ktoś robi niespodzianki, małe prezenty bez okazji to od razu ma coś za uszami ....takie uzasadnianie na zasadzie- ja jestem inny ale chociaż jestem porządny
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości