![]() |
#2641 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)
![]() ![]() ![]() Ta chmura mnie wykończy..nie dosć że bez kasy przez nią jesteśmy, to jeszcze w pracy sajgon..muszę dziś siedzieć w biurze do odwołania...znaczy do momentu aż LOT podejmie jakieś decyzje co do wylotów ![]() ![]() ![]() Jak tak dalej pójdzie to i jak i mąż stracimy pracę normalnie.
#2642 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2643 | ||||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Butter sto lat! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Moja koleżanka jutro ma wylecieć do Egiptu i jeszcze rano nic nie wiedziała ![]() Ja ostatnio zamówiłam sobie butki u Cwirki z załącznika-czarne.Śmieszne są, ale bardzo ładnie wyglądają na stopie ![]()
razem Edytowane przez goosia207 Czas edycji: 2010-04-20 o 17:42 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2644 |
Zakorzenienie
|
Idę 12. czerwca, będę świadkową! Więc muszę wyglądać super. Zresztą 3. lipca też idę na drugie wesele i mam zamiar tak samo się ubrać
![]() T. zameldował się, że już dojechał na miejsce. Ja się trochę cieszę, że mam leniwy wieczór dla siebie, ale perspektywa samotnego weekendu już mnie tak nie kręci. Wiadomo, pewnie spotkam się z kumpelką i ze znajomymi, ale jednak wieczory będę spędzać z samą sobą. Poczytam sobie gazetki, miłego wieczoru! |
![]() ![]() |
![]() |
#2645 | |
Zakorzenienie
|
Gosiu, dzięki za życzenia
![]() Cytat:
![]() Nie wiem jeszcze co będę gotować, nie mam właśnie pomysłu. Mama obiecała upiec tort i zrobić kotlety po myśliwsku. Ja zajmę się ciasteczkami (chcę zrobić muffiny, serniczki wg Twin i może małe biszkopciki z budyniem i owockiem) i zimną płytą (może zrobię galaretę z kurczaka, kiełbaski w kurteczkach, sałatki, jakieś mięsko upiekę...i na więcej rzeczy pomysłu nie mam-liczę na pomysły Haniu ![]() Tak w ogóle to w pracy bardzo miło, dostałam prezenty, kwiaty...od koleżanek kasę, żebym sama sobie coś kupiła...bardzo miło mi było...no i ciastem się wszyscy zachwycali ![]() Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2010-04-20 o 19:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2646 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja idę czytać książkę ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2647 |
Wtajemniczenie
|
Butter wszystkiego naj naj naj! Generalnie powodzenia we wszystkich przedsięwzięciach i spełnienia marzeń.
Hania, jak wiesz coś w związku z tą chmurą i co może się dziać w wakacje to daj znać, czy coś planować, czy lepiej autem jednak. kicha z tymi wulkanani;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2648 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
|
![]() ![]() |
![]() |
#2649 |
Zakorzenienie
|
cześć . ale pada.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2650 |
Zakorzenienie
|
Cześć.
Zimno dziś okropnie! Co z tą wiosną?? ![]() Ja, oczywiście, wczoraj przesiedziałam cały wieczór przy komputerze, a nie czytając gazetki. Jestem totalnie nienormalna i uzależniona ![]() Kończy mi się ważność sera na sernik (2,5% tłuszczu), wypadałoby coś upichcić. Mam przepisy na dietetyczne serniki, ale mój słodzik chyba się do tego nie nadaje. Może spróbuję zrobić sernik na zimno, tylko obawiam się, że nie stężeje wystarczająco ![]() Wczoraj szef zapytał mnie na osobności, jak tam moja dieta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W sobotę spotykam się z dwoma kumplami ze studenckiej paczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2651 |
Zakorzenienie
|
Cześć
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2652 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niby w nocy coś tam ma się ruszyć...ale jak będzie tego nie wie nikt. Cytat:
Czyli z tych samych co mój ![]() Ja już się nauczyłam że jak sama sobie niespodzianki nie zrobię, prezentu nie kupię i imprezy nie wyprawię to będę spędzać urodziny w domu przed TV. Ale ...... kiedyś miałam takiego faceta który na urodziny prezent kupował, śniadanie do łóżka przynosił, róż 21 wręczał- a za kilka dni od szmat wyzywał....tak więc ja tam wolę żeby kochany była na co dzień a ten brak niespodzianek w urodziny jakoś przeboleję ![]() ----------------- To już masz sporo zaplanowane ![]() Pomysłów jakoś mi brak. Może skoro maja być wędliny..kup szparagi w lidlu ![]() ![]() Trochę inaczej, a pychota. Fajnie się zachowali w pracy!! Cytat:
![]() Niby troche się uspokoił na dzień dzisiejszy..ale taki wulkan to nawet 2 lata może być aktywny ![]() Może wybuchnąc większy znajdujący sie obok niego...bo zawsze jak wybuchały to razem..najpierw ten mały dziad co teraz, a później drugi. 5 razy wybuchały i 5 razy tak własnie było. A jak wybychnie ten duzy to ja nie wiem co bedzie. Biorąc jeszcze pod uwagę to że wybuch tego oceniają na najniższy pierwszy stopień- a narobił takich szkód!!! ------------- A tak w ogóle to cześć. Doszły do mnie platformy od Eary- w końcu!!! masakra..one do tego paczką były wysłane!! Ja nie wiem co ta poczta świruje ostatnio. Ale warto było czekać - butki są cudne. Wcale nie tandetne, wygodne i pasują do wszystkiego. A co najciekawsze- mojemu mężowi się podobają- co to na wszystkie buty na platformach mówił- PASKUDY!!
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2010-04-21 o 08:26 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2653 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo jak mówię nieraz tż, żeby się postarał, zrobił obiad na gotowo, to on najczęściej wydzwania sto razy w międzyczasie, żeby dokładnie mu powiedzieć, co zjem i w jakich ilościach. Jak mu potem mówię, że wolę, żeby sam zdecydował i zrobił niespodziankę, to on twierdzi, że woli, żebym była zadowolona, dlatego dokładnie wypytuje. Wychodzi na to, że sama jestem sobie winna, że niespodzianek nie mam, bo potrafię z grubej rury wyskoczyć, że nie mam ochoty na to, czy na to, więc tż musi najpierw dokładnie ustalić ze mną, co i jak. No ale nauczyłam się sobie sama niespodzianki robić ![]() ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2654 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Właśnie wróciłam z imprezy. Widziałam się z exem, całkiem przyzwoicie się zachował. Później okazało się, że idziemy do baru na ten mecz. Do baru siostry exa. Ale też dało radę. Sponiewierałam się strasznie, mało co pamiętam z tego co się działo po powrocie. Wiem tylko, że jakoś mi się humor spaprał i nie chciałam rozmawiać z TŻ-em. Poszłam spać na kanapę. W nocy się obudziałam i poszłam do TŻ-a. Debil ze mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2655 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Biust mi sflaczał ![]()
![]() |
#2656 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja 4 lata temu dostałam 21 róż i usłyszałam że to ma mi na 21 lat wystarczyć ![]() Mój z tymi pytaniami ma to samo..ale nie dziwne- raz mi kupił portfel w prezencie to zrobiłam krzywa minę i wycedziłam "ale taki ![]() ![]() No to teraz chłop się boi. Tylko perfumy może w ciemno kupowac bo wie jakie lubię ![]() Czyli jednak nie tak źle z tą sprzedażą przez wizaż ![]() Cytat:
![]() A co najważniejsze tyłek też!!!! Znienawidzone składy i wypady działają!! (a będzie jeszcze lepiej ![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2010-04-21 o 11:16 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2657 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Podomnie jak u Miśka pewnie to przeze mnie, że wszystko chciałam zawsze dograć, dopracować i mieć wpływ , to teraz ze strachu niespodzianek brak ![]() Cytat:
Oszalałaś, jak to rozumieć ? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2658 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mój eks Tż, też był oporony jeśli chodzi o jakieś niespodzianki czy kwiatki - raz go opieprzyłam, że w życiu sam nie wpadnie na to by mi kupić więcej kiwatków a nie jedną różę, to na następny dzień dostałam cały bukiet róż. Niestety wcale mnie nie zadowolił, bo jak mam dostac cos wymuszonego, to wole nie dostać wcale ![]()
![]() |
#2659 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2660 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Megic jest świetny...na prawdę działa....na każdą partię ciała- a u mnie szczególnie rewelacyjnie kształtuje tyłek i nogi. Tylko dietę trzeba trzymać..bo bez tego nie ma takich efektów. Z tym że z tą dietą to ja też nie przesadzam..po prostu nie opycham sie świństwami i pilnuję posiłków około treningowych ![]()
![]() |
#2661 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2662 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I to jeszcze pijaństwo z eksem bez TŻ! Niegrzeczna dziewczynka ![]()
![]() |
#2663 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() I jak z exem? Z exem to ja się tylko chwilę widziałam! Z TŻ-em pijaństwo! ![]() I jak niegrzeczna? No może troszkę... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2664 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A TŻ nie jest zły jak sie tak załatwisz alkoholowo?? Bo mój ma focha rano...takiego ze muszę się ostro podlizywać by raczył mi wybaczyć. ![]()
![]() |
#2665 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Pod względem kwiatków miałam na eksa takie nerwy, że szok - lubię dostawać kwiaty i on doskonale o tym wiedział. Jeszcze w szkole średniej na dzień kobiet kupił mi takiego kwiatka jak zazwyczaj dostawałyśmy od kolegów w klasie ( bardzo marny :P ) Moja koleżanka widziała go wcześniej z tym kwiatkiem, a potem tylko czekała na moją reakcję, bo już wiedziała jaka będzie dlatego w środku ją śmiech ogarniał. Eksowi ładnie podziękowałam za kwiatka, ale że trafiał mnie szlag, a wiedziałam jak mu dać popalić, po szkole poszłam do kwiaciarni po naładniejszą i największą różę, ładnie ale delikatnie przystrojoną. W domu obydwa kwiatki włożyłam do jednego wazonu - mina Tż na dzień następny bezcenna ![]() ![]()
![]() |
#2666 |
Zakorzenienie
|
Nie jest zły, jak pijemy to pijemy. Trochę jest zdziwiony moim fochem (ja tego prawie nie pamiętam), ale tak to ok. Jak poszłam do niego w nocy to mnie przytulił i spaliśmy dalej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2667 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja w ogóle kwiatów nie lubię więc fochów o kwiaty nie ma, ale przecież nie samymi kwiatami człowiek żyje, zawsze można coś innego kupić, choćby symbolicznie, bez okazji ![]() Chodzi o inicjatywę własną, ale to chyba z lenistwa się bierze, na zasadzie po co się wysilać ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2668 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2669 |
Zakorzenienie
|
Ale mam wrażenie, że wszyscy faceci (poza nielicznymi wyjątkami) mają problem, żeby się wysilić a to nic skomplikowanego. Nie potrafię tego zrozumieć
|
![]() ![]() |
![]() |
#2670 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie wiem czy oglądacie serial KSD na TVN- nic wielkiego ale jakoś miło mi się go ogląda, no i śmiać mi sie chce, bo Tżet wtedy komentuje- ale beznadzejny ten serial, myślałby kto....Tam faceci raczej mają fantazję, starają się itd- a jego podejście, że to ściema. Tak jakby na zasadzie- to się w życiu nie zdarza. Ja celowo wtedy sugeruję- ja lubię sobie pooglądać takie rzeczy chociaż w serialach - ale jak o ścianę ![]() ![]() U Was też tak jest , w sensie taka reakcja ? Mój Tżet uważa, że jak ktoś robi niespodzianki, małe prezenty bez okazji to od razu ma coś za uszami ....takie uzasadnianie na zasadzie- ja jestem inny ale chociaż jestem porządny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:32.