przetłuszczające się włosy- WATEK ZBIORCZY - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-25, 20:41   #2641
tinkussia
Zadomowienie

Dot.: przetłuszczające się włosy- WATEK ZBIORCZY

Cytat:
Napisane przez Joasiunia:) Pokaż wiadomość
Kobity a błoto Bielendy próbowałyście??? Warta zakupu???
warta, miękksze włosy, no i mi się trzymają 2 dni spokojnie, 3 są trochę tłuste
tinkussia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-25, 20:55   #2642
Joasiunia:)
Zakorzenienie

GG do Joasiunia:)
Smile Dot.: przetłuszczające się włosy- WATEK ZBIORCZY

Muszę zakupić Ciekawe gdzie najtańsza będzie...
Joasiunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-25, 21:44   #2643
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Kobity a błoto Bielendy próbowałyście??? Warta zakupu???
No błotko ogólnie warte zakupu. Zwlaszcza jeżeli chodzi o odżywianie włosów. Zmieszane z amlą było rewelacyjne.
A jeżeli chodzi o przetłuszczanie wlosów to pomagało trochę je zahamować, ale jakoś spektakularnych efektów ogólnie nie było. Aczkolwiek jak na zwykłą odżywkę to całkiem nieźle.
Stary 2009-06-26, 13:52   #2644
maddzia007
Zakorzenienie

Mi błotko Bielendy jakoś nie przypadło do gustu. W sumie miałam wrażenie że nie robi z włosami nic tylko wzmaga przetłuszczanie się skóry głowy ale widać na każdego działa inaczej

Ja musze przyznać że niedawno wróciłam do codziennego mycia głowy bo jakoś na drugi dzień czułam się już mało komfortowo, włosy przy skórze zawsze były już nieświeże i takie oklapnięte ale w tym tygodniu w zasadzie nie pokazywałam się ludziom na oczy więc przetrzymałam włosy 4 dni i dziś rano umyłam. Zobaczymy jak włosy zachowają się jutro
maddzia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-26, 17:58   #2645
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez maddzia007 Pokaż wiadomość
Ja musze przyznać że niedawno wróciłam do codziennego mycia głowy bo jakoś na drugi dzień czułam się już mało komfortowo, włosy przy skórze zawsze były już nieświeże i takie oklapnięte ale w tym tygodniu w zasadzie nie pokazywałam się ludziom na oczy więc przetrzymałam włosy 4 dni i dziś rano umyłam. Zobaczymy jak włosy zachowają się jutro
Po jednej takiej kuracji to pewnie spektakularnych efektów nie będzie, ale myślę, że jak ją powtórzysz to coraz lepiej będzie

Sama jestem właśnie na etapie mycia włosów co 4 dni bez względu na wszystko Ale naprawdę widzę wielki postęp. Teraz 2,5 dnia są niemyte i spokojnie do ludzi mogę z nimi wyjść.
Stary 2009-06-26, 21:58   #2646
lolitka888
Rozeznanie

Chatul,zazdroszcze(
lolitka888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-26, 23:02   #2647
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez lolitka888 Pokaż wiadomość
Chatul,zazdroszcze(
Wiesz, nadal idealnie nie jest. Po 2,5 dnia od mycia wlosy już kiepsko wyglądają. Ale przetrzymam je. Wakacje są, nikomu się nie pokazuję, a do skelpu mogę iść w chustce.

Cały czas się zastanawiam czy połączenie Dermaglinu z sokiem aloesowym by coś dało. Bo stosuję oba cuda oddzielnie.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-06-27, 00:20   #2648
Katielive
Raczkowanie

Jestem troszke zdesperowana. Przeczytanie całego wątku zajęłoby mi wieki. Każdy poleca co innego i pisze co innego. Doszłam do wniosku, że najlepiej będzie jeśli opiszę dokładnie swój przypadek i może jakoś wspólnymi siłami znajdziemy coś co mogłabym wypróbować.
Mam długie ( prawie do łopatek) proste włosy, końcówki same mi się podkręcają co mnie denerwuje, włosy trochę wycieniowane, prosta grzywka. Bardzo szybko się przetłuszczają, mam też łupież (mam 15 lat, dojrzewam, więc to moze byc normalne). Myję głowę co 2 dni (najczęściej w niedzielę, wtorek i czwartek) wieczorami. Po każdym myciu suszę i układam włosy, tzn. nawijam je na grubą szczotkę, żeby troche je unieść. Problem tkwi w tym, że bardzo szybko się przetłuszczają, są oklapnięte i być może troche zniszczone od suszarki, do tego dochodzi ten okropny łupież, no i siano, które robi mi się po suszeniu. Chciałabym uzyskać ufekt puszystyuch, zdrowych, uniesionych i jednocześnie gładkich włosów (wiem wiem, marzenie każdej dziewczyny). Chodzi mi głównie o to, żeby nie robiło się siano, ale były puszyste i podniesione. Jakie kosmetyki? Zależy mi na tym żeby nie były drogie, zastanawiam się nad garnierem, koleżanka poleciła mi dove (ale ona uzyskała efekt gładziutkich i prostych włosów). Może coś z loreala? Nie mam pojęcia w co celować, kompletnie nie moge się połapać, tyle firm jest na rynku, że nie wiadomo co wybrać. Co radzicie?
Katielive jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-27, 08:23   #2649
aanika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katielive Pokaż wiadomość
Jestem troszke zdesperowana. Przeczytanie całego wątku zajęłoby mi wieki. Każdy poleca co innego i pisze co innego. Doszłam do wniosku, że najlepiej będzie jeśli opiszę dokładnie swój przypadek i może jakoś wspólnymi siłami znajdziemy coś co mogłabym wypróbować.
Mam długie ( prawie do łopatek) proste włosy, końcówki same mi się podkręcają co mnie denerwuje, włosy trochę wycieniowane, prosta grzywka. Bardzo szybko się przetłuszczają, mam też łupież (mam 15 lat, dojrzewam, więc to moze byc normalne). Myję głowę co 2 dni (najczęściej w niedzielę, wtorek i czwartek) wieczorami. Po każdym myciu suszę i układam włosy, tzn. nawijam je na grubą szczotkę, żeby troche je unieść. Problem tkwi w tym, że bardzo szybko się przetłuszczają, są oklapnięte i być może troche zniszczone od suszarki, do tego dochodzi ten okropny łupież, no i siano, które robi mi się po suszeniu. Chciałabym uzyskać ufekt puszystyuch, zdrowych, uniesionych i jednocześnie gładkich włosów (wiem wiem, marzenie każdej dziewczyny). Chodzi mi głównie o to, żeby nie robiło się siano, ale były puszyste i podniesione. Jakie kosmetyki? Zależy mi na tym żeby nie były drogie, zastanawiam się nad garnierem, koleżanka poleciła mi dove (ale ona uzyskała efekt gładziutkich i prostych włosów). Może coś z loreala? Nie mam pojęcia w co celować, kompletnie nie moge się połapać, tyle firm jest na rynku, że nie wiadomo co wybrać. Co radzicie?
Są wakacje, masz więc chyba trochę więcej czasu, żeby poczytać wątki, które są skarbnicą wiedzy. Na pierwszej stronie jest przypięta ściągawka z poradami, jak odżywić włosy.
aanika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-27, 10:38   #2650
lolitka888
Rozeznanie

Ja tez chce myc co 2 dniale teraz zaczynam prace,musze sie pokazac wiec plan legnie wakacyjny w gruzachnie moge sobie na to pozwolic
Stary 2009-06-27, 10:54   #2651
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez Katielive Pokaż wiadomość
Lepiej gdybyś przeczytała jednak cały wątek (;
Na dobry początek [ ale rym ] polecę tylko mycie nie włosów, ale samego skalpu- to nie będzie wysuszało włosów na długości. No i skoro masz łupież to warto używać szamponów przeciwłupieżowych- np. ten z niebieskiej serii Joanny "z apteczki babuni". A tak to poczytaj to, co żeśmy tutaj w wątku z dziewczynami pisały. Gdybyś miała jakieś konkretne pytania to śmiało, postaramy się pomóc.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-02, 17:40   #2652
Wertka
Raczkowanie

Ja też mam ogromny problem z włosami. Tak mi się tłuszczą,że muszę myć codziennie. Wcześniej nie miałam tego problemu, myłam raz na tydzień. Próbowałam już wiele różnych specyfików..efekty były rózne.

Teraz płuczę 2x w tygodniu włosy naparem z mięty. Zobaczymy...może to pomoże.
Wertka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-02, 17:45   #2653
Zakorzenienie

Ja w poniedziałek nałożyłam Dermaglin Ale fajnie szczypało w głowę

Włosy umyłam dzisiaj... Ale miałam takie tłuste,że szok Tyle,że ciągle włoski były pod chustką no i ciągle się opalałam to coś robiłam i cała mokraaaaaaa byłam bo u nas taki skwar

Tak więc nie wiem czy pomogła... Teraz siedzę w masce do włosów Robię póki mam wolny wieczór
Stary 2009-07-02, 19:24   #2654
Chatul
ma zielone pojęcie

A ja cały czas szukam sposobu na zahamowanie tego pocenia się skóry głowy. Znalazłam cos takiego: http://www.☠☠☠☠☠☠☠/apteka/p5425-Antid...00_mg__g_50_ml myślicie, że w skalp można to wcierać? Chyba zaryzykuję. A kupię i tak, najwyżej będę stosowała jedynie pod pachy.

Ale i tak u mnie lepiej. Myję włosy co tydzień i widzę, że to pomaga
Stary 2009-07-02, 19:50   #2655
Zakorzenienie

Chatul ja Antidralu używam pod paszki... Jest genialny Nie wyobrażam sobie życia już bez niego A na głowę-powiem Ci,że jak ma swędzieć głowa na następny dzień tak jak po stosowaniu pod paszkami to ja dziękuję

Zresztą... To chyba nie jest dobry pomysł,żeby go na skórę głowy stosować...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-07-02, 20:04   #2656
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
A ja cały czas szukam sposobu na zahamowanie tego pocenia się skóry głowy. Znalazłam cos takiego: http://www.☠☠☠☠☠☠☠/apteka/p5425-Antid...00_mg__g_50_ml myślicie, że w skalp można to wcierać? Chyba zaryzykuję. A kupię i tak, najwyżej będę stosowała jedynie pod pachy.
Oj, zdecydowanie nie Antidral jest mocny, potrafi poparzyć pachy, zdecydowanie nie używaj go do skóry głowy.

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-02, 20:21   #2657
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Chatul ja Antidralu używam pod paszki... Jest genialny Nie wyobrażam sobie życia już bez niego A na głowę-powiem Ci,że jak ma swędzieć głowa na następny dzień tak jak po stosowaniu pod paszkami to ja dziękuję

Zresztą... To chyba nie jest dobry pomysł,żeby go na skórę głowy stosować...
Swędzenie bym zniosła :P Byle tylko efekt dawało.
Ale wiadomo, krzywdy sobie zrobić nie chcę, dlatego najpierw tutaj zapytałam czy tak można (;

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Oj, zdecydowanie nie Antidral jest mocny, potrafi poparzyć pachy, zdecydowanie nie używaj go do skóry głowy.
A znasz coś delikatniejszego co bym mogła na łeb nakładać?
Stary 2009-07-04, 16:40   #2658
maddzia007
Zakorzenienie

Antidralu ja też nie stosowałabym na głowe. Zdecydowanie za mocne. Nie raz zdarzało mi się że skóra pod pachami zaczynała się łuszczyć. Aczkolwiek trzeba przyznać że pod paszki to całkiem fajny specyfik
maddzia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-04, 17:02   #2659
Chatul
ma zielone pojęcie

Ech, fajnie, że jest dobry chociaż pod pachy. Chociaż pod pachy to na stałe Etiaxil mi starcza.
Cholera, czy naprawdę nie ma specyfiku przeciwpotnego do skóry głowy? Bo już naprawdę coraz poważniej rozważam zgolenie włosów :P Wtedy bym ocierała pot ze skóry głowy chusteczką i po sprawie xD

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-04, 17:12   #2660
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Ech, fajnie, że jest dobry chociaż pod pachy. Chociaż pod pachy to na stałe Etiaxil mi starcza.
Cholera, czy naprawdę nie ma specyfiku przeciwpotnego do skóry głowy? Bo już naprawdę coraz poważniej rozważam zgolenie włosów :P Wtedy bym ocierała pot ze skóry głowy chusteczką i po sprawie xD
to juz nie rozumiem, caly czas piszesz, ze masz problem z nadmiernym wydzielaniem łoju a tu nagle z potem wyskakujesz
pot w wiekszosci sklada sie z wody, nie powinien tlustosci powodowac
a taki antidral z tego wiem, nie reguluje wydzielania loju, ktory ma powinowactwo do tluszczu
jak masz jasne wlosy to moze zwykly talk wcierac w glowe opuszczona w doł?
truskawkowawiosna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-04, 18:07   #2661
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna Pokaż wiadomość
to juz nie rozumiem, caly czas piszesz, ze masz problem z nadmiernym wydzielaniem łoju a tu nagle z potem wyskakujesz
Oj nie, nie. Ja mam problem i z jednym i z drugim. Przy czym pisałam w tym wątku i o jednej i o drugiej dolegliwości. U mnie zły wygląd włosów na któryś dzień wynika z kilku rzeczy. Między innymi z powodu nadmiernego pocenia się skóry głowy. Jak chcesz to znajdę posty, w których pisałam o tym (;

Cytat:
pot w wiekszosci sklada sie z wody, nie powinien tlustosci powodowac
No to ja faktycznie mam problem z potem głównie, nie z przetłuszczaniem się jako takim ;/ Bo często jak dotykam włosy to mam wrażenie, że są świeże, a wyglądają koszmarnie.
I jeżeli pot to głównie woda to faktycznie, tłustości nie powoduje. Ale włosy spocone i tak wyglądają na tłuste, bo są wiecznie wilgotne i przyklejone do skóry głowy. No a wtedy też i łój łatwiej się przemieszcza, bo włosy zamiast przy skórze lekko odbite w górę, są od razu przytwierdzone do skalpu.

Cytat:
jak masz jasne wlosy to moze zwykly talk wcierac w glowe opuszczona w doł?
Robiłam tak, i to nawet na ciemnych włosach :P Puder pomaga mi tylko na jeden dzień, a i to w ograniczonym stopniu, bo np. grzywkę jednak muszę spiąć z boku, gdyż rozpuszczona wygląda fatalnie.
Za to owszem, mogę wtedy w całkowicie zaczesanych włosach chodzić nawet cztery dni. Nie wyglądają wówczas nawet w połowie tak nieaptecznie jak wyglądałyby bez pudru.
Stary 2009-07-04, 18:47   #2662
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Oj nie, nie. Ja mam problem i z jednym i z drugim. Przy czym pisałam w tym wątku i o jednej i o drugiej dolegliwości. U mnie zły wygląd włosów na któryś dzień wynika z kilku rzeczy. Między innymi z powodu nadmiernego pocenia się skóry głowy. Jak chcesz to znajdę posty, w których pisałam o tym (;

No to ja faktycznie mam problem z potem głównie, nie z przetłuszczaniem się jako takim ;/ Bo często jak dotykam włosy to mam wrażenie, że są świeże, a wyglądają koszmarnie.
I jeżeli pot to głównie woda to faktycznie, tłustości nie powoduje. Ale włosy spocone i tak wyglądają na tłuste, bo są wiecznie wilgotne i przyklejone do skóry głowy. No a wtedy też i łój łatwiej się przemieszcza, bo włosy zamiast przy skórze lekko odbite w górę, są od razu przytwierdzone do skalpu.

Robiłam tak, i to nawet na ciemnych włosach :P Puder pomaga mi tylko na jeden dzień, a i to w ograniczonym stopniu, bo np. grzywkę jednak muszę spiąć z boku, gdyż rozpuszczona wygląda fatalnie.
Za to owszem, mogę wtedy w całkowicie zaczesanych włosach chodzić nawet cztery dni. Nie wyglądają wówczas nawet w połowie tak nieaptecznie jak wyglądałyby bez pudru.
hmmm no to chyba juz wszystkiego probowalas

mi swego czasu bardzo pomagal szampon dziegciowy Diolen, jednak nic nie dalo takiej poprawy jak lek hormonalny Cyprest

masz tylko problemy z łojem na glowie, czy tez dolega Ci tradzik? moze warto sobie zrobic badania krwi na poziom hormonow?
Stary 2009-07-04, 19:18   #2663
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
hmmm no to chyba juz wszystkiego probowalas
No to mało w takim razie tych rzeczy na rynku jest ;/
Dezodoranty do pach spadają z półek, ale przecipotnego płynu do wtarcia w skórę głowy to nie ma ;/ Poszukam jeszcze.

Cytat:
mi swego czasu bardzo pomagal szampon dziegciowy Diolen
Postaram się dostać jakiś szampon dziegciowy Gdzie go kupowałaś? W aptece czy w zwykłym sklepie?

Cytat:
masz tylko problemy z łojem na glowie, czy tez dolega Ci tradzik? moze warto sobie zrobic badania krwi na poziom hormonow?
Jednak widzę, że moim problemem nie jest łój lecz głównie pot. Trądziku nie mam i nigdy nie miałam. Co najwyżej mam czasem na plecach tam gdzie od potu mi się koszulka przykleja. Analogicznie potrafię mieć potówki latem nawet na skalpie ;/

Co do hormonów to raczej mam w normie. Jak robiłam badania krwi to miałam wszystko dobrze, tylko cukier w górnej granicy.
A leku hormonalnego bym i tak nie brała. Już pomijam niechęć do leków, ale ja wszystko inne co od hormonów zależy mam w normie poza tą potliwością. Pryszczy nie mam właściwie w ogóle, a miesiączkę mam skrajnie regularną. Raz w życiu mi się tydzień spóźniła. A tak to mam wahania góra 2 dni. A i tak w 99% przypadków dostaję miesiączkę równo po 29 dniach, ba dobach. Nawet pora się zgadza... Także nie chciałabym sobie tego rozwalić walcząc z potem :P

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-07-04, 19:53   #2664
Westalka
Zakorzenienie

Chatul, a próbowałaś płukanek ziołowych?
np. nasiona kozieradki, kora dębu, szałwia, kora wierzby?

Westalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-04, 22:01   #2665
lolitka888
Rozeznanie

zaczelam prace i myje codziennie(poddaje sie.
Stary 2009-07-04, 23:28   #2666
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez Westalka Pokaż wiadomość
Chatul, a próbowałaś płukanek ziołowych?
np. nasiona kozieradki, kora dębu, szałwia, kora wierzby?
Próbowałam, ale było jeszcze gorzej ;/
Tj, próbowałam rumianku, pokrzywy i mięty. Innych już nie. Może niedługo z mydlnicą spróbuję, bo i tak mam jej trochę w domu po ostatnich eksperymentach.

Cytat:
Napisane przez lolitka888 Pokaż wiadomość
zaczelam prace i myje codziennie(poddaje sie.
Nie poddawaj się!
Stary 2009-07-04, 23:37   #2667
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

[QUOTE=Chatul;13090223]No to mało w takim razie tych rzeczy na rynku jest ;/
Dezodoranty do pach spadają z półek, ale przecipotnego płynu do wtarcia w skórę głowy to nie ma ;/ Poszukam jeszcze.

Cytat:
Postaram się dostać jakiś szampon dziegciowy Gdzie go kupowałaś? W aptece czy w zwykłym sklepie?
a aptece, zamawialam przez DOZ, podobno szampon Polytar jest tez bardzo doby na łojotok
spróbuj, moze troche pomoze

Cytat:
Jednak widzę, że moim problemem nie jest łój lecz głównie pot. Trądziku nie mam i nigdy nie miałam. Co najwyżej mam czasem na plecach tam gdzie od potu mi się koszulka przykleja. Analogicznie potrafię mieć potówki latem nawet na skalpie ;/

Co do hormonów to raczej mam w normie. Jak robiłam badania krwi to miałam wszystko dobrze, tylko cukier w górnej granicy.
A leku hormonalnego bym i tak nie brała. Już pomijam niechęć do leków, ale ja wszystko inne co od hormonów zależy mam w normie poza tą potliwością. Pryszczy nie mam właściwie w ogóle, a miesiączkę mam skrajnie regularną. Raz w życiu mi się tydzień spóźniła. A tak to mam wahania góra 2 dni. A i tak w 99% przypadków dostaję miesiączkę równo po 29 dniach, ba dobach. Nawet pora się zgadza... Także nie chciałabym sobie tego rozwalić walcząc z potem :P
leki hormonalne pomoglyby przy zaburzeniach hormonalnych, a z tego co napisalas, wynika, ze ich nie masz, moze nadpotliwosc i nadmierne wydzielanie łoju to po prostu Twoja "uroda"
jestes jeszcze bardzo mloda, prawda? moze z wiekiem Ci sie to troche unormuje. w rodzinie tez maja podobne problemy? a lykasz cynk?u wielu osob jest poprawa, ale to musi byc dawka conajmniej 20-25mg dziennie
Stary 2009-07-05, 00:25   #2668
Pez
Raczkowanie

potliwość skojarzylabym z problemami z krazeniem/sercem ale oczywiscie nie mowi tego z 100% pewnoscia
Stary 2009-07-05, 06:37   #2669
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
a aptece, zamawialam przez DOZ, podobno szampon Polytar jest tez bardzo doby na łojotok
spróbuj, moze troche pomoze
Świetnie, poszukam szamponów dziegciowych

Cytat:
moze nadpotliwosc i nadmierne wydzielanie łoju to po prostu Twoja "uroda"
Możliwe. I nie liczę nawet na trwałe usunięcie tego tylko chcę po prostu znaleźć coś co regularnie stosowane będzie działało przeciwpotnie. Coś jak dezodorant.

Cytat:
jestes jeszcze bardzo mloda, prawda? moze z wiekiem Ci sie to troche unormuje. w rodzinie tez maja podobne problemy?
Z wiekiem nie minie na pewno. Bo to nie kwestia dojrzewania, ja nadmiernie się pocę od zawsze. Mój tata tak samo. A wszystkie wyniki ma w normie.

Cytat:
a lykasz cynk?u wielu osob jest poprawa, ale to musi byc dawka conajmniej 20-25mg dziennie
Nie łykam cynku, w ogóle niczego nie tykam, bo się faszerować nie lubię. I rozumiem, że ten cynk to bym musiała w formie tabletek jeść? Czy po prostu jeść więcej produktów, które go mają

Cytat:
Napisane przez Pez Pokaż wiadomość
potliwość skojarzylabym z problemami z krazeniem/sercem ale oczywiscie nie mowi tego z 100% pewnoscia
Krążenie akurat mam bardzo dobre. Aż za dobre xD Wiecznie mi ciepło. Więc być może nie mam problemów z poceniem się jako takich, tylko jestem przystosowana do chłodniejszych klimatów. Bo mnie jest dobrze nawet przy -30'C :P Co do serca to w badaniach wyszła mi tam jakaś wada, ale podobno jednak częsta i nie mająca wpływu na życie. Mój tata ma zupełnie zdrowe serce i też ma takie same problemy z poceniem się jak ja. Więc to raczej nie od tego. Ale on też woli niskie temperatury.
Stary 2009-07-05, 11:31   #2670
Westalka
Zakorzenienie

Cynk w większej dawce można dostać chyba tylko na receptę.

Mnie przepisał dermatolog Zincas Forte, ale poprawy nie było żadnej, nawet minimalnej.

Westalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości