|
|
#2641 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Guerlain - kolorówka część IV
[1=71f1a49ccdda6499050838d 6b2ef76d32f6aae36_5f5aaff 1a659f;24634895]Even, który, który z terracotty?[/QUOTE]
http://pl.strawberrynet.com/makeup/g...111595/#DETAIL latem cierpię na syndrom bladej twarzy dosłownie, buzia biała jak ściana a ciałko z kolorkiem. więc pomyślałam, że warto dać mu szansę i cena po zniżce 130 zł ahh ahh kusi
|
#2642 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
£42.00Sub Total GBP: -£3.157.5% Loyalty Discount: -£2.94Renewal Bonus (7%): -£2.105% Off (VAT Specials): £0.00Shipping & Handling: £33.81 czyli cena mniej wiecej ta sama ale niewiem skad tyle procentow myslałam, że mam tylko 5 a mam jednak 7,5 ![]() zwracam honor
|
|
#2643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz, gdy ma się taką cerę jak ja, to najważniejsze, żeby ten podkład 01 po prostu BYŁ :d a i tak jest 30 zł tańszy niż w perfumerii, więc trzeba to przecierpieć jeśli chce się danego podkładu używać. na pewno nie dałabym więcej niż ustawowe 220.kusi niemiłosiernie
|
|
#2644 |
|
Rozeznanie
|
Też mnie interesuje ten najjaśniejszy Lingerie. Odcień 02 był stanowczo za ciemny dla mnie, ciekawe jak ten wypada hmm. Ale kusi...
|
|
|
|
#2645 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W funtach jeszcze jakoś ujdzie ![]() A co by pokusić to ja polecam Lingerie moje niedługo się kończy i mam dylemat czy kupić to samo ale kusi mnie spróbować coś innego... Fajny efekt daje przynajmniej u mnie mogę się na wpółśpiąco rano pomalować i ładnie cera wygląda, żadnych smug, tylko nie używam za dużo kremów przed, tylko tonik, krem matująco-tonujący biodermy i na to lingerie i sypki clinique. Mimo tego że mam dość suchą cerę taki miks najbardziej mi odpowiada. A cera piękna gładka, niestety nie kryje dokładnie naczynek itp ale też nie o efekt tapety mi chodziło
|
|
#2646 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Ja bym jednak uważała z Lingerie do cery mieszanej - testowałam go na tyle długo, iż mogę śmiało napisać, że lubi się szybko świecić na buzi w strategicznych miejscach (strefa T). Ale fakt, zaraz po nałożeniu buzia wygląda naprawdę ładnie.
|
#2647 |
|
Zadomowienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2648 |
|
Zakorzenienie
|
niestety wszystkie G Rouge tyle kosztują (te ze stałej kolekcji też, uwielbiam Galię, miałam kiedyś próbkę z 4 kolorami i choć odcień dla mnie idealny, to cena skutecznie odstraszała)
|
#2649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi lingerie bardzo podszedł, miałam próbkę #12, tylko ten kolor beznadziejny, nie mogę znaleźć innego słowa na to. fakt, że tak jak Corii pisze trochę wyświeca, ale nie przeszkadzało mi to szczególnie takie lżejsze extreme.
|
|
#2650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) teraz kocham go strasznie Violetek wygląda też super nakładany załączoną gąbeczką na "gołą" skórę, bardziej kryje i naprawdę pięknie wygląda na buzi
|
|
|
|
|
#2651 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Redi, jesteś wielka! Dzięki za pomysł!
|
|
#2652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą to nie mój autorski pomysł, ja tylko wyczytałam na ulotce pudru
|
|
|
|
|
#2653 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() To mi zaoszczędzi maziania buzi podkładem co dzień ![]() Tylko teraz Voiletki szybko mi się zuzyją ![]() A jaki masz kolorek?
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2011-01-27 o 12:58 |
|
|
|
|
#2654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tutaj ciekawiło mnie to "mineral", więc zerknęłam ![]() Faktycznie szybko się zużyją, ale coś za coś Mi w sumie aż tak dużo nie idzie na całą twarz, zawsze coś trochę zostanie, jak wysypię na wieczko Ja mam 03, bo chciałam taki całoroczny kolorek, żeby latem znowu nie szukać. No i na aqua 02 wygląda cudnie, i sam też i jestem bardzo zadowolona Ale Voiletek 02 tyż pikny |
|
|
|
|
#2655 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
inne za jasne były. Ale obawiam się, ze na lato będzie 03 za jasny Cóż, najwyżej sie nie bede opalać
|
|
#2656 |
|
Zakorzenienie
|
chyba mam jakies zdolności paracośtam bo od wczoraj chodzi mi po głowie żeby się wreszcie wymiziać tymi gąbeczkami co sa dołączane do pudrów, i voiletka nawet już miałam w ręku
![]() musze obejrzeć te nr 3 jak takie popularne
|
#2657 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze, byłam dzis macać w sephorze nowe kolekcje.
podoba mi się ten nowy puder Guerla i róż. Ma któraś i może coś o nim powiedzieć? Szminka 71 o której była mowa powyżej też boska - ale cena - nie do przyjęcia. Poza tym puder Chanela z nowej kolekcji, rozświetlający - boski! Zaczynam oszczędzać;D
kosmetyki + różności okazjonalnie : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
|
|
|
#2658 | |
|
Raz, dwa, trzy - BUM!
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2659 |
|
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/chanel-poudre-univ...425868098.html
ten :P ma takie delikatne drobinki rozświetlające. strasznie kusi. takie subtelne rozświetlenie. Wyszedł jeszcze róż, który również jest bardzo rozświetlający. fajny ma kolorek ja nie nakładałam na buzie więc są to moje spostrzeżenia z testu na ręce
kosmetyki + różności okazjonalnie : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
|
|
|
#2660 | |
|
Raz, dwa, trzy - BUM!
|
Cytat:
Ojj...brzmi kusząco, będę musiała zajrzeć w sobotę do Debenhams'a HB mam, często używam i właśnie szukam alternatywy w postaci stałej...więc pięknie się składa Dziękuję |
|
|
|
|
#2661 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny
![]() mam dylemat zakupowy interesuje mnie puder prasowany, tylko nie wiem który lepszy ... chodzi mi o kolor 01. Biorę pod uwagę te dwa załączone na fotce (kwc). Który z nich daje lepszy efekt? Jeśli macie obydwa te pudry w swoich zbiorach , to proszę o porównanie... Ten pryszczaty mam w odcieniu 03 (i tak średnio mnie zachwycił, czekam z nim do lata, może wtedy będzie dawał lepszy efekt)... który bardziej fotoszopuje? |
|
|
|
#2662 |
|
Zadomowienie
|
Mam puder Voyage i jestem b. zadowolona . Efekt jest subtelniejszy niż po 01 w wersji kulkowej ( mówię o kolorze mythic ) . Miodzio
Niestety nie mam porównania z pryszczami . Pozdrawiam . Acha , jak nie zależy Ci na puderniczce albo zależy na kasie , to można kupic sam wklad do Voyage .
Edytowane przez kasia68 Czas edycji: 2011-01-30 o 10:19 |
|
|
|
#2663 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie na sam wkład się czaję
kulki mam w kolorze 1 (w tej nowej wersji), ale kulki jak dla mnie mają brokat i na całą twarz raczej się nie nadają. a prasowane 1 na całą twarz można kłaść?
|
|
|
|
#2664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie to taki puder wykończeniowy ew do poprawek, ja w kazdym razie nie widzę żadnego efektu typowego dla Meteorytów jesli zależy Ci na efekcie łagodniejszym niż kulki ale jednak Meteorytowym to polecam Voyage
|
|
|
#2665 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny może ktoś jeszcze się wypowie.... chyba będę się skłaniać w stronę prasowanego, a pryszcze sobie odpuszczę
|
|
|
|
#2666 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tez kupiłam sam wkład . Polecam |
|
|
|
|
#2667 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie o ten cudny woal mi chodzi
![]() a kupiłaś w douglasie (wkład) ? nie wiesz czy w sephorze też mają? |
|
|
|
#2668 |
|
Zadomowienie
|
Biała Damo kupiłam w Sephora na Bemowie . Cena bez rabatów to 199 zł. Ja miałam - 10% , to wyszlo taniej .
|
|
|
|
#2669 |
|
Zakorzenienie
|
o też wawka ![]() ja najczęściej kupuję w arkadii / na targówku (ale jeśli na bemowie mają , tzn., że w innych s. też powinny być) ... |
|
|
|
#2670 |
|
Zadomowienie
|
Podzwoń po punktach Sephory , bo np. w Arkadii nie było i wydzwoniłam Bemowo .
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:02.

dosłownie, buzia biała jak ściana a ciałko z kolorkiem. więc pomyślałam, że warto dać mu szansę
i cena po zniżce 130 zł ahh ahh kusi

o matko, teraz mi tak strasznie chodzi po głowie! i jeszcze wrzucili ten fluid z terracotty, który chcę na wakacje... chcą mnie zabić

Czy to możliwe, aby kosztowała 180zł? Czy może była błędna naklejka przy szmineczce?

Cóż, najwyżej sie nie bede opalać