![]() |
#2641 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
KaMa2704 bywaj częściej małpo
![]() i just can't get u out of my head... and i miss u most of all... noc z tobą - to jest jedno, co jak haszysz działa... każdy jego dotyk sprawia, że moje ciało przenosi się do nieba. miłość wypełniała mnie po brzegi, po koniuszki włosów. pachniałam miłością. żywiłam się nią. to wszystko już odeszło. tak nagle, niespodziewanie. tak boleśnie trudno. zniknęło.
#2642 |
Zakorzenienie
|
99 procent smutku
i tylko 1 procent banalnego uśmiechu. nie potrzebuję od Ciebie miłości i rozpalonych jak ogień uczuć chcę byś po prostu, tak zwyczajnie mnie przytulił pamiętasz jak tańczyłam wśród kałuż na boso i wystukiwałam rytm naszych serc? pokaż mi, że potrafisz kochać, że wiesz czym jest prawdziwa miłość |
![]() ![]() |
![]() |
#2643 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2644 |
Zakorzenienie
|
What if I had never let You go?
/co by było gdybym nie dała Ci odejść? Do You pray that I'd never left Your side? /Czy modlisz się o to, żeby okazało się, że wcale od Ciebie nie odeszłam? Dlaczego jestem skłonna aż tak się poświęcić?
#2645 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() kamisha matematyczka00 KaMa2704 - okradzione ![]() ---- - wydaje mi się, że Ty mnie kochasz. - Ta? A mi się wydaje, że za dużo Ci się wydaje. Cieszę się, że teraz jesteś juz tylko mój <3 + PRZEPRASZAM ZA TEN POST NA GÓRZE! POKRĘCIŁO MI SIĘ COŚ, WYBACZCIE. ;* Edytowane przez happyend Czas edycji: 2010-09-28 o 14:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2646 |
Raczkowanie
|
jakieś bzdury wygadujesz...!
![]() *** Czekam tylko na ten jeden wyjątkowy dzień. A zamierzam spędzić go z tobą. *** I'll break Your finger,if You try to touch me. *** Sometime I have invented that I will be awfully happy. And I will be.! *** artystycznie rozpier.dala mi się życie.. *** Wyobrażam sobie wszystkich ludzi żyjących dniem dzisiejszym. ***
![]() |
#2647 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
moje seducho należy do Ciebie <3 ![]() ![]() Zabierz mnie z powrotem do domku na drzewie I powiedz, że będziesz mnie kochał do końca życia i jeden dzień dłużej ![]() Więc pozwól mi iść swoją własną drogą Przeciwną do twojej. piszę wiersz o Tobie na zakurzonej okiennej szybie. Ja i moja głupia duma siedzimy tu samotnie Przeglądając fotografie Wpatrując się w telefon Czekając na Ciebie. I krzyczę przez okno 'Nie muszę nawet patrzeć na ciebie, nie potrzebuję cię' Ale potrzebuję! Jak powietrza! tęsknię za miłością, nienawiścią i całowaniem w deszczu.. Mogę być twoimi ulubionymi niebieskimi dżinsami z dziurami na kolanach na dnie najwyższej szuflady.
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2648 |
Zadomowienie
|
jeden krok z tobą lepszy niż tysiące mil w gwieździstą noc bez ciebie . .
wiesz, ja chyba za bardzo dałam mu odczuć, że mi na nim zależy. że bez niego nie umiem normalnie żyć i funkcjonować. on to wykorzystuje. wie, że, jak zrobi coś złego, to mu mimo wszystko wybaczę. wie, że do niego wrócę. jestem zbyt słaba. wolę by mnie ranił i był ze mną. niż miałabym żyć bez niego. odszedł. znowu. tak, znowu. znowu zawiódł, okłamał, znowu zranił. a potem wrócił i znowu mówił te swoje piękne słowa, dzięki którym znowu uwierzyłam, że nam się uda. pie. przone znowu. Chciałabym być najważniejszą kobietą w Twoim życiu , chociaż raz , jeden piep. rzony dzień. Musisz wiedzieć, że ja nie jestem tą, która cierpliwie czeka na Twój telefon. jestem tą, która denerwuje się okropnie, kiedy nie odzywasz się cały dzień. tą, która zawsze pisze najczarniejsze scenariusze. tą, która każde Twoje słowo tłumaczy sobie na milion różnych sposobów. tą, która każdą sytuację dokładnie zapamiętuje i przechowuje w sercu już na zawsze. a wszystko to dlatego, że tak cholernie mi na Tobie zależy. i strasznie przeraża mnie myśl, że kiedykolwiek mogłabym Cię stracić. Kochałam go za to, za co inni go nienawidzili. To ja tolerowałam jego widzi mi się, akceptowałam kretyńskie pomysły. Nie potrafił tego docenić. Pomalowałam paznokcie na mój ulubiony, czerwony kolor, zapaliłam papierosa i wyruszyłam w miasto z dumą, że w moim życiu pojawił się w końcu ktoś inny. weno wróć ! ![]() Edytowane przez jagodkowa Czas edycji: 2010-09-28 o 14:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#2649 |
Zakorzenienie
|
' i wybuchne Ci śmiechem w twarz, gdy jeszcze raz wspomnisz o miłości.. steś architektem moich snów, projektantem uśmiechu, wynalazcą szczęścia.śJesteś architektem moich snów, projektantem uśmiechu, wynalazcą szczęścia '
![]() Edytowane przez Magari91 Czas edycji: 2010-09-28 o 14:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#2650 |
Zadomowienie
|
![]() Powoli zapominam że Cię kocham, teraz już tylko coś do Ciebie czuję. Lubię rzeczy jasne, także się określ. Twoje uśmiechy były jak prezent na święta , takie rzadkie, a jednak oczekiwało się go z radością .. Nazywam uczucia po imieniu, twoje imię nie jest moim uczuciem.
#2651 |
Zadomowienie
|
Układam się do snu bez wypowiedzenia 'dobranoc' komukolwiek. A tak bardzo chciałabym życzyć Ci kolorowych snów.. Nie mogę Panu o tym opowiedzieć.. Wstydzę się jak bardzo sprawa ma się beznadziejnie. Mniejsza przed Panem, ale przed samą sobą! Ciężej byłoby mi dalej żyć, po tym jak wypowiedziałabym to na głos.. Dotarłoby wtedy do mnie, że naprawdę jest źle, i nie ma sensu udawać że jest inaczej, proszę Pana.. - nie wiem co powinnam, co mam ze sobą zrobić. cokolwiek nie robię jest źle. - a co robisz? - no próbuję jakoś żyć..
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2652 |
Zakorzenienie
|
Paralogiczna-znów okradam, ale musisz mi wybaczyć
![]() ![]() minimum4znaki, siatkaara-uwielbiam! ;* + agatte i LadyBerry-okradzione ![]() _______ "Wiedziałam, że nie będziesz mógł o mnie zapomnieć, nie wiedziałam jednak, że ze mną będzie gorzej..."
#2653 |
Raczkowanie
|
Spalinka – thank u
![]() Agattee- wow, powalasz! Kocham Twoje posty Marika – wzajemnei okradam Latin – kocham Cie. Kocham ![]() Kamisha – a ja Ciebie!!!!!! Prelogiczna- tradycyjnie w moim poście szacunek dla Ciebie <3 Istny_paradoks <3 Nastychick - dzieki, ze wróciłaś Z innej bajki – powinnam Ci częściej chwalić wszystko jest dobrze, wszystko się układa. aż nagle słyszysz tą piosenkę, czujesz ten zapach,smak, widzisz twarz choć trochę podobną do tej właściwej, jeden ruch. jedno słowo, tysiąc myśli, miliony skojarzeń dookoła. tylko się czają, żeby zaatakować i zburzyć ścianę którą budujesz wokół siebie, jedyną bezpieczną przystań. nierzadko dostajesz jedną z tych spadających cegiełek prosto w łeb. Życie jest zbyt krótkie, żeby się umartwiać w jakikolwiek sposób. Obsesyjnie ograniczać tłuszcz w diecie, katować się ćwiczeniami, ale też rozpaczać w nieskończoność. mam w oczach Ciebie, poznasz mnie po tym. Nie chcę zniechęcić.Chcę żebyś był pewny tego co robisz, bo ja już nie mam sił znowu o kimś zapominać. tak bardzo chcemy prawdy, a kochamy za kłamstwa. Jeśli masz w życiu choć jeden adres pod który zawsze możesz pójść i być pewien, że zostaniesz przyjęty. Jeśli znasz choć jeden numer telefonu pod którym zawsze się ktoś odezwie, bez względu na porę, bez względu na wszystko; to znaczy że jesteś naprawdę szczęśliwym człowiekiem. biegnij tam gdzie wolność nie ma ceny, a młodzi pragną żyć, nie życie sobie spieprzyć. Żaden numer z mojej książki telefonicznej nie jest odpowiedni do nocnych rozmów. Przedsennych esemesów. Brakuje mi tego tylko cisza może nam pomóc. dlatego nie dzwonisz, prawda? Jeśli chcesz kogoś zabić, zabij to co kocha, a sprawisz że umrze on tysiąc razy. nie znikaj z historii mojego życia.
#2654 |
Zakorzenienie
|
teraz możesz liczyć na palcach i .. punkt zgubi się na mnie. cierpisz widząc mnie szczęśliwą?
to napełnia Cię zazdrością? próbujesz dowieźć czegoś poprzez upokorzenie mnie? Twoje żarty są żałosne, niczym łzy klowna. (now you're poiting fingers and .. the point is lost on me. do you hate to se me happy? does it fill you with jealousy? what' cha trying to prove by putting me down? sorry the joke's on you like tears of a clown)
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
![]() ![]() |
![]() |
#2655 | |
Rozeznanie
|
![]() Oczywiście! Zwłaszcza, że mam do kogo wracać<3 Cytat:
![]() ![]() ![]() Najgorzej jest, gdy zostajesz sama.
Gdy wszyscy Cię zostawiają z problemami. Gdy "przyjaciele" mają wy***ane. Ty i Ja - Miłość. Gówno prawda! Nie rozumiem dlaczego ludzie tak krzywdzą. Gdy ON się zakochał, ONA już próbowała zapomnieć. I odszedł. Tak bez żadnego wyjaśnienia. Beż żadnego żegnaj. Bez żadnego spierdalaj. Tchórz. Odszedł jakbyśmy się nigdy nie znali. Codziennie robię makijaż, układam włosy. Przybieram swój najpiękniejszy uśmiech, staram się wyglądać idealnie. Czemu? Ponieważ próbuję pokonać świat i samą siebie. Że bez Ciebie też jestem szczęśliwa .. Monotonnie po raz setny czytam: "Twoją ostatnią wiadomość do mnie". Chyba robię się sentymentalna. Teraz się pozbierałam. Nie jestem już tak perfekcyjna jak wcześniej. Nie potrafię już tak pięknie żyć. Nie potrafię szczerze się śmiać, ale jestem.. Wstaję z łóżka, żeby przeżyć kolejny cholernie pusty dzień. Nie utrudniaj mi tego. Nie wracaj.
![]() |
#2656 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczynkii
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2657 | |
Raczkowanie
|
Jeżeli prawda ma być bolesna to lepiej zamilcz i pozwól mi żyć w kłamstwie -Napisz, napisz, no ku.wa napisz do mnie -ajj a ty znowu łudzisz się że coś dla niego znaczysz.. -Cała drżę -Czemu? -Jeszcze się bezczelnie pytasz? Przecież to wszystko przez Ciebie... bo to TY tak na mnie działasz -Kocham Cie -Ja Ciebie też -yy... i co mam teraz zrobić? -Nie wiem... może powinieneś mnie pocałować.. hmm? hehe<3 ![]() Cytat:
![]()
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2658 |
Zadomowienie
|
Kurczę Miiisiaki dziękuję Wam! Kradnijcie ile możecie, wtedy wiem, że do czegoś się tutaj przydaję. <3
Co takiego zmieniło się we mnie odkąd jesteśmy razem? Niewiele. Weź tylko mój błysk w oku, pomnóż do potęgi entej, potem dodaj jeszcze jeden, a wynikiem będzie moje ogromne szczęście. ♥ Po raz pierwszy od dawna wstałam z uśmiechem na twarzy, bez ciężaru dnia wczorajszego. Dotknął mego nieba, lecz opuścił rękę twierdząc, że nie ma siły trzymać jej dłużej w powietrzu. Wypuścili swe dzikie serca na arenę życia, lecz wkrótce pozagryzały się równie dzikimi słowami.
Ot tak." 56-55-54-53-52-51-50-49-48-47-46. Kod rabatowy 5% na e-torebka c4d742ac Edytowane przez Onax3 Czas edycji: 2010-09-28 o 16:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#2659 |
Zadomowienie
|
pamięta ktoś jeszcze?
![]() Nienawidze gry-'pobawmy się uczuciami'.zawsze w niej przegrywam a ktoś wygrywa. chciałabym normalnie z Tobą pogadać ale boję się że wspomnienia wrócą,że będe chciała znowu zamieszkać w Twoim sercu.
#2660 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
'Czy to warto było tańczyć tak głośno ?!' A jeśli to co uważam za rzeczywistość jest tylko dobrej jakości iluzją, to czy to co uważam za iluzję, jest rzeczywistością? Udowodnij mi, że usta mogą być wrażliwe. Wciąż dążę do tego czy to jest prawda czy sen. Mój świat runął jak domino, ktoś popchnął jedno kłamstwo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2661 | |
Rozeznanie
|
♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥
Cytat:
no a Ciebie tak mało ♥ shake dreams from your hair
![]() |
#2662 |
Rozeznanie
|
„Tak naprawdę nie przegrywasz, jeśli walczyłeś o to, w co wierzysz. Przegrywasz wtedy, gdy przestajesz walczyć o to, co jest dla ciebie ważne.” Muhammed Ali “Soul Of A Butterfly"
|
![]() ![]() |
![]() |
#2663 |
Rozeznanie
|
` , . oj dziewczyny dajemy rade , dajemy ; ) .
Powinnam wymienić moje najj ... ale tego nie zrobie bo każda z was jest wyjatkowa i każda ma wyjątkowe piękne opisy , w niektóre trzeba się wczytać by znaleść sens ale zawsze go znajdujemy . Wiec nieładnie było by wymienić tylko kilka z was gdyż wszystkie jesteście wspaniałe. ![]() ![]() .' podejdź i poczuj moją moc .
.' nie dotykaj , nie bądź, nie oddychaj, dużo tego ale tak wygląda moja nienawiść do ciebie . Jeśli się nie boisz, to podejdź. Jeśłi się nie boisz to pocałuj. Jeśłi się nie boisz to przytul . - Boisz się? - Ale czego? - Miłości . ![]() po prostu
![]() |
#2664 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ' Widzisz to niebo nad Tobą? Mogło być nasze... mogło. Chociaż lata nie widziałaś, nadal kochać nie przestałeś dzisiaj kocham cię jeszcze bardziej niż wczoraj. nie możesz sobie nawet wyobrazić, jak bardzo kochałam cię wczoraj. Sukces to dla mnie nie zmarnować sobie jedynego życia jakie mamy 80% nastolatków optymistycznie patrzy na świat. Reszta nie ćpa. '
![]() Edytowane przez Magari91 Czas edycji: 2010-09-28 o 16:39 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2665 |
Rozeznanie
|
dziękuje za pochwały <3
![]() kontrastowa0, niewieszjaktesknie - ![]() Chocolaaate - Ubóstwiam Cię, po prostu jesteś genialna ! i pochwała od Ciebie to po prostu .... uf... lepsze niż cały wagon czekolady ^^. Zapadł zmierzch, gwiazdy wkradły się pospiesznie na niebo żeby zająć jak najlepsze miejsca w okolicy mojego okna. Kładę się, a w zasadzie upadam zmęczona na łóżko wstrzymując łzy... jeszcze nie teraz. Szkoda białej poduszki, jeszcze nie zmyłam makijażu. I chodzi taka z podpuchniętymi oczyma od płaczu, wychodzi z klasy pod pretekstem pójścia do łazienki i cierpi, cierpi wieczność, a nawet więcej i nikt nic nie widzi. a po śmierci podsumują ją tak " nigdy bym się nie spodziewała, zawsze taka uśmiechnięta i pomocna" wszyscy przyjaciele w koło są jacyś puści, bezosobowi, przestali być słuchaczami, a odkryli talent do mówienia, ja słucham. Słucham, bo lubię, pomagam, pocieszam, ale czasem chciałoby się usłyszeć pytanie " co u Ciebie?" . Wzdycham bo ciężko znoszę tłumienie w sobie uczuć. nagle idzie z wypalonymi dziurami w dłoni, kiedyś były na nich obietnice, jej ciało jest całe poranione widać serce i wątrobę kiedyś ktoś jej skóry dotykał, prześwitują żyły i tętnice, kiedyś w nich płynęła miłość. Dziś tęsknota. będę pamiętać, mam do tego prawo, chociaż ono czasem nie pomaga. Jąkam się i telepie jakbym miała chorobę parkinsona, usta nagle wyschły i są strasznie spierzchnięte, nie potrafię. i masz ją całować ponad .... życie i kochać aż zwalczycie śmierć. to koniec, zapomnijmy. Mętlik w głowie, pod powiekami łzy.
#2666 |
Raczkowanie
|
Jagodkka ; **.
Bierz mnie cala, nie wachaj sie ani chwili ![]() [...]a potem wrócił i znowu mówił te swoje piękne słowa, dzięki którym znowu uwierzyłam, że nam się uda. pie. przone znowu. jejjj. juz gosci obok mojego zoltego sloneczka na gg ![]() Paralogiczna, mad_woman . ah i oh. <3 Czy mam rozumiec, ze nas juz nie ma ? Z Twojego zachowania ewidentnie wynika, ze nie znacze juz nic. Margotal ci nad uchem jak bardzo Cie kocha? Bral w ramiona i sciskal z calych sil ? Trzymajac cie za reke, co chwila zerkal by spojrzec ci w oczy ? A potem Cie zostawil prawda? Typowy facet. Poruszy Ci serce by potem zamienic je w kamien. Doradzalam mu w wyborze nowych dziewczyn, a on w moim aktualnym zwiazku. Lecz prawda byla taka, ze najchetniej zabilabym kazda jego nowa `ukochana`, a on z radoscia wyje.balby mojemu chlopakowi. Coz za zgranie. Moje serce na Twoj widok drzy ze strachu.
#2667 | ||
Raczkowanie
|
poruszyłaś tym moje serducho . pewnie to wiesz, ale jesteś wspaniała <3
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Krzyczę, bo jak mówiłam szeptem to nie rozumiałeś.Kocham Cię!
Nawet nie wiesz jak bardzo irytujące jest to, że Gdy już moje myśli nie krążą wokół Twojej osoby, Gdy już zapominam, Ty nagle pojawiasz się przede mną z tym głupim ''cześć'' . "A człowiek to tylko człowiek i uświadom sobie, że też robisz błędy" [EastWest Rockers] Ja się tanio nie sprzedam.Myślisz, że puścisz mi oczko a ja już będę Twoja? Nienawiść. Nie doświadczyłam tego uczucia dopóki mnie nie zostawiłeś dla Niej. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2668 |
Rozeznanie
|
To, że się nie poddajesz odróżnia Cię od reszty. |
![]() ![]() |
![]() |
#2669 |
Zadomowienie
|
dziękuję.
a rano budzę się szczęśliwa. nie mam czasu na nas..
![]() |
#2670 |
Zakorzenienie
|
a ja się podczepiam, bo uwielbiam to wszystko czytać !
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:42.