![]() |
#2641 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
po liczbie postów widze ze nie tylko mi wizaz szwankował
![]() zapomniałam napisac ze od 4 dni daje Wikuli tran Mullera, chyba tak sie pisze. Na opakowaniu napisane ze powyzej 3r.z, ale z tego co pamiętam to ktoras daje ![]()
#2642 | |
Zakorzenienie
|
chyba z pół godziny się tu dobijałam
coś wizzaż się chrzani bo mi errory wyskakiwały ![]() Cytat:
Jak to co moje fleki ![]() i przed światem ![]() dzięki za te linki wyglądają całkiem całkiem i nawet tz zachwycony nimi był ![]() a ja temu myślę o takich sztywniejszych bo wydaje mi się że te moje puste fleki nie będą wyglądać estetycznie w takich cienkich i przeźroczystych ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- ja Karolkowi daję kidabion w syropie a Krystianowi na przemian jakiś tran zazwyczaj z witaminami choć teraz kończy opakowanie kidabionu ale w tabletkach jutro muszę znów zainwestować w aptekę bo wszystko na ukonczeniu i kupię mu tran A czy któraś daje exberitoks bo ja daję 2 razy dziennie po tabletce |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2644 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ania, nic nie widze? Edytowane przez ver_ona Czas edycji: 2011-02-02 o 20:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2645 |
Zakorzenienie
|
już gotowe
![]() 19 tygodni za nami i 3 kg do przodu ![]() o musiałam zmniejszyć bo sie na stronie już nie mieszczę ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-02-02 o 20:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#2646 |
Zakorzenienie
|
pomyśleć,że skończysz z pięciokrotnie większym ![]() ![]() 3kg ? cud miód orzeszki. może dobijesz ledwie 8miu jak ja z Igą ? ![]() jesssuuu, 12stego już na pewno ci powiedzą kto tam siedzi ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2647 |
Zakorzenienie
|
z M było 16 kg na plusie, więc teraz mnie to przeraża, nie chcę tyle samo
![]() ![]() ![]() tak powiedzmy do 12 byłoby ok ale to koszmarnie idzie do przodu ta waga ![]() ![]() jak tylko sie dowiem co to za płodziak to napiszę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2648 |
Zakorzenienie
|
Ania, czekam...
![]() ![]() a ja szalu dostaje z ta moja gwiazda! znow szaleje i za cholere nie moge znalezc miejsca, 3x dzisiaj ma juz czkawke ![]() do tego boli mnie brzuch i plecy. co do wagi, to ja mam identyczna jak mialam z B, wiec mam nadzieje, ze max tez bedzie tyle co z nim 12-13kg i zejdzie tez w takim tepie p.s. mamy dzis straaasznie dlugi wieczor, dziecie zasnelo mi o 18 w aucie i musialam do domu targac, bo byl taki sniety, ze nie chcial sie obudzic. przynioslam, przebralam i od tamtej pory spi. w zlobku dzis mieli ten bal i pozniej po nim nie spal, wiec byl niezle zmeczony. mam tylko nadzieje, ze o 6 nie bedzie pobudki Edytowane przez ver_ona Czas edycji: 2011-02-02 o 20:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#2649 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pamiętam,że Iga to aktywność wykazywała maks 2 razy dziennie, poza tym to ja sama po kilku godz. sobie przypominałam,że nie pamiętam kiedy ją czułam, i ją kuksańcami budziłam. moja Idźka w przedszkolu dziś zdaje się spała bo wylazła z sali mocno potargana i opuchnięta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2650 |
Zakorzenienie
|
hm
Veronka a no co Ty jeszcze tak czekasz już wsio omówione i przedstawione na dzisiaj ![]() moj niedawno opchnął jajecznicę na jogurcie z 2 jaj, wściekł sie że jeszcze chce zupkę i chrupki snu nie widać bo sie wyspał w dzień 2,5 godziny ![]() a ruchy dziecka, to też miałam ze dwa razy dziennie, na patologii, dziwiłam sie jak dziewczyny zapisują te ruchy, zupełnie nie wiedziałam o co tam biega ![]() ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-02-02 o 21:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#2651 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2652 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2653 |
Zakorzenienie
|
nie wiem czemu mnie ominela. mam dzis problem nie tylko z samym wizazem, net tez mi przez caly wieczor nie chcial normalnie chodzic
![]() B sie przed chwilka obudzil i wolal picie, w sumie to pospal 4godz. poszedl dalej spac i znow wola, ze chce siku! takze mam nadzieje, ze do rana (7:30) spokojnie juz pospi boszzzze jak bym chciala miec taki brzuszek! wczoraj odkrylam, ze to prawie koncowka 32tc Edytowane przez ver_ona Czas edycji: 2011-02-02 o 21:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#2655 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2656 |
Zakorzenienie
|
o Veronka co za poczucie nieświadomości
![]() może cos ciepła kąpiel pomoże ![]() masakieros niestety , waga moja leci w podobnym stylu jak z M ![]() ![]() ![]() musze sie trzymać , żeby na tych 16 kg sie zakończyła ![]() kurcze to najdziwniejsze, że żadnych czekoladek, chipsów, nic z przekąsek, nie zjadam podstawowe jedzenie, nawet niezby dużo, a waga sama w górę sie pnie, co za licho ![]() uff zakończyłam ogrodową powieść ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-02-02 o 21:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#2657 |
Zakorzenienie
|
anka super brzusio
![]() ![]() ![]() veronko jak sie już uświadomiłaś w tym że to już 32 to może nam go też pokażesz tak do porównania 19 t.c i32 t.c ![]() anka a to ty idziesz w sobotę na badanie ??? jeśli tak to mam nadzieję że wyniki badań umieścisz w miarę wcześnie bo ja na 16 idę na zabawę -biesiadę -//tylko że nie bawić się tylko jako pomoc // i mam nadzieję że zdążę poczytać bo do następnego dnia nie doczekam a wrócę nad ranem ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- aaa i chciałam dodać anka cycuś też mam superaśny ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- jeszcze o tej ankiecie Cestia ![]() zdałam - tzn wypełniłam pozytywnie ankietę bo zostałam zakwalifikowana //ale to dzięki wam bo mówiliście że trzeba udac głupa /więc tak zrobiłam/ ![]() dodam jeszcze że już kilka dni temu wypisywałam taka ankietę tyle że ona miała więcej pytań ale w niej zaznaczyłam że używam pampersów - to mnie olali ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2658 |
Zakorzenienie
|
ja mam zły dzień, zły okres w życiu i już po prostu nie daję rady
![]() ![]() ![]() ![]() koniec żali, jak mi nie przejdzie to więcej dziś nie popiszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2659 |
Zakorzenienie
|
hello
ogłaszam wszem i wobec że usg mam 12 lutego, Kristi nie panikuj ![]() ![]() potrzebuję rady, nadal boli mnie ten nadgarstek, smaruję amolem, zrobiłam ciepły opatrunek,ale nerwoból okropny i mam pytanie czy w ciązy jakieś smarowidła inne przeciwbólowe to można stosować ? nie pójdę do rodzinnej bo mi nic i tak nie przepisze w tym stanie brzucha ![]() u Maluśna, to może jakieś zimowe przesilenie, pewnie minie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2660 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jezeli to jest np stan zapalny, to nie powinno sie cieplym okladem tylko wtedy zimnym. Nie wiem czy to przeciazeniowe, czy wlasnie np stan zapalny sie zrobil. Mozesz uzyc ben-gay, fenistil, i masowac go. ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Cytat:
![]() A teraz z innej beczki. Po wczorajszym zasnieciu dziecia o 18 dzis pobudka byla o 6.40 troche za wczesnie, ale go przetrzymalam z nami do 7.20. Dziecko wyspane, w takim humorze dzis wstalo ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2661 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W nocy obudziło mnie nagłe zapalenie światła w pokoju młodej... okazało się, że zebrało się jej na przebieranki... ubrana w inną bluzkę niż zasypiała i szuka spódnicy... potem chwilowo chciała się zainstalować u nas, ale na szczęście powstrzymałam te zapędy i ładnie zasnęła... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2662 |
Zakorzenienie
|
kurcze własnie nie mam pojęcia skąd ten ból
![]() myślałam, że może jakoś spałam z ręką podwiniętą i stąd ból, ale nie przeszło mi wczoraj , więc może jakieś zapalenie ![]() ![]() znalazłam tż -ową maść końską, chłodzącą, widzę że ona taka naturalna, więc to zapodam i masaż o i kapustę zapodam mrożoną, tłuczoną ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-02-03 o 08:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#2663 |
Zakorzenienie
|
Maluśna wierzę że masz dość...
![]() Ale wydaje mi się że każda z nas która już musi łączyć pracę i obowiązki domowe ma gorsze chwile... ja też nie raz... ja jeszcze na same nocki pracuję, często śpię po 5 godzin, pod koneic tygodnia już jestem taka sfrustrowana że bez kija nie podchodź ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2664 |
Zakorzenienie
|
Cześć babeczki
Jejku jak ten czas leci ![]() ![]() Maluśna współczuję ogromnie tego przesilenia ![]() ![]()
#2665 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Judi tobie i Takusnej tez nie zazdrosze, nocne zmiany by mnie wykonczyly! ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2666 |
Zakorzenienie
|
Verona łatwo nie jest ale dzięki temu że pracuję tylko wieczorami i nocami nie potrzebujemy niani do młodego... Bo mojej mamie nie miałabym serca Tymka każdego dnia podtykać, ona wiecznie siedzi z jakimiś dziećmi (od moich sióstr). Moja mama ma młodego tylko 4 dni w miesiącu od wtorku do piatku gdy ja chodzę na 22-6.
Inna praca wchodzi w grę dopiero jak zacznie się przedszkole itd ![]() Najbardziej brakuje mi wieczorów... takich wiecie kanapa fajny film, pogaduchy z tz... mamy tylko 2 wieczory w tygodniu.... |
![]() ![]() |
![]() |
#2667 |
Zakorzenienie
|
a u mnie przesilenie i doły z powodu braku pracy
![]() choć wiem,że będzie ciężko - głównie przez późne powroty i brak czasu wspólnego z dzieckiem. co do ogarniania chałupy w tyg. to szczerze napiszę, trudno,najwyżej wyjdę na brudasa, ale nie zauważam by w te 5 dni jakoś szczególnie się syfiło i wystarcza mi odkurzanie i mopowanie raz w tygdoniu ![]() a pranie i rozwieszenie to w sumie parę minut. jedyne co będzie mnie jeszcze wnerwiać to prasowanie codzień ciuchów na kolejny dzień (za małą mam szafę by zrobić to raz i potem wyciagać,bo wyciągam zmięte. szkoda roboty) yhhhh, tak źle i tak niedobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2668 |
Zakorzenienie
|
Ojjj pamietam jak to było gdy się siedziało w domu... i mimo wszystko wolę chodzenie do pracy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2669 |
Zakorzenienie
|
Witajcie baby!
Jowiszowa, a jak tam z pracą się kreci? Cos sie juz szykuje? czy nadal tylko rozmowy i standardowe "zadzwonimy do pani"? ![]()
#2670 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja na szczescie nie prasuje, ale prania mam prawie codziennie, sprzatanie- glownie w kuchni po gotowaniu, przed gotowaniem tez musze sprzatnac, bo zazwyczaj zostaje cos z poprzedniego wieczora. Ja to niestety jestem maniaczka czystej podlogi i odkurzam i mopuje prawie codziennie ![]() Jowisz, u Ciebie jeszcze tyle, ze masz juz wlasciwie mozliwosci. Dziecko oddane do przedszkola, w miare juz przyzwyczajone, to tym bardziej chcialoby sie isc juz do pracy, ludzi. Edytowane przez ver_ona Czas edycji: 2011-02-03 o 09:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:58.