|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2641 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek
Cytat:
Widzę że przejęłaś zabójcze sny po Karinio Ciekawe co jej się dzisiaj śniło ale słuchajcie ja też dziś miałam sen że budzik dzwoni i muszę wstawać ale to był tylko sen, godzina sie nie zgadzała, a ja wstałam o wyznaczonej porze
|
|
#2642 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze, że tylko nogi mu otrzepie
Moj Tż ma od dziś urlop więc pewnie będę rzadziej ale nie myślcie że Was opuściłam na dobre ![]() Tak łatwo się mnie nie pozbędziecie
|
#2643 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Cytat:
|
|
#2644 | ||
|
Zakorzenienie
|
no wiesz to facet
kiedys widzialam jakona kopala row a on mowil jak ma to robicCytat:
mnie obudzila slinaCytat:
|
||
|
|
|
#2645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jeszcze to ślinienie do instruktora
|
|
#2646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O matko i córko! rów kopała No nie wiem czy śmiać sie czy płakać A czasem lepiej nie wiedzieć
|
|
#2647 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2649 |
|
Zakorzenienie
|
Macie jakiś super przepis na koktajl truskawkowy? U nas na targu trzeba dobrze patrzeć na ceny. Potrafią się różnić dwukrotnie. Dziś u mnie będzie kalafior na obiad. Teraz robię często, bo jest sezon. Inne obiady tak często się nie powtarzają.
|
|
|
|
#2650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ona jest nauczona np do rabania drewna i innych prac....oj ja tam wole wlasnie nie wiedziec ![]() ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- dobrze, ze meza juz nie bylo i nie musial widziec jak sie slinie na poduszke |
|
|
|
|
#2651 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2652 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- agusiowata tu masz jeszcze taki przepis:http://oliwka.przepisy.net/koktajl-truskawkowy/ http://www.w-spodnicy.pl/Tekst/Przys...uskawkowy.html |
||
|
|
|
#2653 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Pogoda w kratke jak zwykle i jakoś dzisiaj przez to weny nie mam. ![]() Eve, rozwaliłaś mnie tym snem i sliną Ciekawe jesteście co dzis mi się śniło, czy w ogóle coś się śniło. A i owszem, sniło mi się że ktos poszedł do domu mego byłego, a ja czekałam pod blokiem. Na co koleżanka wyjrzała przez okno,choć do mnie. Weszłam do niej, a ona mówi że mam usiąść i z nią coś oglądać.Dziwny sen ![]() ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Ide sobie zrobić moją ulubioną z sokiem malinowym- herbate Irving Earl Grey i zaraz do Was wracam
|
|
|
|
#2654 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak z ta slina co byla naprawde i we snie![]() a co do tego pit bulla to juz mi sie on 2 raz sni i tez to, ze to pies kolegi meza ciekawe czemu![]() i co ogladalyscie? ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2655 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cześć Wiedziałam że nas nie zawiedziesz w kwestii snu ![]() Ja właśnie wcięłam bułę z Turkiem paprykowym- nie było nic szczypiorkowego ![]() hmmmm coś miałam napisać i zapomniałam ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Cytat:
Na zdrowie
|
|
#2656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skleroza to chyba normalna przypadlosc tutaj |
|
|
|
|
#2657 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2658 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2659 |
|
Zakorzenienie
|
Przy barze spotkali się Francuz, Niemiec, Amerykanin i Polak. Dyskusja zeszła na temat patriotyzmu i padło pytanie, z czego każdy jest dumny. Francuz mówi:
- Ja jestem dumny z naszych kobiet - są symbolem seksu i elegancji na całym świecie. Na to Niemiec: - Ja jestem dumny z naszych rzemieślników, a zwłaszcza stolarzy - robią najlepsze meble na całym świecie. Amerykanin: - Ja jestem dumny z CIA - wie co, gdzie, kiedy i z kim na całym świecie. Wreszcie Polak: - A ja jestem dumny z siebie - dziesieć lat temu kochałem się z jedną Francuzką na niemieckim stole, a CIA nie wie o tym do dzisiaj! |
|
|
|
#2660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No widzisz, jak mnie dobrze znacie że się tak po raz kolejny powtórze. ![]() Smacznego życze. Też lubie serek ze szczypiorkiem, za papryką nieprzepadam. Ah, ta skleroza
|
|
|
|
|
#2661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę że jedno i drugie może być przyczyną ![]() Jejciu jak mi się chcę Laysów cebulkowych chyba sobie polecę kupić choć by małą paczkę
|
|
#2663 | |
|
Zakorzenienie
|
patrzac na te koktaile zrobila mi sie taka ochota na truskawki
ale dzis bede obok nich przechodzic to moze sobie kupie![]() ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Cytat:
ostatni raz jadlam je chyba kilka miesiecy temu |
|
|
|
|
#2664 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skoro w pomidorówce jesteś dobra, to jak najbardziej może być ![]() Ja uwielbiam krem z pieczarek i też ponoć najlepszy robię ![]() Fajny pomysł na drugie znam Zrobić jakiś gulasz (jak sie lubi) i kupić gotowe kluski parowe bez nadzienia. Kluski kroi się na "kromki" przyrządza na parze i polewa sie gulaszem- pychotka smakuje jak czeskie knedliczki ![]() ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Cytat:
Słodyczy to ja nie jem prawie wcale ale pod słodyczami rozumiem szelakie ciasta i ciasteczka, czekolady, batoniki, cukierki itpA chipsy, paluszki, orzeszki itp to dla mnie osobny dział- może przekąski i to uwielbiam ![]() Po prostu słodkiego smaku nie lubię w nadmiarze a lubię słone, pikantne itp
|
|
#2665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Mam taki duży kalafior, że ledwo mi się zmieścił w największym garnku. Ciekawe jak będę go przewracać. |
|
|
|
|
#2666 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No tak, pisałaś nawet o tym że masz realne sny i faktycznie je masz ![]() Hm, nie mam pojęcia czemu śni się pies, ale z tego co wiem że jak się sni pies, to oznacza coś lub kogoś fałszywego ![]() Wiesz co własnie niewiem co leciało w tv u niej. Tego niepamiętam.Smacznego ![]() ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No bo np gulasz z ziemniakami- standard, z chlebem- mało eleganckie, a takie kluchy to prawie jak chleb, a jednak daje takiej inności i wykwintności na talerzu ![]() Ja to podałam na swoich urodzinach i wszyscy byli zaskoczeni i zachwyceni, a to babcia poddała mi taki fajny pomysł
|
|
#2668 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cale opakowania lezaly na trawie nawet byly takie strasznie grubeCytat:
![]() szkoda moze to bylo cos waznego ![]() dziekuje z kazdym dniem jest lepsze ale bez soku nadal chyba bym nie wypila...
|
||
|
|
|
#2669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lubie z makaronem ![]() O matko, musi być to kalafior gigant. Chyba będzie musiała wbić noża, i pomagać sobie łychą bądz widelcem jeszcze do przewracania.
|
|
|
|
|
#2670 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to nie rwiesz go na kawałki przed smażeniem?---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Cytat:
Tak dla mnie one są najlepsze ze wszystkich chipsów, a po nich Apetite serowo cebulowe ![]() ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:41.

najpierw snila mi sie corvette
jak zwykle nie wyspana jestem
wzielam ibum forte to moze przejdzie

rów kopała

to nie rwiesz go na kawałki przed smażeniem?