![]() |
#2641 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie cz. 19
Dziewczyny to jak to w końcu jest z tą gorączką złota, wliczają się te produkty z demo i netto do niej czy nie. Bo ja już zgłupiałam
![]()
#2642 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny.
Mam kilka pytań... niedługo będę składała zamówienie i muszę się Was troszkę poradzić w sprawie niektórych kosmetyków i nie tylko, mianowicie co sądzicie o następujących produktach? 1. Pogrubiający tusz do rzęs Super Enchant - Faktycznie pogrubia rzęsy? Dobry jest? Czy może taki sobie? 2. Odżywczy krem do ciała "Dotyk jedwabiu" - Jaką ma konsystencję? Jest gęsty czy też rzadki, dobrze nawilża? 3. Portfel Rachel (czerwony) - czy w rzeczywistości prezentuje się tak dobrze jak w katalogu? 4. Co sądzicie o kremach ANEW? Interesuje mnie opinia na temat kremu ULTIMATE 45 + (na dzień i na noc) 5. Dezodoranty antyperspiracyjne z serii Senses - czy są skuteczne? Pozdrawiam ![]()
#2643 |
Zakorzenienie
|
to zależy chyba od tego, kto odpowiada w Avon na te pytanie... ja nadal również nie jestem pewna, aczkolwiek jeśli mamy email w którym dostałyśmy zapewnie że się liczą (nawet gdyby się nie liczyły) to w takim osobistym przypadku policzą, bo firma bierze to na siebie a inni mają wg regulaminu
|
![]() ![]() |
![]() |
#2644 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2011-04-11 o 16:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2645 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Byłam dzisiaj w biurze avon odnośnie szkolenia i pani nawet nie wiedziała, że są akurat w tych terminach w których ja mówiłam. ![]() ![]()
![]() |
#2646 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jego nosem jestem ja i mama ![]() Mój tata to zdecydowanie za✂✂✂isty facet ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() 1. W K6 jaki jest opust na emulsje? 2. Jak jest napisane: "kup to i to, a będziesz mogła zamówić to i to" to jest opust 10%, a przy "jeden produkt za tyle, a dwa produkty za tyle i tyle" to wypracowany, tak? Chcę się upewnić ![]()
![]() |
#2647 |
Zadomowienie
|
Ja też do nich pisałam o gorączkę złota i mi napisali, że liczy się to co do bazy opustu
![]() Katalogi i próbki też ![]()
#2648 |
Zakorzenienie
|
Sarunieczka, ratuj! Klientka chce wiedzieć czy krem z serii naturals Rumianek i Mak jest tłusty?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2649 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. średnio gęsty, z nawilżaniem na miarę ceny 3. jest ładniejszy niż w katalogu - ale to moje odczucie, 4. chyba najlepsze, biorę je zawsze dla mamy, bo sama jeszcze nie mogę, pachną śmietanką, a raczej śmietankowymi lodami ![]() 5. Te dezodoranty to raczej tylko dezodoranty a nie antyperspiranty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2650 |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem mogli się bardziej postarać z TPS... Kiedy zaczynałam razem z Mamuśką był o wiele fajniejszy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2651 |
Rozeznanie
|
wróciłam. 82 strony zaległości po tygodniu.
wybaczcie ale nie będę tego próbowała nadrobić :P patrząc na zdjęcia lakieru tego różowego z 8 katalogu już wiem, że biorę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2652 |
Wtajemniczenie
|
Dotyk Jedwabiu jest raczej rzadki, długo się wchłania, ale bardzo fajnie nawilża i pachnie jaśminem.
Co do gorączki złota - pobierzcie regulamin, tam wszystko jest napisane ![]() "IV. Zasady działania Programu 1. Konsultantka Avon, aby wziąć udział w Programie powinna osiągnąć sprzedaż na kwotę min. 250 zł (sprzedaż kwalifikowana) w co najmniej 2 katalogach w czasie trwania Programu. 2. Sprzedaż kwalifikowana jest to sprzedaż liczona jak podstawa opustu Konsultantki, ale pomniejszona o wartość zwróconych przez Konsultantkę produktów."
Nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Quidquid latine dictum sit, altum videtur. Edytowane przez keine_angst Czas edycji: 2011-04-11 o 16:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#2653 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2654 | ||
Wtajemniczenie
|
najpierw rozmawiałyśmy o tym żelu pod oczy z Planet Spa
![]() ![]() Cytat:
![]() może tak "zagmatwałyśmy" temat ,że nie wiadomo o co chodziło ![]() żel/żelowe to podobne słowa więc czytając na szybko mogłaś nas nie zrozumieć ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez karinka124 Czas edycji: 2011-04-11 o 16:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2655 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jakieś 7 lat pamiętam,że zapisanie do avonu bardziej się oplacało. Wtedy jedna z moich znajomych się zapisała i troszkę jej zazdrościłam tych kosmetyków,które dostała za darmo ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2656 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a jak nadal nie jesteście pewne to napiszcie do nich i zobaczycie co Wam odpiszą ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2657 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szanowna Konsultantko, Informujemy, że w programie Gorączka Złota liczona jest wartość produktów z katalogu i wszelkich ofert dodatkowych tj. Netto i Demo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2658 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
takie jest moje zdanie, ogólnie tusz nie jest zły ale lepszy jak dla mnie SuperShock Edytowane przez mazia84 Czas edycji: 2011-04-11 o 16:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2659 |
Zakorzenienie
|
to nie ten sam produkt- nie ma nic wspólnego
|
![]() ![]() |
![]() |
#2660 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2661 |
Raczkowanie
|
Właśnie odkryłam,że kończą mi się prawie wszystkie kosmetyki i trzeba zakupić nowe
![]() Któregoś ranka powinnam się obudzić a puste opakowania w magiczny sposób powinny byc znowu pełne ![]() Moja lista z katalogu 6 ma już 150zł ![]() Mężowi nic nie mówię żeby jego jęczenia nie wysłuchiwać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2662 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2663 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2664 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2665 |
Raczkowanie
|
Odnośnie korektora rozświetlającegow płynie czy on naprawde jest taki okropny jak pisze na kwc?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2666 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2667 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2668 |
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;26296199]tak, wg mnie lepszy jest w sztyfcie.
ten w płynie, wnika w zmarszczki, nie pokrywa.[/QUOTE] potwierdzam |
![]() ![]() |
![]() |
#2669 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2670 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do kremów Anew - ja co prawda ich nie używam, bo jestem o jakieś 20 lat za młoda ![]() ![]() Co do tuszu do rzęs Super Enchant - ja akurat tego nie używałam więc się nie wypowiem, ale z czystym sumieniem polecam Super Shock!! ![]() Mam długie rzęsy, ale niestety potrzebują pogrubienia - a ten tusz świetnie się sprawuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:15.