"Pierwsza miłość" część V - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-07-02, 08:22   #2641
MoonLai
Zakorzenienie

Dot.: "Pierwsza miłość" część V

Cytat:
Napisane przez Sondrina Pokaż wiadomość
Dzisiaj obejrzałam ostatnie 10 odcinków PM, po drodze nie oglądałam wielu innych, więc mam jeszcze co nadrabiać, ale wciąż nie wiem, o co się pożarła Sabina z Radkiem.

Co do ostatnich wydarzeń, to szkoda mi Anki. Słyszałam, że podobno Włodarczyk odchodzi z serialu i mają ją uśmiercić. Mam nadzieję, że Maryśka nie wróci do Pawła, bo to byłoby nudne. Ale jak uśmiercą Ankę, to pewnie tak się stanie. Bardzo spodobało mi się rozwinięcie wątku kryminalnego, bo do końca myślałam, ze Paweł nie zawiadomił policji, tylko działał na własną rękę, bo ochrona dziecka przysłoniła mu ewentualne konsekwencje tych wyborów.

---------- Dopisano o 00:47 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ----------

A Rysio jak amant mi nie pasuje... Za to bardzo podoba mi się postać Wojtka, bo ma ciekawe pomysły, to taki nowy Artur

A najbardziej działa mi na nerwy Jowita kręcąca z Radkiem. Ona mi do niego po prostu nie pasuje. Według mnie on zasłużył na jakąś sympatyczniejszą dziewczynę.

A historia Igora dosyć ciekawa. Okazało się, że ogromny wpływ na jego zachowanie ma to, w jakich warunkach został wychowany.
Pamiętam coś takiego że Radek wkurzył się na Sabinę, że ta jest taką cwaniarą, obraża się i nic jej nie pasuje. Zaczął spotykać się z Jowitą, ona go uwiodła, Radziu zdradził z nią Sabinę, ona dowiedziała się o tym i bum.

A Rysio to taki misio Ciepła kluseczka taka, tylko przytulić i pogłaskać
MoonLai jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-04, 17:12   #2642
Andriejewna
Zakorzenienie

GG do Andriejewna

Cytat:
(...)
Co do ostatnich wydarzeń, to szkoda mi Anki. Słyszałam, że podobno Włodarczyk odchodzi z serialu i mają ją uśmiercić. Mam nadzieję, że Maryśka nie wróci do Pawła, bo to byłoby nudne. Ale jak uśmiercą Ankę, to pewnie tak się stanie. Bardzo spodobało mi się rozwinięcie wątku kryminalnego, bo do końca myślałam, ze Paweł nie zawiadomił policji, tylko działał na własną rękę, bo ochrona dziecka przysłoniła mu ewentualne konsekwencje tych wyborów.
Nie wróci, bo toć ma już teraz swojego Hubcia A Paweł mógł nie zawiadamiać policji, byłoby to mniej przewidywalne gdyby w końcu ktoś komuś podłożył perfidną świnię, jak w życiu

Cytat:
A Rysio jak amant mi nie pasuje... Za to bardzo podoba mi się postać Wojtka, bo ma ciekawe pomysły, to taki nowy Artur
Bez kitu, wymyślili z tym Rysiem a Wojtek i te jego naciągane pomysły i sto planów angażujących pół wioski dla każdej pierdoły wkurza mnie niesamowicie postać Artura jak dla mnie była taka... niewymuszona.

Cytat:
A historia Igora dosyć ciekawa. Okazało się, że ogromny wpływ na jego zachowanie ma to, w jakich warunkach został wychowany.
Gdzie Ty to obejrzałaś? ja widziałam tylko ten odcinek, co w knajpie się widział z Sabiną i jak ona poszła to parę słów do niego Grabowski rzekł, ot i wszystko taaakiej ważnej rzeczy nie widziałam!

Cytat:
Napisane przez MoonLai Pokaż wiadomość
Pamiętam coś takiego że Radek wkurzył się na Sabinę, że ta jest taką cwaniarą, obraża się i nic jej nie pasuje. Zaczął spotykać się z Jowitą, ona go uwiodła, Radziu zdradził z nią Sabinę, ona dowiedziała się o tym i bum.

A Rysio to taki misio Ciepła kluseczka taka, tylko przytulić i pogłaskać
Też mi się tak myśli
A Rysia szczerze mówiąc to bym ani nie pogłaskała, ani tym bardziej nie przytuliła

Spełniam się w macierzyństwie
Roz
Dwa
Trzi
Cztyry

(Ej mam blog )
Andriejewna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-04, 19:15   #2643
MoonLai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Andriejewna Pokaż wiadomość

A Rysia szczerze mówiąc to bym ani nie pogłaskała, ani tym bardziej nie przytuliła
No w sumie..to ja też nie
MoonLai jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-05, 12:28   #2644
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Dzisiaj obejrzałam ostatnie 10 odcinków PM, po drodze nie oglądałam wielu innych, więc mam jeszcze co nadrabiać, ale wciąż nie wiem, o co się pożarła Sabina z Radkiem.
.
Bo oni się między sobą kłocili i Sabina wmawiała mu, ze coś go łaczy z Jowitą. I on po kolejnej kłótni z Sabiną upił się i siedział w ich domu mody i przyszła Jowita i jej uległ , Sabina się nawróciła i coś tam, że przeprasza go, że posądzała go o zdrade i wtedy on powiedział, że spał z Jowitą
Stary 2012-07-05, 23:59   #2645
Sondrina
BAN stały

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
Bo oni się między sobą kłocili i Sabina wmawiała mu, ze coś go łaczy z Jowitą. I on po kolejnej kłótni z Sabiną upił się i siedział w ich domu mody i przyszła Jowita i jej uległ , Sabina się nawróciła i coś tam, że przeprasza go, że posądzała go o zdrade i wtedy on powiedział, że spał z Jowitą
A to teraz rozumiem jej wrogość do Radka. Teraz to i tak jest już lepiej, bo umówiła się z Jowitą, zeby powiedzieć jej, ze Radek się w niej zakochuje i żeby się nim nie bawiła. Ale wcześniej miała alergię na niego.

---------- Dopisano o 00:59 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ----------

Cytat:
Nie wróci, bo toć ma już teraz swojego Hubcia A Paweł mógł nie zawiadamiać policji, byłoby to mniej przewidywalne gdyby w końcu ktoś komuś podłożył perfidną świnię, jak w życiu
Oby jej Hubcio starczył, bo nie chcę, żeby była z Pawłem. Z Hubertem pasują do siebie idealnie, obydwoje bezpłciowi;P

Cytat:
Bez kitu, wymyślili z tym Rysiem a Wojtek i te jego naciągane pomysły i sto planów angażujących pół wioski dla każdej pierdoły wkurza mnie niesamowicie postać Artura jak dla mnie była taka... niewymuszona.
Do tego Rysia to tak pasuje, zważywszy na jego rozmowę z Wiktorią, w której opowiadał jej, jak skrycie się w niej kochał, że był nieśmiały itp. I szczerze mówiąc na takiego wygląda... A Wojtek i jego pomysły niewypały bawią mnie Najlepsze były podchody do Florkowej

Cytat:
Gdzie Ty to obejrzałaś? ja widziałam tylko ten odcinek, co w knajpie się widział z Sabiną i jak ona poszła to parę słów do niego Grabowski rzekł, ot i wszystko taaakiej ważnej rzeczy nie widziałam!
Potem, jak uderzył Sabinę, przyszedł do restauracji, w której był ojciec z jakimś klientem, zażądał rozmowy i powiedział mu, że on ciągle na nim coś wymuszał, a jak on nie spełniał jego oczekiwań, to bił jego matkę. I potem spotkał się z Izabelą, zeby ją przeprosić i powiedział, ze nie chce być taki jak ojciec.
Sondrina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-08, 19:14   #2646
matyldaaaa
Zakorzenienie

Albo mam zwidy albo widziałam Adama w jakiejś reklamie
matyldaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-08, 23:28   #2647
Sondrina
BAN stały

Cytat:
Napisane przez matyldaaaa Pokaż wiadomość
Też widziałam. Taka reklama, że siedzi z laptopem?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-07-09, 17:01   #2648
matyldaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
No i lata w powietrzu

Mam nadzieję, że w nowym sezonie Kinga wróci sama z dziećmi bo tej łajzy nie znoszę
Stary 2012-07-09, 22:06   #2649
Andriejewna
Zakorzenienie

GG do Andriejewna

Cytat:
Cytat:
Chciałam w pierwszej chwili zapytać, co znów za Adam
Ale już wiem choć jego buźki to nie pamietam

A słuchajcie spójrzcie przy okazji na reklamę Alior Banku zastanawiam sie już od dłuższego czasu, czy ten elegancik w meloniku to nie jestten policjant, co pilnował Hubcia...

Ach i dziękuję za wyjaśnienie rozmowy Igora z Ferdkiem oglądałam ten odcinek, to ja nie wiem gdzie wtedy byłam

Spełniam się w macierzyństwie
Roz
Dwa
Trzi
Cztyry

(Ej mam blog )
Andriejewna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-10, 00:08   #2650
Sondrina
BAN stały

Cytat:
Chciałam w pierwszej chwili zapytać, co znów za Adam
Ale już wiem choć jego buźki to nie pamietam

A słuchajcie spójrzcie przy okazji na reklamę Alior Banku zastanawiam sie już od dłuższego czasu, czy ten elegancik w meloniku to nie jestten policjant, co pilnował Hubcia...

Ach i dziękuję za wyjaśnienie rozmowy Igora z Ferdkiem oglądałam ten odcinek, to ja nie wiem gdzie wtedy byłam
Też mi się wydaje, że to ten sam. Zresztą widziałam go ostatnio nie tylko w Alior Banku, ale też w jakimś serialu/programie. Aż coś stęknęłam pod nosem

Ja bym chciała, zeby Kinga wróciła z dziećmi i Adamem, bo bardzo go lubię
Stary 2012-07-10, 12:04   #2651
nina1406
Wtajemniczenie

czytałam gdzieś wczoraj że po wakacjach ma się odbyć łączony ślub Rysia z Wiktorią i Bartka z Emilką. ale jaka wiocha, wesele na podwórku, jakieś stoły, łańcuchy... przecież już teraz nie ma takich wesel na wsi, nie wiem co oni chcieli w ten sposób wyrazić

Pani magister dietetyki
nina1406 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-10, 13:11   #2652
tekila901
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nina1406 Pokaż wiadomość
czytałam gdzieś wczoraj że po wakacjach ma się odbyć łączony ślub Rysia z Wiktorią i Bartka z Emilką. ale jaka wiocha, wesele na podwórku, jakieś stoły, łańcuchy... przecież już teraz nie ma takich wesel na wsi, nie wiem co oni chcieli w ten sposób wyrazić
mały budżet producenta serialu?
Stary 2012-07-10, 17:08   #2653
matyldaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nina1406 Pokaż wiadomość
Czytałam też o tym wczoraj ale zapomniałam napisać

Do Emilki mi w sumie taki wieśniacki ślub pasuje, jak wszystko co z wsią związane bo ona moim zdaniem idealnie tam pasuje
Stary 2012-07-10, 18:06   #2654
ignorantka007
Zadomowienie

http://www.swiatseriali.pl/seriale/p...owa,nId,621385

A tu zdjęcia podwójnego ślubu.
ignorantka007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-11, 00:10   #2655
Sondrina
BAN stały

Myślalam, że gdy w końcu Bartkowi uda się stanąć na ślubnym kobiercu, to będzie to lepiej wyglądało.
Stary 2012-07-11, 09:12   #2656
michaalinaa
Raczkowanie

co wy gadacie według mnie te zdjęcia są świetne, zapowiada się dobry początek kolejnego sezonu

Emilka ma śliczną sukienkę! Tylko czemu Maryśka jest świadkową? Na moje to one ledwo się znają, a co dopiero żeby były takimi przyjaciółkami...

http://www.swiatseriali.pl/seriale/p...e,1,iAId,50988
Bartka mamuśka troche jak upośledzona

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ----------

O O O DZIEWCZYNY która zauważyła że pojawił się dziadek Antoni

Edytowane przez michaalinaa
Czas edycji: 2012-07-11 o 09:13
michaalinaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-11, 10:16   #2657
Stace
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez michaalinaa Pokaż wiadomość
co wy gadacie według mnie te zdjęcia są świetne, zapowiada się dobry początek kolejnego sezonu

Emilka ma śliczną sukienkę! Tylko czemu Maryśka jest świadkową? Na moje to one ledwo się znają, a co dopiero żeby były takimi przyjaciółkami...

http://www.swiatseriali.pl/seriale/p...e,1,iAId,50988
Bartka mamuśka troche jak upośledzona

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ----------

Bo ona jest tak wspaniała, i tak wszyscy ją kochają, że zawsze jest wszędzie

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stace jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-11, 13:16   #2658
Katiusia
Zakorzenienie

Mi tam też bardzo podobają się fotki. I uważam, że zarówno Emilka jak i Wiktoria bardzo ładnie wyglądają.
Kurczę już nie mogę się doczekać nowych odcinków!

A co do Adama, to ja osobiście mam nadzieję, że już nie pojawi się w serialu. Nie przepadałąm za nim, taki ciapowaty był
Stary 2012-07-11, 15:49   #2659
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez michaalinaa Pokaż wiadomość

Ja! JA!

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-11, 19:28   #2660
michaalinaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Stace Pokaż wiadomość
Bo ona jest tak wspaniała, i tak wszyscy ją kochają, że zawsze jest wszędzie

Stary 2012-07-11, 20:39   #2661
justi699
Zakorzenienie

mi też się fotki ze ślubów podobają
tylko też mnie ta Maryśka zastanawia, one się z Emilką wrecz nie lubiły kiedyś, za czasów jak Emilka do Andrzeja uderzała a andrzej do Maryśki. pamiętacie?

a ten koleś od Malwiny (jak mu tam?) jaki malutki, przy Ryśku wygląda jak uczniak

Nasz Ślub

Jesteś z nami
11.05.2015, godz. 13.30
justi699 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-11, 20:53   #2662
Katiusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justi699 Pokaż wiadomość
mi też się fotki ze ślubów podobają
tylko też mnie ta Maryśka zastanawia, one się z Emilką wrecz nie lubiły kiedyś, za czasów jak Emilka do Andrzeja uderzała a andrzej do Maryśki. pamiętacie?

a ten koleś od Malwiny (jak mu tam?) jaki malutki, przy Ryśku wygląda jak uczniak
Wojtek chyba Ogólnie zarówno on jak i Malwina wyglądają przy nich na takich malutkich
Stary 2012-07-11, 21:00   #2663
Candy_lips
Zakorzenienie

Według mnie fotki nie są złe. Bardzo podoba mi się sukienka Wiktorii
Też się dziwię, że jest tu Majka, no ale..
Candy_lips jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-11, 21:09   #2664
Katiusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Candy_lips Pokaż wiadomość
Według mnie fotki nie są złe. Bardzo podoba mi się sukienka Wiktorii
Też się dziwię, że jest tu Majka, no ale..
Nie mieli kogo dać za świadka, Kinga jeszcze nie wróciła, Wiktoria równocześnie bierze ślub, więc została Majka. W sumie Emilka nie "zadawała się" z nikim więcej z tego co pamiętam. Ogólnie tak dziwnie, bo wątek Emilkizatrzymał się na Wadlewie i chyba odkąd wróciła do niego to z nikim z Wrocławia za bardzo nie utrzymywała kontaktów.
Stary 2012-07-11, 21:12   #2665
matyldaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katiusia Pokaż wiadomość
Nie mieli kogo dać za świadka, Kinga jeszcze nie wróciła, Wiktoria równocześnie bierze ślub, więc została Majka. W sumie Emilka nie "zadawała się" z nikim więcej z tego co pamiętam. Ogólnie tak dziwnie, bo wątek Emilkizatrzymał się na Wadlewie i chyba odkąd wróciła do niego to z nikim z Wrocławia za bardzo nie utrzymywała kontaktów.
Berenika z Arturem też chyba kiedyś do nich przyjeżdżali. Poza tym mogła wziąć przynajmniej Aurelię albo Makowską, która też jest chyba jej koleżanką, ewentualnie Celinę
Stary 2012-07-11, 21:17   #2666
Katiusia
Zakorzenienie

Cytat:
Berenika z Arturem też chyba kiedyś do nich przyjeżdżali. Poza tym mogła wziąć przynajmniej Aurelię albo Makowską, która też jest chyba jej koleżanką, ewentualnie Celinę
A no fakt, zapomniałam, że Berenika i Artur ich odwiedzali. No ale Bereniki też już nie ma Aurelia to bardziej w roli partnerki jej ojca (cholerka, zapomniałam jak on się zwie!). Generalnie też uważam, że Marysia na świadka Emilki nie za bardzo na miejscu, ale no co poradzimy
Stary 2012-07-11, 22:11   #2667
michaalinaa
Raczkowanie

hmm mogli mimo wszystko Berenike ściągnąć :P
a co do Emilki i Majki jeszcze to właśnie to od razu przykuło moją uwagę - przecież Emilka swego czasu Majki nie znosiła

Stary 2012-07-11, 22:42   #2668
matyldaaaa
Zakorzenienie

A tak w ogóle to uświadomcie mnie czy był taki wątek, że Emilka miała romans z Markiem Bo coś mi takiego świta ale wtedy chyba jeszcze nie oglądałam aż tak namiętnie pm
Stary 2012-07-12, 00:55   #2669
michaalinaa
Raczkowanie

nie wydaje mi się. on miał z inną blond aktorką romans, w sumie troszke podobną :P

Stary 2012-07-12, 06:56   #2670
rain_drops
Wtajemniczenie

Cytat:
A tak w ogóle to uświadomcie mnie czy był taki wątek, że Emilka miała romans z Markiem Bo coś mi takiego świta ale wtedy chyba jeszcze nie oglądałam aż tak namiętnie pm
Było coś takiego O ile dobrze kojarzę to Emilka z Markiem a Bartek z Teresą

rain_drops jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości