Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal cz.4 - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-18, 21:43   #2641
meeedzik
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

No i jestem 10 centymetrów niższa od Ciebie a wymiary mamy prawie identyczne tyle, że Ty masz sto razy ładniejszą i zgrabniejszą figurę
Stary 2012-01-18, 23:01   #2642
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

A ja zrobiłam 20 pół przysiadów z moim synkiem na plecach! Mały miał taki ubaw że szok A mi tak w nogi wlazło że aż pulsują całe! Potem jeszcze wzięłam go na "barana" i biegałam z nim po dużym pokoju na około stołu Ale miał radochę Zmachałam się jak głupia! Jak odpocznę to jeszcze trochę z nim poćwiczę a potem porobię sobie brzuszki na kołysce.
A znalazłam ciekawy artykuł Poczytajcie sobie :
http://kuchnia.wp.pl/fototematy/293/...schudnac-.html

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

Cytat:
Napisane przez Gosia2011 Pokaż wiadomość
Ok zjem bez panierki, w mikrofali jak odgrzewam to sama odejdzie zdrapie ją
no koniecznie bez panierki !

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Kamikadze1706 Pokaż wiadomość
monia absolutnie nie jestem gotowa ani psychicznie , ani fizycznie ani pod zadnym innym względem na dziecko.Chce zrobic studia, znaleźć dobra pracę...A co do imprezy to....kurcze ja strasznie zawzieta jestem, taki mam charakter.Wiem,że powinnam go przeprosić bo naprawwde przegiełam, niee powinnam tak krzyczeć.Ostatnio coraz częściej mnie ponosi.Jak sie zdenerwuje to nie potrawie powsztrzymać nerwów.Już mama i mąż mi mówia,że jestem agresywna.A ja robie awantury a potem płacze.
Chciałabym iśc na ta zabawe, byłam w zeszłym roku i bylo super..W sobote mamy razem zmiane wiec , zobacze jak bedzie.a to usg to musze sobie sama załatwic i to prywatnie, bo w szpitalu mieli takie usg ale było bardzo duzo pacjentek na badanie pierssi i mi nie chcieli zrobic
badania

Od dwóch dni staram sie ograniczac jedzenie, i nie tknełam slodyczy

Marzy mi się 4 z przodu

No i dobrze na drugie dziecko masz jeszcze kupe czasu
Skoro wiesz, że powinnaś go przeprosić to zrób to. Czasami nie warto unosić się honorem bo to nic nie daje a tylko szkodzi. Będzie Ci o wiele lżej na sercu jak sie pogodzicie i w pracy będzie przyjemniej Na imprezę pójdziesz bez żadnych wyrzutów i na pewno się fajnie wybawisz! Dlatego pogadaj z nim i wytłumacz mu wszystko - i tak masz sporo problemów na głowie więc po co Ci kolejny Zobaczysz, że o wiele lepiej Ci się zrobi jak się pogodzicie
A to, że nerwowa jesteś to wcale Ci się nie dziwię.... tyle problemów - każdy byłby nerwowy. Juz nie długo na urlop pójdziesz to wyluzujesz trochę i odpoczniesz
Tobie się marzy 4 z przodu a mi 5 z tyłu hehe

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
No i jestem 10 centymetrów niższa od Ciebie a wymiary mamy prawie identyczne tyle, że Ty masz sto razy ładniejszą i zgrabniejszą figurę
oj tam 10 cm to nie tak dużo przecież :P
Wymiary masz dużooooo mniejsze ode mnie bo ja teraz to przytyłam przecież i mam na pewno o kilka cm więcej... Ty chyba się w lustrze nie widziałaś! Masz śliczną figurę i ja nie mam nawet szans do ciebie

---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------

Dziewczyny czytałyście ten artykuł co Wam wkleiłam???? Jak nie to przeczytajcie koniecznie!!!!!! To się tyczy naszej diety!!! Bardzo ważne informacje są w nim!
http://kuchnia.wp.pl/fototematy/293/...schudnac-.html

---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:11 ----------

Dobra, lecę do wyrka pooglądac troszkę TV Zrobiłam 50 brzuszków na kołysce! Po 15stu myślałam że umre z bólu hehe a pamietam jak kiedyś mogłam zrobić 50 bez żadnej przerwy.... także zrobiłam 15, odpoczęłam, zrobiłam 10 odpoczęłam i tak do 50ciu. Masakryczną mam kondycję! Aż wstyd! Muszę znowu codziennie robić brzuszki aby do lata go trochę wyrzeźbić... jeszcze hh musze kupić. Zastanawiam się nad stepperem.... dziewczyny które mają stepper powiedźcie czy warto go kupić? na które partie mięśnie stepper najbardziej działa? Z góry dziękuję za odpowiedź

lecę do łóżka dobranoc i do jutra!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-19, 08:00   #2643
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
też sie ciesze bo TŻ naprawde jest Kochany ! od kiedy jest w Anglii to codziennie wstaje o 4 i robi mi śniadanie a to jest takie Kochanee !
No no kochana ale masz love story
Super normalnie, Tż sie stara to naprawde cos, faceci z reguly bywaja malo kreatywni a tu masz Ci jaki sie blyskotliwy trafil, doooobrze
Najwazniejsze ze jestescie szczesliwi reszta sie nie przejmuj
Cytat:
Napisane przez Kamikadze1706 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
wróciłam niedawno ze szpitala.Lekarz diagnoze potwierdził ta ze skierowania-endometrioza.Stwierdził ,że jest to ciężki zabieg ale nie trzeba go koniecznie robic.Muszę iść na USG z taka specjalistyczna głowicą i jak dostane wynik to ginekolog zdecyduje co potem.Śmiać mi sie chciało bo powiedział ,że jakbym planowala ciąże to endometrioza sie wchłania.Ale ja przez kilka najbliższych lat nie zamierzam zachodzić w ciąże.

Bałam się ,że bedzie gorzej
Kochana mam nadzieje ze wszytsko sie jakos u Ciebie pouklada, szczegolnie zycze duzo zdrowka
Jezeli ja moge poradzic cos od siebie to ja bym poszla jeszcze dla pewnosci do drugiego lekarza i posluchala jego opinni.
Sama juz z wlasnego doswiadczenia wiem ze jak poszlam w kilka miejsc z ta sama przypadloscia to spotykalam sie czasami z zupelnie odmiennym zdaniem. Czasami dobrze jest zrobic wiekszy wywiad dla wlasnego dobra.
Trzymam kciuki za egzaminy!

Cytat:
Napisane przez kada69 Pokaż wiadomość
Witajcie, czy przyjmiecie mnie? Jestem od poniedziałku na dietce 1000kcal.
Witaj
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-19, 08:21   #2644
meeedzik
Zakorzenienie

Hej laseczki ;*
U mnie na wadze dziś równo 48,0 kg i tak sobie myślę, że teraz przez okres zimowy, będę starała się utrzymać te 48 kg a na wiosnę/lato jak będę się źle czuła to spróbuję zgubić ten kg, bo teraz coś ciężko mi to idzie.

Monia ja teraz też mam pewnie po 1cm więcej i w udach i brzuchu, zawsze jak przytyję nawet kg to wszystko w te uda mi idzie.
A Ty kochana masz śliczną figurę i pokochaj ją w końcu bo te 2 kg to naprawdę nie robi żadnej różnicy
Bardzo ciekawy artykuł Ty to nam zawsze znajdziesz coś przydatnego
Stary 2012-01-19, 08:28   #2645
Gosia2011
Rozeznanie

Hej laseczki
na wadze dzisiaj 81,9 ... dużo czasu zajęło mi zrzucanie kg po obżarstwie sylwestrowo-noworocznym itd...
jednak te tabletki chyba mi pomagają mam nadzieję, że do końca miesiąca chociaż jeszcze 1kg zrzucę

ćwiczę z Ewą skalpel 5

Gosia2011 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-19, 08:58   #2646
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Hej laseczki
na wadze dzisiaj 81,9 ... dużo czasu zajęło mi zrzucanie kg po obżarstwie sylwestrowo-noworocznym itd...
jednak te tabletki chyba mi pomagają mam nadzieję, że do końca miesiąca chociaż jeszcze 1kg zrzucę
a jakie tabletki bierzesz ? napewno zrzucisz nie 1 kg a 2
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-19, 09:04   #2647
Gosia2011
Rozeznanie

Cytat:
a jakie tabletki bierzesz ? napewno zrzucisz nie 1 kg a 2
Te cidrex plus na pohamowanie wilczego apetytu bo u mnie z tym była tragedia, no i teraz mniej jem i potrafię się kontrolować. Wcześniej miałam myślenie nastawione na: a co mi tam, jeden chips
Teraz warzyw dużo jem mrożonki mam w zapasie i jutro też kupię, bo są w Carrefourze za 2,99 za kg

ćwiczę z Ewą skalpel 5

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-19, 09:06   #2648
zelka9o
Zadomowienie

Cześc Kochane
Ja dziś wkoncu dzień urlopu mam ! to mamy iść z TŻ na zakupy i chce też kupic troszkę fajnych ciuchów bratu bo teraz są spore wyprzedaże i zapewne w Pl za taka cenę bym nie kupiła . Tż wymyślił ze Kupimy bilet Bratu o na ferie przyjedzie do Nas przynajmniej nie będzie się mu nudzić a będzie miał frajdę ze będzie u Mnie .

Moniaa bardzo fajnny ten artykuł
Stary 2012-01-19, 09:21   #2649
Gosia2011
Rozeznanie

W sobotę idziemy znowu do baru na disco także, Tż coś teraz się rozbawił i chce wychodzić. To dobrze, nie obyło się po imprezie bez scen zazdrości zarówno u mnie jak u niego. Z tym, że ja skończyłam a ten dalej gada
Bo to było tak:

Tańczę sobie już po kilku piwkach z moim no a on nagle w tańcu coś mi się rozgląda za bardzo i nagle do mnie chodź do....a to taka kasjerka ze sklepu no a ja mówię po co? bo gdzieś tam tańczy to chodź. A ja do niego wtedy już po piwkach byłam odpowiedziałam, jak sobie chcesz sam sobie do niej idź ja sobie siądę. I on za mną poszedł no i potem mówił, że tam nie tylko ona tańczyła tylko inni też i że chciał do kółka a ja do niego mówię następnym razem mów dokładnie o co ci chodzi hehe no i małe nic pewnie jakbym nie było po alko.. poszłabym ale coś mi opadło na głowie, jakaś zazdrość się włączyła.

Potem on zaczął, że za dużo gadałam z takim jednym, dawno mnie widział i mnie zaczepiał, że wróciłam z wc w tym samym momencie co on. Ja nawet nie kojarzę takiego momentu bo mnie nikt nie interesował poza nimI wczoraj ten chłopak był w pracy u mnie dwa razy z kolegami wieczorem i po południu z mamą. Łoo losie na zmianie z Tż no patrzył się niesamowicie, ja nie mogłam wybuchłam śmiechemjak widziałam tą minę u Tżjak w ogóle mógł pomyśleć, że ja coś. Co więcej ten koleś w sobotę też będziesiadam gdzieś z daleka normalnie powiem Tżtowi niech mnie usadzi dalej bo znowu będzie a nic nie zrobię!

Idzie też z nami jak to mówimy jego kochanka z pracy jest taka mężatka w pracy stoi blisko Tżta ja z drugiej strony, no i wczoraj klepała go linijką po tyłku, pytała mnie co bym zrobiła jakby go przytuliła? itd.. no mówię, a co byś ty zrobiła jakbym się do twojego męża tuliła. No ona na to że jaakaś zazdrość by była, no ja na to no właśnie I stali z Tż się cieszyli, próbowali wyprowadzić mnie z równowagi i sprawdzić moją zazdrość. Nie ruszało mnie to, bo wiedziałam, że żartują, ale skoro ten kolega do mnie sam podchodzi i rozmawia a ten już ma jakieś ale... to jak on sobie odwala w pracy z koleżaneczkami to jest dobrze...hm.. faceci

Ale napisałam

ćwiczę z Ewą skalpel 5

Edytowane przez Gosia2011
Czas edycji: 2012-01-19 o 09:23
Stary 2012-01-19, 09:29   #2650
biedroneczka1980
Przyczajenie

GG do biedroneczka1980
Smile Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Witam
jestem tu nowa ale tez chciałabym schudnąć - mam pytanie może ktoś ma jakąś ustalona dieta np na tydzień bo powiem szczerze tak by mi było na pocz atku lepiej
biedroneczka1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-19, 11:05   #2651
muffinek666
Raczkowanie

Hej dziewczynki

A ja wlasnie zajadam drugie sniadanko... i wiecie co sobie zrobilam? nie mialam zadnych owocow wiec przyrzadzilam sobie KOGEL MOGEL. Wyszedł taki pyszniutki! Polecam. I zapchal mnie nie ziemsko...

Najpierw mikserem ubiłam białko z dwóch jajek, pozniej osobno żółtka z dwoch jajek i dodalam lyzeczke cukru(jedna lyzeczka raz na jakis czas nie zaszkodzi, a slodzika nie uzywam-duzo zlego sie naczytalam), białko połączyłam z żółtkiem i dodalam troszeczke kakao. Wyszedł mega duży shake i tak sie zapchalam że to szok! Obiad chyba dopiero zjem o 15

Buziaki dla was *

51.5

47 kg !!!!!!!

Cel: Czerwiec 2012
muffinek666 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-19, 11:26   #2652
meeedzik
Zakorzenienie

Gosia my to z Tż też mam takie scenki zazdrości, ale raczej to jest z jego strony Ja to tylko jak widzę, że sam tańczy i zaczyna się kręcić koło Niego jakaś laska, to idę też tańczyć a jak ja sama tańczę i jakiś koleś zaczyna ze mną tańczyć, to ohoho już się szykuje zadyma :/ zaraz Tż chce bić wszystkich w koło którzy na mnie spojrzą

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ----------

Biedroneczko witaj a co do ustalonych diet, to możesz poczytać sobie parę stron wątku, dziewczyny wklejają swoje menu to może tam coś znajdziesz i zaplanujesz sobie na najbliższe dni. Bo ja to nigdy nic nie planuję
Mufinek oj ja kiedyś często jadłam kogel mogel uwielbiałam, zawsze mama mi robiła
Stary 2012-01-19, 11:55   #2653
monika01011986
Zakorzenienie

hej dziewuszki
U mnie dziś na wadze 58,6 czyli tyle samo co wczoraj
No ale wczoraj jadłam beznadziejnie a do tego nawet na dworze nie byłam więc nie ma co się dziwić.
Dziś idę na długi spacer o 14 ma przyjść moja mama do Kolina a ja lecę na miasto do apteki, do Polo, do zoologicznego i na końcu do przedszkola po starszego synka Oskara.
Także z 3 kilometry zrobię na piechotę Muszę się ciepło ubrać bo na dworze tylko 3 stopnie! Lecę się szykować bo już 13 a o 14 muszę być gotowa. Jak wrócę to Wam po odpisuję - przeczytałam wszystko co dziś napisałyście już także wiem o co chodzi
Do później

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-01-19, 14:53   #2654
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Te cidrex plus na pohamowanie wilczego apetytu bo u mnie z tym była tragedia, no i teraz mniej jem i potrafię się kontrolować. Wcześniej miałam myślenie nastawione na: a co mi tam, jeden chips
Teraz warzyw dużo jem mrożonki mam w zapasie i jutro też kupię, bo są w Carrefourze za 2,99 za kg

a ćwiczysz cos ? czy nic
Stary 2012-01-19, 16:25   #2655
monika01011986
Zakorzenienie

No już jestem
Byłam na spacerku i na zakupach. W aptece Skrzypovity nie mieli ale na jutro przywiozą. Byłam w Polo i kupiłam otręby, pepsi bez cukru i płatki owsiane! nie wiem w sumie po co ale może skuszę się pewnego dnia i sobie zrobię. Na poczcie nie byłam bo jeszcze nie napisałam wypowiedzenia do Cyfry+ więc jutro znowu czeka mnie spacer Muszę też jutro do zoologicznego iść po żwirek do kuwety i legowisko dla kociaka dziś nie zachodziłam bo nie dałabym rady wszystkiego unieść i jeszcze do przedszkola iść po synka. AAaaaaa jutro tak w ogóle jadę po 13 do Kwidzyna! zapomniałam w ogóle :P Muszę Euro wymienić na złotówki bo w moim wspaniałym mieście nawet kantora nie ma! Takie zadupie :/
Pojadę przy okazji do CCC zobaczyć za butami bo te moje juz mi przeciekają muszę kupić jakieś nowe o ile coś znajdę ładnego i nie drogiego. I Rossmanna też trzeba odwiedzić bo tusz mi sie kończy i puder. Także jutro też się nalatam trochę.
A dziś o 18 idę na solarium teściowa ma przyjść do dzieci posiedzieć więc pójdę się w końcu wyluzuję i odprężę!!!!!!!!!
A na dworze taka chlapa że masakra aż źle się chodzi bo wszędzie kałuże i ślisko .... nie lubie takiej pogody ;/

---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

Cytat:
Monia ja teraz też mam pewnie po 1cm więcej i w udach i brzuchu, zawsze jak przytyję nawet kg to wszystko w te uda mi idzie.
A Ty kochana masz śliczną figurę i pokochaj ją w końcu bo te 2 kg to naprawdę nie robi żadnej różnicy
Bardzo ciekawy artykuł Ty to nam zawsze znajdziesz coś przydatnego
No mi właśnie też w uda wszystko idzie A ja Ci powiem, że kilka osób zauwazyło że przytyłam bo powiedzieli że na twarzy lepiej wyglądam. Czyli te 2 kilo robi różnicę w moim przypadku ja to też wyraźnie po udach widzę. Do wakacji schudnę więc się nie martwię
Artykuł bardzo ciekawy, mi też się przydał

---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ----------

Cytat:
Hej laseczki
Gosiu nie tylko Tobie ja też dopiero teraz zrzucam Świąteczne kilogramy i został mi jeszcze 1 kg do zrzucenia! a tak na prawdę to 1,5 bo był moment, że ważyłam równo 57.
Cieszę się, że tabletki pomagają. Zawsze to jakiś ratunek.
Ja też musze sobie CLA&green tea kupić i łykać do wakacji. Dziś może na siłowni będą mieli bo idę na solarium a to jest wszystko razem w jednym pomieszczeniu.

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ----------

Cytat:
Cześc Kochane
Ja dziś wkoncu dzień urlopu mam ! to mamy iść z TŻ na zakupy i chce też kupic troszkę fajnych ciuchów bratu bo teraz są spore wyprzedaże i zapewne w Pl za taka cenę bym nie kupiła . Tż wymyślił ze Kupimy bilet Bratu o na ferie przyjedzie do Nas przynajmniej nie będzie się mu nudzić a będzie miał frajdę ze będzie u Mnie .

Moniaa bardzo fajnny ten artykuł
Świetny pomysł z tym biletem dla brata! Mały na pewno się ucieszy
Cieszę się że artykuł się podoba

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-19, 16:41   #2656
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muffinek666 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki

A ja wlasnie zajadam drugie sniadanko... i wiecie co sobie zrobilam? nie mialam zadnych owocow wiec przyrzadzilam sobie KOGEL MOGEL. Wyszedł taki pyszniutki! Polecam. I zapchal mnie nie ziemsko...

Najpierw mikserem ubiłam białko z dwóch jajek, pozniej osobno żółtka z dwoch jajek i dodalam lyzeczke cukru(jedna lyzeczka raz na jakis czas nie zaszkodzi, a slodzika nie uzywam-duzo zlego sie naczytalam), białko połączyłam z żółtkiem i dodalam troszeczke kakao. Wyszedł mega duży shake i tak sie zapchalam że to szok! Obiad chyba dopiero zjem o 15

Buziaki dla was *

Ja chyba ostatnio kogel mogel za dzieciaka jadłam pamietam, że nie bardzo mi smakował ale to było kupe lat temu. Ciekawe jakby było teraz
Co do słodzika to ja używam od roku już i żyję W mojej rodzinie wszyscy się przerzucili na słodzik - zaraziłam ich Słodzik wcale nie jest taki zły jak o nim piszą i najważniejsze na prawdę jest pomocny.

---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ----------

Cytat:
Gosia my to z Tż też mam takie scenki zazdrości, ale raczej to jest z jego strony Ja to tylko jak widzę, że sam tańczy i zaczyna się kręcić koło Niego jakaś laska, to idę też tańczyć a jak ja sama tańczę i jakiś koleś zaczyna ze mną tańczyć, to ohoho już się szykuje zadyma :/ zaraz Tż chce bić wszystkich w koło którzy na mnie spojrzą

hehehe no to nieźle a na zdjęciach taki spokojny chłopak się wydaje hehehehe zazdrośnik jeden ależ on Cie kochać musi!

---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ----------

Cytat:
Idzie też z nami jak to mówimy jego kochanka z pracy jest taka mężatka w pracy stoi blisko Tżta ja z drugiej strony, no i wczoraj klepała go linijką po tyłku, pytała mnie co bym zrobiła jakby go przytuliła? itd.. no mówię, a co byś ty zrobiła jakbym się do twojego męża tuliła.
Jaaa pitolę! Jak ja bym ją klepnęła tą linijką to by nie wstała! I co to za pytanie w ogóle? Nawet w żartach nie wypada takich rzeczy mówić... co za pustaczka. Ona ma chyba chętkę na Twojego faceta bo normalna kobieta by tak nie mówiła.... nawet w żartach! Ciekawe co jej mąż na to by powiedział.....

---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ----------

Cytat:
Napisane przez biedroneczka1980 Pokaż wiadomość
Witam
jestem tu nowa ale tez chciałabym schudnąć - mam pytanie może ktoś ma jakąś ustalona dieta np na tydzień bo powiem szczerze tak by mi było na pocz atku lepiej
Witaj
Jeśli chodzi o mnie to nigdy nie ustalałam sobie menu na cały dzien a co dopiero na tydzień. Ja otwieram lodówkę i na oko wiem co mogę zjeść aby nie przekroczyć kalorii lub przynajmniej nie utyć.
Ale dziewczyny wiem, że tak robią więc może one Ci pomogą.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-01-19, 17:13   #2657
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

hej
No juz w domku wczoraj na tej imprezie byłam i nawet fajnie było, tylko klub strasznie zatłoczony, bo trafilismy na impreze dwóch szkół ale potanczyłam troche , kaca nie mam bo prawie nic nie wypiłam
Własnie zrobilam male zakupy na allegro, bo w sklepach nic nie moglam znalezc co by mi sie spodobalo

monika01011986 bardzo fajny artykuł w sumie jem wszystko oprócz szparagów juz kiedys jadłam pół grejpfruta przed sniadaniem i obiadem i chyba do tego powróce od jutra
A co do stepera to najbardziej działa na tyłek i nogi mam w domku i po regularnych cwiczeniach zauwazylam poprawe wygladu posladkow i ud

Gosia2011 dziekuje dodałam w ramach motywacji szkoda tylko ze to nie moj brzuszek

Kamikadze1706 duzo zdrowka zycze

Milena001 witaj moim zdaniem aqua slim to wielka sciema kilka razy pilam i nic mi nie dalo, no poza tym ze mialam obrzydzenie do wody , bo po dodaniu aqua slim zrobila sie wstretna!!

kada69 witaj napewno Ci sie uda

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-19, 18:41   #2658
monika01011986
Zakorzenienie

Byłam na solarium ale się wygrzałam cudownie było! Tak dawno nie byłam że aż zapomniałam jak to jest fajnie Chciałam kupić CLA ale nie mieli akurat i na poniedziałek mi przywiozą. Zastanawiam się czy nie chodzić samej na siłownię. Tyle dziewczyn chodzi tam, że ja też bym chciała... Pomyślę i od lutego się chyba zapiszę. Będę sobie chodziła z 2 razy w tygodniu albo i trzy jak będe miała z kim dzieci zostawić. Jeszcze pomyślę nad tym
Teściowa przyniosła placki ziemniaczane.... a ja tak lubię.... ponieważ na obiad (drugiego śniadanie nie jadłam) zjadłam tylko dwie kanapki z pasztetem to pozwoliłam sobie zjeść 3 sztuki przed wyjściem na solarium i jak wróciłam to zjadłam jeszcze jednego. W necie jest napisane, że jeden taki który waży 50g ma ok.85 kcal. Te co ja jadłam małe były i więcej niż 50 g na pewno nie miały więc mimo, że wyszło to ok.340 kcal to dzisiejszy limit nie został przekroczony... podwieczorku jeść nie będę, dopiero koktajl o 21 wypiję. Dziś się sporo nachodziłam więc troszkę pewnie spaliłam no i na solarium wypociłam dużoooo wody z siebie no po prostu mam nadzieję że nie zaszkodzą mi te placki.
czyli tak to by wyglądało:
1.Just Fity+ otręby+błonnik+szklanka mleka
2. dwie małe kromki chleba z pasztetem i ogórkiem (łącznie 6 plasterków ogórka) + herbata truskawkowa Lipton
3. 3 placuszki ziemniaczane
4. 1 placuszek ziemniaczany
5. będzie koktajl o 21 godzinie.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-01-19, 18:57   #2659
paulownia
Zakorzenienie

Alez jestem dzisiaj zmeczona jeszcze tylko jutro jakos w pracy przezyje, a potem 3 dni wolnego. Padam na twarz... zaczyna sie sezon w hotelarstwie poscielilam dzis 28 lozek.
Waga powoli rusza sie w dol, dzis 62,4. Podejrzewam, ze to na skutek ostrego ograniczenia weglowodanow, ostatnio tylko na sniadanie jem musli z jogurtem, a reszta tylko bialko, zdrowe tluszcze i masa warzywek. Dzis tez tylko troche ryzu zjadlam do obiadu. Czuje sie coraz lzej i mam mnostwo energii, a do slodyczy na razie ani troche mnie nie ciagnie.
Moje menu z dzis:
1. Szklanka smoothie jagodowej, jogurt sojowy z musli, kubek mate.
2. Jajko, dwa plastry chudej szynki, salatka z marchewki, kapusty i salaty z serem typu feta. Kubek pu-erh.
3. Kawalek schabu pieczonego, marchewka, pomidory, pol awokado.
4. Duzy kubek rosolu z warzywami i kawalek piersi indyka.
5. Ryz, piers kaczki pieczona z jablkami, groszek z wody, surowka z marchwi i kapusty. Woda z cytryna.
Na wieczor kubek kopru wloskiego.
Ani troche nie bylam dzis glodna. A wczoraj duzo jezdzilam na rowerze, wiec troche treningu tez zlapalam. Ani sie obejrze jak zejde do 60 kg a potem moze troszke nizej, zalezy jak bede sie czula i wygladala.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-19, 19:04   #2660
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
hej
No juz w domku wczoraj na tej imprezie byłam i nawet fajnie było, tylko klub strasznie zatłoczony, bo trafilismy na impreze dwóch szkół ale potanczyłam troche , kaca nie mam bo prawie nic nie wypiłam
Własnie zrobilam male zakupy na allegro, bo w sklepach nic nie moglam znalezc co by mi sie spodobalo

monika01011986 bardzo fajny artykuł w sumie jem wszystko oprócz szparagów juz kiedys jadłam pół grejpfruta przed sniadaniem i obiadem i chyba do tego powróce od jutra
A co do stepera to najbardziej działa na tyłek i nogi mam w domku i po regularnych cwiczeniach zauwazylam poprawe wygladu posladkow i ud
A to wczoraj ta impreza była? Ja myślałam że w weekend dopiero będzie
Fajnie, że się pobawiłas trochę i dziś Cie kac nie męczy :P
Ja zaraz też mam zamiar zaatakować allegro i sobie jakiś sweterek poszukać. Ostatnio żadnych ubrań sobie nie kupowałam bo na kota musiałam kupe kasy wydać to teraz mogę w końcu pomysleć o sobie Dzieciaki na Święta dostały troche ubrań od babć i chrzestnych to im nic nie brakuje
JA szparagów nigdy w życiu nie jadłam :P nawet nie wiem jak smakują i z czym to się je :P
Co do steppera to własnie mi cos na uda i tyłek jest potrzebne więc hula hop chyba nie bardzo mi pomoże także popatrzę na allegro na steppery dzisiaj.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-01-19, 19:04   #2661
meeedzik
Zakorzenienie

Monia bo mój Tż jest spokojny tyle, że jak ktoś się do mnie podwala to nie pozwala na to i reaguje, a wiadomo jak to jest, jak koleś napity to wcale nie chce odejść tylko przeważnie się rzuca i zaraz jest szarpanina a tak żeby się do kogoś rzucać do bicia to nie
Stary 2012-01-19, 19:12   #2662
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
A to wczoraj ta impreza była? Ja myślałam że w weekend dopiero będzie
Fajnie, że się pobawiłas trochę i dziś Cie kac nie męczy :P
Ja zaraz też mam zamiar zaatakować allegro i sobie jakiś sweterek poszukać. Ostatnio żadnych ubrań sobie nie kupowałam bo na kota musiałam kupe kasy wydać to teraz mogę w końcu pomysleć o sobie Dzieciaki na Święta dostały troche ubrań od babć i chrzestnych to im nic nie brakuje
JA szparagów nigdy w życiu nie jadłam :P nawet nie wiem jak smakują i z czym to się je :P
Co do steppera to własnie mi cos na uda i tyłek jest potrzebne więc hula hop chyba nie bardzo mi pomoże także popatrzę na allegro na steppery dzisiaj.
No wlasnie troche bez sensu w srodku tygodnia no ale niech im bedzie
No hula hop to na brzuch i boczki bardziej steper na uda i tylek orbitrek jest swietny podobno na wszystkie czesci ciala dziala, chcialam kieys kupic ale za drogi to raz a dwa nie mialabym nawet gdzie go postawic

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-19, 20:34   #2663
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Monia bo mój Tż jest spokojny tyle, że jak ktoś się do mnie podwala to nie pozwala na to i reaguje, a wiadomo jak to jest, jak koleś napity to wcale nie chce odejść tylko przeważnie się rzuca i zaraz jest szarpanina a tak żeby się do kogoś rzucać do bicia to nie

No tak myslałam właśnie wiadomo, że nikt normalny bez powodu nie bije ludzi A przeciez każdy normalny facet stanie w obronie swojej ukochanej gdy jakiś natręt się koło niej kręci

---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
No wlasnie troche bez sensu w srodku tygodnia no ale niech im bedzie
No hula hop to na brzuch i boczki bardziej steper na uda i tylek orbitrek jest swietny podobno na wszystkie czesci ciala dziala, chcialam kieys kupic ale za drogi to raz a dwa nie mialabym nawet gdzie go postawic
Też tak pomyślałam że bez sensu w środku tygodnia :P
No ale ważne że Ty mogłas pójść i się wybawiłaś
No to mi bardziej się stepper przyda niż hh bo z udami mam większy problem. Co do orbitreka to miałam i strasznie mi się na nim jeździć nie chciało. Stał i miejsce tylko zawalał to sprzedałam Ja po całym dniu spędzonym z dzieciakami to nie mam po prostu siły na takie sporty jak orbitrek ale stepperek by sie przydał bo mało miejsca zajmuje więc nie przeszkadzałby mi i czasami bym sobie "pochodziła" na nim

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-01-19, 21:39   #2664
Gosia2011
Rozeznanie

Cytat:
No właśnie oni mogą wszystko my niekoniecznie, ja nawet nic nie zrobię nie zaczepiam gościa wystarczy, że on do mnie podejdzie i rozmawia i już dym!Bo ty taka zadowolona jak z nim gadasz itd...

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------

Cytat:
a ćwiczysz cos ? czy nic
Nie ćwiczę, postaram się coś na rowerku pojeździć stacjonarnym, ale na razie, mam mało czasu, spotkanie z Tż nauka, śledzenie czegoś w necie przepisywanie nie pozwalają bym siadła z notatkami w ręku i pedałowała jak w tamtym roku w czasie sesji. Przedsesją zawsze więcej jem mam nadzieję,. że teraz cidrex mi pomoże poskromić głód liczę na niego!

A zbiłam dzisiaj lustereczko, wylądowało już w koszu co jeszcze trzeba zrobić by odwrócić te 7 lat nieszczęścia?ja już tyle lusterek pobiłam

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ----------

Jaaa pitolę! Jak ja bym ją klepnęła tą linijką to by nie wstała! I co to za pytanie w ogóle? Nawet w żartach nie wypada takich rzeczy mówić... co za pustaczka. Ona ma chyba chętkę na Twojego faceta bo normalna kobieta by tak nie mówiła.... nawet w żartach! Ciekawe co jej mąż na to by powiedział.....

---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ----------

To znaczy mój Tż mówi, ech te baby i na nią że ona chyba lubi facetów. Ale on wierny, tylko dzisiaj mu powiedziałam jak przyszedł od razu w progu!że co to za żarciki? jeśli mają sobie już robić to nie przy mnie bo stoją i patrzą się przez zmianę i cieszą oboje zadowoleni. A ten dumny z siebie jak paw zadowolony i dzisiaj do mnie z tekstem, to teraz wiesz co ja czułem jak ty byłaś uradowana jak kolega do ciebie zagadywał. Tylko mówię do niego tak: różnica jest taka, że byliśmy wszyscy na imprezie ja trzymałam Cię za rękę siedziałeś obok mnie i kolega z drugiej strony i coś do mnie zagadywał i nie było tak jak tutaj w pracy że ty na złość scenę zazdrości na mnie wymuszaszZresztą powiedziałam mu, że na imprezie byliśmy to co miałam się nie cieszyć po piwkach

Co do tej dziewczyny to lubię jąale żartować można, spłynęły po mnie akurat te teksty, ale też nie mogę przez ostatnie 3h pracy stać i się cieszyć do nich na przeciwko uśmiechniętych tralala bo oni próbują wzbudzić we mnie zazdrość. No i nie powiem lekko mnie to zirytowało że Tż bawi się w takie gierki, ale powiedział, że to odegrał się za sobotę.

ćwiczę z Ewą skalpel 5

Stary 2012-01-19, 22:58   #2665
monika01011986
Zakorzenienie

A ja mam normalnie taką zachciankę na ogórki kiszone że szok!
Zjadłam już z 4 takie małe i popiłam szklanką Pepsi Max bez cukru. Ponoć jeden ogórek kiszony ma 5,5 kalorii. Zjadłam 4 ale takie malutkie, szklanka Pepsi ma 1 kcal więc nie powinno mi nic zaszkodzić. Nie wiem co mi się stało.... okres juz miałam więc to może na dni płodne takie zachcianki :P no bo w ciązy to na pewno nie jestem
Siedzę na allegro i szukam fajnych ciuchów póki co zamówiłam tylko dla kota jedzenie i drapak taki mały, leżący na podłodze. Szukam jeszcze mleka takiego specjalnego dla kociąt bo juz mi się kończy i jakąś fajną miskę bo jedna mi sie pobiła Jeszcze jutro w zoologicznym kupię mu żwirek do kuwety i te legowisko i koniec zakupów dla kota. Wszystko już na cały miesiąc mam także nie będzie chodził głodny Widzę, że już wszystkie śpicie także ja uciekam buszować na allegro Do jutra buziaki

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-01-20, 08:20   #2666
meeedzik
Zakorzenienie

Hej laseczki
U mnie na wadze bez zmian, czyli nie jest źle, bo mam zamiar utrzymać tą wagę

Gosia dokładnie! Oni myślą, że im wszystko wolno a jak my gadamy ze znajomymi, to już wielkie żale mają.
AAA ja zapomniałam, Wam napisać, że jak byliśmy w zeszłą sobotę na imprezce, to był striptiz męski i my z koleżanką poszłyśmy oglądać a Tż później też nie był zadowolony z tego powodu i coś marudził, po co tam chodzę A co popatrzeć sobie nie można
Monia masz rację, bo nie którzy kolesie to naprawdę są tacy natrętni, że nie rozumieją jak np ja powiem, że nie mam ochoty się z nimi bawić, albo specjalnie odchodzę i idę gdzie indziej tańczyć. Wkurzają mnie tacy namolni.
Stary 2012-01-20, 09:18   #2667
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Hej pieknoty

Widze ze zagoscil temat meskiej zazdrosci
Ooo tak i mi takie ekscesy daly sie we znaki nietstety
Tylko ze w moim przypadku taka chorobliwa az zazdrosc zawsze i mnie doprowadzala do szalu..

Gosia i medzik nic innego tylko
pogratulowac udanego zwiazku
Ja nie przetrwalam takich prob dla mnie to za duzy ekstrim

Wlasnie zjadlam kakaowa owsianke, czekam z bolem serca na jakis spadek
Wybieram sie wlasnie do pracy, dzisiaj moj ostatni dzien i ide na UROPL!
Matko jedyna 1.5roku bez urlopu przezylam nie wiem jakim cudem takze kochane nadchodze!
Napewno bede teraz czesciej
Kto sie cieszy?Razem ze mna
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-20, 09:30   #2668
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
U mnie na wadze dziś równo 48,0 kg i tak sobie myślę, że teraz przez okres zimowy, będę starała się utrzymać te 48 kg a na wiosnę/lato jak będę się źle czuła to spróbuję zgubić ten kg, bo teraz coś ciężko mi to idzie.
na spokojnie ważne, żeby waga nie szła w górę... a jak wiosna przyjdzie, tez jednak trochę inne odzywianie, bo świeże produkty się zaczną itd- to ten 1kg spadnie, nim się obejrzysz

Cytat:
Byłam na solarium ale się wygrzałam cudownie było! Tak dawno nie byłam że aż zapomniałam jak to jest fajnie
fajnie się tak wygrzać zwłaszcza gdy na dworze zimno i mokro... brrrr! możemi się uda w przyszłym tygodniu też pójść

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Ja nie przetrwalam takich prob dla mnie to za duzy ekstrim
czyli wszystko przed Tobą
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-20, 12:03   #2669
linuska33
Raczkowanie

dzisiaj zaczelam ladnie diete..od duzego kubasa czarnej kawy i dwoch kanapek z poledwica drobiowa. a na drugie sniadanie maly banan.
wczoraj wszystko sobie przemyslalam i ja sie nie poddam tak latwo..schudlam juz dwa kilogramy, to dlaczego nie dam rady jeszcze 2-3 zrzucic i nie cieszyc sie ladna i zgrabna figura?? postanowilam sobie ze przy najblizszych zakupach zaopatrze sie w kuchenna wage, wypelnie lodowke warzywami a jak dojde do 57kg to zjem pizze
nie mam warunkow do cwiczen, wiec bede jak najwiecej robic rzeczy w domu..wiecie..mycie naczyc,ukladanie, przekladanie..mniej komputera, wiecej spacerow z maluchem..
jej..zeby mi sie to wszystko ladnie udalo
linuska33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-20, 12:12   #2670
monika01011986
Zakorzenienie

hej dziewuszki ale ja dzisiaj miałam cieżką noc o 6 rano dopiero zasnęłam! Nie mogłam w ogóle spać tak się męczyłam, że szok
Teraz lecę już bo jadę do Kwidzyna na zakupy nowe buty będę szukała Jak wrócę to napiszę miłego dnia laseczki

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości