|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2641 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
No i jestem 10 centymetrów niższa od Ciebie
![]() ![]() ![]()
#2642 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
A ja zrobiłam 20 pół przysiadów z moim synkiem na plecach! Mały miał taki ubaw że szok
![]() ![]() ![]() A znalazłam ciekawy artykuł ![]() http://kuchnia.wp.pl/fototematy/293/...schudnac-.html ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Cytat:
No i dobrze ![]() ![]() Skoro wiesz, że powinnaś go przeprosić to zrób to. Czasami nie warto unosić się honorem bo to nic nie daje a tylko szkodzi. Będzie Ci o wiele lżej na sercu jak sie pogodzicie i w pracy będzie przyjemniej ![]() ![]() ![]() A to, że nerwowa jesteś to wcale Ci się nie dziwię.... tyle problemów - każdy byłby nerwowy. Juz nie długo na urlop pójdziesz to wyluzujesz trochę i odpoczniesz ![]() Tobie się marzy 4 z przodu a mi 5 z tyłu hehe ![]() ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Cytat:
![]() Wymiary masz dużooooo mniejsze ode mnie bo ja teraz to przytyłam przecież i mam na pewno o kilka cm więcej... Ty chyba się w lustrze nie widziałaś! Masz śliczną figurę i ja nie mam nawet szans do ciebie ![]() ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Dziewczyny czytałyście ten artykuł co Wam wkleiłam???? Jak nie to przeczytajcie koniecznie!!!!!! To się tyczy naszej diety!!! Bardzo ważne informacje są w nim! ![]() http://kuchnia.wp.pl/fototematy/293/...schudnac-.html ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:11 ---------- Dobra, lecę do wyrka pooglądac troszkę TV ![]() ![]() lecę do łóżka ![]() ![]()
![]() |
#2643 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Super normalnie, Tż sie stara to naprawde cos, faceci z reguly bywaja malo kreatywni a tu masz Ci jaki sie blyskotliwy trafil, doooobrze ![]() ![]() Najwazniejsze ze jestescie szczesliwi reszta sie nie przejmuj ![]() Cytat:
![]() ![]() Jezeli ja moge poradzic cos od siebie to ja bym poszla jeszcze dla pewnosci do drugiego lekarza i posluchala jego opinni. Sama juz z wlasnego doswiadczenia wiem ze jak poszlam w kilka miejsc z ta sama przypadloscia to spotykalam sie czasami z zupelnie odmiennym zdaniem. Czasami dobrze jest zrobic wiekszy wywiad dla wlasnego dobra. Trzymam kciuki za egzaminy! ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2644 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki ;*
U mnie na wadze dziś równo 48,0 kg i tak sobie myślę, że teraz przez okres zimowy, będę starała się utrzymać te 48 kg a na wiosnę/lato jak będę się źle czuła to spróbuję zgubić ten kg, bo teraz coś ciężko mi to idzie. Monia ja teraz też mam pewnie po 1cm więcej i w udach i brzuchu, zawsze jak przytyję nawet kg to wszystko w te uda mi idzie. A Ty kochana masz śliczną figurę i pokochaj ją w końcu ![]() ![]() ![]() Bardzo ciekawy artykuł ![]() ![]()
#2645 |
Rozeznanie
|
Hej laseczki
![]() ![]() na wadze dzisiaj 81,9 ... dużo czasu zajęło mi zrzucanie kg po obżarstwie sylwestrowo-noworocznym itd... ![]() jednak te tabletki chyba mi pomagają ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2646 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2647 |
Rozeznanie
|
Te cidrex plus na pohamowanie wilczego apetytu
![]() ![]() ![]() Teraz warzyw dużo jem mrożonki mam w zapasie ![]() ![]() ![]() ![]()
#2648 |
Zadomowienie
|
Cześc Kochane
![]() Ja dziś wkoncu dzień urlopu mam ! to mamy iść z TŻ na zakupy i chce też kupic troszkę fajnych ciuchów bratu ![]() ![]() ![]() ![]() Moniaa bardzo fajnny ten artykuł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2649 |
Rozeznanie
|
W sobotę idziemy znowu do baru na disco
![]() ![]() ![]() ![]() Bo to było tak: Tańczę sobie już po kilku piwkach z moim no a on nagle w tańcu coś mi się rozgląda za bardzo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Potem on zaczął, że za dużo gadałam z takim jednym, dawno mnie widział i mnie zaczepiał, że wróciłam z wc w tym samym momencie co on. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Idzie też z nami jak to mówimy jego kochanka z pracy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale napisałam ![]()
ćwiczę z Ewą skalpel 5 ![]() ![]() Edytowane przez Gosia2011 Czas edycji: 2012-01-19 o 09:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#2650 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam
jestem tu nowa ale tez chciałabym schudnąć - mam pytanie może ktoś ma jakąś ustalona dieta np na tydzień bo powiem szczerze tak by mi było na pocz atku lepiej |
![]() ![]() |
![]() |
#2651 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki
![]() A ja wlasnie zajadam drugie sniadanko... i wiecie co sobie zrobilam? nie mialam zadnych owocow wiec przyrzadzilam sobie KOGEL MOGEL. Wyszedł taki pyszniutki! Polecam. I zapchal mnie nie ziemsko... Najpierw mikserem ubiłam białko z dwóch jajek, pozniej osobno żółtka z dwoch jajek i dodalam lyzeczke cukru(jedna lyzeczka raz na jakis czas nie zaszkodzi, a slodzika nie uzywam-duzo zlego sie naczytalam), białko połączyłam z żółtkiem i dodalam troszeczke kakao. Wyszedł mega duży shake i tak sie zapchalam że to szok! Obiad chyba dopiero zjem o 15 ![]() Buziaki dla was ![]()
#2652 |
Zakorzenienie
|
Gosia my to z Tż też mam takie scenki zazdrości, ale raczej to jest z jego strony
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Biedroneczko witaj ![]() ![]() Mufinek oj ja kiedyś często jadłam kogel mogel ![]() ![]()
#2653 |
Zakorzenienie
|
hej dziewuszki
![]() U mnie dziś na wadze 58,6 czyli tyle samo co wczoraj ![]() No ale wczoraj jadłam beznadziejnie a do tego nawet na dworze nie byłam więc nie ma co się dziwić. Dziś idę na długi spacer ![]() Także z 3 kilometry zrobię na piechotę ![]() ![]() Do później ![]() ![]()
#2654 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a ćwiczysz cos ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2655 | |||
Zakorzenienie
|
No już jestem
![]() Byłam na spacerku i na zakupach. W aptece Skrzypovity nie mieli ale na jutro przywiozą. Byłam w Polo i kupiłam otręby, pepsi bez cukru i płatki owsiane! nie wiem w sumie po co ale może skuszę się pewnego dnia i sobie zrobię. Na poczcie nie byłam bo jeszcze nie napisałam wypowiedzenia do Cyfry+ więc jutro znowu czeka mnie spacer ![]() ![]() Pojadę przy okazji do CCC zobaczyć za butami bo te moje juz mi przeciekają ![]() A dziś o 18 idę na solarium ![]() ![]() A na dworze taka chlapa że masakra ![]() ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Artykuł bardzo ciekawy, mi też się przydał ![]() ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cieszę się, że tabletki pomagają. Zawsze to jakiś ratunek. Ja też musze sobie CLA&green tea kupić i łykać do wakacji. Dziś może na siłowni będą mieli bo idę na solarium a to jest wszystko razem w jednym pomieszczeniu. ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Cytat:
![]() Cieszę się że artykuł się podoba ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2656 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja chyba ostatnio kogel mogel za dzieciaka jadłam ![]() ![]() Co do słodzika to ja używam od roku już i żyję ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Cytat:
hehehe no to nieźle ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- Cytat:
![]() Jeśli chodzi o mnie to nigdy nie ustalałam sobie menu na cały dzien a co dopiero na tydzień. Ja otwieram lodówkę i na oko wiem co mogę zjeść aby nie przekroczyć kalorii lub przynajmniej nie utyć. Ale dziewczyny wiem, że tak robią więc może one Ci pomogą. ![]()
![]() |
#2657 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() No juz w domku ![]() ![]() ![]() Własnie zrobilam male zakupy na allegro, bo w sklepach nic nie moglam znalezc co by mi sie spodobalo ![]() monika01011986 bardzo fajny artykuł ![]() ![]() ![]() ![]() A co do stepera to najbardziej działa na tyłek i nogi ![]() ![]() Gosia2011 dziekuje ![]() ![]() ![]() Kamikadze1706 duzo zdrowka zycze ![]() ![]() Milena001 witaj ![]() ![]() kada69 witaj ![]() ![]()
#2658 |
Zakorzenienie
|
Byłam na solarium
![]() ![]() ![]() ![]() Teściowa przyniosła placki ziemniaczane.... a ja tak lubię.... ponieważ na obiad (drugiego śniadanie nie jadłam) zjadłam tylko dwie kanapki z pasztetem to pozwoliłam sobie zjeść 3 sztuki przed wyjściem na solarium i jak wróciłam to zjadłam jeszcze jednego. W necie jest napisane, że jeden taki który waży 50g ma ok.85 kcal. Te co ja jadłam małe były i więcej niż 50 g na pewno nie miały więc mimo, że wyszło to ok.340 kcal to dzisiejszy limit nie został przekroczony... podwieczorku jeść nie będę, dopiero koktajl o 21 wypiję. Dziś się sporo nachodziłam więc troszkę pewnie spaliłam ![]() ![]() czyli tak to by wyglądało: 1.Just Fity+ otręby+błonnik+szklanka mleka 2. dwie małe kromki chleba z pasztetem i ogórkiem (łącznie 6 plasterków ogórka) + herbata truskawkowa Lipton 3. 3 placuszki ziemniaczane 4. 1 placuszek ziemniaczany 5. będzie koktajl o 21 godzinie.
#2659 |
Zakorzenienie
|
Alez jestem dzisiaj zmeczona
![]() ![]() Waga powoli rusza sie w dol, dzis 62,4. Podejrzewam, ze to na skutek ostrego ograniczenia weglowodanow, ostatnio tylko na sniadanie jem musli z jogurtem, a reszta tylko bialko, zdrowe tluszcze i masa warzywek. Dzis tez tylko troche ryzu zjadlam do obiadu. Czuje sie coraz lzej ![]() Moje menu z dzis: 1. Szklanka smoothie jagodowej, jogurt sojowy z musli, kubek mate. 2. Jajko, dwa plastry chudej szynki, salatka z marchewki, kapusty i salaty z serem typu feta. Kubek pu-erh. 3. Kawalek schabu pieczonego, marchewka, pomidory, pol awokado. 4. Duzy kubek rosolu z warzywami i kawalek piersi indyka. 5. Ryz, piers kaczki pieczona z jablkami, groszek z wody, surowka z marchwi i kapusty. Woda z cytryna. Na wieczor kubek kopru wloskiego. Ani troche nie bylam dzis glodna. A wczoraj duzo jezdzilam na rowerze, wiec troche treningu tez zlapalam. Ani sie obejrze jak zejde do 60 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2660 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajnie, że się pobawiłas trochę i dziś Cie kac nie męczy :P Ja zaraz też mam zamiar zaatakować allegro i sobie jakiś sweterek poszukać. Ostatnio żadnych ubrań sobie nie kupowałam bo na kota musiałam kupe kasy wydać to teraz mogę w końcu pomysleć o sobie ![]() ![]() JA szparagów nigdy w życiu nie jadłam :P nawet nie wiem jak smakują i z czym to się je :P Co do steppera to własnie mi cos na uda i tyłek jest potrzebne więc hula hop chyba nie bardzo mi pomoże także popatrzę na allegro na steppery dzisiaj.
![]() |
#2661 |
Zakorzenienie
|
Monia bo mój Tż jest spokojny
![]() ![]() ![]()
#2662 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No hula hop to na brzuch i boczki bardziej ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2663 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No tak myslałam właśnie ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Cytat:
No ale ważne że Ty mogłas pójść i się wybawiłaś ![]() No to mi bardziej się stepper przyda niż hh bo z udami mam większy problem. Co do orbitreka to miałam i strasznie mi się na nim jeździć nie chciało. Stał i miejsce tylko zawalał to sprzedałam ![]() ![]()
![]() |
#2664 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Nie ćwiczę, postaram się coś na rowerku pojeździć stacjonarnym, ale na razie, mam mało czasu, spotkanie z Tż nauka, śledzenie czegoś w necie przepisywanie nie pozwalają bym siadła z notatkami w ręku i pedałowała jak w tamtym roku w czasie sesji. ![]() A zbiłam dzisiaj lustereczko, wylądowało już w koszu co jeszcze trzeba zrobić by odwrócić te 7 lat nieszczęścia? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do tej dziewczyny to lubię ją ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2665 |
Zakorzenienie
|
A ja mam normalnie taką zachciankę na ogórki kiszone że szok!
Zjadłam już z 4 takie małe i popiłam szklanką Pepsi Max bez cukru. Ponoć jeden ogórek kiszony ma 5,5 kalorii. Zjadłam 4 ale takie malutkie, szklanka Pepsi ma 1 kcal więc nie powinno mi nic zaszkodzić. Nie wiem co mi się stało.... okres juz miałam więc to może na dni płodne takie zachcianki :P no bo w ciązy to na pewno nie jestem ![]() Siedzę na allegro i szukam fajnych ciuchów ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2666 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() U mnie na wadze bez zmian, czyli nie jest źle, bo mam zamiar utrzymać tą wagę ![]() Gosia dokładnie! Oni myślą, że im wszystko wolno a jak my gadamy ze znajomymi, to już wielkie żale mają. AAA ja zapomniałam, Wam napisać, że jak byliśmy w zeszłą sobotę na imprezce, to był striptiz męski ![]() ![]() ![]() ![]() Monia masz rację, bo nie którzy kolesie to naprawdę są tacy natrętni, że nie rozumieją jak np ja powiem, że nie mam ochoty się z nimi bawić, albo specjalnie odchodzę i idę gdzie indziej tańczyć. Wkurzają mnie tacy namolni.
#2667 |
Zakorzenienie
|
Hej pieknoty
![]() Widze ze zagoscil temat meskiej zazdrosci ![]() Ooo tak i mi takie ekscesy daly sie we znaki nietstety ![]() Tylko ze w moim przypadku taka chorobliwa az zazdrosc zawsze i mnie doprowadzala do szalu.. Gosia i medzik nic innego tylko pogratulowac udanego zwiazku ![]() Ja nie przetrwalam takich prob dla mnie to za duzy ekstrim ![]() Wlasnie zjadlam kakaowa owsianke, czekam z bolem serca na jakis spadek ![]() Wybieram sie wlasnie do pracy, dzisiaj moj ostatni dzien i ide na UROPL! ![]() Matko jedyna 1.5roku bez urlopu przezylam nie wiem jakim cudem takze kochane nadchodze! ![]() Napewno bede teraz czesciej ![]() Kto sie cieszy?Razem ze mna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2668 | ||
amor vincit omnia
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() czyli wszystko przed Tobą ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2669 |
Raczkowanie
|
dzisiaj zaczelam ladnie diete..od duzego kubasa czarnej kawy i dwoch kanapek z poledwica drobiowa. a na drugie sniadanie maly banan.
wczoraj wszystko sobie przemyslalam i ja sie nie poddam tak latwo..schudlam juz dwa kilogramy, to dlaczego nie dam rady jeszcze 2-3 zrzucic i nie cieszyc sie ladna i zgrabna figura?? postanowilam sobie ze przy najblizszych zakupach zaopatrze sie w kuchenna wage, wypelnie lodowke warzywami a jak dojde do 57kg to zjem pizze ![]() nie mam warunkow do cwiczen, wiec bede jak najwiecej robic rzeczy w domu..wiecie..mycie naczyc,ukladanie, przekladanie..mniej komputera, wiecej spacerow z maluchem.. jej..zeby mi sie to wszystko ladnie udalo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2670 |
Zakorzenienie
|
hej dziewuszki
![]() ![]() ![]() ![]() Teraz lecę już bo jadę do Kwidzyna na zakupy ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:11.