|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2641 |
after hours
|
Dot.: Mamy radość z oszczędzania, oszczędzanie nasza mania! Szczęśliwa VII, zapraszam
najlepszości
![]() ja już przeprowadzona prawie, tylko się nie ogarnęłam jeszcze, ehhhh, tylko roboty a zaraz zmykam na zajęcia.
#2642 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy radość z oszczędzania, oszczędzanie nasza mania! Szczęśliwa VII, zapraszam
Cytat:
![]() ![]() ![]() [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;32791748] Dzisiaj dzień kobiet więc cycki w górę i odrzuć z twarzy gradową chmurę, niech żyje cellulit i kurze łapki, bo i tak jesteśmy fajowe babki! ![]() ![]() Najlepszego babeczki ![]() ![]() ![]() My popołudniu jedziemy na big zakupy do Auchana, obym za dużo nie nabrała ![]() ![]()
![]() |
#2643 |
Raczkowanie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;32791748]
Dzisiaj dzień kobiet więc cycki w górę i odrzuć z twarzy gradową chmurę, niech żyje cellulit i kurze łapki, bo i tak jesteśmy fajowe babki! Padłam i powstać nie jestem w stanie ![]() Najlepszego babeczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2644 |
Zakorzenienie
|
aneszna padlam
Twoje wierszyki wymiataja ![]() ja dzis z wydatkow 3e na poczcie a i tesco ale bym o tym zapomniala bo z dostawa do domu - 31e same ciezkie napoje + chleb+papiery toaletowe i kuchenne+ jogurty+dzemy+ryze +maslo .. troche nazbieralam i mam nadzieje ze wsio cale dojedzie 4-6 maja byc zakupy |
![]() ![]() |
![]() |
#2645 |
Zadomowienie
|
Najlepszego moje kochane
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2646 |
Konto usunięte
|
ja wrocilam z pracy, jutro mam popoludnie
![]() ale pogoda:lovve: 11 stopni ciepla ![]() na 25 rocznice slubu kupujemy z bratem rodzicom wycieczke - niespodzianke [dopoki nie beda w samochodzie na dworzec nie beda wiedziec gdzie jada] do Włoch na kwietnia ![]() http://www.rainbowtours.pl/wloski-ni...ato#2012-04-21 |
![]() ![]() |
![]() |
#2647 |
Zakorzenienie
|
kachaaa ale nawet nie dacie im sie spakowac tak jakby chcieli? heh biedni
fajna niespodzianka obydwoje nie pracuja czy o urlopy tez zadbacie? fajowo jeszcze jakby pogode mieli zapewniona to juz wogole super ![]() super dojechaly moje zakupy z tesco ( nie musialam dzwigac przynajmniej a i tak siedze w domu - fakt nie dowoza za darmo ale i tak wyszlam na plus patrzac na takie kup 1 wez 2 gratis i takie tam wiec zakupy juz sa ) Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2012-03-08 o 17:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#2648 |
Konto usunięte
|
nie no dzien przed to moze juz trzeba bedzie powiedziec hehe choc nie sadze by byly upaly w kwietniu ale sie okaze
![]() maja gospodarstwo wiec nigdy nigdzie nie byli zawsze cos kasa albo praca zwierzetya uwiazani sa i nie stac ich by bylo na pewno ![]() mam nadzieje ze sie uciesza bo taty marzeniem byl Paryz zawsze ale Francja jest drozsza i w sumie nie ma tam tyle fajnych rzeczy a tu Wenecja - rejs gondolami po Canale Grande - Florencja -stolica Toskanii, Most Złotników - Rzym - potęga Imperium - Watykan - audiencja papieska - Asyż - serce chrześcijańskiej Europy, grób św.Franciszka |
![]() ![]() |
![]() |
#2649 |
Wtajemniczenie
|
Najlepszego baby kochane z okazji naszego święta
![]() Dziś wreszcie dzień bez wydatków ![]() Byłam spacerować po Arbacie i obcy faceci składali nam życzenia. Niektórzy dawali nawet słodycze, inni małe kartki z życzeniami. Naprawdę bardzo pozytywnie Moskwa świętuje Dzień Kobiet ![]()
![]() |
#2650 |
Zakorzenienie
|
Kachaaa i w Paryzu ejst wiele do zwiedzania
na tydzien by mial co zwiedzac napewno tylko moze rzeczywiscie drozej jak z biurem ah i rejsy po Sekwanie ![]() sama mam liste chyba na 2-3 strony puki co co chce zwiedzic w Paryzu to tz jak to zobaczyl to sie za glowe zlapal ![]() Wlochy tez fajne Coffe moglaby pewnie wiecej powiedziec - ja nie bylam ale tyle co slysze to tez super Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2012-03-08 o 18:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#2651 |
Wtajemniczenie
|
cholender miałam się hamować a tu co!
500 zł pokój 2 zl bilet 5,50 kfc 9 zł ptasie mleczko 5 zł lotek no i mam 30 z w portfelu mam nadzieję, że wypłata jutro będzie a nie w pon |
![]() ![]() |
![]() |
#2652 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wszystkiego Naj Babeczki!!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2653 |
Zakorzenienie
|
hej: dzisiaj wydałam 10 złotych na prezent urodzinowy składkowy na prezent dla szefa; wszystkiego Najlepszego w Dniu Święta naszego
![]() ![]() ![]()
2017 ![]() picie H2O czytanie książek ubieranie się kobieco nie przejmowanie się głupotami regularnie spisywanie wydatków angielski: fce + filmy i seriale głosowanie na lp 3 patenty żeglarskie V i VI nauka pływania c.d. Zakochana od 12.11.2015 roku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2654 |
Zadomowienie
|
Jak myślicie, lepiej wystawić jedną na prawdę MEGA pakę z ubraniami na allegro czy kilka mniejszych? Zawsze biorę to wyróżnienie za 19zł, ale teraz paka poszła mi za 53zł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2655 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2656 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2657 |
Zakorzenienie
|
wiadomo zalezy od upodoban
napewno sie rodzice uciesza narobilam chyba z milion nalesnikow i czekam na tz-a coffee a oplaci ci sie te wyroznienie brac? niewiem ale wydaje mi sie ze jak ktos szuka paki to wpisuje i przeglada oferty wiec ja bym wyrozznienia nie brala mi sie przzynajmniej nie sprawdzalo ( bralam moze raz czy dwa ) |
![]() ![]() |
![]() |
#2658 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() jutro brat pojdzie wykupic chyba tylko musi sie wypytac tacie czy termin pasuje ![]() a chodzi o objazdowke zeby cos zobaczyli wlasnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2659 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2660 |
Zakorzenienie
|
no niby tak ale niewiem moze jak juz inwestujesz w to 19pln to jakos inaczej zrobic aukcje zeby zachecic bardziej albo na dluzej aukcje wystawic (dluzej niz na 3-5 dni)
widzisz kiedys tego nie wzielas poszlo za 30 a teraz wzielas i na to samo wychodzi bo 53 -19(prowizja z allegro- nie licze innych oplat allegro ) =34 czyli podobnie Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2012-03-08 o 22:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#2661 |
Zadomowienie
|
Hej, ja wczoraj 0 wydatków. siedzielismy z tz w domu. Mój biedny tż padł po 15 min, z powodu zmęczenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2662 |
Zakorzenienie
|
czesc babeczki
![]() co tam?
#2663 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2664 |
Konto usunięte
|
bobry
![]() ja dzis na 12 ide do pracy |
![]() ![]() |
![]() |
#2665 |
Zakorzenienie
|
ja wstalam z tak potwornym bolem glowy ze sie ruszyc z lozka nie moge
dlaczego juz jest piaaaatek ;( na zwolnieniu czas leci za szybko |
![]() ![]() |
![]() |
#2666 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Potrzebuję wsparcia. Jestem tegoroczną maturzystką i nie potrafię oszczędzać. Jestem zbyt rozrzutna, wydaję to co mam, nawet z nawiązką ![]() Nie potrafię odłożyć nawet 10zł ![]() Moją zmora jest Rossmann. Wejdę po krem, wychodzę z nowym lakierem, tuszem, balsamem, odzywką do włosów. ![]() Próbowałam spisywać sobie to co kupuję, ale brak mi systematyczności i zapominam o tym. Może gdy będę się tu udzielać, będzie mi łatwiej. ![]() Pracuję dwa dni w tygodniu, mam z tych dni 150zł mniej więcej. W piątek przed kolejnym weekendem już jestem na zero ![]() Nie wiem tylko na co mogę oszczędzać. Przyjmiecie mnie do swojego grona? Proszę ![]() Edytowane przez uUuAsissuUu Czas edycji: 2012-03-09 o 15:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#2667 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Może na wycieczkę, wczasy? To zawsze dobry cel ![]() Ja też ostatnio odpuściłam z zapisywaniem wydatków ![]() ![]()
![]() |
#2668 |
Zakorzenienie
|
Właśnie zastanawiałam się nad wycieczką, może nie żeby z tych oszczędności wyjechać gdzieś, bo pewnie bym za daleko nie dojechała, ale na wydaki podczas wycieczki. Może też inaczej wydaje się pieniądze, dla których trzeba się poświęcić... To chyba dobry pomysł
![]() Prócz Rossmana fajnie wydaje mi się pieniądze w kawiarniach. Założę sobie limit dwóch wyjść w tygodniu, to będzie póki co chyba dobre rozwiązanie. To będzie chyba trudny tydzień, ale musze się opanować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2669 |
Zakorzenienie
|
witam nowe oszczedzajaCE
ja na pon mam kolejna wizyte u lekarza ![]() puki co wydatkow zadnych ale i zarobkow zadnych bo zwolnienie = zarabiam tylko wtedy kiedy pracuje |
![]() ![]() |
![]() |
#2670 |
after hours
|
witajcie dziewczyny, zapraszamy i bacików udzielamy
![]() ja dzisiaj jakoś ponad dychę, ksero + czekolada i skittelsy ![]()
![]() Edytowane przez Ayo22 Czas edycji: 2012-03-09 o 17:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:31.