|
|
#2641 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice część 51 :)
ja nie umiem sie opiekowac kwiatami
zawsze wiedna chyba ze maja zdolnośc do samoprzetrwania ja podlewam jak mi sie przypomni kiedys miałam kwiata ktorego uwielbiałam i znajomi zawsze jak przychodzili to go alkoholem podlewali i zawsze był wielki lśniący i miał mnóstwo nowych pędów i jak tylko mam stwerdziła ze jak on tak ładnie urósł to ona go rekwiruje do siebie i podlewała go woda i zaczal jej więdnąć liscie spadały i były takie matowe i zółtawe
|
#2642 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry moje bobry!
Karola no co za masakra! Ty powinnaś leżeć w łóżku ![]() Jusia ja w sumie używałam 3 pianek - Wella, Schwarzkopf i Loreal. Moim zdaniem najlepsza była Schwarzkopf (ładny kolor, nie brudziła, długo się trzymała), następna w kolejności Loreal (ładny kolor, dobrze się zmywa, ale bardzo szybko wypłukuje). Najgorsza była Wella - kolor do dupy, zafarbowała mi wszystko co się dało - łącznie z kabiną prysznicową, której nie mogę domyć. Ale lubię taką formę nakładania farby
|
|
|
|
#2643 |
|
Zakorzenienie
|
boli mnie łeb :/
|
#2644 |
|
MBZ♥
|
Karo przy mnie kwiaty też marnieją bo nie jestem systematyczna
moja babcia podlewała fikusa wódką i czasem popiołem z papierochów i rósł jak szalony |
|
|
|
#2645 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj były u nas koleżanki, które pracują w aptece i przyniosły nam to
|
|
|
|
#2647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skusiłabym się na tego Loreala, mi właśnie zależy, żeby się kolor szybko wypłukał a tę farbę z kabiny próbowałaś sodą wyczyścić? A Vichy ![]() Jesteśmy z Arkiem znudzeni w pracy, więc właśnie uskuteczniliśmy to:
|
|
|
#2648 |
|
Zakorzenienie
|
Jusia to macie zabawę
|
|
|
|
#2649 |
|
Zakorzenienie
|
carmi
|
|
|
|
#2650 |
|
Zakorzenienie
|
by to wlasnie byl fikus
|
#2651 |
|
Zakorzenienie
|
Gorzej, jak szef w kamerę popatrzy
![]() By, fikusa wódką!? w ogóle roślinę wódką??? Wow! może w tym tkwi sekret
|
|
#2652 |
|
Zakorzenienie
|
wle sie wkuuuurrrr...... dzwoni do mnie i to to, ze ty masz L4 to nie znaczy ze będziesz krócej siedziała, przez ciebie ja musze siedziec caly dzien w pracy (coo? przeciez tu jestem) a ja w ogóle słysze po twoim głosie ze nie jestes chora wtf?!?! ona jest lekarzem czy ta co mi wypisała zwolnienie a ja do niej na zatrucie pokarmowe czy jelitówkę nie musze mieć chorego głosu:/ a ona tylko nie mysl ze ☠☠☠niesz mi l4 i pojdziesz do domu, a ja powiedziałam ze tak własnie myslę i nie będzie mnie od jutra w pracy, a ona do mnie ja ci nie kazałam iśc do drugiej pracy (co to ma wspolnego z druga pracą?! to raz a dwa, ze przez nia jestem zmuszona pracowac w drugiej pracy bo mi kasy nie płaci tak jak powinna) ohh boszszsz chyba jednak musze sie uwolnic od tej roboty bo ja psychicznie się wykańczam :/ zaraz zadzownie anonimowo do PIPu zeby sprawdzili ten sklep jak zobacza ze ma pracownikow na chorobowym w pracy to bedzie gnoj
bo rpzecież jakby mi się teraz cos stało to ona za to odpowie
|
#2653 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
ahhh wczoraj TŻ do mnie przyjechał i siedział do nocy![]() Tak mnie tulił i całował bo nie widział jeden dzień Obejrzeliśmy Kac Vegas kolejny raz i było super dziś pracuje do 14 i jadę do niego
|
#2654 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Cytat:
super ![]() Ciekawa jestem, jak mnie TŻcior wyściska po ponad tygodniu rozłąki :d jeny, nie mogę się wieczora doczekać już, nooo...
|
|
|
#2655 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Sama stanąć nie może? Innych pracowników nie ma? |
|||||
|
|
|
#2656 |
|
Zakorzenienie
|
jusia jak ja zostawie zabke to pojde do t-mobile i bede mogla zwiekszyc liczbe godzin bede miała wtedy miesiecznie ok 1800-2000. ale umowa zlecenie
nie daja teraz tak chetnie umowy o prace---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- jedna pracownica w każdy weekend nie bedzie przychodziła bo ona na "balety" idzie z jakiej racji ja sie kurrr pytam?! innej nie pasuje nagle, tz siostra ktora czasem mnie zmieni to teraz siedzi u mnie w mieszkaniu ze swoim maxiem i sie ruchaja a ona ma problemy w zyciu i jest taka biedna ze nie moze siedziec tak dlugo w sklepie---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- ja juz mam wyje$$^ne na ten sklep grafik kaząłam jej ustalac bo ja sie uzerac z tymi ☠☠☠☠ami nie będe i w sumie od czasu jak moje obowiązki się zmniejszyły to ten sklep lezy połogiem i błaga o ratunek bo ona sobie nie radzi
|
#2658 |
|
Zakorzenienie
|
Karola, siostra jest szefem. Niech ona się martwi o pracowników. Skoro nie potrafi nimi odpowiednio zarządzać to niech sama stanie. To że jesteś jej siostrą nie znaczy że ma cię wykorzystywać. Innym pracownikom też zalega z kasą?
---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- ej no, ja się tak nie bawię, co przyjdę to wszystkie uciekają aż taka okropna jestem |
|
|
|
#2659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Choji, gdzie takie kwiatki sprzedają? Przydałby się nam a w biurze obydwoje na krzesłach, bez pilota, walczyliśmy ze sztormem ![]() Karola, a powiedz mi, dlaczego tak się bardzo trzymasz umowy na etat? Tzn. nie pytam w takim sensie, że uważam to za nielogiczne, ale po prostu nie wiem, mi jest zewsząd obojętne na jaką umowę pracuję poza tym, że przy etacie mogę wziąć kredyt. A co do pracy w Żabce, to mi się wydaje, że dajesz się siostrze rolować. Zbuntuj się, masz takie same prawa jak reszta pracowników, a mimo to wydaje mi się, że są mniej respektowane.
|
|
|
#2660 |
|
Zakorzenienie
|
No i odnośnie kwiatków to jedyny żyjący u mnie kwiatek to mini storczyk (który właśnie stracił ostatni kwiatek) Rain, co teraz mam zrobić?
![]() No i chlubą pokoju jest ogromny sztuczny storczyk ![]() ogądałam wczoraj Mamma Mia- nigdy mi się nie znudzi. Tak swoją drogą fajnie by było jakiś kawałek mieć Abby na weselu, do którego jest choreografia ![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Józia, one były już tam jak się wprowadził. Mnie by się przydały jakieś które wcale wody i światła nie potrzebują.
|
|
|
|
#2661 | |
|
Zakorzenienie
|
Kurde, znowu mnie wysypuje!!!
BŁAGAM znawczynie tematu o ustalenie mi pielęgnacji od A do Z, a także polecenie kolorówki, która mnie nie zapcha i nie uczuli uprzedzam: Ziaja mnie zapycha, a na Clinique mam alergię, dosłownie ![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Cytat:
|
|
|
#2662 |
|
Zakorzenienie
|
Józia, jak możesz! Przyjedź w końcu na tą kawę to go zobaczysz
|
|
|
|
#2663 |
|
Zakorzenienie
|
Brokat brokat brokat i tak do zarzygania.... właśnie mi się odbiło całą brokatową tęczą i nawet jednorożcem nią srającym ![]() Po 2 najcudowniejszych miesiącach życia zostałam singlem. Ale o tym w klubie
|
#2664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choji, no przyjadę w końcu, no...
|
|
|
#2666 |
|
Zakorzenienie
|
heja
![]() jakbym wiedziała, że Wy o 3 rano gadacie, to bym tu weszła cierpię na bezsennosć coś ostatnio---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- coooooooooooooooooooooooo oooo?
|
#2668 |
|
Zakorzenienie
|
olka, nie wierzę
|
|
|
|
#2669 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zasuszyłam kaktusa i zakopałam żywcem chomika. Nie jestem boginią ogniska domowego
---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Stygmatek COOOOOOO???!!! Nie wierzę!!! |
|
|
|
#2670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:15.

zawsze wiedna chyba ze maja zdolnośc do samoprzetrwania
ja podlewam jak mi sie przypomni
kiedys miałam kwiata ktorego uwielbiałam i znajomi zawsze jak przychodzili to go alkoholem podlewali i zawsze był wielki lśniący i miał mnóstwo nowych pędów

skusiłabym się na tego Loreala, mi właśnie zależy, żeby się kolor szybko wypłukał 

w ogóle roślinę wódką??? Wow! 

nie daja teraz tak chetnie umowy o prace
a ona ma problemy w zyciu i jest taka biedna ze nie moze siedziec tak dlugo w sklepie