![]() |
#2641 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
Moje drogie panie
![]() Potrzebóje balsamu wyszczuplającego (na celulit) i coś na zaskórniki ![]() Mieszkam w tak małym miatseczku więc proszę polecać jakieć ogólno dostępne. Z góry dziękuje ![]()
#2642 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Piwusiu ja polecam niesmiertelnie Clinique - serie na pory i anti-blemish (z tej serii szczegolnie krem do twarzy) ![]() PS. Ja szukam jakiegos bardzo mocno pogrubiajacego tuszu ale domyslam sie, ze to tylko moja piekne marzenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2643 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2644 |
Zadomowienie
|
Dzieki
![]() Ale ja mam bardzo duzo wymagan ![]() Jak np. *nie moze sie rozmazywac przez conjamniej 9 godzin *nie moze podrazniac *fajnie by bylo jakby dawal efekt juz za jednym pociagnieciem *nie chce zeby wydluzal *ma za to podkrecac i pogrubiac *nie moze byc czarny, musi byc brazowy *ma sie w miare latwo zmywac *nie moze byc leisty i taki, ze jak mrugne w czasie malowanie to mi zostawia slady pod okiem *nie moze smierdziec/pachniec/ ma byc bezzapachowy *alergicznie testowany uffff ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2645 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2646 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
BadGal widzialam kiedys na kolezance i dawal piekne efekty. Masz moze porownanie z HI Clinique? Pozdrawiam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2647 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2648 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Pojde powacham jutro tego Diora ![]() Musze uaktualnic liste swoich recenzji na KWC tak przy okazji ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2649 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2650 |
Rozeznanie
|
Uwielbiam cienie Barry M,jednak ogromny ich minus,ze nie trzymaja sie za dobrze. Szukam dobrej bazy,ostatnio kupilam z No7 ale nie spelnia wogole moich oczekiwan.
![]() Ostatnio weszlam do Lush i nie wiedzialam co kupic buuu....... |
![]() ![]() |
![]() |
#2651 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tak koncze 90% wizyt w Lushu. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2652 |
Zadomowienie
|
Odzywke American Cream ![]() PS. Moj Clinique jest "out for delivery" wiec oczekujcie na relacje ![]() Dostarczyli ![]() Puder jest w opakowaniu 3.6g, pedzelek jest taki sam jaka daja normalnie. Jestem pelna podziwu co do prezentacji opakowania calosci - jak mala szkatulka z bizuteria ![]() Edytowane przez nask Czas edycji: 2008-09-10 o 11:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#2653 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Z związku z tym nieśmiale pytanie - czy któraś z Was, mogłaby dla mnie coś zakupic i wysłac do PL (oczywiście za uprzednia zapłatą)? |
![]() ![]() |
![]() |
#2654 |
Rozeznanie
|
![]()
aaliyah, nask dzieki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2655 |
Przyczajenie
|
Uwaga bootsie promocje znooooowu!
2za3 na sknicare albo 2za3 makijazowe. A ja potrzebuje toniku do twarzy... Jakies fajne faworyty? Botanics? hmmm... i pod jaka nazwa wogole jest tonik w UK? Toner????? hm.................. pomozcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2656 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2657 |
Zakorzenienie
|
A ja nie polecam za bardzo tej bazy Urbana
![]() nie każdy cien sie na niej długo trzyma ![]() chyba bede musiałam znów przywozic baze art deco. no chyba ze wy zancie inne ![]() Kamila poszukaj w KWC, jest pare recenzji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2658 |
Zadomowienie
|
nask- zdecydowanie najlepszy (IMHO
![]() kamila85- tonik to wlasnie 'toner', a osobiscie uzywam NIVEA Visage Young- nie zawiera alkoholu, nie wysusza skory, ladnie ja oczyszcza ![]() ![]() piwusia5- powiem Ci, ze z ujedrniajacych kosmetykow uzywam od daawna L'Oreal Perfect Slim i wciaz jestem z niego zadowolona, obecnie poluje na Nuxe Tobific Fermete Creme Raffermissante Intenxive (zreszta pod wplywem dziewczyn z wizazu, bo ponoc jest swietny: tu sa recenzje: Nuxe, Tonific Fermete Creme Raffermissante Intensive (Intensywnie ujędrniający krem do ciała)) a jesli chodzi o zaskorniki to avonowy zel sprawdza sie u mnie idealnie!!! Ten z serii clearskin- uzywalas juz moze?? naprawde warto sprobowac ![]()
#2659 |
Rozeznanie
|
Dziewczynyczy słyszałysciei używałyscie kosmetyki firmy Sentoo.
Nie wiem czy sa do dostania w UK. Ja mam z Polski, czy jest jakaś podobna firma w UK ? Ja mam narazie peeling i jestem bardzo zadowolona, chciałabym kupić coś więcej. http://www.proferocosmetics.nl/aboutus.html |
![]() ![]() |
![]() |
#2660 |
Zadomowienie
|
joaa12, nie widziałam ich w UK, ale w Polsce kupiłam raz tę maskę nawilżającą do buzi, pomarańczową. Była bardzo fajna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2661 |
Raczkowanie
|
Przepraszam, ze tak tutaj. Dziewczyny nie wiecie moze jak to jest z wysylka rzeczy zakupionych na stronie internetowej boots.com? Gdzie oni zostawia moja przesylke, jesli mnie nie bedzie w domu? Bo jak mam jechac 50 km albo wiecej to dziekuje
![]()
#2662 |
Zakorzenienie
|
Ehh, dziewczyny, taka winna sie czuje. W Debenhams byla ostatnio promocja, wszystko 10% taniej no i oczywiscie nie moglam sie postrzymac. Kupilam Erase Paste, BeneFitu i palete Urban Decay, bo korcily mnie juz dlugo tylko nie moglam sie zdecydowac... I w koncu spotkalam taka, ktorej wczesniej w ogole nie widzialam i zdecydowalam sie wlasnie na nia: http://www.sephora.com/browse/produc...ategoryId=3806
Miala takie sliczne opakowanie, ze po prostu nie moglam sie oprzec. Poza tym ma bardzo ciekawy zestaw kolorystyczny (obowiazkowo Midnight Cowboy i Oil Slick) i dodatkowo miniaturowa baze Primer Potion. Jak na razie super, jednak to nie jest zestaw do pracy (ahh, ten brokat). Poza tym przez Internet kupilam tez bronzer TheBalm http://www.sephora.com/browse/produc...navAction=jump ktory bedzie lecial do mnie z USA jak tylko zdecyduje sie, czy kupic jeszcze cos wiecej czy powstrzymac sie w koncu(!!! )Ale korci mnie jeszcze (STRASZNIE) Time Balm, odzywczy korektor pod oczy, ktory mozna stosowac tez na noc, bo ma dobroczynne dzialanie (wreszcie wymyslili cos z makijazu co mozna zostawiac na noc i nie straszyc faceta porannym widokiem! ![]()
#2663 |
Zadomowienie
|
Bee, jak już potestujesz produkty The Balm, to proszę, napisz tu coś więcej o swoich odczuciach - już pewnie z pół roku temu zaczęłam się im przyglądać, ale póki co się nie zdecydowałam na nic
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2664 |
Raczkowanie
|
mam do was pytanie
![]() edit: ok nie bylo pytania ![]() ![]()
C'est la vie... Edytowane przez dixie Czas edycji: 2008-09-22 o 17:42 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#2665 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny czy w UK jest dostępny shimmer panstic max factor?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2666 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam dziewczęta.
![]() No i czy opłaca sie kupować perfumy na Okęciu? proszę, napiszcie dokładnie, bo jestem w tym temacie zielona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2667 |
Raczkowanie
|
![]()
sorry, pomyliłam się. Gatwick lotnisko oczywiście miałam na myśli
![]() Chodzi mi o to, czy sie opłaca kupować te perfumy zwłaszcza w Gatwick czy na Okęciu ?? |
![]() ![]() |
![]() |
#2668 |
Zadomowienie
|
Nie odpowiem na pytanie bo nie nie bywam na Gatwick, za to polecam opcje edycji, poprawiasz blad i nie trzeba tlumaczyc w nastepnym poscie
#2669 |
Zakorzenienie
|
Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
patrzylam ostatnio na szafe MF w Bootsie i byly tylko normalne Pan Sticki. Zobacz na ich strone int. moze jednak maja gdzies.
#2670 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() Radzę korzystać z opcji "wiem, mogę pomóc -->odpisuję", wówczas nie będzie zbędnych postów na forum ![]() Proszę Was koleżanki o pomoc, to sprawa czasowa. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:01.