![]() |
#2641 |
Raczkowanie
|
Dot.: Buciki ślubne
karadka- faktycznie suknia w podobnym stylu,zwlaszcza tez tiulowy dol
![]() ![]() ![]() teram- a jakie buty bys do tego widziala jesli z kolorem? czy poza sklepem dla tancerzy mozna w krakowie jeszcze gdzie buty slubne na wymiar zrobic?? |
![]() ![]() |
![]() |
#2642 |
Zadomowienie
|
Goyya - jak mierzylam suknie w salonie jak wybieralam to ta moja miala ksztalt bardziej rybki i byla do niej halka z dwoma kolami, ale ze lepiej mi lezal kroj A to zdecydowalam sie zaryzykowac i robili mi ta sama suknie tylko na kroj A i jak mialam pierwsza przymiarke i zobaczylam halke to miala 3 kola i byla szersza niz ta w ogyginale
![]() ![]() co do kol to ja na poczatku tez nie bylam zwolenniczka i mierzylam suknie szerokie bez halki z kolami i to dla mnie porazka bo wszystko wlazi miedzy nogi i jest strasznie niewygodne a halka jest super wygodna bo przynajmniej mozna sie poruszac ![]() ![]()
#2643 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2644 |
Przyczajenie
|
A o to moje butki do ślubu
http://www.aldoshoes.com/uk/women/sh...83406-orpin/61 teraz tylko muszę je znaleźć w sklepie i kupić. |
![]() ![]() |
![]() |
#2645 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzieki, dzieki!! wszystkie wskazowki sie przydadza!! jak tam zdjecia??? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2646 |
Przyczajenie
|
Mnie się osobiście podobają takie butki jakie podałam w załączniku. Jestem przyzwyczajona do chodzenia czy tańczenia w butach na wysokim obcasie, więc dla mnie to nie byłby problem. W życiu nie założyłabym butów z tymi okropnymi długimi szpicami... a niski obcas jest dla mnie ble :P Takie mam zdanie i tyle
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2647 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Edytowane przez mysiak Czas edycji: 2010-10-13 o 13:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2648 |
Przyczajenie
|
Mysiak, możliwe... Ja nie będę oceniać, bo ja tylko w takich szpilkach chodzę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2649 |
Wtajemniczenie
|
Ja najbardziej kocham szpilki + 1-2cm platformę
![]() ![]()
#2650 |
Przyczajenie
|
O tak!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2651 |
Rozeznanie
|
no to coś dla kochających wysoki obcas i platformy
![]() ![]()
czasem piszę z telefonu- proszę o wyrozumiałość ![]() 26.08.2005 ![]() 26.08.2009 --> ![]() 27.08.2011 --> ![]() Edytowane przez emiii_87 Czas edycji: 2010-10-13 o 18:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#2652 |
Rozeznanie
|
ojj nie, to nie te. pomyliły mi się zdjęcia
![]() ![]()
#2653 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2654 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2655 |
Przyczajenie
|
Choctawhateeana, krótką sukieneczkę będziesz mieć? Ooo. Może się pochwalisz, co?
![]() ![]() Emi, buty w drugim załączniku są boskie! Ale lepsze by były bez tej... noo, wiecie o co mi chodzi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2656 |
Raczkowanie
|
sukienka sie szyje
![]() jeszcze nie zdecydowalam czy bede miala do lydki czy do kolan - zobacze przy przymiarce w listopadzie ![]() a jako ze mam duzy biust+nie jestem chudzinka+mam talie+nie wstydze sie swoich nog, hehe, to wybrany fason powinien wygladac na mnie ok wiem, ze to nie jest tradycyjna suknia slubna i na pewno zbulwersuje co niektore osoby (mam na mysli szczegolnie starsze panie) dlatego juz nie chce sie wybijac z butami w innym kolorze, haha, chociaz mam straaaaszna na to ochote ![]() najpierw musze jednak wziac slub cywilny (zagranica) a po kilku miesiacach dopiero koscielny, tak ze moze jednak zaszaleje i z innym kolorem do cywilnego - jest tyle przepieknych kolorowych butow w sklepach... usmiechaly sie do mnie i prosily zeby je wziac ze soba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2657 |
Przyczajenie
|
Nie no... Suknia jest boska!!!
![]() ![]() Mnie osobiście podobają się sukienki do kolan, no ale na ślub... tak nie bardzo pasuje ![]() ![]() Co Twoi rodzice na Twój wybór? Twój przyszły mąż? ![]() ![]() Ale ta jest piękna... przeraźliwie piękna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2658 |
Raczkowanie
|
jeszcze na forum tej sukienki nie pokazywalam, wiec milo uslyszec pozytywna opinie
![]() wiem, wiem, nietradycyjnie... ![]() ![]() ![]() a co goscie weselni o tym sadza to mnie za bardzo nie interesuje, mam nadzieje, ze w ciagu godziny to przetrawia i przezyja, haha, i sie beda dobrze bawic na weselu ![]() moj kochany narzeczony jest spoko z tym faktem i to najwazniejsze kwestia sukienki bedzie ta czescia wchodzenia w zwiazek malzenski, ktora bedzie tylko i wylacznie dla zadowolenia mnie samej, totalnie egoistycznie!!! haha |
![]() ![]() |
![]() |
#2659 |
Rozeznanie
|
jeśli tamte Wam się podobają to wrzucę jeszcze jeden z moich typów które mam zapisane w folderze pt. ślub
![]()
#2660 |
Raczkowanie
|
aha, wygladaja rozsadnie jesli chcesz w nich byc przez cale wesele - ale troszke przebrzmialy fason... ?
ja poszukuje czegos w stylu jak na zdjeciu ponizej: potrzebuje ivory - czy moze ktos z zachodniopomorskiego podpowiedziec sklep, gdzie moglabym popatrzec w nadziei znalezienia aktualnych trendow mody obuwniczej? moze byc w szczecinie, koszalinie Edytowane przez choctawhatcheeana Czas edycji: 2010-10-13 o 22:00 Powód: zapomnialam fotki |
![]() ![]() |
![]() |
#2661 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2662 |
Raczkowanie
|
emiii, ale przeciez mozesz wziac sobie niskie na zmiane? albo zainwestowac w buty do tanca? a ja mam krotka kiecke slubna to chce sie 'wyszczuplic' bez odchudzania, haha, noszac wysokie obcasy!
sprawdzilam - dziala ![]() ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- ciekawa jestem na ktore sie zdecydujesz - kokardka czy supelek, wstazeczka czy pasek ....? a masz kokarde lub taki supelek na sukni slubnej? to by ulatwilo wybor... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2663 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2664 |
Raczkowanie
|
fakt, ja juz poobchodzilam wiekszosc sklepow w bratyslawie i albo nie sa wygodne (przewaznie w czubku palcow, zgniataja za bardzo) albo nie ma koloru...
Ty mialas fantastyczne butki - i zazdroszcze ci Twojej czerwieni slubnej!!! wspaniale ![]() dziekuje za podpowiedz ze szczecinskimi sklepami - poobchodze je juz w listopadzie a jakby co to Poznan ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2665 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2666 |
Wtajemniczenie
|
Bezczelnie reklamujesz się na forum. Cztery pierwsze posty składają się wyłącznie z reklamy a reklama na Wizażu jest PŁATNA. Będzie BAN
![]()
#2667 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2668 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny ja nie bardzo dam radę chodzić w butach na obcasie (problemy z kręgosłupem) i tak sobie myślę może kupić na ślub w kościele buty na małych kaczuszkach max 3 cm a na wesele płaskie balerinki ?? Macie jakieś wzory lub strony do takich butów ??
|
![]() ![]() |
![]() |
#2669 |
Rozeznanie
|
Z tymi balerinkami to bardzo dobry pomysł. Sama dla siebie kupiłam takie balerinki ale nie założyłam ich bo moje butki okazały się mega wygodne tak więc leżą nowiutkie w szafie
![]() ![]()
#2670 |
Przyczajenie
|
Moje ślubne wrzosowe szpileczki.
Przetańczyłam w nich calutka noc. Obcas 12 cm z 2 cm platformą. Edytowane przez basett Czas edycji: 2010-10-22 o 22:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:55.