Sylwester tu spędziłyśmy, trunki wysączyłyśmy, spamować nie skończyłyśmy! Część II - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-02-08, 18:16   #2641
nadzieja__
Zadomowienie

Dot.: Sylwester tu spędziłyśmy, trunki wysączyłyśmy, spamować nie skończyłyśmy! Część

Cytat:
Napisane przez meeow Pokaż wiadomość
przecież to tylko żarty są?
Rafał i Czapek przecież tak nie raz mówili w swoich making off'ach

a no i jestem po ostatnim egzaminie już teraz tylko czekam na wynik z niego
Żarty, żartami, ale już nie są śmieszne, nawet dla Czapka i Rafała

Liczę, że zdane
Cytat:
Napisane przez meeow Pokaż wiadomość
no bo Rafał to wylew 'nikt u nie znajdzie, skarbie' a Czapek, to Czapek.. 'bo Cię kocham '
Co do pogrubionego:

Cytat:
Napisane przez xKlaudja Pokaż wiadomość
A co do -40, szykuje się jakaś kolejna akcja?
Fajnie by było. Tylko, szkoda, że taka dzicz jest wtedy we wszystkich Rossmannach .
Cytat:
Napisane przez red_tea Pokaż wiadomość
a Robert to "jadziem z dyskoteką pasażery!"

ekspedientka w ross powiedziała, że jeśli chcę kupić ten tusz to mam uzbroić się w cierpliwość
To samo chciałam napisać i dodać : D.

Czemu?
Cytat:
ja to mała jestem, 165cm więc wątpię, żeby udało mi się te wielkie baby odpychać
Ja nie mogłam się dopchać. : (
Cytat:
[/U]
patrz i podziwiaj
Jakie brokuły!
"Mam pewną tajemnicę,dość dużą.Ale nigdy jej głośno nie powiedziałem.Jaki jest tego sens?To niczego nie zmieni.To nie uczyni mnie dobrym,nie zaadoptuję szczeniaka.Nie mogę być taki jak inni ludzie by chcieli,abym był.Kim ona chce,abym był.Tak już jestem."
New year, new life.
nadzieja__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-08, 18:17   #2642
nadzieja__
Zadomowienie

Dot.: Sylwester tu spędziłyśmy, trunki wysączyłyśmy, spamować nie skończyłyśmy! Część

Cytat:
mam nadzieję, że to nie dziewczyna Roberta

mów mi siostro

ja też
nie rozumiem tylko tego "hejtowania" Roberta pod większością filmików są komentarze typu "byłoby fajne gdyby nie było Roberta". według mnie Robert jest bardzo dobry w tym co robi (zresztą Czarek i Rafał też są świetni), więc skąd się bierze taka ogólna niechęć do niego?

majking of jest cudowny, potwierdzam
coś mi się nie chce filmik dodać, to wkleję link po prostu http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annot ation_1917622131&feature= iv&src_vid=dqkSgC3nLdE&v= OBBtiy6ROI4
04:26-04:55 - uwielbiam
Ale tak smutno jak jest sam . Marnuje się

Siostra !

Jak byli kiedyś na konferencji jutubowej, każdy mówił "Było fajnie, ale szkoda, że Robert był". I przyjęło się, ale po ponad roku już nie jest takie śmieszne, już nawet Prącia to wyśmiewają

Świetny jest ten kot
Ten inteligentny śmiech. .

Tak wracając do wywiadu .

Jakbym siebie widziała : D

"Mam pewną tajemnicę,dość dużą.Ale nigdy jej głośno nie powiedziałem.Jaki jest tego sens?To niczego nie zmieni.To nie uczyni mnie dobrym,nie zaadoptuję szczeniaka.Nie mogę być taki jak inni ludzie by chcieli,abym był.Kim ona chce,abym był.Tak już jestem."
New year, new life.
Stary 2014-02-08, 18:39   #2643
red_tea
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nadzieja__ Pokaż wiadomość
Żarty, żartami, ale już nie są śmieszne, nawet dla Czapka i Rafała
no właśnie dla mnie to też nie jest śmieszne. wczoraj przeglądałam ich instagrama i pod każdym zdjęciem gdzie są razem są komentarze właśnie o Robercie i komentarze wyśmiewające te komentarze (ale napisałam inteligentnie, chodzi o to, że ludzie coraz częściej piszą "co macie do Roberta" itp. więc chyba na szczęście już się to wszystkim nudzi, wkurzające są te komentarze...)

Cytat:
To samo chciałam napisać i dodać : D.
no przecie wiem, wcale mnie to nie zdziwiło, siostro

Cytat:
Czemu?
bo babska na niego polują i wykupują go w ciągu pół godziny

Cytat:
Ja nie mogłam się dopchać. : (
piona

Cytat:
Jakie brokuły!
roztańczone

Cytat:
Ale tak smutno jak jest sam . Marnuje się
oooj my byśmy się nim zajęły... prawda?

Cytat:
Siostra !
zawsze chciałam mieć siostrę

Cytat:
Jak byli kiedyś na konferencji jutubowej, każdy mówił "Było fajnie, ale szkoda, że Robert był". I przyjęło się, ale po ponad roku już nie jest takie śmieszne, już nawet Prącia to wyśmiewają
niech już skończą tak mówić bo mnie to wkurza

Cytat:
Świetny jest ten kot
też mi się bardzo podoba

Cytat:
Ten inteligentny śmiech. .

Cytat:
Jakbym siebie widziała : D
też tak robiłam jak miałam grzywę, teraz zapuszczam

genialne jest to "dlaczego wy się kur.wa nie myjecie?!"

a w którym filmiku Czarek jeździł na tym rowerku? chyba to przegapiłam
Stary 2014-02-08, 19:15   #2644
xKlaudja
Zakorzenienie

Cytat:
ale jak to tak, leżeć w łóżku, kiedy za oknem taka ładna pogoda?

wyskoczyłam na chwilę na miasto z koleżanką, kupiłam nowy stanik mój pierwszy stanik z push upem powiem krótko: szkoda, że moje cyce nie wyglądają w każdym staniku tak jak w tym nowym

Ja mam większość z push-upem, ale zauważyłam, że po jakimś czasie pushupy przestają działać!! Chyba że co nowsze to lepsze
Stary 2014-02-08, 19:24   #2645
red_tea
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja mam większość z push-upem, ale zauważyłam, że po jakimś czasie pushupy przestają działać!! Chyba że co nowsze to lepsze
ale jak to: przestają działać?
Stary 2014-02-08, 19:27   #2646
xKlaudja
Zakorzenienie

Cytat:
ale jak to: przestają działać?
No właśnie nie wiem. Jak pierwszy raz ubieram to cycki wyglądają nieziemsko. Później tylko gorzej i gorzej, naprawdę nie mam pojęcia jak to działa. Jak kupuję nowy, to efekt jest znowu zniewalający.
Stanikowa magia
Stary 2014-02-08, 20:08   #2647
nadzieja__
Zadomowienie

Cytat:
no właśnie dla mnie to też nie jest śmieszne. wczoraj przeglądałam ich instagrama i pod każdym zdjęciem gdzie są razem są komentarze właśnie o Robercie i komentarze wyśmiewające te komentarze (ale napisałam inteligentnie, chodzi o to, że ludzie coraz częściej piszą "co macie do Roberta" itp. więc chyba na szczęście już się to wszystkim nudzi, wkurzające są te komentarze...)

no przecie wiem, wcale mnie to nie zdziwiło, siostro

bo babska na niego polują i wykupują go w ciągu pół godziny

roztańczone

oooj my byśmy się nim zajęły... prawda?

zawsze chciałam mieć siostrę

niech już skończą tak mówić bo mnie to wkurza

też tak robiłam jak miałam grzywę, teraz zapuszczam

genialne jest to "dlaczego wy się kur.wa nie myjecie?!"

a w którym filmiku Czarek jeździł na tym rowerku? chyba to przegapiłam
Dla większości już nie jest śmieszne.

Bratnia dusza! : o.

To musi być dobry.. Ja szukam wszędzie Stay Matte z Essence i wszędzie wykupione .

Jak chłopaki:

Oczywiście!

Ja też

I mnie .

Ja powinnam podciąć, bo mam prawie do brody

Ogólnie chyba mój ulubiony odcinek

Tu:

Nie lubię tych dziewczyn w tym odcinku .
New year, new life.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-02-08, 21:07   #2648
red_tea
Wtajemniczenie

Cytat:
No właśnie nie wiem. Jak pierwszy raz ubieram to cycki wyglądają nieziemsko. Później tylko gorzej i gorzej, naprawdę nie mam pojęcia jak to działa. Jak kupuję nowy, to efekt jest znowu zniewalający.
Stanikowa magia
to taki chwyt, żeby ciągle kupować nowe staniki
a tak na serio, to tak patrzę na ten mój stanik i patrzę... i może chodzi o to, że te poduszeczki/gąbeczki czy jak to cholerstwo nazwać się pewnie "ubijają" i to przez to cycki wyglądają w tym staniku coraz gorzej? albo, inna opcja, po prostu się przyzwyczajasz do wyglądu cycków w tym staniku, a jak kupisz nowy to jest takie "wow" i się wydaje że wyglądają lepiej

Cytat:
Bratnia dusza! : o.

Cytat:
To musi być dobry.. Ja szukam wszędzie Stay Matte z Essence i wszędzie wykupione .
no mam nadzieję, że jest dobry
nazwa "stay matte" kojarzy mi się z podkładem rimmela, który jest o-k-r-o-p-n-y! ale Tobie pewnie chodzi o ten błyszczyk/pomadkę? podobają mi się matowe usta ale moje są zawsze przesuszone i to pewnie nie wyglądałoby dobrze

Cytat:
Jak chłopaki:
uwielbiam

Cytat:
Ja też
czuję się taka kochana

Cytat:
I mnie .

Cytat:
Ja powinnam podciąć, bo mam prawie do brody
to tak jak ja, ale ja nie zamierzam podcinać, wkurza mnie już ta grzywka

Cytat:
Ogólnie chyba mój ulubiony odcinek
mój też, a szczególnie mejking of tego odcinka

Cytat:
Tu:

Nie lubię tych dziewczyn w tym odcinku .
no przecie ja to widziałam, jak mogłam zapomnieć Czapka na rowerku ?
też mnie wkurzają
a kim one są tak w ogóle?

Edytowane przez red_tea
Czas edycji: 2014-02-08 o 21:18
red_tea jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-08, 23:09   #2649
nadzieja__
Zadomowienie

Cytat:
to taki chwyt, żeby ciągle kupować nowe staniki
a tak na serio, to tak patrzę na ten mój stanik i patrzę... i może chodzi o to, że te poduszeczki/gąbeczki czy jak to cholerstwo nazwać się pewnie "ubijają" i to przez to cycki wyglądają w tym staniku coraz gorzej? albo, inna opcja, po prostu się przyzwyczajasz do wyglądu cycków w tym staniku, a jak kupisz nowy to jest takie "wow" i się wydaje że wyglądają lepiej

no mam nadzieję, że jest dobry
nazwa "stay matte" kojarzy mi się z podkładem rimmela, który jest o-k-r-o-p-n-y! ale Tobie pewnie chodzi o ten błyszczyk/pomadkę? podobają mi się matowe usta ale moje są zawsze przesuszone i to pewnie nie wyglądałoby dobrze

uwielbiam

to tak jak ja, ale ja nie zamierzam podcinać, wkurza mnie już ta grzywka

mój też, a szczególnie mejking of tego odcinka

no przecie ja to widziałam, jak mogłam zapomnieć Czapka na rowerku ?
też mnie wkurzają
a kim one są tak w ogóle?
O tym właśnie pomyślałam .

Tak, o ten błyszczyk-pomadkę. Podkładu nie używam . Też mam zawsze przesuszone (jak były te mrozy to polizałam usta na dworze i tak mi się zsiekły ale już jest dobrze ) ale specjalnie przed kupieniem męczyłam je pomadkami nawilżającymi. A tu nigdzie nie ma . Widziałam w jednym tylko zwykłe Stay With Me. . W poniedziałek po szkole wybiorę się jeszcze, mam nadzieję, że będą .

Wszędzie idealni partnerzy na studniówkę (Abstra, Damon) a w życiu nie.

Mnie też i miałam ją zapuszczać, ale nie lubię siebie bez grzywki .

"Czarek na peronie w złotej koronie.."

Też się zdziwiłam : o.
To jest taka damska wersja Abstraprąci. Na yt mają nazwę Szparagi. Ale ani nie są śmieszne, ani ciekawe, tylko robią wszystko jak Abstra. Ostatnio nawet dodały Mejking ofa, a w nim hasztagi i powtarzanie niektórych dźwięków jak Abstra .
New year, new life.
Stary 2014-02-08, 23:25   #2650
red_tea
Wtajemniczenie

Cytat:
O tym właśnie pomyślałam .
znowu myślimy tak samo

Cytat:
Tak, o ten błyszczyk-pomadkę. Podkładu nie używam . Też mam zawsze przesuszone (jak były te mrozy to polizałam usta na dworze i tak mi się zsiekły ale już jest dobrze ) ale specjalnie przed kupieniem męczyłam je pomadkami nawilżającymi. A tu nigdzie nie ma . Widziałam w jednym tylko zwykłe Stay With Me. . W poniedziałek po szkole wybiorę się jeszcze, mam nadzieję, że będą .
ja mam tak, że cały czas "skubię" górną wargę, potem na dworze zawsze poliżę no i jest jak jest
podkładu muszę używać bo denerwują mnie moje pryszcze (gdybym nie wpier.dalała tyle słodyczy to w ogóle by ich nie było ).
kiedyś w moim mieście był schlecker, tam też była taka matowa pomadka z tego co pamiętam. koleżanka miała odcień nude, genialnie to wyglądało

Cytat:
ja ostatnio się przyglądałam moim kolegom (nie z myślą o studniówce niestety, chodzi o wesele na które jestem zaproszona a nie mam z kim pójść ) i stwierdziłam, że jak mam iść z kimś takim jak oni to chyba pójdę lepiej sama

Cytat:
Mnie też i miałam ją zapuszczać, ale nie lubię siebie bez grzywki .
wiesz, ja też na początku się dziwnie czułam jak ją spięłam, ale teraz się już przyzwyczaiłam no i przede wszystkim nic mi nie lata jak wyjdę na dwór

Cytat:
"Czarek na peronie w złotej koronie.."
"nasmarowany stolcem..."

Cytat:
Też się zdziwiłam : o.
To jest taka damska wersja Abstraprąci. Na yt mają nazwę Szparagi. Ale ani nie są śmieszne, ani ciekawe, tylko robią wszystko jak Abstra. Ostatnio nawet dodały Mejking ofa, a w nim hasztagi i powtarzanie niektórych dźwięków jak Abstra .
niedobra ja
z ciekawości sobie je włączyłam i... nie obejrzałam nawet 2 minut nie podoba mi się, no
Stary 2014-02-08, 23:31   #2651
xKlaudja
Zakorzenienie

Cytat:
Idę sama

Cytat:

ja mam tak, że cały czas "skubię" górną wargę, potem na dworze zawsze poliżę no i jest jak jest
podkładu muszę używać bo denerwują mnie moje pryszcze (gdybym nie wpier.dalała tyle słodyczy to w ogóle by ich nie było ).
kiedyś w moim mieście był schlecker, tam też była taka matowa pomadka z tego co pamiętam. koleżanka miała odcień nude, genialnie to wyglądało
Od kilku lat szukam idealnego, pokrywającego usta nude'a - bezskutecznie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-02-08, 23:41   #2652
nadzieja__
Zadomowienie

Cytat:
znowu myślimy tak samo

ja ostatnio się przyglądałam moim kolegom (nie z myślą o studniówce niestety, chodzi o wesele na które jestem zaproszona a nie mam z kim pójść ) i stwierdziłam, że jak mam iść z kimś takim jak oni to chyba pójdę lepiej sama

wiesz, ja też na początku się dziwnie czułam jak ją spięłam, ale teraz się już przyzwyczaiłam no i przede wszystkim nic mi nie lata jak wyjdę na dwór

"nasmarowany stolcem..."

niedobra ja
z ciekawości sobie je włączyłam i... nie obejrzałam nawet 2 minut nie podoba mi się, no
Znowu

Też tak mam, obydwie wargi, ewentualnie gryzę
Ja rzadko mam na szczęście.
Z Manhattanu podobno też są. Ale też za każdym razem nie ma jak patrzę . Nude albo jasny różowy są najładniejsze jako mat

Napisz do Prąci . Może się zgodzą Tylko wybierz któregoś .

Też czasami wiążę, ale rzadko.. Bo dalej czuję, że głupio wyglądam .
Denerwuje mnie jak mam czapkę+grzywkę .
Teraz jak patrzę to 3/4 dziewczyn grzywkę bierze na pół i robi na samym środku przedziałek. Szkoda tylko, że połowie to nie pasuje.

"I zbiera mońce, od turystów, turystów, bo wie że głowa to jest pełna przysłów.."

Taki który "podrabia" Abstra i jest gorszy jest jeszcze Kisiel. Nie wiem czy słyszałaś/widziałaś, jak nie to zobacz. Wygląda trochę jak osioł ze "Shreka"

---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ----------

Cytat:
Idę sama

Od kilku lat szukam idealnego, pokrywającego usta nude'a - bezskutecznie
Biedna . A z klasy ktoś?
Ja jeszcze mam czas na szczęście. Ciekawa jestem na kogo trafi ten zaszczyt

Ja kilka miesięcy dopiero, najlepiej matowy żeby był. Ale niestety mały wybór jest bo tylko mam Rossmann i Naturę
New year, new life.
Stary 2014-02-08, 23:43   #2653
xKlaudja
Zakorzenienie

Cytat:
Znowu

Z Manhattanu podobno też są. Ale też za każdym razem nie ma jak patrzę . Nude albo jasny różowy są najładniejsze jako mat

Teraz jak patrzę to 3/4 dziewczyn grzywkę bierze na pół i robi na samym środku przedziałek. Szkoda tylko, że połowie to nie pasuje.

"I zbiera mońce, od turystów, turystów, bo wie że głowa to jest pełna przysłów.."

Taki który "podrabia" Abstra i jest gorszy jest jeszcze Kisiel. Nie wiem czy słyszałaś/widziałaś, jak nie to zobacz. Wygląda trochę jak osioł ze "Shreka"

---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ----------

Biedna . A z klasy ktoś?
Ja jeszcze mam czas na szczęście. Ciekawa jestem na kogo trafi ten zaszczyt

Ja kilka miesięcy dopiero, najlepiej matowy żeby był. Ale niestety mały wybór jest bo tylko mam Rossmann i Naturę
Z klasy dużo osób bez pary, dziewczyny jak i chłopacy, więc samotnicą nie będę. A ile tego czasu jeszcze masz?

Ja mam z Inglota, jak na razie faworyt, ale to jeszcze nie "to"
Stary 2014-02-08, 23:59   #2654
red_tea
Wtajemniczenie

Cytat:
Znowu
za chwile uznam, że przyszłyśmy na świat jako bliźnięta syjamskie i nas bezczelnie rozdzielono po urodzeniu

Cytat:
norma
z Manhattanu nie widziałam. nude są piękne chyba zadbam o usta trochę i sobie kupie <halo, gdzie się podział mój odwyk zakupowy?!>

Cytat:
ale ja bym się nie umiała zdecydować którego, to po pierwsze (chociaż w sumie najbardziej podoba mi się Robert i Czapek, Rafał niby też fajny ale za bardzo przypomina mi mojego chrzestnego ). a po drugie, to co ja bym tam napisała? "cześć Robert, chodź ze mną na wesele, przecież masz tak dużo czasu a na zachętę, najpierw musisz 300km przejechać"

Cytat:
ja właśnie przez to zaczęłam spinać bo ciągle była taka "ulizana"
oo nie, tak to mi wybitnie nie pasuje i kojarzy mi się z Markiem Mostowiakiem

Cytat:
"Zatańcz Czarek polkę, nasmaruj się stolcem"

Cytat:
Taki który "podrabia" Abstra i jest gorszy jest jeszcze Kisiel. Nie wiem czy słyszałaś/widziałaś, jak nie to zobacz. Wygląda trochę jak osioł ze "Shreka" [COLOR="Silver"]
widziałam, kolega mi ostatnio wysyłał link do niego. słabiutko moim zdaniem

---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:57 ----------

on tak fajnie mówił to CIA

Stary 2014-02-09, 00:32   #2655
nadzieja__
Zadomowienie

Cytat:
Z klasy dużo osób bez pary, dziewczyny jak i chłopacy, więc samotnicą nie będę. A ile tego czasu jeszcze masz?

Ja mam z Inglota, jak na razie faworyt, ale to jeszcze nie "to"
To dobrze, że sama nie będziesz ; ).
3 lata. : D

Z Inglota nie widziałam : o.
Cytat:
za chwile uznam, że przyszłyśmy na świat jako bliźnięta syjamskie i nas bezczelnie rozdzielono po urodzeniu

norma
z Manhattanu nie widziałam. nude są piękne chyba zadbam o usta trochę i sobie kupie <halo, gdzie się podział mój odwyk zakupowy?!>

ale ja bym się nie umiała zdecydować którego, to po pierwsze (chociaż w sumie najbardziej podoba mi się Robert i Czapek, Rafał niby też fajny ale za bardzo przypomina mi mojego chrzestnego ). a po drugie, to co ja bym tam napisała? "cześć Robert, chodź ze mną na wesele, przecież masz tak dużo czasu a na zachętę, najpierw musisz 300km przejechać"

ja właśnie przez to zaczęłam spinać bo ciągle była taka "ulizana"
oo nie, tak to mi wybitnie nie pasuje i kojarzy mi się z Markiem Mostowiakiem

"Zatańcz Czarek polkę, nasmaruj się stolcem"

widziałam, kolega mi ostatnio wysyłał link do niego. słabiutko moim zdaniem

---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:57 ----------

on tak fajnie mówił to CIA

możliwe

Już mi tyle razy krew leciała, a ja nadal nie puszczam ich
Albo takie jasne różowe (nie umiem określić koloru )
Ja zrobiłam sobie odwyk do marca .

Czemu nie ? Yolo! : D. Ewentualnie z całą trójką jak zdecydować się nie możesz . Pamiętaj! Za hajs z jutuba!
Ja przy Czapku nie czułabym się niska. On ma 175 cm, ja mam 168. Więc jest plus! .

Ja próbuję grzywkę brać na zewnątrz, ale leci mi na oczy i ją muszę chować : (. A później rzucam grzywką jak Masny aby ją ułożyć .
Mi też. I z Elajżą z początków w TVD : D.

"stolkem"

Tak i większości

Właśnie oglądałam ten MO
Ale Masny ma sweter fajny . PKP jest najlepsze

- Siku mi się chce.
- Mi kupę.

Odbiegając od Abstra:
Musiałam to dodać
New year, new life.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-02-09, 00:35   #2656
xKlaudja
Zakorzenienie

Cytat:

Odbiegając od Abstra:
Musiałam to dodać

Idę spać dziewczyny, dobranoc wszystkim
Stary 2014-02-09, 00:50   #2657
nadzieja__
Zadomowienie

Cytat:

Idę spać dziewczyny, dobranoc wszystkim
Dobranoc
New year, new life.
Stary 2014-02-09, 10:01   #2658
xKlaudja
Zakorzenienie

Lecę na roleczki (trochę ruchu nie zaszkodzi). Jeszcze 150 squatów mnie czeka
A tak w ogóle to miłej niedzieli
Stary 2014-02-09, 17:27   #2659
red_tea
Wtajemniczenie

Cytat:

możliwe

Już mi tyle razy krew leciała, a ja nadal nie puszczam ich
Albo takie jasne różowe (nie umiem określić koloru )
Ja zrobiłam sobie odwyk do marca .

Czemu nie ? Yolo! : D. Ewentualnie z całą trójką jak zdecydować się nie możesz . Pamiętaj! Za hajs z jutuba!
Ja przy Czapku nie czułabym się niska. On ma 175 cm, ja mam 168. Więc jest plus! .

Ja próbuję grzywkę brać na zewnątrz, ale leci mi na oczy i ją muszę chować : (. A później rzucam grzywką jak Masny aby ją ułożyć .
Mi też. I z Elajżą z początków w TVD : D.

"stolkem"

Tak i większości

Właśnie oglądałam ten MO
Ale Masny ma sweter fajny . PKP jest najlepsze

- Siku mi się chce.
- Mi kupę.

Odbiegając od Abstra:
Musiałam to dodać
Jasno różowe usta fajnie wyglądają u blondynek mi niestety nie pasują

To nawet nie wiedziałam że Czapek jest ode mnie tylko 10cm wyższy idealnie po prostu!

Ja tak głową macham też jak mi włosy oklapną koleżanki się na mnie dziwnie patrzą zawsze bo one wolą ulizane fryzury a ja takich nienawidzę

Stolkem...stolcem fajne było jak to ten kot "śpiewał"

Zgadzam się, PKP to najlepszy odcinek i jeszcze mejkingof tego odcinka

Jaki słodki

Co tu tak cicho dzisiaj, dziewczyny?
Pokłóciłam się z matką a przyjaciółka znowu mnie olewa, zaje.biście

---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ----------

Cytat:
Lecę na roleczki (trochę ruchu nie zaszkodzi). Jeszcze 150 squatów mnie czeka
A tak w ogóle to miłej niedzieli
Też się muszę na rolki kiedyś wybrać, dawno nie jeździłam. Ja się poddalam z tymi przysiadami
Moja niedziela nie jest miła ale dziękuję

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-02-09, 17:28   #2660
xKlaudja
Zakorzenienie

Cytat:
Ja się dziś nie odzywałam, bo na rolkach w Sarbinowie byłam, kilka razy promenadę zaliczyłam

Teraz siedzę u babci i nie chce mi się do domu wracać, a jutro niestety poniedziałek

O co z mamą poszło?
Stary 2014-02-09, 17:46   #2661
red_tea
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja się dziś nie odzywałam, bo na rolkach w Sarbinowie byłam, kilka razy promenadę zaliczyłam

Teraz siedzę u babci i nie chce mi się do domu wracać, a jutro niestety poniedziałek

O co z mamą poszło?
Mieszkasz nad morzem?

Nic mi nie mów, strasznie szybko ten weekend przeleciał a ja zdążyłam tylko notatki przeczytac

A z mamą poszło o to, że denerwuje mnie to że dla niej najważniejsze jest to co ludzie powiedzą. Nic innego się nie liczy. Przyjechała ciocia do nas a dla niej problemem było to, że przez to nie pójdziemy do kościoła i co teraz ludzie powiedzą jak nas nie będzie. Drze się na wszystkich jak robią coś nie po jej myśli, a na koniec jeszcze próbuje wywołać wyrzuty sumienia u kogoś
Stary 2014-02-09, 17:56   #2662
xKlaudja
Zakorzenienie

Cytat:
Mieszkasz nad morzem?

Nic mi nie mów, strasznie szybko ten weekend przeleciał a ja zdążyłam tylko notatki przeczytac

A z mamą poszło o to, że denerwuje mnie to że dla niej najważniejsze jest to co ludzie powiedzą. Nic innego się nie liczy. Przyjechała ciocia do nas a dla niej problemem było to, że przez to nie pójdziemy do kościoła i co teraz ludzie powiedzą jak nas nie będzie. Drze się na wszystkich jak robią coś nie po jej myśli, a na koniec jeszcze próbuje wywołać wyrzuty sumienia u kogoś
Mieszkam 12km od morza Chciałam wrzucić zdjęcie wybrzeża, ale i tak jest telefonowo-tragiczna jakość i brzydko wyszło

U mnie w rodzinie to chyba tylko babcia do kościoła chodzi, więc nie mam takich problemów.
A co, przyjaciółka nadal imprezuje z nową "ekipą"?
Stary 2014-02-09, 18:17   #2663
red_tea
Wtajemniczenie

Cytat:
Mieszkam 12km od morza Chciałam wrzucić zdjęcie wybrzeża, ale i tak jest telefonowo-tragiczna jakość i brzydko wyszło

U mnie w rodzinie to chyba tylko babcia do kościoła chodzi, więc nie mam takich problemów.
A co, przyjaciółka nadal imprezuje z nową "ekipą"?
Byłam w Sarbinowie jak byłam mała, pamiętam że bardzo mi się tam podobało

My też raczej rzadko do kościoła chodzimy (w sumie to tylko w święta i jak są msze za kogoś z rodziny), nie wiem co jej się tak nagle zebrało na chodzenie do kościoła. Jeszcze przy cioci marudziła że teraz nie możemy iść do kościoła (bo ona przyjechała)

Nie wiem czy z nimi imprezuje, mówiąc "olewa" miałam na myśli to że nie odbiera telefonu i nie odzywa się od środy chyba. Pisałam do niej na fb trzy razy w sumie (raz tak od siebie, żeby po prostu pogadać a pozostałe dwa bo ktoś coś chciał z nią załatwić za moim pośrednictwem). Za każdym razem wyświetla te wiadomości ale nie łaska odpisać (a cały czas jest dostępna, to nie tak że jest zajęta albo nie ma czasu odpisać). Jak mnie wkurza takie zachowanie... a najlepsze jest to, że jak się ostatnio widziałyśmy to ona się denerwowała strasznie bo jakaś jej koleżanka tak robiła

Edytowane przez red_tea
Czas edycji: 2014-02-09 o 18:30
red_tea jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-09, 20:04   #2664
nadzieja__
Zadomowienie

Cytat:
Lecę na roleczki (trochę ruchu nie zaszkodzi).
Pojeździłabym na rolkach .
Cytat:
Jasno różowe usta fajnie wyglądają u blondynek mi niestety nie pasują

To nawet nie wiedziałam że Czapek jest ode mnie tylko 10cm wyższy idealnie po prostu!

Ja tak głową macham też jak mi włosy oklapną koleżanki się na mnie dziwnie patrzą zawsze bo one wolą ulizane fryzury a ja takich nienawidzę

I do tego niebieskie oczy . Ja niestety nie mam ani niebieskich oczu ani blond włosów

U mnie tylko 7 cm. Ideał .
Robert ma 185, Masny 186 . Ostatnio jak patrzyłam ich koszulki na stronie abstrawear.com pisze Planowałam kupić sobie .
A najbardziej podoba mi się przy zdjęciu napis "Rozmiary XS oraz S rekomendujemy dla dziewczyn." A pod spodem zdjęcie Czapka i "Model: 175cm wzrostu, rozm. S" .
Jak weszłam na Instagrama, to Masny dodał zdjęcie i okazało się, że wczoraj skończył 21 lat, myślałam, że jest starszy .
Jaka psychofanka, wszystko wie .
U mnie w sumie się przyzwyczaili. Moje za to lubują się w grzywkach-blachach na które wypsikują połowę lakieru : (.

Też się zdziwiłam, że tak cicho. Ostatnio tylko my piszemy : (.
To nie za fajnie. Biedna
Cytat:
Ja tylko zebrałam informacje na prezentacje
Cytat:
Ale ci fajnie
Ja mam wszędzie daleko, jak ta królewna za górami, za lasami
Nad morze (Gdańsk) 582 km, w góry (Zakopane) 391 km
Cytat:
Byłam w Sarbinowie jak byłam mała, pamiętam że bardzo mi się tam podobało

Nie wiem czy z nimi imprezuje, mówiąc "olewa" miałam na myśli to że nie odbiera telefonu i nie odzywa się od środy chyba. Pisałam do niej na fb trzy razy w sumie (raz tak od siebie, żeby po prostu pogadać a pozostałe dwa bo ktoś coś chciał z nią załatwić za moim pośrednictwem). Za każdym razem wyświetla te wiadomości ale nie łaska odpisać (a cały czas jest dostępna, to nie tak że jest zajęta albo nie ma czasu odpisać). Jak mnie wkurza takie zachowanie... a najlepsze jest to, że jak się ostatnio widziałyśmy to ona się denerwowała strasznie bo jakaś jej koleżanka tak robiła
Ja nawet nie wiem gdzie to jest

Znowu widzę, że mamy podobnie.
Ja kilka dni temu stwierdziłam, że napiszę, może się pogodzimy, że tobie się udało itp. Napisałam sms, a ona ani na fb, ani nie zadzwoni..
Postanowiłam się nie odzywać ani nic. W końcu sama się odezwie (może ). Może ty też tak zrób
New year, new life.
Stary 2014-02-09, 21:44   #2665
red_tea
Wtajemniczenie

Cytat:
Pojeździłabym na rolkach .
ja teeż ale u mnie na ulicach jeszcze pełno piachu po zimie jest, więc wolę nie ryzykować póki co

Cytat:
I do tego niebieskie oczy . Ja niestety nie mam ani niebieskich oczu ani blond włosów
ja tak samo jam jest ruda i zielonooka

Cytat:
U mnie tylko 7 cm. Ideał .
Robert ma 185, Masny 186 . Ostatnio jak patrzyłam ich koszulki na stronie abstrawear.com pisze Planowałam kupić sobie .
A najbardziej podoba mi się przy zdjęciu napis "Rozmiary XS oraz S rekomendujemy dla dziewczyn." A pod spodem zdjęcie Czapka i "Model: 175cm wzrostu, rozm. S" .
Rafał taki wysoki? on mi się zawsze mały wydawał
nie wiem jaką oni mają rozmiarówkę, ale ja zazwyczaj noszę M, nie jestem dziewczyną

Cytat:
Jak weszłam na Instagrama, to Masny dodał zdjęcie i okazało się, że wczoraj skończył 21 lat, myślałam, że jest starszy .
Jaka psychofanka, wszystko wie .
a Czarek ile ma? Robert starszy jest (niestety ). ja wczoraj ich instagrama oglądałam kurde no, humor mi to poprawia to co sobie będę żałować!

Cytat:
U mnie w sumie się przyzwyczaili. Moje za to lubują się w grzywkach-blachach na które wypsikują połowę lakieru : (.
fuuuuj, nie podoba mi się to

Cytat:
Też się zdziwiłam, że tak cicho. Ostatnio tylko my piszemy : (.
wszystkie się uczą, tylko my takie niedobre

Cytat:
To nie za fajnie. Biedna

Cytat:
Ja tylko zebrałam informacje na prezentacje
zawsze coś

Cytat:
Ale ci fajnie
Ja mam wszędzie daleko, jak ta królewna za górami, za lasami
Nad morze (Gdańsk) 582 km, w góry (Zakopane) 391 km
google maps mówi, że ja do Gdańska 397km, do Zakopanego 353-458km (zależy jaką trasą)

Cytat:
Ja nawet nie wiem gdzie to jest
mam stamtąd pocztówkę z ciuchcią wisi na tablicy korkowej już jakieś hmmm... 13 lat

Cytat:
Znowu widzę, że mamy podobnie.
Ja kilka dni temu stwierdziłam, że napiszę, może się pogodzimy, że tobie się udało itp. Napisałam sms, a ona ani na fb, ani nie zadzwoni..
Postanowiłam się nie odzywać ani nic. W końcu sama się odezwie (może ). Może ty też tak zrób
a pewnie, że tak zrobię. zjadłam całą tabliczkę czekolady i dobrze mi niech teraz ona się postara o naszą przyjaźń.
nic się nie przejmuj, że ona nie odpisuje. znajdziemy sobie lepsze przyjaciółki skoro one nas mają gdzieś, mówię Ci
Stary 2014-02-09, 21:49   #2666
Inspire
Kuźnia inspiracji

Czytałam, że ktoś ma blisko do morza
Aż sprawdziłam i od siebie do Gdańska mam 464km, do Zakopca 239 km, taki już trochę górski człowiek jestem, bo pochodzę z bardzo starych i małych gór

Wysłane z mojego C1605 przy użyciu Tapatalka

WYMIANA
Inspire jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-09, 21:56   #2667
red_tea
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Inspire Pokaż wiadomość
Czytałam, że ktoś ma blisko do morza
Aż sprawdziłam i od siebie do Gdańska mam 464km, do Zakopca 239 km, taki już trochę górski człowiek jestem, bo pochodzę z bardzo starych i małych gór

ja tak w sumie na środku Polski jestem (noo, powiedzmy )
też zazdroszczę, że tak blisko do morza
świętokrzyskie?
Stary 2014-02-09, 21:58   #2668
Inspire
Kuźnia inspiracji

Cytat:
ja tak w sumie na środku Polski jestem (noo, powiedzmy )
też zazdroszczę, że tak blisko do morza
świętokrzyskie?
No jakby patrzeć na moje miejsce zamieszkania obecne, to tyz w środku Polski jestem

Tak!

WYMIANA
Inspire jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-09, 22:06   #2669
red_tea
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Inspire Pokaż wiadomość
No jakby patrzeć na moje miejsce zamieszkania obecne, to tyz w środku Polski jestem

Tak!

jak patrzeć na obecne to już nie jestem na środku tylko bardziej na południu

coś się z geografii pamięta
Stary 2014-02-09, 22:08   #2670
xKlaudja
Zakorzenienie

Proszę mi tu słowa "geografia" nadaremnie nie używać

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości