|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2641 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Sylwester tu spędziłyśmy, trunki wysączyłyśmy, spamować nie skończyłyśmy! Część
Cytat:
![]() Liczę, że zdane Cytat:
![]() Fajnie by było. Tylko, szkoda, że taka dzicz jest wtedy we wszystkich Rossmannach . Cytat:
Czemu? Cytat:
Jakie brokuły!
"Mam pewną tajemnicę,dość dużą.Ale nigdy jej głośno nie powiedziałem.Jaki jest tego sens?To niczego nie zmieni.To nie uczyni mnie dobrym,nie zaadoptuję szczeniaka.Nie mogę być taki jak inni ludzie by chcieli,abym był.Kim ona chce,abym był.Tak już jestem." New year, new life.
|
||||
|
|
|
|
#2642 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Sylwester tu spędziłyśmy, trunki wysączyłyśmy, spamować nie skończyłyśmy! Część
Cytat:
. Marnuje się Siostra ! ![]() Jak byli kiedyś na konferencji jutubowej, każdy mówił "Było fajnie, ale szkoda, że Robert był". I przyjęło się, ale po ponad roku już nie jest takie śmieszne, już nawet Prącia to wyśmiewają ![]() Świetny jest ten kot Ten inteligentny śmiech. . ![]() ![]() ![]() ![]() Tak wracając do wywiadu . ![]() Jakbym siebie widziała : D![]()
"Mam pewną tajemnicę,dość dużą.Ale nigdy jej głośno nie powiedziałem.Jaki jest tego sens?To niczego nie zmieni.To nie uczyni mnie dobrym,nie zaadoptuję szczeniaka.Nie mogę być taki jak inni ludzie by chcieli,abym był.Kim ona chce,abym był.Tak już jestem." New year, new life.
|
|
|
|
|
|
#2643 | |
|
Wtajemniczenie
|
no właśnie dla mnie to też nie jest śmieszne. wczoraj przeglądałam ich instagrama i pod każdym zdjęciem gdzie są razem są komentarze właśnie o Robercie i komentarze wyśmiewające te komentarze
no przecie wiem, wcale mnie to nie zdziwiło, siostro bo babska na niego polują i wykupują go w ciągu pół godziny ![]() piona ![]() roztańczone ![]() oooj my byśmy się nim zajęły... prawda? ![]() zawsze chciałam mieć siostrę Cytat:
też mi się bardzo podoba ![]() też tak robiłam jak miałam grzywę, teraz zapuszczam ![]() genialne jest to "dlaczego wy się kur.wa nie myjecie?!" a w którym filmiku Czarek jeździł na tym rowerku? chyba to przegapiłam
|
|
|
|
#2644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam większość z push-upem, ale zauważyłam, że po jakimś czasie pushupy przestają działać!! Chyba że co nowsze to lepsze
|
|
|
|
|
|
#2645 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2646 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie nie wiem. Jak pierwszy raz ubieram to cycki wyglądają nieziemsko. Później tylko gorzej i gorzej, naprawdę nie mam pojęcia jak to działa. Jak kupuję nowy, to efekt jest znowu zniewalający.
Stanikowa magia |
|
|
|
|
#2647 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Bratnia dusza! : o. ![]() To musi być dobry.. Ja szukam wszędzie Stay Matte z Essence i wszędzie wykupione .Jak chłopaki: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oczywiście! ![]() Ja też I mnie . Ja powinnam podciąć, bo mam prawie do brody ![]() Ogólnie chyba mój ulubiony odcinek Tu: Nie lubię tych dziewczyn w tym odcinku .
|
|
|
|
|
|
#2648 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a tak na serio, to tak patrzę na ten mój stanik i patrzę... i może chodzi o to, że te poduszeczki/gąbeczki czy jak to cholerstwo nazwać się pewnie "ubijają" i to przez to cycki wyglądają w tym staniku coraz gorzej? albo, inna opcja, po prostu się przyzwyczajasz do wyglądu cycków w tym staniku, a jak kupisz nowy to jest takie "wow" i się wydaje że wyglądają lepiej ![]() Cytat:
nazwa "stay matte" kojarzy mi się z podkładem rimmela, który jest o-k-r-o-p-n-y! ale Tobie pewnie chodzi o ten błyszczyk/pomadkę? podobają mi się matowe usta ale moje są zawsze przesuszone i to pewnie nie wyglądałoby dobrze ![]() uwielbiam czuję się taka kochana ![]() to tak jak ja, ale ja nie zamierzam podcinać, wkurza mnie już ta grzywka ![]() mój też, a szczególnie mejking of tego odcinka no przecie ja to widziałam, jak mogłam zapomnieć Czapka na rowerku ?też mnie wkurzają a kim one są tak w ogóle?
![]() Edytowane przez red_tea Czas edycji: 2014-02-08 o 21:18 |
||
|
|
|
|
#2649 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Tak, o ten błyszczyk-pomadkę. Podkładu nie używam . Też mam zawsze przesuszone (jak były te mrozy to polizałam usta na dworze i tak mi się zsiekły ale już jest dobrze ) ale specjalnie przed kupieniem męczyłam je pomadkami nawilżającymi. A tu nigdzie nie ma . Widziałam w jednym tylko zwykłe Stay With Me. . W poniedziałek po szkole wybiorę się jeszcze, mam nadzieję, że będą .![]() Wszędzie idealni partnerzy na studniówkę (Abstra, Damon) a w życiu nie. ![]() Mnie też i miałam ją zapuszczać, ale nie lubię siebie bez grzywki ."Czarek na peronie w złotej koronie.." ![]() Też się zdziwiłam : o. To jest taka damska wersja Abstraprąci. Na yt mają nazwę Szparagi. Ale ani nie są śmieszne, ani ciekawe, tylko robią wszystko jak Abstra. Ostatnio nawet dodały Mejking ofa, a w nim hasztagi i powtarzanie niektórych dźwięków jak Abstra .
|
|
|
|
|
|
#2650 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
znowu myślimy tak samo
Cytat:
![]() podkładu muszę używać bo denerwują mnie moje pryszcze (gdybym nie wpier.dalała tyle słodyczy to w ogóle by ich nie było kiedyś w moim mieście był schlecker, tam też była taka matowa pomadka z tego co pamiętam. koleżanka miała odcień nude, genialnie to wyglądało Cytat:
) i stwierdziłam, że jak mam iść z kimś takim jak oni to chyba pójdę lepiej sama Cytat:
![]() "nasmarowany stolcem..." Cytat:
z ciekawości sobie je włączyłam i... nie obejrzałam nawet 2 minut
|
|
|
|
#2651 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2652 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Też tak mam, obydwie wargi, ewentualnie gryzę Ja rzadko mam na szczęście. Z Manhattanu podobno też są. Ale też za każdym razem nie ma jak patrzę Napisz do Prąci .Też czasami wiążę, ale rzadko.. Bo dalej czuję, że głupio wyglądam Denerwuje mnie jak mam czapkę+grzywkę .Teraz jak patrzę to 3/4 dziewczyn grzywkę bierze na pół i robi na samym środku przedziałek. Szkoda tylko, że połowie to nie pasuje. "I zbiera mońce, od turystów, turystów, bo wie że głowa to jest pełna przysłów.." ![]() Taki który "podrabia" Abstra i jest gorszy jest jeszcze Kisiel. Nie wiem czy słyszałaś/widziałaś, jak nie to zobacz. Wygląda trochę jak osioł ze "Shreka" ![]() ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- Cytat:
. A z klasy ktoś? Ja jeszcze mam czas na szczęście. Ciekawa jestem na kogo trafi ten zaszczyt ![]() Ja kilka miesięcy dopiero, najlepiej matowy żeby był. Ale niestety mały wybór jest bo tylko mam Rossmann i Naturę
|
||
|
|
|
|
#2653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam z Inglota, jak na razie faworyt, ale to jeszcze nie "to" |
|
|
|
|
|
#2654 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
za chwile uznam, że przyszłyśmy na świat jako bliźnięta syjamskie i nas bezczelnie rozdzielono po urodzeniu
Cytat:
z Manhattanu nie widziałam. nude są piękne <halo, gdzie się podział mój odwyk zakupowy?!>ale ja bym się nie umiała zdecydować którego, to po pierwsze (chociaż w sumie najbardziej podoba mi się Robert i Czapek, Rafał niby też fajny ale za bardzo przypomina mi mojego chrzestnego a na zachętę, najpierw musisz 300km przejechać" Cytat:
bo ciągle była taka "ulizana" oo nie, tak to mi wybitnie nie pasuje Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:57 ---------- ![]() on tak fajnie mówił to CIA ![]()
|
|
|
|
#2655 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
3 lata. : D Z Inglota nie widziałam : o. Cytat:
![]() Już mi tyle razy krew leciała, a ja nadal nie puszczam ich Albo takie jasne różowe )Ja zrobiłam sobie odwyk do marca .Czemu nie ? Yolo! : D. Ewentualnie z całą trójką jak zdecydować się nie możesz . Pamiętaj! Za hajs z jutuba! ![]() Ja przy Czapku nie czułabym się niska. On ma 175 cm, ja mam 168. Więc jest plus! .Ja próbuję grzywkę brać na zewnątrz, ale leci mi na oczy i ją muszę chować : (. A później rzucam grzywką jak Masny aby ją ułożyć .Mi też. I z Elajżą z początków w TVD : D. "stolkem" Tak i większości Właśnie oglądałam ten MO Ale Masny ma sweter fajny . PKP jest najlepsze - Siku mi się chce. - Mi kupę. Odbiegając od Abstra: Musiałam to dodać
|
||
|
|
|
|
#2656 |
|
Zakorzenienie
|
Idę spać dziewczyny, dobranoc wszystkim |
|
|
|
|
#2657 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#2658 |
|
Zakorzenienie
|
Lecę na roleczki (trochę ruchu nie zaszkodzi). Jeszcze 150 squatów mnie czeka
![]() A tak w ogóle to miłej niedzieli |
|
|
|
|
#2659 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mi niestety nie pasują ![]() To nawet nie wiedziałam że Czapek jest ode mnie tylko 10cm wyższy Ja tak głową macham też jak mi włosy oklapną ![]() Stolkem...stolcem ![]() Zgadzam się, PKP to najlepszy odcinek i jeszcze mejkingof tego odcinka Jaki słodki Co tu tak cicho dzisiaj, dziewczyny? Pokłóciłam się z matką a przyjaciółka znowu mnie olewa, zaje.biście ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Cytat:
Moja niedziela nie jest miła ale dziękuję
|
|
|
|
#2660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz siedzę u babci i nie chce mi się do domu wracać, a jutro niestety poniedziałek O co z mamą poszło? |
|
|
|
|
|
#2661 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nic mi nie mów, strasznie szybko ten weekend przeleciał a ja zdążyłam tylko notatki przeczytac A z mamą poszło o to, że denerwuje mnie to że dla niej najważniejsze jest to co ludzie powiedzą. Nic innego się nie liczy. Przyjechała ciocia do nas a dla niej problemem było to, że przez to nie pójdziemy do kościoła i co teraz ludzie powiedzą jak nas nie będzie. Drze się na wszystkich jak robią coś nie po jej myśli, a na koniec jeszcze próbuje wywołać wyrzuty sumienia u kogoś
|
|
|
|
#2662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałam wrzucić zdjęcie wybrzeża, ale i tak jest telefonowo-tragiczna jakość i brzydko wyszło U mnie w rodzinie to chyba tylko babcia do kościoła chodzi, więc nie mam takich problemów. A co, przyjaciółka nadal imprezuje z nową "ekipą"?
|
|
|
|
|
|
#2663 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() My też raczej rzadko do kościoła chodzimy (w sumie to tylko w święta i jak są msze za kogoś z rodziny), nie wiem co jej się tak nagle zebrało na chodzenie do kościoła. Jeszcze przy cioci marudziła że teraz nie możemy iść do kościoła (bo ona przyjechała) Nie wiem czy z nimi imprezuje, mówiąc "olewa" miałam na myśli to że nie odbiera telefonu i nie odzywa się od środy chyba. Pisałam do niej na fb trzy razy w sumie (raz tak od siebie, żeby po prostu pogadać a pozostałe dwa bo ktoś coś chciał z nią załatwić za moim pośrednictwem). Za każdym razem wyświetla te wiadomości ale nie łaska odpisać (a cały czas jest dostępna, to nie tak że jest zajęta albo nie ma czasu odpisać). Jak mnie wkurza takie zachowanie... a najlepsze jest to, że jak się ostatnio widziałyśmy to ona się denerwowała strasznie bo jakaś jej koleżanka tak robiła
![]() Edytowane przez red_tea Czas edycji: 2014-02-09 o 18:30 |
|
|
|
|
|
#2664 | ||||
|
Zadomowienie
|
Pojeździłabym na rolkach
.Cytat:
. Ja niestety nie mam ani niebieskich oczu ani blond włosów ![]() U mnie tylko 7 cm. Ideał .Robert ma 185, Masny 186 . Ostatnio jak patrzyłam ich koszulki na stronie abstrawear.com pisze Planowałam kupić sobie A najbardziej podoba mi się przy zdjęciu napis "Rozmiary XS oraz S rekomendujemy dla dziewczyn." A pod spodem zdjęcie Czapka i "Model: 175cm wzrostu, rozm. S" .Jak weszłam na Instagrama, to Masny dodał zdjęcie i okazało się, że wczoraj skończył 21 lat, myślałam, że jest starszy U mnie w sumie się przyzwyczaili. Moje za to lubują się w grzywkach-blachach na które wypsikują połowę lakieru : (. . Jaka psychofanka, wszystko wie . Też się zdziwiłam, że tak cicho. Ostatnio tylko my piszemy : (. To nie za fajnie. Biedna ![]() Cytat:
Cytat:
Ja mam wszędzie daleko, jak ta królewna za górami, za lasami Nad morze (Gdańsk) 582 km, w góry (Zakopane) 391 km Cytat:
![]() Znowu widzę, że mamy podobnie. Ja kilka dni temu stwierdziłam, że napiszę, może się pogodzimy, że tobie się udało itp. Napisałam sms, a ona ani na fb, ani nie zadzwoni.. Postanowiłam się nie odzywać ani nic. W końcu sama się odezwie (może
|
||||
|
|
|
|
#2665 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
ja teeż
![]() Cytat:
jam jest ruda i zielonooka ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
). ja wczoraj ich instagrama oglądałam ![]() Cytat:
wszystkie się uczą, tylko my takie niedobre ![]() zawsze coś Cytat:
![]() mam stamtąd pocztówkę z ciuchcią Cytat:
nic się nie przejmuj, że ona nie odpisuje. znajdziemy sobie lepsze przyjaciółki skoro one nas mają gdzieś, mówię Ci
|
|
|
|
#2666 |
|
Kuźnia inspiracji
|
Czytałam, że ktoś ma blisko do morza
Aż sprawdziłam i od siebie do Gdańska mam 464km, do Zakopca 239 km, taki już trochę górski człowiek jestem, bo pochodzę z bardzo starych i małych gór ![]() Wysłane z mojego C1605 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2667 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
(noo, powiedzmy )też zazdroszczę, że tak blisko do morza świętokrzyskie?
|
|
|
|
#2668 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() Tak! Wysłane z mojego C1605 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#2669 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() coś się z geografii pamięta
|
|
|
|
#2670 |
|
Zakorzenienie
|
Proszę mi tu słowa "geografia" nadaremnie nie używać
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:20.

. 

pod większością filmików są komentarze typu "byłoby fajne gdyby nie było Roberta". według mnie Robert jest bardzo dobry w tym co robi (zresztą Czarek i Rafał też są świetni), więc skąd się bierze taka ogólna niechęć do niego? 
Ten inteligentny śmiech. 

Tak wracając do wywiadu 

) ale specjalnie przed kupieniem męczyłam je pomadkami nawilżającymi. A tu nigdzie nie ma
.

Musiałam to dodać 

.