| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2014-07-23, 06:55 | #2641 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-06 
				 | 

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXVIII

Tak kusicie, że też chyba pojadę do Biedry... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. | 
|     | 
|  2014-07-23, 06:58 | #2642 | |
| Pani Pech Zarejestrowany: 2010-07 Lokalizacja: Białystok 
				 | 

Cytat: 
  ja nawet jak na same winko sie zalapie bede szczesliwa, bo robie parapetowke  ja juz pod biedronka , czekam az otworza :p Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez xxxescapismxxx Czas edycji: 2014-07-23 o 06:59 | |
|     | 
|  2014-07-23, 07:00 | #2643 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-10 
				 | 

Też wstałam wcześniej i czekam na pierwsze relacje z polowań   Bo zanim się wyrobię to minie trochę czasu. Też śniła mi się biedronka w nocy, nakupiłam w promocji butów po 5 zł i w domu się okazało, że wszystkie numery małe wzięłam, a poza tym nie zapłaciłam za zakupy :P | 
|     | 
|  2014-07-23, 07:11 | #2644 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 Mumsow nie ma.szukam dalej Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. 
				__________________ WYMIANA | |
|     | 
|  2014-07-23, 07:12 | #2645 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-03 Lokalizacja: who cares? 
				 | 

byłam i powiem szału nie ma..... towary które zalegały tygodniami nagle znikły, nie ma nic z bell, z gazetek kosmetycznych też nic się nei uchowało. wina niet... znalazłam jedynie grześki za 5 zł, praliny za 3 zł, zestaw do czyszczenia zmywarki calgonit... tyle, a chodziłam po sklepie z dobre pół godz. towar nie jest wyeksponowany, tylko rozrzucony po całym sklepie. nie ma nigdzie napisane że jest jakaś obniżka. dla mnie dobrze bo ludzie nie będą się rzucać   mumsy widziałam 2 sztuki aż! 
				__________________ I AM THE STIG szalona wątróbka jeździ   Edytowane przez whenee Czas edycji: 2014-07-23 o 07:14 | 
|     | 
|  2014-07-23, 07:13 | #2646 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2002-04 
				 | 

Pocieszyłyście mnie kobiety bo myślałam, że mam problem z Biedronką. Ale wy macie jeszcze większego świra. Czuję się rozgrzeszona z tych wszystkich  niepotrzebnie kupionych tam rzeczy. Życzę udanego polowania.    | 
|     | 
|  2014-07-23, 07:17 | #2647 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2007-05 
				 | 

Byłam... Co z tego ze produktów dużo,  jest w czym wybrać jak ceny stare.  Pytałam kasjerki to była zdziwiona,  pytała co to niby za promocja i skąd o niej wiem,  bo ona nic o tym nie wie.  Sprawdzała nawet cenę na kasie i wchodzi normalna cena. Myślicie że mogą zmienić jeszcze ceny czy o co chodzi?

| 
|     | 
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|  2014-07-23, 07:22 | #2648 | |
| Pani Mizantrop Zarejestrowany: 2010-07 Lokalizacja: Sydney 
				 | 

Cytat: 

__________________ In a world of choices I choose me. My favourite season is the fall of the patriarchy. | |
|     | 
|  2014-07-23, 07:23 | #2649 | 
| Naczelna Wizażanka:) Zarejestrowany: 2005-12 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

W radio też reklama, zapraszają na promocję z dwiema grupami produktów: za 3zł i za 5zł. Także kampania ruszyła   Ja może się wybiorę po pracy, choć nie wiem, bo moja B. w remoncie i musiałabym specjalnie jechać, a wątpię, że po 16 coś dostanę jeszcze. 
				__________________ All I Have To Do Is Dream... | 
|     | 
|  2014-07-23, 07:26 | #2650 | |
| Pani Mizantrop Zarejestrowany: 2010-07 Lokalizacja: Sydney 
				 | 

Cytat: 

__________________ In a world of choices I choose me. My favourite season is the fall of the patriarchy. | |
|     | 
|  2014-07-23, 07:30 | #2651 | 
| Wtajemniczenie | 

U mnie Panie zajęte tylko wianami. Kupiłam różowe za 5zł. Dopiero zaczęły rozkładanie. Pójdę ok. 9:00 może coś jeszcze upoluję?!?

__________________ | 
|     | 
|  2014-07-23, 07:36 | #2652 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2007-07 Lokalizacja: Krosno 
				 | 

Cytat: 
 a ja się nie wybieram do żadnej:-P za daleko i szkoda kasy na bilety... A zazwyczaj i tak nic ciekawego z tego co piszecie nie ma:-D | |
|     | 
|  2014-07-23, 07:37 | #2653 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2013-04 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

Ja też byłam.  W jednej kupiłam zestaw maskara +kredka do oczu, w drugiej azampon i antyperspirant dla ojca   generalnie mały wybór, mam nadzieję że jeszcze cos dołożą | 
|     | 
|  2014-07-23, 07:39 | #2654 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-10 
				 | 

U mnie też dopiero zaczęło się wykładanie na specjalną półkę, ceny w ogóle nie oznaczone   Kupiłam 18 zestawów rexona +clear 8 ręczników queen 2,5 kg mumsów 6 win i chciałam jeszcze grześki na wagę, specjalnie później przy kasie pytałam czy wchodzą po 5 zł i mi powiedziała że tak, odeszłam od kasy i oczywiście na rachunku 20 zł za grześki  musiałam iść robić zwrot I ogólnie myślę że dokładać nie będą tylko od razu wystawią wszystko co mają z list i tyle.... no chyba że będą przerzuty z innych biedronek | 
|     | 
|  2014-07-23, 07:48 | #2655 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 Ps.nie patrzyli się dziwnie jak kupowalas 18 zestawów? :O Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. 
				__________________ WYMIANA | |
|     | 
|  2014-07-23, 07:53 | #2656 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ I AM THE STIG szalona wątróbka jeździ   | |
|     | 
|  2014-07-23, 07:54 | #2657 | |
				 | 

Cytat: 
 Jak zobaczyła moje zakupy to od razu zapytała czy faktura  U mnie mumsów jeszcze z kilka kg by się znalazło.... przejdę się jeszcze ok 10 ale już po normalne zakupy i zobaczyć jak schodzi towar. | |
|     | 
|  2014-07-23, 07:56 | #2658 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-09 
				 | 

U mnie w biedronce bardzo skromnie jeśli chodzi o promocje.. Kupiłam tylko majonez winiary, wino (było kilka rodzajów, ale nie pamiętam dokładnie, bo ja chciałam tylko wytrawne do kuchni), odżywkę Elseve i migdały. Oprócz tego było jeszcze trochę bakalii, jakieś błyszczyki, zestawy męskie szampon+rexona, maseczki bawełniane i produkty do włosów z serii arganowej. Szkoda, że tak mało kosmetyków dla kobiet. Cukierków brak. Poza tym, niektóre produkty z listy, mimo iż były na sklepie, to ich nie przecenili- np maseczki Sorayi.

| 
|     | 
|  2014-07-23, 07:58 | #2659 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2006-08 Lokalizacja: Jaworzno 
				 | 

Poszłam, panie pewną część produktów wykładały na półkę przy wejściu, i jeszcze się chwaliły, ile sobie odłożyły.... ŻENADA. Właśnie u mnie to samo, wczoraj byłam w swojej B. i zrobiłam obeznanie co jest, dzisiaj półki omiecione... Ludzi nie było, żadnych tłumów, nic. Czy u was są przecenione maski/odżywki Elseve??? Bo u mnie leżą na półce, ale stara cena...?? | 
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2014-07-23, 07:59 | #2660 | ||
				 | 

Cytat: 
 były przecenione tylko nie oznaczone jeszcze  Pod czytnikiem wchodzą niższe ceny, więc zawsze można sobie sprawdzić. U mnie niestety bakali od dawna nie ma  Cytat: 
 Ja sama do tż po wieczornym obczajeniu tego co jest powiedziałam że się nie zdziwię i nie wkurzę jeśli rano już tego nie będzie bo się między pracownikami rozejdzie (wkurzyłabym się jakbym poszła później i bym nie zdążyła kupić bo między innymi klientami by się rozeszło  ). U mnie wygląda na to że pracownicy nic sobie nie odłożyli Edytowane przez kevschaa Czas edycji: 2014-07-23 o 08:02 | ||
|     | 
|  2014-07-23, 08:04 | #2661 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2007-07 Lokalizacja: Krosno 
				 | 

| 
|     | 
|  2014-07-23, 08:14 | #2662 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2009-08 Lokalizacja: Rzeszów/Kraków 
				 | 

Dziewczyny a jak Biedronki w Rzeszowie?

| 
|     | 
|  2014-07-23, 08:16 | #2663 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-04 
				 | 

U mnie (Łódź - Zbaraska) niewiele na wyprzedaży. Kupiłam dwa wina Testimony (ostatnie), było jeszcze jakieś różowe za 15 zł i jakieś inne za 7. Bakalii nie widziałam, a inne rzeczy mnie nie interesowały. Wysłałam jeszcze męża do mało uczęszczanej Biedronki, może dokupi jakieś winka   | 
|     | 
|  2014-07-23, 08:20 | #2664 | 
				 | 

byłam tylko na hetmańskiej koło maca to kiszka. kupiłam tylko zestaw do czyszczenia zmywarki. były grześki, praliny za 3 zł, mocno trzeba się naszukać tych produktów.

__________________ I AM THE STIG szalona wątróbka jeździ   | 
|     | 
|  2014-07-23, 08:21 | #2665 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2013-12 Lokalizacja: Tarnów 
				 | 

U mnie też 2 Biedronki są czynne od 6.15, reszta normalnie od 7. Przejdę się po pracy do B. mam nadzieje że jeszcze coś znajdę, najbardziej zależy mi na jakimś winku. 
				__________________ Ten dzień: 11.06.2016 g. 15.00  | 
|     | 
|  2014-07-23, 08:27 | #2666 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2006-03 
				 | 

U mnie w Biedzie plakat wielki wisi - produkty za 3 i 5 zł - ale pod plakatem pusta półka - a pracownicy zamiast wykładać towar idą porządek przed sklepem robić.....

| 
|     | 
|  2014-07-23, 08:32 | #2667 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2013-10 
				 | 

Na Barkocinskiej (Wawa) tez dopiero wystawiala pani towar ale niewiele tego. Ze slodyczy tylko grzeski na wage byly za 5 zl, swoja droga nie wiem skad cena 19.90 za cos co nie ma czekolady, toz moje ulubione torciki Goplany czy trufle Wawla w czekoladzie bywaly w cenie 17.90. Troche kosmetykow Bell, nie wiem skad sie wziely bo jak wczesniej szukalam juz nie bylo, capnelam killa podkladow DD light beige, pelno tuszy max factor 2000 kalorie i zestawow Maybelline z roznymi tuszami i kolorami kredek do oczu. Niestety brak Majonezu, z tego co pamietam taki gabaryt byl wykladany ostatni raz przed Wielkanoca i juz dawno zszedl, orzechy i migdaly juz sie rozeszly pewnie miedzy personelem bo jeszcze wczoraj byly (nie mam pretensji, pracownik tez czlowiek, dziwie sie kontrowersjom, ze biora dla siebie skoro my tez bysmy wziely w wiekszych ilosciach gdyby bylo co, prawda?  ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) ), ale mam nadzieje, ze jeszcze wroca do sprzedazy. Manti u mnie niestety nigdy nie bylo, za to sporo kosmetykow Kolastyna, zestawy dwoch szamponow do wlosow Nivea 2 rodzaje, jakis krem tej firmy i wina, niestety nie powiem jakie bo ten dzial mnie kompletnie nie interesuje. Za to poza tymi promocjami, zauwazylam tansze mleko Twoj Kubek 3,2% za 1,59. Takze troszke sie kupilo, ale bez szalenstw  . 
				__________________ "It's better to be hated for who I am, than be loved for who I am not" - Kurt Cobain | 
|     | 
|  2014-07-23, 08:36 | #2668 | ||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-02 
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 u mnie nic ciekawego  kupiłam jedynie purinę za 6.79 za 800g ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Cytat: 
  bo nie wiem czy warto tam jechać ?? wczoraj wieczorem w wyprzedażowej była cała paleta płynów eden 2x2l, które dziś miały być po 3 zł, dzisiaj o 7 nie było żadnego - szkoda, że pracownicy nie zostawili klientom żadnego, wszystko wzięli sobie :/ Edytowane przez _czarny_kot Czas edycji: 2014-07-23 o 08:39 | ||||
|     | 
|  2014-07-23, 08:38 | #2669 | 
				 | 

bo to chyba nie o te mach 3 chodziło. Wydaję mi się że chodziło o te co były kiedyś w kartonowych opakowaniach a nie plastikowych...   a też miałam na nie ochotę.... ja sprawdzałam pod czytnikiem wino, zestawy z antyperspirantem i ręczniki papierowe i wszystko pokazywało w cenach zniżkowych  a co do grześków na wagę to chodzi o jakieś ze starej oferty (chyba orzechowe czy jakoś tak mi powiedziały na kasie), a nie te co są w 4 smakach od niedawna | 
|     | 
|  2014-07-23, 08:40 | #2670 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-02 
				 | 

Cytat: 
 z grześkami masz rację, dziwne by było, żeby 'świeże' grzeski były przecenione czyli jedna wielka lipa  nie wiem co tu reklamować... zastanawiam się czy przejechać się do drugiej wyprzedażowej biedronki czy nie? odpuszczę sobie, bo widzę po waszych relacjach, że nic ciekawego nie ma Edytowane przez _czarny_kot Czas edycji: 2014-07-23 o 08:44 | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum plotkowe | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:02.