|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2641 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXVIII
Tak kusicie, że też chyba pojadę do Biedry...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2642 | |
Pani Pech
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez xxxescapismxxx Czas edycji: 2014-07-23 o 05:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2643 |
Raczkowanie
|
Też wstałam wcześniej i czekam na pierwsze relacje z polowań
![]() Też śniła mi się biedronka w nocy, nakupiłam w promocji butów po 5 zł i w domu się okazało, że wszystkie numery małe wzięłam, a poza tym nie zapłaciłam za zakupy :P |
![]() ![]() |
![]() |
#2644 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mumsow nie ma.szukam dalej Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2645 |
Zakorzenienie
|
byłam i powiem szału nie ma..... towary które zalegały tygodniami nagle znikły, nie ma nic z bell, z gazetek kosmetycznych też nic się nei uchowało. wina niet...
znalazłam jedynie grześki za 5 zł, praliny za 3 zł, zestaw do czyszczenia zmywarki calgonit... tyle, a chodziłam po sklepie z dobre pół godz. towar nie jest wyeksponowany, tylko rozrzucony po całym sklepie. nie ma nigdzie napisane że jest jakaś obniżka. dla mnie dobrze bo ludzie nie będą się rzucać ![]() ![]() mumsy widziałam 2 sztuki aż!
I AM THE STIG szalona wątróbka jeździ ![]() Edytowane przez whenee Czas edycji: 2014-07-23 o 06:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#2646 |
Konto usunięte
|
Pocieszyłyście mnie kobiety bo myślałam, że mam problem z Biedronką. Ale wy macie jeszcze większego świra. Czuję się rozgrzeszona z tych wszystkich niepotrzebnie kupionych tam rzeczy. Życzę udanego polowania.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2647 |
Zadomowienie
|
Byłam... Co z tego ze produktów dużo, jest w czym wybrać jak ceny stare. Pytałam kasjerki to była zdziwiona, pytała co to niby za promocja i skąd o niej wiem, bo ona nic o tym nie wie. Sprawdzała nawet cenę na kasie i wchodzi normalna cena. Myślicie że mogą zmienić jeszcze ceny czy o co chodzi?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2648 | |
Pani Mizantrop
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2649 |
Naczelna Wizażanka:)
|
W radio też reklama, zapraszają na promocję z dwiema grupami produktów: za 3zł i za 5zł. Także kampania ruszyła
![]()
#2650 | |
Pani Mizantrop
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2651 |
Wtajemniczenie
|
U mnie Panie zajęte tylko wianami. Kupiłam różowe za 5zł. Dopiero zaczęły rozkładanie. Pójdę ok. 9:00 może coś jeszcze upoluję?!?
#2652 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a ja się nie wybieram do żadnej:-P za daleko i szkoda kasy na bilety... A zazwyczaj i tak nic ciekawego z tego co piszecie nie ma:-D |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2653 |
Raczkowanie
|
Ja też byłam. W jednej kupiłam zestaw maskara +kredka do oczu, w drugiej azampon i antyperspirant dla ojca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2654 |
Zakorzenienie
|
U mnie też dopiero zaczęło się wykładanie na specjalną półkę, ceny w ogóle nie oznaczone
![]() Kupiłam 18 zestawów rexona +clear 8 ręczników queen 2,5 kg mumsów 6 win i chciałam jeszcze grześki na wagę, specjalnie później przy kasie pytałam czy wchodzą po 5 zł i mi powiedziała że tak, odeszłam od kasy i oczywiście na rachunku 20 zł za grześki ![]() I ogólnie myślę że dokładać nie będą tylko od razu wystawią wszystko co mają z list i tyle.... no chyba że będą przerzuty z innych biedronek |
![]() ![]() |
![]() |
#2655 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ps.nie patrzyli się dziwnie jak kupowalas 18 zestawów? :O Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2656 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2657 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak zobaczyła moje zakupy to od razu zapytała czy faktura ![]() U mnie mumsów jeszcze z kilka kg by się znalazło.... przejdę się jeszcze ok 10 ale już po normalne zakupy i zobaczyć jak schodzi towar. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2658 |
Raczkowanie
|
U mnie w biedronce bardzo skromnie jeśli chodzi o promocje.. Kupiłam tylko majonez winiary, wino (było kilka rodzajów, ale nie pamiętam dokładnie, bo ja chciałam tylko wytrawne do kuchni), odżywkę Elseve i migdały. Oprócz tego było jeszcze trochę bakalii, jakieś błyszczyki, zestawy męskie szampon+rexona, maseczki bawełniane i produkty do włosów z serii arganowej. Szkoda, że tak mało kosmetyków dla kobiet. Cukierków brak. Poza tym, niektóre produkty z listy, mimo iż były na sklepie, to ich nie przecenili- np maseczki Sorayi.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2659 |
Zadomowienie
|
Poszłam, panie pewną część produktów wykładały na półkę przy wejściu, i jeszcze się chwaliły, ile sobie odłożyły.... ŻENADA. Właśnie u mnie to samo, wczoraj byłam w swojej B. i zrobiłam obeznanie co jest, dzisiaj półki omiecione...
Ludzi nie było, żadnych tłumów, nic. Czy u was są przecenione maski/odżywki Elseve??? Bo u mnie leżą na półce, ale stara cena...?? |
![]() ![]() |
![]() |
#2660 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
były przecenione tylko nie oznaczone jeszcze ![]() Pod czytnikiem wchodzą niższe ceny, więc zawsze można sobie sprawdzić. U mnie niestety bakali od dawna nie ma ![]() Cytat:
Ja sama do tż po wieczornym obczajeniu tego co jest powiedziałam że się nie zdziwię i nie wkurzę jeśli rano już tego nie będzie bo się między pracownikami rozejdzie (wkurzyłabym się jakbym poszła później i bym nie zdążyła kupić bo między innymi klientami by się rozeszło ![]() U mnie wygląda na to że pracownicy nic sobie nie odłożyli Edytowane przez kevschaa Czas edycji: 2014-07-23 o 07:02 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2661 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2662 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny a jak Biedronki w Rzeszowie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2663 |
Zakorzenienie
|
U mnie (Łódź - Zbaraska) niewiele na wyprzedaży. Kupiłam dwa wina Testimony (ostatnie), było jeszcze jakieś różowe za 15 zł i jakieś inne za 7. Bakalii nie widziałam, a inne rzeczy mnie nie interesowały.
Wysłałam jeszcze męża do mało uczęszczanej Biedronki, może dokupi jakieś winka ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2664 |
Zakorzenienie
|
byłam tylko na hetmańskiej koło maca to kiszka. kupiłam tylko zestaw do czyszczenia zmywarki. były grześki, praliny za 3 zł, mocno trzeba się naszukać tych produktów.
#2665 |
Zadomowienie
|
U mnie też 2 Biedronki są czynne od 6.15, reszta normalnie od 7.
Przejdę się po pracy do B. mam nadzieje że jeszcze coś znajdę, najbardziej zależy mi na jakimś winku.
![]() |
#2666 |
Przyczajenie
|
U mnie w Biedzie plakat wielki wisi - produkty za 3 i 5 zł - ale pod plakatem pusta półka - a pracownicy zamiast wykładać towar idą porządek przed sklepem robić.....
|
![]() ![]() |
![]() |
#2667 |
Rozeznanie
|
Na Barkocinskiej (Wawa) tez dopiero wystawiala pani towar ale niewiele tego. Ze slodyczy tylko grzeski na wage byly za 5 zl, swoja droga nie wiem skad cena 19.90 za cos co nie ma czekolady, toz moje ulubione torciki Goplany czy trufle Wawla w czekoladzie bywaly w cenie 17.90. Troche kosmetykow Bell, nie wiem skad sie wziely bo jak wczesniej szukalam juz nie bylo, capnelam killa podkladow DD light beige, pelno tuszy max factor 2000 kalorie i zestawow Maybelline z roznymi tuszami i kolorami kredek do oczu. Niestety brak Majonezu, z tego co pamietam taki gabaryt byl wykladany ostatni raz przed Wielkanoca i juz dawno zszedl, orzechy i migdaly juz sie rozeszly pewnie miedzy personelem bo jeszcze wczoraj byly (nie mam pretensji, pracownik tez czlowiek, dziwie sie kontrowersjom, ze biora dla siebie skoro my tez bysmy wziely w wiekszych ilosciach gdyby bylo co, prawda?
![]() ![]()
![]() |
#2668 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
u mnie nic ciekawego ![]() ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Cytat:
![]() wczoraj wieczorem w wyprzedażowej była cała paleta płynów eden 2x2l, które dziś miały być po 3 zł, dzisiaj o 7 nie było żadnego - szkoda, że pracownicy nie zostawili klientom żadnego, wszystko wzięli sobie :/ Edytowane przez _czarny_kot Czas edycji: 2014-07-23 o 07:39 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2669 |
Zakorzenienie
|
bo to chyba nie o te mach 3 chodziło. Wydaję mi się że chodziło o te co były kiedyś w kartonowych opakowaniach a nie plastikowych...
![]() a też miałam na nie ochotę.... ja sprawdzałam pod czytnikiem wino, zestawy z antyperspirantem i ręczniki papierowe i wszystko pokazywało w cenach zniżkowych ![]() a co do grześków na wagę to chodzi o jakieś ze starej oferty (chyba orzechowe czy jakoś tak mi powiedziały na kasie), a nie te co są w 4 smakach od niedawna |
![]() ![]() |
![]() |
#2670 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
z grześkami masz rację, dziwne by było, żeby 'świeże' grzeski były przecenione czyli jedna wielka lipa ![]() zastanawiam się czy przejechać się do drugiej wyprzedażowej biedronki czy nie? odpuszczę sobie, bo widzę po waszych relacjach, że nic ciekawego nie ma Edytowane przez _czarny_kot Czas edycji: 2014-07-23 o 07:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:48.