Sierpniowe mamusie 2015 - część III :) - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-03-04, 08:39   #2641
kasperka
Zakorzenienie

Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część III :)

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Kciuki dziewczyny za dzisiejsze wizyty! Ja mam w następny piątek ostatnie mam nadzieje w tej ciąży usg rosi: jak mi płeć potwierdzi to napisze do roxany o dopisanie na pierwszej stronie noo i podjęliśmy decyzję wstępną co do wózka
Ja w następny piątek mam prenatalne w klinice , a dzień wcześniej połówkowe u lekarki
Odliczam już każdego dnia ...
kasperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 08:41   #2642
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdowe Pokaż wiadomość
Czyli oby do sierpnia

Roxana a jak bedziesz miała wyniki to do Ciebie zadzwonią i odrazu je dostaniesz? czy lekarz na wizycie Ci o nich powie?

Powiedziala mi położna, ze jak tylko dostaną wyniki to beda dzwonic...
Nie dopuszczam do siebie mysli, ze miałabym czekac na wizytę (24.03). Poza tym zapłaciłam 2.600zl prywatnie za badanie, bez skierowania z NFZ wiec niech mnie w nos pocałują... Jak tylko bedzie telefon, ze sa wyniki wsiadam w auto i jade. Nawet mi tego nie musza dawać do domu, chce zobaczyć co tam jest chociażby na miejscu...

Synuś i Córcia
roxana_lu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 08:41   #2643
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez roxana_lu Pokaż wiadomość
Ja tam mysle ze jak juz przyjdzie ta prawdziwa wiosna to nam sie troche polepszy

Możliwe, że jak pogoda codziennie będzie lepsza to i samopoczucie nam się znacznie poprawi
Stary 2015-03-04, 08:42   #2644
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
A wiecie że jutro Dzień Teściowej? Co kupujecie mamusiom

Serio jest taki dzien ?!
Ja o tym nic nie wiem... Nie wiem

Synuś i Córcia
Stary 2015-03-04, 08:42   #2645
dd1dd
Zakorzenienie

Cytat:
Bilet na księżyc w jedną stronę... Matko ale swięta wymyślają
Stary 2015-03-04, 08:45   #2646
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
No tak to napewno ma też wpływ do nastawienia, pewnie jakbym miała ciążę prowadzoną po Polsku to tez bym co miesiąc na usg biegała

Tez tak mi sie wydaje... dlatego jak mowie - co kraj to obyczaj

---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

Cytat:
Napisane przez kasperka Pokaż wiadomość
Możliwe, że jak pogoda codziennie będzie lepsza to i samopoczucie nam się znacznie poprawi

Tylko sie prawdziwe młode ziemniaczki pokażą w sklepach to sie od razu papusie nam uciesza :P

Synuś i Córcia
Stary 2015-03-04, 08:47   #2647
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:
Tez tak mi sie wydaje... dlatego jak mowie - co kraj to obyczaj

---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

Tylko sie prawdziwe młode ziemniaczki pokażą w sklepach to sie od razu papusie nam uciesza :P
Mam nadzieję... od kilku dni mam słaby apetyt

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-03-04, 08:51   #2648
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:

ja tez jakos nie bardzo do jedzenia :/

Ale na te młode warzywka juz czekam !

Synuś i Córcia
Stary 2015-03-04, 08:55   #2649
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez jakos nie bardzo do jedzenia :/

Ale na te młode warzywka juz czekam !
Martwie się trochę, że apetytu nie mam
Nie chcę zaszkodzić maleństwu...
Stary 2015-03-04, 09:00   #2650
magdowe
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dd1dd Pokaż wiadomość
Z chęcią bym moja tam wysłala

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

Cytat:
Martwie się trochę, że apetytu nie mam
Nie chcę zaszkodzić maleństwu...
Ja tez się tym martwię tyle czasu nic nie jadłam a teraz też bardzo uważam bo nie mam ochoty na większość rzeczy. Ale najgorsze jest to że nawet bo kwasie foliowym wymiotowałam więc go nie bralam a o witaminacj nwet nie mówię.

Ale powiem Wam że jak leżałam w szpitalu to bylo pare dziewczyn naprawdę w zaawansowanych ciążach ktore ciągle wymiotuja i tylko kroplówki je trzymają.
magdowe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 09:02   #2651
Isabelle_26
Raczkowanie

Hejoo
U mnie dzisiaj ponuro, zimno i wietrznie za oknem, ale teraz coś się słonko przebija więc może coś będzie z tego dnia.. Od rana sie przytulałam z kibelkiem a miałam już kilka dni przerwy... No i ta głowa, jakaś masakra, nie wiem czy to ciśnienie czy ciąża, bo widzę że dużo z nas ma problem z bolącą głową

Cytat:
No mam nadzieje ze ostatnie bo to będzie oznaczało ze ciąża przebiega bez komplikacji i nie trzeba będzie więcej potem już tylko słuchanie serduszka i położna będzie ręcznie sprawdzać jak jest dzidziuś ułożony

Bebetto nico plus
Fajny Ja też póki co mam jeden wybrany właśnie z Bebetto, ale muszę go jeszcze potestować model Silvia najbardziej mi przypadł do gustu.. Zobaczymy za 2-3miesiące co kupię heh

Cytat:
Nie no poważnie teściowa ma swoje święto??? nie wystarczy im dzień mamy? :P:

Cytat:
Powiedziala mi położna, ze jak tylko dostaną wyniki to beda dzwonic...
Nie dopuszczam do siebie mysli, ze miałabym czekac na wizytę (24.03). Poza tym zapłaciłam 2.600zl prywatnie za badanie, bez skierowania z NFZ wiec niech mnie w nos pocałują... Jak tylko bedzie telefon, ze sa wyniki wsiadam w auto i jade. Nawet mi tego nie musza dawać do domu, chce zobaczyć co tam jest chociażby na miejscu...
Nadal trzymam kciuki za dobre wyniki

Kciuki za dzisiejsze wizyty, no i zdrówka dla tych chorych
Ja na razie zmykam, będę później papa
Isabelle_26 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-03-04, 09:10   #2652
beaciorq
Zadomowienie

Czesc mamki
Dzisiaj mam dzien nienawidzenia dzidziusia daje mi niezle w kosc i nie pozwala ani sie cieszyc ciaza, ani nawet normalnie funkcjonować .... wyobrażacie sobie ze od ponad 2 miesiecy spędzam caly dzien w lozku, z przerwami na toaletę i zrobienie sobie jedzenia? jestem w kiepskim stanie psychicznym i fizycznym i trace nadzieje ze min przejdzie w ogole. Od rana rycze i siedze sama bo tz w pracy

Cytat:
Napisane przez Mirabelka_90 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny. Jak się dziś czujecie? Ja już od rana mam mdłości i mi się zbiera powoli. Czyli bez zmian...
Cytat:
Napisane przez Mirabelka_90 Pokaż wiadomość
Ach nie wiem czy mi szybko przejdą. Dziś już 2 razy wymiotowałam, ale u mnie to norma od 5 tc. A dziś już 18tc.
U mnie 16 tc i tez mdlosci nie odpuszczaja a dzisiaj to jest apogeum planuje nie wychodzic z lozka caly dzien
Cytat:
Napisane przez springtime Pokaż wiadomość
Współczuję mdłości. a pewno kiedyś się skończą. u mnie 2 tygodnie trwało zmniejszanie się częstotliwości, aż praktycznie w ogóle już nie mam.
Cytat:
Nie wiem jak Ty, ale ja miałam sposób na mdłości. Cały czas coś jadłam Tak max co 2 godziny musiałam coś przemielić, chociażby parę kęsów i od razu czułam się lepiej. Wystarczyło, że poczułam głód i była masakra. Nie raz się zmuszałam do jedzenia, bo wcale ochoty nie miałam, ale to działało. Tylko ja nie wymiotowałam, więc nie wiem czy zapobiegłam czy po prostu było mi łatwiej.
Mam taki sam sposób na radzenie sobie z mdlosciami. Kochana a powiedz w ktorym tyg ci przeszly mdlosci calkowicie?
Cytat:
: D moze na marsa, bo dalej ?
beaciorq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 09:15   #2653
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:
Z chęcią bym moja tam wysłala

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

Ja tez się tym martwię tyle czasu nic nie jadłam a teraz też bardzo uważam bo nie mam ochoty na większość rzeczy. Ale najgorsze jest to że nawet bo kwasie foliowym wymiotowałam więc go nie bralam a o witaminacj nwet nie mówię.

Ale powiem Wam że jak leżałam w szpitalu to bylo pare dziewczyn naprawdę w zaawansowanych ciążach ktore ciągle wymiotuja i tylko kroplówki je trzymają.

Ja się zmuszam do jedzenia jak apetytu nie mam...
Bo jak nie jem to mi mdłości wracają
Stary 2015-03-04, 09:15   #2654
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Isabelle_26 Pokaż wiadomość
Hejoo
U mnie dzisiaj ponuro, zimno i wietrznie za oknem, ale teraz coś się słonko przebija więc może coś będzie z tego dnia.. Od rana sie przytulałam z kibelkiem a miałam już kilka dni przerwy... No i ta głowa, jakaś masakra, nie wiem czy to ciśnienie czy ciąża, bo widzę że dużo z nas ma problem z bolącą głową

Fajny Ja też póki co mam jeden wybrany właśnie z Bebetto, ale muszę go jeszcze potestować model Silvia najbardziej mi przypadł do gustu.. Zobaczymy za 2-3miesiące co kupię heh

Nie no poważnie teściowa ma swoje święto??? nie wystarczy im dzień mamy? :

Nadal trzymam kciuki za dobre wyniki

Kciuki za dzisiejsze wizyty, no i zdrówka dla tych chorych
Ja na razie zmykam, będę później papa
Silvia tez obczajam, do nico jestem skłonna bo go widziałam na żywo w wersji spacerowej i trochę woziłam nim Bartka wiec nie kupię kota w worku bo zamawiam na allegro bo coś do tych angielskich wózków się przekonać nie mogę

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 09:25   #2655
Nicole`_
Zakorzenienie

U mnie w tej chwili jest przepiękne błękitne niebo

Chce mi się tej wiosny już I kupiłam sandałki w ccc w weekend, zapomniałam się pochwalić Muszę się zebrać w sobie i zrobić porządki w szafie. W większość ubrań się wcale już nie mieszczę... powinnam je schować, bo bez sensu tam leżą
Stary 2015-03-04, 09:28   #2656
Mirabelka_90
Zadomowienie

Cytat:
O kurcze to niefajnie. Ja tylko mdłości miałam, ani raz nie wymiotowałam. I tak miałam szczęście, ponieważ w ciąży mnogiej podobno hormony jeszcze bardziej szaleją i wszystko jest wzmocnione. Nie wiem jak Ty, ale ja miałam sposób na mdłości. Cały czas coś jadłam Tak max co 2 godziny musiałam coś przemielić, chociażby parę kęsów i od razu czułam się lepiej. Wystarczyło, że poczułam głód i była masakra. Nie raz się zmuszałam do jedzenia, bo wcale ochoty nie miałam, ale to działało. Tylko ja nie wymiotowałam, więc nie wiem czy zapobiegłam czy po prostu było mi łatwiej.
Zaraz pooglądam filmiki, może z jednym maleństwem w chuście będzie mi łatwiej ogarnąć drugie? Tylko wydaje mi się, że to dużo czasu zabiera takie wiązanie, szczególnie niedoświadczonym mamom. Ale ogólnie bardzo mi się podoba")
próbowałam tak jeść. Testowałam migdały, herbatkę imbirową, wodę z miodem, przegryźć coś zanim wstanę. Ale na niewiele się to zdało. Przez te 13 tygodni to w sumie może z 5 dni było, że nie wymiotowałam. Ale i tak się cieszę bo teraz to jest raz, czasem dwa dziennie. A na początku to cały dzień potrafiłam leżeć w łazience i wymiotować co chwilę...
Widziałam też, że da się dwójkę dzieci nosić jednocześnie w chuście. Nie wiem gdzie mieszkasz, ale poszukaj bo często są organizowane warsztaty wiązania chust. A ponoć po pewnym czasie to takie wiązanie zajmuję chwilkę
Cytat:
Napisane przez beaciorq Pokaż wiadomość
Czesc mamki
Dzisiaj mam dzien nienawidzenia dzidziusia daje mi niezle w kosc i nie pozwala ani sie cieszyc ciaza, ani nawet normalnie funkcjonować .... wyobrażacie sobie ze od ponad 2 miesiecy spędzam caly dzien w lozku, z przerwami na toaletę i zrobienie sobie jedzenia? jestem w kiepskim stanie psychicznym i fizycznym i trace nadzieje ze min przejdzie w ogole. Od rana rycze i siedze sama bo tz w pracy

U mnie 16 tc i tez mdlosci nie odpuszczaja a dzisiaj to jest apogeum planuje nie wychodzic z lozka caly dzien

Mam taki sam sposób na radzenie sobie z mdlosciami. Kochana a powiedz w ktorym tyg ci przeszly mdlosci calkowicie?
Biedna. Ja się pocieszam tym co mi kiedyś powiedział lekarz, że mdłości to sygnał, że mamy dużą dawkę hormonów i że dzidzie są silne. Nie wiem jak to jest, pewnie takie pocieszenie Spróbuj może się przespać. W ostateczności słyszałam, że lekarz może coś przepisać jak już nie masz siły. Wiem doskonale co czujesz. Ja też często nie mam siły i płaczę, w dodatku mam tutaj tylko TŻ-ta i tęsknię za domem. A jak ktoś mówi przy mnie, że ciąża to nie choroba to mam ochotę oczy wydłubać. choroba może i nie, ale nie wiedzą niektórzy jak źle można ją znosić.
Cytat:
Silvia tez obczajam, do nico jestem skłonna bo go widziałam na żywo w wersji spacerowej i trochę woziłam nim Bartka wiec nie kupię kota w worku bo zamawiam na allegro bo coś do tych angielskich wózków się przekonać nie mogę
Ja tutaj w Irlandii szczerze raz widziałam tylko gondole i okazało się, że to Polka;d A tak to dzieci wożą w tych fotelikach samochodowych;/
Mirabelka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 09:30   #2657
SugarbabyLove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mms_22 Pokaż wiadomość
Dziewczyny wielkie gratulacje

Ja byłam z mężem u dentysty... Trzęsłam się z nerwów, ale okazało się, że nie potrzebnie, bo zupełnie nic nie czułam (bez znieczulenia) Zostały mi jeszcze 2 zęby do naprawy, fakt faktem małe ubytki, ale zawsze lepiej zrobić wcześniej

Poza tym na kolację mieliśmy frytki i kurczaka z oregano
jasne lepiej zrobic i miec z glowy.. aa frytki :d ja mialam na obiad

Cytat:
Napisane przez Ambiwalentna29 Pokaż wiadomość
Hello Wstalam i szykuję sie do ginka Mam lekkiego stresa.. choć nie wiem dlaczego.. w sumie zawsze mam ok to zmykam bo się nie wyrobie . Trzymajcie kciuki
a tam nie stresuj sie powodzenia
Cytat:
Napisane przez Olenka_24 Pokaż wiadomość
Dzień dobry ! Dziewczyny kciukibza wizyty
Ambiwalentna czekam z niecierpliwością na wieści od Ciebie
Beatrix ja też mam większy brzuch niż w pierwszej ciąży na tym etapie

---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ----------

Tak wogole to głowa mi dziś pęka: (
ja tez .. w tym tyg dopiero co lekko byl widoczny.. teraz mam wiekszy
oj ty bidulko
Cytat:
Damy radę, musimy
Sierpień juz tuż tuż
no w sumie niedaleko do sierpnia

Cytat:
nooo coty :??? hahaha
Cytat:
Ja w następny piątek mam prenatalne w klinice , a dzień wcześniej połówkowe u lekarki
Odliczam już każdego dnia ...
super ja dopiero 20.3 mam termin aa moze sie dowiem wkoncu czy to ONA jednak jest
Cytat:
no oby juz mam dosc zimy..
Cytat:
TY? i słaby apetyt???? no coty ?? to przez przeziebienie co..?
Stary 2015-03-04, 09:33   #2658
kasperka
Zakorzenienie

Sugar myślę, że to przez przeziębienie...
Oby szybko mi przeszło i apetyt wrócił...
Stary 2015-03-04, 09:35   #2659
majka242007
Zakorzenienie

hej dziewczyny...
Gratuluję wczorajszych udanych wizyt

Cytat:
Napisane przez beatrix28 Pokaż wiadomość
Sugar,wrzuc linka do profilu fb ,w klubie ,tam jest taki sektor pzonajmy sie blzej to Cie ktoras zaprosi na Wizaż , jakas Ewelina tym zarządza..
Czasami mowi ze nic nie chce,ani brata ani siostry i mamą sie nie podzieli a czasami jest na plus,tj dziś ,dlugo byl sam ,totez dla niego spora zmiana,ja sie nie nastawiamz e bedzie tragicznie, ...a Twoj TŻ i synek sobie poradzą jak pojdziesz rodzic,nam sie czasami wydaje ze jestesmy niezastapione ,bo spedzamy z naszymi obecnymi dziecmi duzo czasu ale tatusiowie maja oakzje sie wykazac
brat moj nie ma jeszcze dzieci ,takze maly byl rozpieszczany przez rodzinke kilka dobrych lat
jakaś ?
to ja...

Cytat:
Dzień dobry
I ja pomarudzę, że strasznie boli mnie głowa
miłego dnia
mam też tak... ledwo widzę... to chyba przez pogodę...
majka242007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 09:38   #2660
moniska139
Zadomowienie

Cytat:
Co do chust to ja wpisuję w youtube np. Newborn wrapping, moby wrap i tam jest tego mnóstwo. Oczywiście filmiki po polsku też są. (wiązanie chusty tkanej, elastycznej). Bardzo dużo pozytywnych opinii się naczytałam i jestem ciekawa czy coś z tego wyjdzie.
Ja miałam przy młodym elastyczną, wiązanie trwało może 30 sekund. I wkładałam go do środka. Potem trzeba było tylko dopasować sobie jak mocno ściskać żeby nie dyndało dziecko. Mi się wydaje, że elastyczne są łatwiejsze w obsłudze i wiąże się ją bez dziecka. Ale dziecko w niej krócej się nosi. Kto co woli
Zdycham. Kości mnie bolą i temperatura rośnie boję się, że dostanę antybiotyk

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
moniska139 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 09:40   #2661
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniska139 Pokaż wiadomość
Ja miałam przy młodym elastyczną, wiązanie trwało może 30 sekund. I wkładałam go do środka. Potem trzeba było tylko dopasować sobie jak mocno ściskać żeby nie dyndało dziecko. Mi się wydaje, że elastyczne są łatwiejsze w obsłudze i wiąże się ją bez dziecka. Ale dziecko w niej krócej się nosi. Kto co woli

To wskakuj do łóżka i spróbuj jakimiś domowymi sposobami może się troszkę podleczyć
Stary 2015-03-04, 09:48   #2662
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniska139 Pokaż wiadomość

ja miałam przy córci nosidełko takie z pasami i grubszego materiału . Fajne to było jak wyskakiwałam tylko pod blok na szybkie zakupy...
majka242007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 09:57   #2663
Jess922
Zakorzenienie

Cytat:
Kciuki dziewczyny za dzisiejsze wizyty! Ja mam w następny piątek ostatnie mam nadzieje w tej ciąży usg rosi: jak mi płeć potwierdzi to napisze do roxany o dopisanie na pierwszej stronie noo i podjęliśmy decyzję wstępną co do wózka
Podziwiam, że wytrzymasz bez oglądania, ale tak jak pisałaś, że jesteś przyzwyczajona

Cytat:
NIC

Cytat:
Napisane przez beaciorq Pokaż wiadomość
Czesc mamki

: D moze na marsa, bo dalej ?
Współczuję samopoczucia, ale to zdanie mnie zaszokowało, nigdy nie odważyłabym się tak napisać, nawet pomyśleć.
Stary 2015-03-04, 09:58   #2664
dd1dd
Zakorzenienie

I dupa, nie wiem nic spalo sobie na glowie,nogi po turecku,piety pod pupa... Moze 1 kwietnia pokaze sie... Nawet ciezko bylo zmierzyc ale tak to wszystko ok mam brac aspargin na te skurcze. Jadę coś zjeść.
Stary 2015-03-04, 10:02   #2665
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:
I dupa, nie wiem nic spalo sobie na glowie,nogi po turecku,piety pod pupa... Moze 1 kwietnia pokaze sie... Nawet ciezko bylo zmierzyc ale tak to wszystko ok mam brac aspargin na te skurcze. Jadę coś zjeść.
Przegapiłam Twoją wizytę
Szkoda, że lekarz nie mógł podglądnąć...
Ale majważniejsze, że wszystko w porządku
Stary 2015-03-04, 10:02   #2666
Jess922
Zakorzenienie

Cytat:
Najważniejsze, że wszystko dobrze za bardzo chciałaś wiedzieć i się schował, miało inne plany
Stary 2015-03-04, 10:05   #2667
magdowe
Zadomowienie

Cytat:
Najważniejsze ze wszystko ok. Ale rozumiem rozczarowanie też bym była zawiedziona.
magdowe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 10:09   #2668
beatrix28
Zadomowienie

majka, sorki jeszcze nie ogarniam bo duzo nas tutaj..
kasperka mysle ze to przez przeziebienie ten gorszy apetyt i wszystko wroci do normy
moniska139 zdrowka !mzoe sprobuj jakimis domowymi sposobami ?
beaciorq wposlczuje Ci przejsc,od razu przypomina mis ie kolezanka ktora wymiotowala do 7mc i nawet wyjsc nie mogla z domu bo tylko szukala kosza na smieci.,byla na zastrzykach,.., potem nadrobila,a synek mial prawie 5kg ..
ja bym dziecka w foteliku tyle nie tzrymala co innego gdzies jechac autem a co innego byc wygodną kosztem dziecka pleców,jak ono w tym spać..?w gondoli to chociaz sie rozlozy ..i wygodniej...
czasami w domu jak nie ma jeszcze lozeczka to czytalam ze do 3mca zycia moze spac w gondolce, o ile jest stabilna..

przepraszam ze tak dzis pozno i na krotko ale w sob mamy pogzreb, z rana czekalismy na wujka z kanady,szkoda ze akurat w tak malo fajnych okolicznosciach go poznaje, w sumie 5lat temu jego syn mial w pl wesele i nie bylismy bo maly mial niecaly miesiac a do warszawy to spory kawalek, on i tak ciagle na cycu wisial takze ani pojesc ani potanczyc..

maly zdrowy ja tez w miare ,oby jak najdluzej bo wczoraj przez ten wiatr to jzu zatoki poczulam ale przeszlo,dzis tylko glowa boli
ide zrobic koktajl bananowy a potem powiesze pranko i pocwicze..
dis to mi sie wogole sexu nie chce tak mnie peirsi bola..jakbym miala cegly powieszone
beatrix28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-04, 10:13   #2669
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beatrix28 Pokaż wiadomość
majka, sorki jeszcze nie ogarniam bo duzo nas tutaj..
kasperka mysle ze to przez przeziebienie ten gorszy apetyt i wszystko wroci do normy
moniska139 zdrowka !mzoe sprobuj jakimis domowymi sposobami ?
beaciorq wposlczuje Ci przejsc,od razu przypomina mis ie kolezanka ktora wymiotowala do 7mc i nawet wyjsc nie mogla z domu bo tylko szukala kosza na smieci.,byla na zastrzykach,.., potem nadrobila,a synek mial prawie 5kg ..
ja bym dziecka w foteliku tyle nie tzrymala co innego gdzies jechac autem a co innego byc wygodną kosztem dziecka pleców,jak ono w tym spać..?w gondoli to chociaz sie rozlozy ..i wygodniej...
czasami w domu jak nie ma jeszcze lozeczka to czytalam ze do 3mca zycia moze spac w gondolce, o ile jest stabilna..

przepraszam ze tak dzis pozno i na krotko ale w sob mamy pogzreb, z rana czekalismy na wujka z kanady,szkoda ze akurat w tak malo fajnych okolicznosciach go poznaje, w sumie 5lat temu jego syn mial w pl wesele i nie bylismy bo maly mial niecaly miesiac a do warszawy to spory kawalek, on i tak ciagle na cycu wisial takze ani pojesc ani potanczyc..

maly zdrowy ja tez w miare ,oby jak najdluzej bo wczoraj przez ten wiatr to jzu zatoki poczulam ale przeszlo,dzis tylko glowa boli
ide zrobic koktajl bananowy a potem powiesze pranko i pocwicze..
dis to mi sie wogole sexu nie chce tak mnie peirsi bola..jakbym miala cegly powieszone
Podziwiam Cie z tym ćwiczeniem
Ja przed zajściem w ciążę też ćwiczyłam,ale odkąd jestem w ciąży nic
Obiecałam sobie, że od 2 trymestru zacznę i cały czas coś ...
Stary 2015-03-04, 10:16   #2670
Jess922
Zakorzenienie

Cytat:
Podziwiam Cie z tym ćwiczeniem
Ja przed zajściem w ciążę też ćwiczyłam,ale odkąd jestem w ciąży nic
Obiecałam sobie, że od 2 trymestru zacznę i cały czas coś ...
Ja też nic wymówka zawsze się znajdzie

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości