![]() |
#2641 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dlaczego KOCHAMY KoTkI??? :)
U mojego TŻ gówniarze że tak nazwe wyciągali małe kotki z piwnicy i puszczali je na dworze aż w końcu jednego auto rozjechało jak zobaczyłam na ulicy go aż serce mnie się krajało
![]()
#2642 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a gdzie sa rodzice, hę? kolejny horror http://www.allegro.pl/item137788902.html jakby ktoś nie wiedział, co napisać, to wklejam gotowca- tylko cos tam zmieńcie, bo lepiej, żeby nie dostawali takich samych listów ![]() naruszenie zasad dotyczy kołdry z kotów. Kot to nie jest zwierze futerkowe!! W tym przypadku zachodzi powazne podejrzenie, że te koty zostały zabite w celu pozyskanie skór, co jest karalne!! To barbarzyństwo i znęcanie się nad zwierzętami. Produkt ten zostałprawdopodobnie pozyskany z przestepstwa, co. zgodnie z regulaminem allegro, jest zakazane. W imieniu społeczności kociarzy- allegrowiczów proszę o usuniecie tej aukcji |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2643 |
Zakorzenienie
|
swoja droga nie przypuszczalam ze niemcy to tacy barbarzyncy,zawsze mi sie wydawalo ze bardziej dbaja o zwierzeta niz my:/
Poszło. Odkad zobaczylam tamta bialo-czarna skórke to jakbym swojego kota widziala:/Ma takie puchate futro w sam raz na.........:/ Zawsze chcialam miec rudego kota ale jakos niemialam szczescia takiego spotkac na swojej drodze a tu prosze ile takich samych rudziaszków zamordowali ![]() Chyba juz wiem jak to jest,nie maja tam bezdomnych zwierzat bo nie oplaca im sie ich utrzymywac,wiec usypiaja.A te ktore uspiaja sprzedaja na skóry.No cóz czysty biznes a u nas to samo tyle ze w mniej cywilizowany sposób i nieoficjalnie ![]() Edytowane przez bess Czas edycji: 2006-10-29 o 10:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#2644 |
Raczkowanie
|
bess chcesz mniec rudego Kociaka?
![]() prosze ![]() http://www.miau.pl/adopcje/internetowe.php weź na śląsk i tam chce ktoś z częstochowy oddać miesięcznego Rudego Kotka ![]()
#2645 |
Zakorzenienie
|
Niestety nie moge ,bo mam juz 3 na wiecej nie mam warunków.
Poza tym mimo ze bardzo chcialam rudego,wybieranie jakiegos zwierza ze wzgledu na kolor,rase czy cos tam innego jest prózne.I tak wziełabym pewnie jakas najbrzydsza ,najwiekszą łazje która nie mialaby zadnych szans.To jest moje kryterium.Ale gdyby tak jak pisalam LOS postawil mi na drodze bardzo bym sie ucieszyla ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2646 |
Zakorzenienie
|
można napisac do allegro o aukcje która się skończyła bo ta kołdra to norlmalnie te osoby co to zrobiły za przyrodzenie bym powiesiła!
#2647 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Piękna a siedzi dumna jak taka szlachcianka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2648 |
Raczkowanie
|
Okrucieństwo!!! Nie ma słów!!! Jak tam można z kotów kołdry albo dywany robić!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2649 |
Zakorzenienie
|
te zdjęcie ma coś w sobie
#2650 |
Zakorzenienie
|
Przeczytajcie co znalazłam na necie chlip chlip
Ta część nieba nazywana jest Tęczowym Mostem. Kiedy odchodzi zwierzę, które było szczególnie bliskie komuś, kto pozostał po tej stronie, udaje się na Tęczowy Most. Są tam łąki i wzgórza, na których wszyscy nasi mali przyjaciele mogą bawić się i biegać razem. Mają tam dostatek jedzenia, wody i słońca; jest im ciepło i przytulnie. Wszystkie zwierzęta, które były chore i stare powracają w czasy młodości i zdrowia; te które były ranne lub okaleczone są znów całe i silne, takie, jakimi je pamiętamy marząc o czasach i dniach, które przeminęły. Zwierzęta są szczęśliwe i zadowolone, z jednym małym wyjątkiem: każde z nich tęskni do tej jedynej, wyjątkowej osoby, która pozostała po tamtej stronie. Biegają i bawią się razem, lecz przychodzi taki dzień, gdy jedno z nich nagle zatrzymuje się i spogląda w dal. Jego lśniące oczy są skupione, jego spragnione ciało drży. Nagle opuszcza grupę, pędząc ponad zieloną trawą, a jego nogi poruszają się wciąż prędzej i prędzej. To ty zostałeś dostrzeżony, a kiedy ty i twój najlepszy przyjaciel wreszcie się spotykacie, obejmujecie się w radosnym połączeniu, by nigdy już się nie rozłączyć. Deszcz szczęśliwych pocałunków pada na twoją twarz, twoje ręce znów pieszczą ukochany łeb; patrzysz znów w ufne oczy swego przyjaciela, który na tak długo opuścił twe życie, ale nigdy nie opuścił twego serca. A potem przekraczacie Tęczowy Most - już razem...
#2651 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2652 |
Raczkowanie
|
ja z Moimi 5 chomiczkami sie spotkam..i prawdopodobnie z moim Pierwszym psem..który uciekł
![]() ![]() tego samego dnia co ja wyjeżdzałam na wakacje z mamą.a Kinia porpostu znikneła ![]() ![]() jakby myślała że ja odjerzdzam i po nią nie wróce ![]() ![]() ![]() ![]()
#2653 |
Zakorzenienie
|
zapytalam tej pani od kociej skórki jakie toto ma dzialanie.
wiec mi odpisala "Witam! Wedlug producenta jest przeznaczona dla reumatykow (taka informacja znajduje sie na odwrocie). a czy dziala to nie wiem. poprostu sprzedaje a tu taka nagonka na mnie." hihi ale ja tylko zapytalam nic wiecej,rozumiem ze inni wysylali jej mile maile ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2654 |
Raczkowanie
|
Panie i panowie no muszę się podzielić
![]() Co do aukcji, no słów brakuje, ręce opadają. Zabić to za mało-jak mówi moja koleżanka.. ![]()
#2655 |
Zadomowienie
|
no kicia pierwsza klasa
![]() taki wlasnie powinien byc kociak, lobuzowaty ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2656 |
Zakorzenienie
|
Ive, mniejszych zdjęc juz sie nie dało, ale to z kawą pierwsza klasa
![]() taaak, całe forum miau juz miłe maile do tej pani/pana pisało :bardzo złośliwy usmiech: |
![]() ![]() |
![]() |
#2657 |
Zakorzenienie
|
i dobrze niech gryzie ją sumienie
#2658 |
Raczkowanie
|
Przesadziłam ze zmniejszaniem-teraz powinno być lepiej (tylko nie wiem czy te same fotki trafiłam). Zaznaczam, że w kubku znajdował się kefir(kawe już próbowała i omija szerokim łukiem-a mówiłam jej, że niedobra).
Tej pani ktoś powinien wytłumaczyć, że skórka kota pomaga na reumatyzm, ale tylko wtedy, gdy znajduje się na kocie-żywym!
#2659 |
Zadomowienie
|
Ive85, kicia jest swietna
![]() ![]() Ta blogosc na pyszczku gdy zanurza sie w kubka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2660 |
Wtajemniczenie
|
Beciu - przykro mi bardzo z powodu Melci
![]()
#2661 |
Zakorzenienie
|
Mam do odebrania paczuszke Whiskas ale tylko w Łodzi mam zgłosić się do Kolportera z numerem który mogę podac osobie która chciała by Tą paczuszke a ja nie mogę odebrać bo nie mieszkam w Łodzi. Zainteresowana osoba niech napisze na PW to napisze numer i adres tego Kolportera.
#2662 |
Zakorzenienie
|
ja tez mam paczuszke do odebrania śliweńka!!!
![]() ![]()
#2663 |
Zakorzenienie
|
Ja mam do Łodzi pół Polski
![]()
#2664 |
Zakorzenienie
|
lol, jak wy to robiłyscie? mi paczuszkędla maluszka listonosz do domu przyniósł :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#2665 |
Zakorzenienie
|
no na brata adres przysłali paczuszke a na mój nie musze sama odebrać
#2666 |
Zakorzenienie
|
z ciekawosci wpisalam sobie dzis w allegro "kocia skóra" i to mi wyskoczylo.Facet nie sprzedaje tego ale reklamuje ze pas grzeje jak kocia skóra.Wnerwilam sie i napisalam mu.hehe maila od niego chyba skasuje jak mi cos napisze.
Jak ktos ma ochote mu strzelic wyklad to prosze ![]() http://www.allegro.pl/item140476416_...rozmiar_s.html a propos paczek ja dostalam w sumie dwie na tego samego kota.Dla maluszka i dla duzego za jakies 3 miesiace.Dobrze sie zlozylo bo wtedy koty o chlebie i wodzie (wlasnie wybieralam sie do sklepu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2667 |
Zakorzenienie
|
ja dostałam dla maluszka i na pierwsze urodziny kota<lol>
azżal d**ę ściska- taka beznadziejna karma, a jaki marketing- nic dziwnego, że ludzie kupują ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2668 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Beciu, okropnie mi przykro ![]() ![]() ![]() ![]() ========================= ========= Esfiro - to okropne, na tej "koldrze" jest chyba 16 zamordowanych kotow ![]() ![]() ![]() Napisalam do tego ch...a, handlarza z allegro ( postraszylam go prokuratura, zaproponowalam mu tez, wlasnoreczne wykonanie futra z jego wlasnej skory i wystawienie na allegro. Wystosowalam tez odpowiednie pismo do Allegro: Witam Chcialabym zglosic przestepstwo oraz naruszenie regulaminu Allegro. Allegrowicz krzys-b1 http://www.allegro.pl/item137788902.html popelnia przestepstwo - gdyz sprzedaje kocie skory ( kot nie jest zwierzeciem futerkowym). Wlasnie zbieram podpisy w sprawie powyzszego przestepcy, sprawa najprawdopodobniej zostanie przekazana w rece prokuratury. W imieniu obroncow zwierzat prosze o niezwlocznie usuniecie aukcji allegrowicza: krzys-b1. ====================== ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2669 |
Zakorzenienie
|
a czy ktos wie czy tamta bialo czarna skora zostala sprzedana czy aukcja zostala usunieta?bo mam wrazenie ze allegro nic sobie nie robi z tych naszych prósb i gróźb:/Dla nich najwazniejsza jest kasa i juz.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2670 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
------------------------ Całe szczęście, że nie było żadnych ofert kupna na tej aukcji!!! Tragedia, aż strach pomysleć jacy niektórzy sa bezmyślni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:10.