|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
| Pokaż wyniki sondy: czy robisz zakupy w ciucholandach? | |||
tak - uwielbiam, to wręcz nałóg
|
|
1 269 | 40,87% |
| tak ale rzadko |
|
1 172 | 37,75% |
| nie bo nie |
|
426 | 13,72% |
| to obrzydliwe nosic cos po kims |
|
238 | 7,67% |
| Głosujący: 3105. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#26941 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lumpeksy Ciucholandy
cashmare..jaki z tego moral?trzeba szukac w lumpie cyfrowki...
![]() u mnie kiedys byla..cyfrowka..i raz byl taki aparat co robi fotki ktore sa naklejkami..
|
#26943 |
|
Zakorzenienie
|
sesese..wlasnie wrocilam z rannego jogiingu..
i tak sobie mysle ze ten piekny wolny dzien chyba spedze w lumpkach.. tylko jak widze ile wy placicie to az mi sie noz w kieszeni otwiera.. bo u mnie tak drogo..:/ dzis np mam do wyboru: 1.dorzutka nowego towaru, czyli najtanszy ciuch 10-12zl.. 2.50 %, czyli najtanszy ciuch 5 - 6zl.. 3.20%, czyli najtanszy ciuch około 8zł.. z tym, ze.. tych n ajtanszych zazwyczaj wte dni juz nie ma.. ![]()
|
#26944 |
|
Zakorzenienie
|
lemonka chyba zacznę
jak zobaczysz u siebie jakąś to łap za nią dla mnie, ok? ![]() mi też ciężko znaleźć coś naprawdę fajnego w kilka dni po dostawie... w środę pierwszy raz trafiłam kilka minut przed otwarciem do jednego. bałam się ze mnie stratują jak otworzyli drzwi dzicz :P ale fakt faktem jest to chyba najpopularniejszy ciuch w mieście...
|
|
|
|
#26945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak tak sobie patrzę po babkach to najfajniejsze ciuchy maja babki, które przyszły po 3- 4. niestety moje to leniuchy i nie chce im sie rano wstawać, tylko wieczorem: co kupiłas? daj cos ehwiec chodze sama, czasem namowie koleżankę
|
|
#26946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe..takie zycie.. ja juz sie chyba przyzwyczailam.. ![]() ubieram wygodne butki..lekkie ciuszki ktore szybko sie sciaga i..gogo gadget! ![]() chodze zazwyczaj sama..czasem z siostra lub z mama, ale wole sama..wtedy moge spedzic tam tyle czasu ile chce..lazic.. ogladac..przymiezac..i... .nikt nie sprzatnie mi sprzed nosa czegos co sama bym chciala..
|
|
#26947 |
|
Zakorzenienie
|
ja też najbardziej lubię buszować sama. nie jestem od nikogo uzależniona, mogę się skupić tylko na łowach i i siedzieć tam ile tylko chcę
zdecydowanym plusem zakupów z kumpelą jest to że ma kto doradzić
|
|
|
|
#26948 |
|
Raczkowanie
|
Jak zwykle ekstra zakupy Wasze wszystkie
a najbardziej zapadła mi w pamiec torebka-gorset i torebka-tyłek zauwazyłam,ze czesto u mnie pojawiaja sie rzeczy, które widze w tym wątku, wiec moze u mnie też rzuca takie torebki nie wiem czy bym w nich wyszła,ale mogłaby miec ot tak,dla jaj kupiłam sobie wczoraj kostium kąpielowy (teraz mam na nie mani,e, chociaz nie wiem po co bo mam zamiar wyjechac za granice i raczej plażowac nie bede:P ) i kupilam wczoraj kostium "Playboy". Tylko mam pytanie, czy wy jakos jeszcze odkazacie jak kupujecie stroje czy bielizne? ja polałam wrzątkiem pare razy, wyprałam recznie w mydle i proszku i chyba jeszcze wrzuce do pralki,czy znacie jakies jeszcze inne sposoby zeby byc pewna, ze są czyste?aha,a co do chodzenia do lumpków,to ja wole sama, słuchawki na uszach i stoje i przebieram, nikt mi nie mędzi albo nie znajdzie czegos fajniejszego
|
#26949 |
|
Zakorzenienie
|
Biżuteriomaniaczka piękny strój !!!!
właśnie dobre pytanie, też planuję zakupić jakiś strój kąpielowy (bo póki co znalazłam jedynie fajną górę, nową) i też się zastanawiałam jak je można odkażać... jestem uzależniona od ciucholandów, ale póki co zakup bielizny tam to dla mnie psychiczna bariera nie do pokonania...
|
|
|
|
#26950 |
|
Zakorzenienie
|
Tz. powiem tak: kupuję bieliznę ale tylko staniki nowe/nie zużyte - przecież to widać nawet jeśli nie ma metek. Oczywiście potem dokładnie wszystko PIORĘ (bez względu czy to bielizna czy ciuchy). Ogólnie nawet kupując w Triumphie stanik - przymierzam kilka a nawet kilkanaście więc to mnie nie brzydzi bo wiem że prawie każdy był przez kogoś wcześniej przymierzony
Co do majtek to hmm no nie wiem... przekonałaby mnie tylko papierowa metka (nie chodzi o firmówkę) - inaczej mnie to brzydzi. Co do stroju kąpielowego to myślę że mogłabym się skusić i kupić nawet używkę. Nie wiem dlaczego, nie działa to tak na moją psychę jak bielizna - może dlatego, że nie używa się go tak często Inaczej nie potrafię tego wytłumaczyć. Co do odkażania to prócz prania nie mam innych pomysłów, z tego co wiem to ciuchy są już uprzednio odkażone (ten specyficzny zapach w lumpkach) więc wydaje mi się że dokładne pranie (a nawet dwa) wystarczy Tak sobie teraz pomyślałam, że dajemy ciuchy do PCK, domów dziecka - przecież tam mieszkają normalni ludzie i też chodzą w ciuchach po kimś kogo nie znają. |
|
|
|
#26951 |
|
Raczkowanie
|
Cashmere -- dziekuję, za 5 zł.
Ja też mam taka bariere, w większosci lumpków sa stroje razem z bielizną i jak musze w tym grzebac i przerzucac majciochy to tez mam hmm "dziwne" odczucia" i grzebie czubkami palców, chociaz wiem ze to było odkażane itd. No cóż, to wypiorę jeszcze raz,poleje jeszcze kilka razy wrzatkiem i zobaczymy... ale kurcze,jak wyprałam recznie to jeden diamencik mi odpadł, bede musiala kupic takie do naprasowywania, boje sie ze w pralce moga tez inne odpaśc
|
#26952 |
|
Zakorzenienie
|
kupić tam stanik to jeszcze jeszcze.... mam ciotkę która kupuje tam je nałogowo, w więkoszości nowe i bardzo fajne, no ale ja jakoś nie dam rady....
trochę się przełamałam do strojów, jakby wyglądał na nowy (głownie chodzi o dół) to bym pewnie się skusiła
|
|
|
|
#26953 |
|
Wtajemniczenie
|
to moje dzisiejsze zakupy:
-rybaczki big star -białe rurki firma vicki -czarne rurki mexx -białe bermudy Gap -sukienka marks&spencer -turkusowa spódnica dororthy perkins Za wszystko dałam 6zł
|
|
|
|
#26954 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
śliczna sukienka Moje zakupy: - czarna bluzeczka Staxs - różowa New Look - ciemno szara bombka GAP - szaro- różowa Atmosphere - tuniko-sukienka- nieciekawie wyszła ale na żywo jest naprawdę super i ładnie leży |
|
|
|
|
#26955 | |
|
Zakorzenienie
|
u mnie też - oj znacznie drożej
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#26956 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#26958 |
|
Zadomowienie
|
wow, na prawdę tanio - 2,50 za kilogram - u mnie tak nie ma
nawet jak trafi się kilogram 10-8 zł, to już nic ciekawego nie da się znaleźć (nadającego się do chodzenia)Z tym nałogiem nie można wygrać Dzisiaj postanowiłam zrobić sobie prezent na Dzień Dziecka -oczywiście odwiedziłam "Ankę"Jestem całkiem zadowolona z powodu: 1. spodenki dwustronne - druga strona oczywiście różowa (ujmuje mnie ten wzorek) 2. śliczna dłuższa bluzeczka z malekimi bufkami, marszczeniami, guziczkami przy rękawkach - mk3. polubiłam ostatnio zieleń, szczególnie w odmianie pastelowej, dobra tkanina i dobrze leży - inc4. jak to się nosi? króciukie to-to - quiz 5. moja nowa a już ukochana - h&m 6. bikini nowe ![]() Kupiłam jeszcze bluzeczkę topshop w ślicznym pastelowozielonkawym kolorze z delikatną koronką przy dekoldzie, ale jest niefotogeniczna Za wszystko 15 zł
|
|
|
|
#26959 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
sliczniutka ....
|
|
|
#26960 |
|
Zakorzenienie
|
moja siostra znalazła dzisiaj na wolskiej bolerko - kurteczkę
![]() nawet z metką z DENIM.CO z primarku ![]() cena : 14 zł nówkaaa oraz czarne spodnie przed kolano . . GAP`a ![]() cena : 5 zł ( zdjęcia nie ma bo źle wyszło ) . . pozdrawiam . . jutro jadę z nią więc mam nadzieje , że coś ciekawego będzie
|
|
|
|
#26961 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie mogę ![]() ![]() Zżera mnie zazdrość Super bolerko!!!
|
|
#26962 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Madzia.a i jej walka z rakiem: Znów ten stan, że nie wiem co mam robić. Niby wszystko gra i niby o to chodzi. Ale leżę sama, po ciemku na podłodze i muzyka gra, a Ja wstaję i wychodzę. Mam ochote iść, chociaż nie mam wcale CELU. |
|
|
|
|
#26964 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#26965 |
|
Zakorzenienie
|
hej Kobietki!! nie miałam zamiaru iść dziś na dostawę , ale że akurat przechodziłam to weszłam
i wyszłam z sukienką - no i moje pytanie co w ogóle o niej sądzicie , bo ja mam mieszane uczucia, ale żal było nie brać za 20 zł , a sukienka jest nowa firmy New Look . wklejam szybko zrobione zdjęcia
|
#26966 |
|
Zakorzenienie
|
zgadza się
jak nowe to musi mieć swoją cenę .. wszystkie metki są hehe . .zastanawiam się jak ono się tam znalazło ? ktoś kupił i stwierdził że jednak mu sie nie poodoba ?? |
|
|
|
#26967 |
|
Zakorzenienie
|
Czarnachinka jakie cuda !!!!
napatrzeć się nie mogę jakie śliczne !!! zwłaszcza 4 i 5, zresztą wszystko extra!!! fajny tekst na tej zielonej koszulce ![]() piszesz ze robisz zakupy w 'Ance'. mzoe przypadkiem jesteś z Białegostoku? ![]() |
|
|
|
#26968 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#26969 |
|
Zakorzenienie
|
ewulinek- moim zdaniem ... cudna!!
|
#26970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zresztą ja uwielbiam wszystkie topy/sukienki bez ramiączek. tylko ja osobiście bym nosiła bez legginsow. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:07.

super ze wam sie podobają rzeczy
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)