|
|
#241 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Re: Nowy wątek - nowe rzeczy!! Zapraszam !!
Cytat:
bo to taki kroj bluzki : 26 cm ,dlugosc od miejsca gdzie zaczyna sie ramiaczko 38cm A widzialas dzisiejsza dokładkę?
|
|
|
|
|
|
#242 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 30 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Nowy wątek - nowe rzeczy!! Zapraszam !!
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1142443111
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1142442692 sliczniutkie ![]() znalazlabys cosik u mnie?
|
|
|
|
|
#243 |
|
Raczkowanie
Przekupka: 28 pkt / 100% pozyt.
|
Re: Nowy wątek - nowe rzeczy!! Zapraszam !!
No niczego sobie te buciki
Mozesz mic os napisac wiecej o ich sanie i zrobic zdjecia z boku oraz na nozce? Hmm a ten topik sie rozciaga?
|
|
|
#244 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A bluzeczka się rozciąga, powiedzialabym nawet ,że mocno się rozciaga a jaki masz rozmiar bucika? na bucikach widac normalne slady uzytkowania, na zewnatrz niewielkie slady zginania w tym miejscu gdzie sie zgina stopa , spod podeszwy nieco starty , wewnarz w piecie sa wylozone skora naturalna,a cale w srodku matreialem jakby siateczka. Z zewnatrz cale sa chyba z ekologicznej ( nie pamietam ) ,ale matowej.hehe, moje lydki sie zalapaly na fotke, nie odpowiadam za ewentualne zniesmaczenie estetyczne ich bladosia i chudoscia
|
|
|
|
|
|
#245 |
|
Raczkowanie
|
Modge dostac dzien do namyslu?
![]() A bucik nr 37
|
|
|
#246 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mozesz sie zastanowic ale na spodenkach mi zależy, więc trzymaj je dla mnie ok? |
|
|
|
|
|
#247 |
|
Raczkowanie
|
Jasne spodenki sa zarezerowowane dla Ciebie na stale
Bo ten sweterek Nawet jesli nam nie wyjdzie z bucikami to sie napewno wymienimy na cos fajnego. A chcesz cos jeszcze odemnie tak wogole?
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#248 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Za spodenki wysle Ci co bedziesz chciała
|
|
|
|
|
|
#249 |
|
Zakorzenienie
|
whitebeth-przperaszma,gdzies mi sie zapodzial twoj watek i nie moglam go znalezc...co do sweterka to powiedz mi czy te 37cm pod paszkami to takie rozciagliwe jest?bo boje sie ze moglabym sie nie zmiescic
![]() a mam jeszcze pytanko o ta pomaranczowa bluzeczke z 1stronki,czy ona jest jeszcze wolna i jakiej jest wielkosci? a co do mojej bluzeczki to postaram sie o zdjecie na mnie,ale to wszystko zalezy od tego czy zmusze tate pstrykania fotek ale napewno nie bedzie ci w niej widac brzuszka,co to to nie...ja mam obsesje zakrywania wlasnego brzucha |
|
|
|
|
#250 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Sweterek jest moooocno rozciągliwy Fajnie by było jakby sie udalo zrobić fotke na Tobie tej czarnej bluzeczki Pomaranczowa najprawdopodobniej poleci do Justek
|
|
|
|
|
|
#251 |
|
Zakorzenienie
|
aaa nie doczytalam,ze pomaranczowa tylko za cos naprawde super...hmm a masz cos konkretnego na mysli?moze udaloby mi sie cos znalezc w szafie...
hmm jesli jest na tyl rozciagliwy zeby zmiescic jakies 90-92cm w biuscie to nadal jestem zainteresowanaL(o zdjecie bluzeczki na mnie sie postaram,najpewniej przesle ci w sobote,ok? a pomaranczowa gdyby jednak nie leciala do Justki to ja i moja szafa czekamy w pogotowiu
|
|
|
|
|
#253 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No więc piżamka jest wolna, a na pomaranczowa sa już chetni |
|
|
|
|
|
#254 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ze zdjeciem czekam do soboty. Z Justek jeszce nie jestem pewna, waham się wiec jakbys miala coś fajnego to chętnie obejrze Edytowane przez whitebeth Czas edycji: 2006-03-15 o 23:48 |
|
|
|
|
|
#255 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a moze z ciuszkow cos wybierzesz/???? a to tressele to perfuma czy jakies probki masz? [/QUOTE]z ciuchów to już pisałam kiedyś u Ciebie w wątku czym bym była zainteresowana Treselle to perfumy w sztyfcie taki koncentrat
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#256 |
|
Wtajemniczenie
|
A do ciebie to chyba tam wielbiciele piszą bo skrzynke masz zapchana i nie moge wysłać PW :P mówiłam abyś skonczyla z tym raz na zawsze a ty dalej ich prowokujesz hihi
ajajaja
|
|
|
|
|
#257 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#258 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to nie usuwaj pojedynczo tylko wszystko z przed tygodnia , miesiaca ROKU hehe chyba ze tak robisz a ona nadal sie zapełnia hmmm to duzo ludzi pisze tam do Ciebie jakieś interesy na boku krecisz chyba hehe oj nie ładnie nie ładnie
|
|
|
|
|
|
#259 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
komunikat ,że znów zapchana a mi sie zawsze wydaje,że "przecież przed chwila sprzatałam " Tylko Ty tak nie rozgłaszaj publicznie o moich lewych interesach , hehe Ona mi sie tak zapycha przez fryzjerskie " ludzie listy piszą, lalalala" , była taka piosenka co nie?
|
|
|
|
|
|
#260 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a P,S czemu ciebie na gadu nie ma??
|
|
|
|
|
|
#261 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo jak mam żólte to od razu się ludzie z fryzjerskiego po fotomontaże dobijają, ale ciiiiii
|
|
|
|
|
|
#263 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak orientacyjnie moge Ci powiedziec, ze z ubran u Ciebie nic mnie szczegolnie nie zaninteresowało
|
|
|
|
|
|
#264 |
|
Zakorzenienie
|
Treselle to perfumy w sztyfcie taki koncentrat
[/quote]jejku patrzyłam do mojego wątku ale nie widze cie tam
|
|
|
|
|
#265 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jejku patrzyłam do mojego wątku ale nie widze cie tam [/QUOTE]hehe, wiem, wlasnie sie zorientowalam ze mi sie wszystko pomieszalo Ale Ty tam kolejki masz do tych ubrań
|
|
|
|
|
|
#266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale Ty tam kolejki masz do tych ubrań [/quote]no troszke sa kolejki ale nie ukazdego byc pewnie cos znalazła ![]() ![]() hehehe kurcze wydzwaniam za tym głupim aparatem i nic tylko rachunek troszke nabiłam ups,,a co ci sie u mnie podoba? tak z opisu
|
|
|
|
|
|
#267 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
4.biustonosz w paseczki 34/75 (nie używany) 5.bluzeczka z krótkim rękawkiem (rękawki można spuscic na ramionka) 6.bluzeczka różowa na szyje super na imprezke
|
|
|
|
|
|
#268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no w sumie juz te ciuszki zarezerwowane ale tak jak pisałam nie wiem czy cos u tych osob wybiore a jesli chodzi o bluzeczke nr.6 siostra ma taka sama tylko niebieska jasna takze z tego co wiem chetnie by sie za nia zamieniła jak bede miala aparat zrobie jej tez fote hehe pozdrawiam a jaka maja pojemnosc te perfumy tressele i ta druga? |
|
|
|
|
|
#269 |
|
Zadomowienie
|
no to jak beda wolne czy cos to wisz gdzie mnie szukac
![]() Oriflame 1/3 butelki 30 ml a Treselle są nowe, pojemnosc 1g (? ).
|
|
|
|
|
#270 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:30.

A z innych rzeczy to chetnie przygarne buciki (tak wiem pisalas juz ze nie masz
bo to taki kroj bluzki : 26 cm ,dlugosc od miejsca gdzie zaczyna sie ramiaczko 38cm 

) ,ale matowej.

ale napewno nie bedzie ci w niej widac brzuszka,co to to nie...ja mam obsesje zakrywania wlasnego brzucha
No więc piżamka jest wolna, a na pomaranczowa sa już chetni
jakieś interesy na boku krecisz chyba hehe oj nie ładnie nie ładnie
tylko rachunek troszke nabiłam