|
|
#241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zjazd wizazanek - LONDYN
|
|
|
|
|
#242 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#243 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki, dziewczynki wpisujcie sie kto chetny na 19-go?
co wy tu w ogole tak cichutko siedzicie? na nastepnie spotkanie przynosimy aparaty i zrobimy sobie sesje pieknosci. a jak bedzie ladna pogoda to ja proponuje gdzies na zewnatrz
|
|
#244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obawiam sie, ze nie znajdziemy daty, ktora bedize wszystkim odpowiadala. Moze ustalimy 2 terminy? 5 i 19? Co wy na to?
|
|
|
#245 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#246 |
|
Raczkowanie
|
Mi pasuje i 12-ty i 19-ty wiec dostosuje sie do wiekoszsci
|
|
|
|
|
#247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#248 |
|
Zadomowienie
|
U mnie tez juz sie wyklarowalo, i 12 i 19 jest ok
.
|
|
|
|
|
#249 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#250 |
|
Zadomowienie
|
Ja tez zajrzalam w koncu w kalendarz - pewnie to wplyw Koculka
i naleza Wam sie ogromne przeprosiny za mieszanie - ale uswiadomilam sobie ze 12 tez mi nie pasuje bo wybywamy z rodzinka. No to mi zostaje 19-ty. Ale oczywiscie mna sie za bardzo nie sugerujcie, bo ja i tak zawsze jestem od pogody i mojej ksiezniczki zalezna
|
|
#251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy. Edytowane przez koculek Czas edycji: 2007-05-04 o 14:43 |
|
|
|
|
|
#252 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny
|
|
|
|
|
#253 |
|
Zakorzenienie
|
Podbijam Kobiety
Nikt sie ze mna nie chce spotkac? Prosze o odzew
|
|
|
|
|
#254 |
|
Rozeznanie
|
szkoda ze w Londynie nie mieszkam, chetnie dolaczylabym do waszego grona dziewczynki. Ale za to w przyszla srode sie do stolicy wybieram, zawsze wtedy ide sie poszwedac po m.in Oxford Street, tam tak swiatowo sie czuje, haha. No i po parkach zawsze ide pospacerowac, uwielbiam londynskie parki... Sie rozmarzylam, wybaczcie ale tak sie ciesze A Wam zycze milego sobotniego spotkania |
|
|
|
|
#255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z mila checia wybralabym sie na Oxford Street pobuszowac po sklepach. Teraz mam rzut kamieniem z pracy, ale lunch tylko godzinny, ech
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#256 |
|
Rozeznanie
|
Wiesz aaliyah, te moje "zakupy" to tak naprawde taki bardziej spacer po kilku glownych ulicach, czasem cos kupie ale czesto nic. Tak sobie lubie sie przejsc i powdychac wielkomiejska atmosfera. Zreszta i tak zazwyczaj jestem wolna dopiero po 17.00 wiec ile moge jeszcze chodzic po dlugim dniu. Ale fajnie sie wybrac raz na jakis czas i jak tylko nadarzy sie okazja to zawsze korzystam.
A Tobie pracy, tak apropos, gratuluje. Bo nie wiem czy co przeoczylam ale chyba sie nie chwalilas sukcesem? OK, juz koncze offtopowac
|
|
|
|
|
#257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po prostu fajnie sie tak spotkac, pochodzic po sklepach, czasem cos kupic I wybrac sie wspolnie na kawe. Oj ale sie chyba na zadna zainteresowana Wizazanke nie doczekam A co do pracy, to troszeczke sie chwalilam, ale tylko pytana Przyszla kryska na Matyska - znaczy sie koniec lenistwa I bardzo sie ciesze. Zwierzun, jakbys jednak kiedys byla w sobote w Londynie to daj znac to sie jakas kawe zorganizuje |
|
|
|
|
|
#258 |
|
Zadomowienie
|
Aaliyah
.
|
|
|
|
|
#259 |
|
Zakorzenienie
|
No wlasnie aaliyah nie chwalilas sie ![]() Czy praca wymarzona w web design? Co do soboty to zalezy od mojego TZ i pogody ![]()
|
|
#260 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
jak to sie nie doczekasz? jak tylko jestem w UK zawsze jestem ZA Jezeli chodzi o prace to nic sie nie chwalilas ( gdzie i co robisz) i nawet kurcze ja nic nie wiem ze wzgledu na moja ''niebytnosc'' w UK A jezeli chodzi o spotkanie to ja wracam chyba juz na bank w ten poniedzialek...i wybaczcie nie mam pojecia jaka mamy dzisiaj date ale chyba 12 to ta sobota, wiec jak juz nie jest po fakcie to ja sie pisze na 19 bo jak Ejva i Cammomile tez wtedy moga to byloby fajnie ( z Aaliyah i Koculkiem juz sie pogubilam kiedy im pasuje a kiedy nie wiec teraz tylko czekam na glos reszty moich Drogich Pan Zwierzun - a moze dalabys rade wyrwac sie w sobote???
|
|
|
|
|
|
#261 |
|
Zadomowienie
|
Aaliyah - ale prognozy na ta sobote sa beznadziejne
Napisz mi jeszcze raz prosze - czy mieszkasz na Streatham Hill? Nie wiem dlaczego journey planner nie znajdowal mi ze to jest tylko jeden autobus 57 do kingston.Na pokuszenie tylko dodam ze kingston jest rewelacyjne na zakupy Koculek, zalik - jak tam bylo w National Gallery? Buziaczki dla wszytskich
|
|
#262 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mi pasuje kazda sobota wlasciwie. Ale jak wszystkim pasuje 19 to niech bedzie 19. ![]() Cytat:
Tak, mieszkam na Streatham Hill
|
||||
|
|
|
|
#263 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane
|
|
|
|
|
#264 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie jechalam Ale myslimy o przeprowadzce wiec to moze byc Twoja ostatnia szansa zwiedzenia centrum handlowego w Kingston z przewodniczka Nie no, zartuje A napisz wiecej co robisz w pracy - brzmi ciekawie Ja pytam, bo teraz tez szukam pracy - a tak, nowa szefowa mi sie nie spodobala ![]() no z przyzwoitosci wypadalaby Victoria bo Ci obiecalysmy Aaliyah (Ale nastepne to musi byc Kingston ) Ja jak tylko pogoda dopisze to sie stawie A dzis jedziemy do Chertsey
|
|
|
#265 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wytlumacze blizej jak sie spotkamy ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny
Udanego spotkanka zycze ![]() Oby pogoda Wam dopisala. Ejva a do galerii poszlam z inna kolezanka. zalika nie czula sie za dobrze w tamen weekend. W samej galerii to bylysmy z godzinke bo po 3h marszu z domu to juz mi sie nie chcialo
|
|
#267 |
|
Rozeznanie
|
Nic sie nie martwcie, wracam do sil
Juz sie przygotowuje na spotkanie |
|
|
|
|
#268 |
|
Zadomowienie
|
A ja dla odmiany sie rozchorowalam, dopadla mnie grypa
i paskudnie sie czuje, a juz myslalam, ze mi sie upiecze (wszyscy dookola mnie tez choruja). No i niestety (znowu .
|
|
|
|
|
#269 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#270 |
|
Zadomowienie
|
Ja dziewczyny tez nie moge :-( Bardzo przepraszam..... ale Joasia troche mi choruje wiec nie bede jej zabierac tym bardziej ze pogoda jest beznadziejna
![]() A w dodatku troche mi sie w pracy namieszalo i musze sobie szybko ukladac wszystko od nowa - szukac nowej pracy, dogadac sie niania, a ona chce wiecej niz moge jej dac, ehhhh, nie wiem co zrobie. ![]() Ale nie bede was tu zanudzac.
![]() |
Nowe wątki na forum Emigrantki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:14.

i naleza Wam sie ogromne przeprosiny za mieszanie - ale uswiadomilam sobie ze 12 tez mi nie pasuje bo wybywamy z rodzinka.

szkoda ze w Londynie nie mieszkam, chetnie dolaczylabym do waszego grona dziewczynki. Ale za to w przyszla srode sie do stolicy wybieram, zawsze wtedy ide sie poszwedac po m.in Oxford Street, tam tak swiatowo sie czuje, haha. No i po parkach zawsze ide pospacerowac, uwielbiam londynskie parki... Sie rozmarzylam, wybaczcie ale tak sie ciesze
) Ja jak tylko pogoda dopisze to sie stawie