![]() |
#241 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: szukam kogoś z Krakowa, kto mógłby mi kupić cienie
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
![]()
Magja-dzwoniłaś do IB już? Bo podobno są problemy z dodzwonieniem się ,nikt nie odbiera...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Raczkowanie
|
MagJa jak tylko dojdą pieniążki daj znać, prześlę Ci mój adresik póxniej i ustalimy co i jak
![]() A tak wogóle to bardzo Ci dziękuję, że sie zgodziłaś załatwić mi te cienie ![]() Czekam jeszcze tylko na potwierdzenie że otrzymałaś pieniążki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Zakorzenienie
|
kasiak25, Emi1234 - Wasze pieniążki już są
limonka_89 - Twoich póki co jeszcze nie Aga BJ - no właśnie się nie mogę dodzwonić ani ja ani gypsy_woman ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Zakorzenienie
|
![]()
dziewczyny!Byłam wczoraj w siedzibie IB na Magazynowej-byłam przejazdem.Oni nie odbierają telefonów,bo są wtrakcie przeprowadzki do nowego miejsca.Mają bardzo dużo pracy ale są wszyscy bardzo mili.Będą w Krakowie i w Warszawie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Zadomowienie
|
mogłaś im powiedzieć żeby wzieli dużyyy zapas cieni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Zakorzenienie
|
AHA w trakcie mojego pobytu u nich zdarzyło się że pare razy wyłączono im prąd.I NIE MAJĄ WAS DOŚĆ..są szczęśliwi że tak ładnie piszemy o ich cieniach i razem oglądaliśmy w internecie AGI,FEMME i wszystkich dziewczyn makijaże.A pudry i błyszczyki też mają śliczne!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Zakorzenienie
|
Mówiłam że mają przygotować się na szaleństwo
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() To w takim razie myślę, że nie mamy co się martwić. Zresztą i tak będę tam zaraz po otwarciu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Zakorzenienie
|
Zapasy mają bo pani powiedziała że te cienie(te co Aga zrobiła zdjęcia) są.A te w piramidkach niektóre jakie piękne.Był kolorek złota oliwka,granat i fiołkowy i taki jasny różany.Szkoda ze nie można kupić
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
okrutnica jakaś... |
![]()
te piramidki były super
![]() Widziałam połyskujące pudry sypkie-złoty i w chłodnej tonacji,świetne ![]() Neonka,a nie mówili nic o sklepie internetowym,kiedy mają zamiar go otworzyć? Bo wciąż liczyc na targi...Szkoda,ze są tak trudno dostępni ![]() hehe,powinni jakieś upusty dla wizażanek zrobić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#252 |
Zakorzenienie
|
AGA rozmawiałam tylko z panią(chyba kierownik) bo włascicielem jest Włoch i Polka.Zapytałam czy mogę pokazać im coś w internecie i pokazałam NAS!Ciebie poznali(chyba z targów).Wiecie oni otworzyli centum szkoleniowe w Warszawie.Mają też infolinie.Moja kumpela zakupiła u nich puder sypki do makijażu ślubnego-złoty rozświetlający-to właśnie w tych piramidkach Aguś są testerki.Notabene nie podobał mi się lekko siwy(nie srebrny-SIWY)ale różowy był bombowy.Pudry są duże.Kumpela wzieła też w kamieniu palete pudrów brązujących.Dziś będe wiedziała jak się trzymają bo robimy test(69zl-chyba 8 kolorów)Ja czekam na pudry w kompakcie i kamuflage.Podobały mi się błyszczyki-gęste. Oni nie wiedzieli o istnieniu WIZAŻOWEJ STRONY!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Zakorzenienie
|
Aha,my musimy ich naciskać co do sprzedaży internetowej!!Koniecznie. A wkurzam się bo ten cień w piramidkach fiołkowy i oliwka złotawa to poprostu cudo!!!No i wściekłam się bo te cienie w kamieniu są tak aksamitne i miluchne w aplikacji że ja d... wziełam jeden.No ale kasa,kasa a targi i pędzelki pana Pędzelka b.potrzebuje!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
Aha AGA ja nie wiem czy dobrze zrobiłam ale powiedziałam że WY dziewczyny Eksperymentki makijażowe,Zdolniachy i Szalone Wizażantki jesteście rzeczywistymi twarzami tej firmy!!Aż szkoda że tej szefowej nie było! Co WY NA TO?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
okrutnica jakaś... |
![]()
musimy naciskać,jak najbardziej.Dla mnie to rewelacyjne produkty( na razie mam tylko cienie) i rewelacyjne ceny
![]() Co do prasowanych-są wspaniałe ![]() Muszą koniecznie zrobić sklep internetowy,bo ja nie wytrzymam do następnych targów ![]() Mówisz,że mnie poznali? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#256 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Zakorzenienie
|
![]()
Aga pani powiedziała że Cię poznaje,może jak robiłaś zdjęcia na targach??Aha dostałyśmy jedną ulotkę produktów IB(ostatnią)-włoska ulotka-i chyba FEMME ją zamieściła na wizażu pytając czy to właśnie te cienie,bo we Włoszech one są drogie -czy coś takiego..tak zdjęcie FEMME jest zdjęciem tej ulotki którą my dostałyśmy.Ale i tak uważam że Twoje zdjęcia cieni idealnie ukazują ich kolor.Sypkie należałoby podzielic na iskrzace i te atłasowe.A w kamieniu to BAJKA-napewno kupie sobie palete do tych cieni na 10szt.Jak je testowałam -mieszałam jak malarz na ręce kolorki..pomarańcze róże zielenie.Ach ach. PODSUMOWUJĄc widzieli twój makijaż czerwony i turkus,Femme zielony i nagadałam się tam tłumacząc ile i na jakim forum można zobaczyć inne dziewczyny i informacje o IB.Niestety ciągle wyłączali im prąd i było zamieszanie.A nam się spieszyło!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
okrutnica jakaś... |
![]()
ale i tak super,że wiedzą o obsesji wizażanek
![]() dzięki Tobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Zakorzenienie
|
A j aWiem o nich dzięki Wam!!!Aga nie wiem jak robić też te gify w tekstach no i jak dać swoje zdjęcie..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#260 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
okrutnica jakaś... |
neonka-musisz wejść w panel użytkownika.By dac swoją fotke jako avatar wchodzisz w EDYTUJ AVATAR.By dawać emotki w tekście PANEL UŻYTKOWNIKA-> EDYTUJ OPCJE->Wygląd okienka edycji wiadomości :tu zmień na rozszerzony edytor
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Zakorzenienie
|
Aga, mam pytanko do Ciebie - na targach IB ma tylko cienie czy wszystkie sowje kosmetyki? Bo neonka28 tak je zachwala, że aż mam ochotę się zapożyczyć przed targami i zaszaleć bardziej niż zamierzałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
okrutnica jakaś... |
MagJa-na pewno nie tylko cienie
![]() ![]() były pudry,szminki chyba,błyszczyki itp. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, IB ma oprócz cieni z kolorówki:pomadki,bLyszcz yki(25zł),kredki do ust,konturówki(13),tusze, pudry sypkie(35zł),w kamieniu,w kompakcie,fluidy,ziemie brąz.,pudry sypkie złoto i srebro(39),korektory w kredce(25),kamuflaż(35),r óze,pudry utrwalające,pędzle(drogie od 12do 123ZL),puszki, MASECZKI,kremy do biustu,glinka wproszku biała,zielona(500g-55zł),maseczke do włosów czekoladowa(29zł-ale bajer),algi w proszku i MANY MORE
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
okrutnica jakaś... |
neonka-a pudry utrwalające?? napisz coś więcej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Rozeznanie
|
MagJa nie wiem czy odczytalas maila
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Zakorzenienie
|
rzeczy do pazurków też mają
![]() ![]() ![]() i gotowe będzie na AMEN(ale coś innego) ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja tam byłam tak przy okazji.Jak już pisalam oni w przeprowadzce,co chwila wyłączali prąd.O pudrach mam napisane tak puder utrwalają-
cy fix up(35zł). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
okrutnica jakaś... |
neonka,w wolnej chwili przepisz cennik na forum
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Zakorzenienie
|
Neonka pisze tak-jutro napisze cennik wieczorem bo pracuje 12h.A teraz musze niestety kończyć,bo ide próbować manewr z czekoladą(z mężem)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:41.