Urban Legends (historie zasłyszane:D) - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-05-12, 21:53   #241
rozsznurowana
Zadomowienie

Dot.: Urban Legends (historie zasłyszane:D)

można też troche nadinterpretować, być może miało to na celu uświadomić dzieci aby nie rozmawiać z nieznajomymi

włosomaniaczka
kierowca od 25.10.2013
kociara

rozsznurowana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-12, 22:01   #242
chwast
Zakorzenienie

Jezu co do pana z kopytami to mi ktoś kiedyś opowiedział taka historię, że dosłownie sralam w gacie na samą myśl. No wiadomo miałam te osiem lat. Otóż rodzina z dwoma córkami wprowadziła się do mieszkania z balkonem i pewnego wieczoru te dziewczynki zostały same w domu. Zadzwonił dzwonek do drzwi a tam jakiś facet. Wpuscily go i coś tam było, że on chciał z nimi pograć w karty, jedną przegrała i ja kopnął kopytem ze przeleciała przez szybę balkonowa, drugą też zabił tym kopytem no i tyle pamiętam. Ale w sumie do dziś boję się centaurow itd

Sent from my SK17i using Tapatalk
chwast jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-12, 22:05   #243
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez rozsznurowana Pokaż wiadomość
można też troche nadinterpretować, być może miało to na celu uświadomić dzieci aby nie rozmawiać z nieznajomymi
Nie wiem, to bardziej brzmiało jak ploteczki, co ktoś niby słyszał na mieście. Ale może się przesłyszałam lub źle zrozumiałam temat rozmowy i to było po prostu od początku świadome urban legend.
mmm3m jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-13, 09:03   #244
kaarooo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mmm3m Pokaż wiadomość
Miałam na myśli historię z psem.
Aaaaa... No nie skojarzyłam

Cytat:
Napisane przez rozsznurowana Pokaż wiadomość
No można, właściwie to często gęsto przez ten strach dzieciaki nie gadały z nieznajomymi

kaarooo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-13, 14:00   #245
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Znowu ostatnio słyszałam opowieść o trupim jadzie próbowałam oczywiście uświadomić osobę, że to miejska legenda, ale przecież koleżanka koleżanki tak miała! i serio serio! i szczegółowo to opowiedziała

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-13, 14:10   #246
Aninek
Zakorzenienie

GG do Aninek

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Znowu ostatnio słyszałam opowieść o trupim jadzie próbowałam oczywiście uświadomić osobę, że to miejska legenda, ale przecież koleżanka koleżanki tak miała! i serio serio! i szczegółowo to opowiedziała
No ba,mojej koleżanki ze studiów koleżankę to spotkało (tak ta ze studiów mi mówiła,więc wiesz...)
Aninek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-13, 14:34   #247
Suvia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chwast Pokaż wiadomość
Jezu co do pana z kopytami to mi ktoś kiedyś opowiedział taka historię, że dosłownie sralam w gacie na samą myśl. No wiadomo miałam te osiem lat. Otóż rodzina z dwoma córkami wprowadziła się do mieszkania z balkonem i pewnego wieczoru te dziewczynki zostały same w domu. Zadzwonił dzwonek do drzwi a tam jakiś facet. Wpuscily go i coś tam było, że on chciał z nimi pograć w karty, jedna przegrała i ja kopnął kopytem ze przeleciała przez szybę balkonowa, drugą też zabił tym kopytem no i tyle pamiętam.

dzizas jaki człowiek był głupi za dziecięcia, że wierzył w takie cuś. Sama się panicznie bałam takiej wołgi na przykład

~ Hank Moody
Suvia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-13, 15:02   #248
zekori
Wtajemniczenie

Cytat:
Jezu co do pana z kopytami to mi ktoś kiedyś opowiedział taka historię, że dosłownie sralam w gacie na samą myśl. No wiadomo miałam te osiem lat. Otóż rodzina z dwoma córkami wprowadziła się do mieszkania z balkonem i pewnego wieczoru te dziewczynki zostały same w domu. Zadzwonił dzwonek do drzwi a tam jakiś facet. Wpuscily go i coś tam było, że on chciał z nimi pograć w karty, jedną przegrała i ja kopnął kopytem ze przeleciała przez szybę balkonowa, drugą też zabił tym kopytem no i tyle pamiętam. Ale w sumie do dziś boję się centaurow itd

Ja znam inną wersję tej historii.
Czterech facetów grało w karty na cmentarzu (pewnie jeszcze o północy -.-'). Jednemu karty upadły pod stół, więc schylił się po nie o zobaczył, że jeden z towarzyszy zamiast stóp miał kopyta. Faceta przestraszył się nie na żarty, więc powiedział, że idzie do toalety i uciekł do domu. Następnego dnia postanowił wrócić na ten cmentarz i w miejscu gdzie grali, były zwłoki pozostałych dwóch kolesi, a po tym z kopytami nie było śladu.

---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ----------

Oooo i jeszcze kiedyś babcia opowiadała mi, że zmarł gdzieś tam facet, który mieszkał sam i miał kota. No i kot zaczął zjadać jego zwłoki.

Albo, że młode małżeństwo w Kalifornii urządziło wesele w domu. W trakcie zabawy postanowili zagrać w chowanego. Nikt nie mógł ich znaleźć, aż do dnia kiedy 10 lat później sprzątaczka odkryła ich zwłoki w kufrze na strychu.
zekori jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-13, 15:11   #249
Suvia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zekori Pokaż wiadomość

Oooo i jeszcze kiedyś babcia opowiadała mi, że zmarł gdzieś tam facet, który mieszkał sam i miał kota. No i kot zaczął zjadać jego zwłoki.

Albo, że młode małżeństwo w Kalifornii urządziło wesele w domu. W trakcie zabawy postanowili zagrać w chowanego. Nikt nie mógł ich znaleźć, aż do dnia kiedy 10 lat później sprzątaczka odkryła ich zwłoki w kufrze na strychu.
co do skrzyni to już tu była, ale w wersji pojedynczej (tylko panna młoda) no i rodzimej- akcja działa się w Polsce. Widać ktoś chciał podkręcić historię

A co do kotów czy innych zwierząt. Wydaje mi się, że jakbym tak umarła i pies/kot byłby zamknięty z moimi zwłokami w mieszkaniu, to w pewnym momencie chyba by się skusił? No bo czemu nie? Więc w takie historie jestem w stanie uwierzyć

~ Hank Moody
Suvia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-13, 15:19   #250
przytulanka87
Zadomowienie

Czytam sobie pomaluniu te legendy...

Cytat:
Napisane przez fredka Pokaż wiadomość
Dawno temu, w mojej rodzinnej Stalowej Woli nie wolno było pytać nieznajomych o godzinę Bo podobno był facet, który jeśli się go zapytało, odpowiadał "Twoja ostatnia" i w ciągu godziny się umierało. Dziećmi byliśmy, wierzyliśmy w to święcie

Te historię to znam bardzo dobrze...miałam może z 9lat jak ona krążyła również w mojej miejscowości...pamiętam jak sie wtedy bałam czarnych samochodów i wogle pytania o godzinę

18.08.2012 - 15.00

Bloguję sobie
http://agadidesign.blogspot.com/

Zajrzyj też proszę tutaj
https://www.facebook.com/agaczesze

Edytowane przez przytulanka87
Czas edycji: 2012-05-13 o 20:33
przytulanka87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-13, 23:47   #251
mln
Rozeznanie

Przeczytałam cały wątek i się dołączę.
Historia kolegi dziadka koleżanki do znalezienia też w strasznym wątku na wizażu, ale to oczywiście prawdziwa prawda . Otóż kolega ten wraz ze swoimi znajomymi spotkali się, grali w karty, trochę popili i jedne z nich opowiedział straszną historię. Historia dotyczyła ducha kobiety powieszonej na jednym z drzew niedaleko miejsca, w którym się spotkali. Podobno jak ktoś tam podszedł w nocy to ten duch się tam pokazywał, dusił, czy coś takiego. Kolega stwierdził, że się nie boi, pójdzie tam i na znak, że był wbije w ziemie kołek, żeby pozostali sobie jutro zobaczyli. Jak powiedział tak zrobił, poszedł, pochylił się aby wbić kołek, wbił i zaczął się odwracać, żeby odejść, ale poczuł, że coś go ciągnie za płaszcz i nie chce puścić. Umarł na zawał ze strachu, a rano się okazało, że wbił sobie ten kołek w płaszcz.
mln jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-13, 23:49   #252
_stardust
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mln Pokaż wiadomość
Przeczytałam cały wątek i się dołączę.
Historia kolegi dziadka koleżanki do znalezienia też w strasznym wątku na wizażu, ale to oczywiście prawdziwa prawda . Otóż kolega ten wraz ze swoimi znajomymi spotkali się, grali w karty, trochę popili i jedne z nich opowiedział straszną historię. Historia dotyczyła ducha kobiety powieszonej na jednym z drzew niedaleko miejsca, w którym się spotkali. Podobno jak ktoś tam podszedł w nocy to ten duch się tam pokazywał, dusił, czy coś takiego. Kolega stwierdził, że się nie boi, pójdzie tam i na znak, że był wbije w ziemie kołek, żeby pozostali sobie jutro zobaczyli. Jak powiedział tak zrobił, poszedł, pochylił się aby wbić kołek, wbił i zaczął się odwracać, żeby odejść, ale poczuł, że coś go ciągnie za płaszcz i nie chce puścić. Umarł na zawał ze strachu, a rano się okazało, że wbił sobie ten kołek w płaszcz.
ciekawe jak to opowiedział, skoro byl martwy
_stardust jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-14, 09:45   #253
mmm3m
BAN stały

To mi przypomina pewną historie, ale prawdziwą(!), myślę że artykuły z tej sprawy można znaleźć w internecie. Opowiadała mi ją na wykładzie z kryminalistyki nasza pani dr, było to o chłopaku, który się powiesił (nawet pokazywała zdjęcia zwłok, bo to akurat o rodzajach robaków był wykład tego dnia). No wiecie, powieszenie jak powieszenie, ale najsmutniejsze w tym było to, że ona opowiadała o koledze z liceum, którego kiedyś znała i to, że on się założył że się zabije. Była jakaś libacja, on rzucił hasłem, że się zabije, koledzy, że nie nie, bzdury gada, nie wierzą itp. A następnego dnia znaleziono jego ciało w lesie, powiesił się tak jak mówił. Założył się o śmierć. I wygrał :O
mmm3m jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-14, 14:11   #254
myszenka87
Rozeznanie

U nas w miasteczku krąży historia o dziewczynie,która była uzależniona od solarium,aż w końcu się w nim upiekła.Rozmawiając z dziewczynami przed zajęciami okazało się,że takie dziewczyny były w wielu miasteczkach

A co do domów,w których straszy miałam okazję spędzić w takim noc i nigdy więcej tego nie zrobię.Dziwne odgłosy,obrazki spadające ze ścian,a to wszystko jeszcze podkręcane opowiadaniami ciotki(mieszkała tam do czasu kiedy omal nie dostała spadającym obrazkiem w głowę).
Historię o trupim jadzie opowiadała mi mama i te też była kuzynka znajomej ciotki...
myszenka87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-14, 15:57   #255
Karaluszysko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez myszenka87 Pokaż wiadomość
U nas w miasteczku krąży historia o dziewczynie,która była uzależniona od solarium,aż w końcu się w nim upiekła.Rozmawiając z dziewczynami przed zajęciami okazało się,że takie dziewczyny były w wielu miasteczkach
Jak w którejś z części "Oszukać przeznaczenie"

Cytat:

Popłakałam się ze śmiechu wyobrażając sobie tę scenę.
Karaluszysko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-14, 16:19   #256
69love69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zekori Pokaż wiadomość
Ja znam inną wersję tej historii.
Czterech facetów grało w karty na cmentarzu (pewnie jeszcze o północy -.-'). Jednemu karty upadły pod stół, więc schylił się po nie o zobaczył, że jeden z towarzyszy zamiast stóp miał kopyta. Faceta przestraszył się nie na żarty, więc powiedział, że idzie do toalety i uciekł do domu. Następnego dnia postanowił wrócić na ten cmentarz i w miejscu gdzie grali, były zwłoki pozostałych dwóch kolesi, a po tym z kopytami nie było śladu.

---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ----------

do toalety na cmentarzu?
69love69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-14, 16:22   #257
Aninek
Zakorzenienie

GG do Aninek

Cytat:
Napisane przez 69love69 Pokaż wiadomość
do toalety na cmentarzu?
Koło mojego cmentarza jest toitoi,może tam tez był
Aninek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-14, 20:10   #258
mln
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez _stardust Pokaż wiadomość
ciekawe jak to opowiedział, skoro byl martwy
To taka sama logika, jak w opowieści z czarną wołgą, w której siedzi ubrany na czarno pan i zjada dzieci. Też żadne nie przeżyło, a wiadomo jak wygląda .
Stary 2012-05-15, 23:47   #259
_stardust
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez myszenka87 Pokaż wiadomość
to akurat nie taka całkowita urban legend, na świecie rzeczywiście były przypadki śmierci przez przedawkowanie solarium.
_stardust jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-18, 18:29   #260
olaaaaaaaaaa
Raczkowanie

U mnie w liceum zdarzyla sie historia o ktorej czesto sie wspomina. Otoz nauczyciel geografii wzial do pytania uczennice. Nic nie umiala, dostala 2, i siadajac do lawki powiedziala po cichu ,,co za alfons".. Nauczyciel uslyszal to, zawolal ja do siebie z powrotem, wzial zeszyt, skreslil 2, postawil 3 czy inna tam wyzsza ocene i powiedzial ; ,,Alfons musi dbac o swoje dziwki"
Stary 2012-05-18, 20:24   #261
jezozwierzyk
Zadomowienie

GG do jezozwierzyk

Cytat:
Napisane przez kaarooo Pokaż wiadomość
Ale to.. hmmm... Mój chrzestny pracuje w prokuraturze. I raz opowiadał, że Prokuratura ogólnie w małopolskim ma takie jakby wewnętrzne gazetki z "śmiesznymi" czy ciekawymi sprawami. I było m.in. o tym, że na zakopiance znaleziono rękę, a reszty ciała do tej pory nie, czy o motocykliście, który zorientował się, że urwało mu nogę, jak próbował zaparkować.
Policja też ma taki swój wewnętrzny magazyn - mają tam taki środek z takimi historiami, do wyrywania i zbierania , czytałam sobie na stażu.. W sumie to mogłam sobie powyrywać XD

---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ----------

Cytat:
Napisane przez ola_108 Pokaż wiadomość
ja mam 2

1. znajoma opowiada, że jechała autobusem, naprzeciwko niej matka z dzieckiem, które ciągle kopało znajomą, znajoma zwróciła jej uwage, a matka "nie bede krzyczeć za to na dziecko, wychowuje je bezstresowo". za 3 minuty przed przystankiem jakiś chłopak podszedł, przylepił kobiecie gumę do czoła i oznajmił "to właśnie jest bezstresowe wychowanie".

Oczywiscie kazdy opowiadając tę historię stawia siębie w jednej z głównych ról
Też o tym słyszałam

A ja słyszałam taką historię:
Mąż znajomej stomatolog - lekarz internista miał dyżur nocny w szpitalu. Zgłosił się mężczyzna w wieku 50-60 lat z lakierem do włosów w odbycie. Twierdził że żona wyjechała na szkolenie i on chciał spróbować jak to jest, ale nie może teraz tego lakieru wyjąć. W końcu mu wyjęli ale nakrętka została w środku.... Coś tam było dalej chyba o tym że musieli go operować

Edytowane przez jezozwierzyk
Czas edycji: 2012-05-18 o 20:29
jezozwierzyk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-28, 17:31   #262
Danaryna
Raczkowanie

Fajny wątek

U mnie oczywiście też krążyła historia o diable w czarnej limuzynie, który jeździ i pyta o godzinę. Jeżeli mu się odpowiedziało, umierało się. Oczywiście jedna koleżanka zarzekała się, że koleżanki koleżanki jej siostry spotkały tego diabła w limuzynie przed dyskoteką, a na drugi dzień już nie żyły. Mój brat z kolegami podobno też go kiedyś spotkał. U mnie krążyła taka wersja, że przed tym diabłem da się uratować i nie umrzeć, odpowiadając mu: "szczęśliwi czasu nie mierzą".
Danaryna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-11, 17:32   #263
lilka_vanilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cheer Pokaż wiadomość
Ja słyszałam podobną historię w wersji, że to był sam diabeł i że w bagażniku woził zwłoki, a w rejestracji samochodu była między innymi liczba 666.
Właśnie pod moim blokiem stał taki samochód

A słyszałyście historię o pracowniku fabryki, który przez wiele lat pracował przy takiej wibrującej maszynie, o którą musiał się opierać? Podobno miał przez to orgazm za orgazmem (niezła praca ) i w efekcie "limit mu się wyczerpał" i stał się bezpłodny. Oskarżył tę fabrykę i wygrał proces.

I jeszcze jedna legenda mi się przypomniała: młody tata wyszedł na zakupy z dzieckiem w wózku. Wrócił do domu, żona pyta "A gdzie dziecko?!". Na szczęście dzidzia grzecznie czekała w wózku pod sklepem

O pieskach też słyszałam wiele historii. Dotyczyły małych ras - a to się tak przestraszył przejeżdżającego samochodu, że miał zawał, albo spadł z kanapy i doznał wstrząsu. Osobiście wierzę, że jeśli się na ratlerka miniaturkę postawi siatę z zakupami, to faktycznie można go zabić.
lilka_vanilka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-11, 18:10   #264
matyldaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lilka_vanilka Pokaż wiadomość
I jeszcze jedna legenda mi się przypomniała: młody tata wyszedł na zakupy z dzieckiem w wózku. Wrócił do domu, żona pyta "A gdzie dziecko?!". Na szczęście dzidzia grzecznie czekała w wózku pod sklepem
Takie coś przytrafiło się mojemu ojcu. Jeszcze jak był młody poszedł ze swoim starszym bratem i malutki w wózku na spacer. Zaszli na boisko, zaczęli grać, a mały brat spał grzecznie w wózku obok boiska. Jak wracali to zapomnieli go zabrać, dopiero jak przyszli do domu to babcia się pyta gdzie to dziecko, to po niego polecieli.
matyldaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-12, 21:45   #265
Nessi0192
Przyczajenie

Świetny wątek, przeczytałam cały i mam nadzieję, że "odżyje"

Ja za to słyszałam dużo urban legends o barach z fast foodami (zazwyczaj jest wymieniona nazwa mcdonald). Sperma w shake'ach i sosach jest chyba znana wszystkim? Słyszałam różne wersje, zazwyczaj jest to kobieta, która po wypiciu shake'a a mcdonaldzie zatruła się i udała się do szpitala, w którym wykonano jej płukanie żołądka, które wykryło aż 17 (liczba zmienia się wraz z wersją) rodzajów spermy.
Inną urban legend jest też krew chłopaka zakażonego wirusem hiv dodawana do ketchupu w barze fast food.
Niedawno usłyszałam też historię w której rzekomo klient wytoczył mcdonald proces mówiąc, że jedząc FishMac'a zadławił się ością. Mcdonald sprawę wygrał udowadniając, że w FISHmac'u nie ma ani grama ryby
Nessi0192 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-13, 23:20   #266
mln
Rozeznanie

Ja z kolei słyszałam, że ktoś się zatruł jakimś mięsem z McDonalda i mu udowodnili, że to nie mięso .
Stary 2013-02-14, 01:03   #267
chwast
Zakorzenienie

Taa u mnie z takich legend o żarciu to zawsze była jedna. Że pewna budka z kurczakami wcale nie jest tak pyszna jak pachnie, facet wychodzi za nią na siku i tą samą, gołą ręką daje Ci kurczaka...
Cóż, widziałam kilka razy na własne oczy i legenda umarła. :P
chwast jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-14, 07:53   #268
Czytak
Raczkowanie

Ja dodam jeszcze historyjkę (nie wiem, czy się przewinęła) ... było sobie młode małżeństwo, które się naćpało i w narkotykowym zwidzie dostali napadu głodu i wsadzili swoje dziecko (noworodka) do mikrofali i je zjedli, bo byli przekonani o tym, że to kurczak

Czytak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-14, 10:43   #269
kalwinka
Zadomowienie

Dziadek mi kiedyś opowiadał jak jeszcze za kawalerskich czasów uskuteczniali butelkę wódki z kolegom, po czym w stanie bliskim nieważkości udali sie do domów. W domu kolega zgłodniał, udał się do kuchni gdzie w kącie leżała baranica czy coś takiego, pod czym jego mama zostawiała upieczone kotlety żeby nie wystygły. Tak sie złożyło że akurat kotka mamy sie okociła i w baranice były opatulone kociaki. Kolega jednak nie zauważył różnicy
kalwinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-14, 11:48   #270
lilka_vanilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kalwinka Pokaż wiadomość
Dziadek mi kiedyś opowiadał jak jeszcze za kawalerskich czasów uskuteczniali butelkę wódki z kolegom, po czym w stanie bliskim nieważkości udali sie do domów. W domu kolega zgłodniał, udał się do kuchni gdzie w kącie leżała baranica czy coś takiego, pod czym jego mama zostawiała upieczone kotlety żeby nie wystygły. Tak sie złożyło że akurat kotka mamy sie okociła i w baranice były opatulone kociaki. Kolega jednak nie zauważył różnicy
to straszne! (choć na pewno bujda) Ja rozumiem upiec niemowlę.. ale żeby jeść kotki?!

lilka_vanilka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości