|
|
#241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bollywood
wszystkie z tego wątku powinnyśmy pojechac
Po co ma jechac jakis gościu ,który nie bedzie wiedział co i jak ,tylko sie wynudzi![]() Ogladalyscie moze odcinek programu Wojciechowskiej jak była w Indiach i miala zagrac w filmie?Fajny był mimo, ze wtedy nie interesowalam sie bollywood ,miło sie ogladało. Spotkała sie z "żabim oczkiem" Salman mu chyba na imie ![]() Jakis czas temu leciał tez w tv dokument o kulisach bollywood,ze tam niby trzeba przez łózko role załatwiac i takie tam.Obejrzalabym jeszcze raz ,bo teraz wiedzialabym juz kto jest kto.Ciekawe czy Szaruczek tez musial sie z kims ekhmm ..
|
|
|
|
#242 |
|
Zadomowienie
|
Zdjęcia ze ślubu
Shahrukh Khan & Gauri Kajol & Ajay Devgan
|
#243 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#244 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie oglądałam
|
#245 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie obejrzalam Fanee. No i czemu mnie nikt nie uprzedzil, ze to sie zle konczy??
Dobrze, ze moj maz stal juz z paczka chusteczek i mnie poratowal... ![]() Ale polecam, nawet mi sie film podobal a glowny bohater zdecydowanie lepiej wyglada z krotkimi wlosami.
|
#246 |
|
Konto usunięte
|
Fanaa dobrym filmem jest
Ale końcówka, rzeczywiście smutna. Kocham ścieżkę dźwiękową z tego filmu, cudna. Aamirowi rzeczywiście lepiej w krótkich wlosach, fajnie wygląda np. w Laagan I ogólnie jest dobrym aktorem, bardzo go lubię.Ja już dobijam do 30 filmów ale i tak malo jak dla mnie :P ze 20 czeka na obejrzenie, ale czasu brak (szkoła ;/).... A czy ktoś wyczekuje Veer-Zaara w Polskich sklepach na DVD tak jak ja ? Jeden z moich ukochanych filmów, i dodatki się fajnie zapowiadają.
|
|
|
|
#247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Blagam nie bijcie...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#248 |
|
Zakorzenienie
|
Widzialam dopiero kawalek Fany wiec na razie nie moge przyznac racji.
|
|
|
|
#249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ps. Tutaj mozna posłuchac muzyki z Fanaa http://www.dishant.com/search/fanaa-in-ALBUM.html
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ Edytowane przez Jula Czas edycji: 2006-10-15 o 16:01 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#250 |
|
Zakorzenienie
|
Ale z tego co widzialam ten facio jest całkiem całkiem,uszy mu powiewaly na wietrze? to pewnie dlatego nosił dłuzsze włosy
![]() Co do gry Szaruczka nie jestem bezkrytyczna,moglabym sie przyczepic do paru ogranych chwytów i min, ale i tak jego urok osobisty mnie powala ![]() Male pytanko,które dreczy mnie odkad zobaczyłam "Gdyby jutra nie było" Czy ten drugi aktor nosi tupecik?Bo takie mam wrazenie
|
|
|
|
#251 |
|
Zakorzenienie
|
No jest uszaty, to sie nie da ukryc. Szczegolnie jak deszcz na nich padal i wloski mial mokre to bylo widac. O dziwo jak mial krotkie wlosy to te uszy tak sie nie rzucaly w oczy(niezle mi to wyszlo: uszy rzucaly sie w oczy
)I jak Jula, napisala jest taki apetyczny... Szaruczek nie w moim typie, a Aamir, no moglabym sie skusic
|
#252 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#253 |
|
Konto usunięte
|
Za co mamy bić - przeciez kazdy ma swoj gust
![]() Ja Szaruka wielbie, kocham miłością dożywotnią Dla mnei jest baaaardzo atrakcyjny i osobiscie strasznie mi sie podoba (podoba to w sumie malo powiedziane :P ). No ale przeciez jak kazdemu by sie podobalo to samo to czy nie byloby nudno?
|
|
|
|
#254 |
|
Zakorzenienie
|
W piatek o 20:00, na tvp 2 beda "podróze z żartem",odcinek o Indiach
Nareszcie![]() Dlaczego watek o Smolarku ma az tyle stron, a o bolly taki skromniutki? Ebi jest tylko jeden,co takiego mozna o nim pisac przez tyle stron? Bollywood to temat rzeka,głupio sie czuje jak ciagle go odświeżam wariatka jakas czy co No i polecam tez piosenki z tego kontrowersyjnego filmu chori chori chupke chupke .Fajne ,film pewnie tez ale na razie moje priorytety do sciagania to wszystkie Szaruczki![]() a to Preity Z. jak prostytutka http://www.youtube.com/watch?v=EqOahzFOnLk i jeszcze miłosny trójkącik ![]() http://www.youtube.com/watch?v=lWkGm...elated&search= Jeszcze jedno ,kto lubi niech zaglosuje na Szaruczke,moze podskoczy kiedys na 3 miejsce ![]() http://www.alekino.pl/cgi-bin/ale/index/star/5581 Edytowane przez bess Czas edycji: 2006-10-17 o 00:26 |
|
|
|
#255 |
|
Zakorzenienie
|
help me
wiecie moze co zrobic kiedy film zacina sie na 1 klatce,a dalej leci tylko głos?Czy to moze byc wina uszkodzonego filmu,czy moze jakis kodek by pomogl Moze ktos mial taki problem z filmem??Powiedzcie mi ze kodek wystarczy ,sciagnelam Chalte chalte i na marne???? No i znowu ja nie moge sie zdecydowac.Nikt mi pewnie nie podpowie ,bo chyba nie ma tutaj takiego drugiego wariata jak ja
Edytowane przez bess Czas edycji: 2006-10-19 o 17:51 |
|
|
|
#256 |
|
Zakorzenienie
|
a moze jest?
hop.Moze macie jakies przecudnej urody zdjecia SRK i Kajol?
|
|
|
|
#257 |
|
Raczkowanie
|
Zdjęć Srk i Kajol jest w necie duuuuużo.
![]() To mała próbka. Pierwsze moim zdaniem najfajniejsze.
|
|
|
|
#258 |
|
Zakorzenienie
|
wiem ze jest duzo ale chcialam takie the best of the best
![]() ja mam np takie |
|
|
|
#259 |
|
Zakorzenienie
|
a moze sobie zrobic kubek z takim zdjeciem
|
|
|
|
#260 |
|
Raczkowanie
|
Bess, a co powiesz na to?
|
|
|
|
#261 |
|
Konto usunięte
|
drugie zdjecie jest PRZE-BOSKIE!! sama je wklejałam na forum bollywood.pl
![]() ![]() Chyba sobie taką koszulke zrobie...
|
|
|
|
#262 |
|
Zakorzenienie
|
ee tam,ja go wole jak byl mlodszy i grubszy,taka mial buziunie okrągłą
![]() a im bardziej szczupły tym wiecej zmarszczek mu wylazi i nos wydaje sie jeszcze wiekszy:/ fajna kitka nie?
|
|
|
|
#263 |
|
Zakorzenienie
|
bess, no padłam ze smiechu. co on ma na głowie??? węże go chyba oblazły
|
|
#264 |
|
Zakorzenienie
|
dla mnie wygląda jak kiełbasa
|
#265 |
|
Zakorzenienie
|
No co wy przeciez to z filmu Paheli.O jakims duchu z drzewa cos tam cos tam
Nie wiem na pewno bo wcale nie spieszy mi sie do obejrzenia...ciekawe czemu ![]() zobaczcie tak wyglada jak siedzi przy kompie jaka z niego chudzina,chyba za duzo pracuje
|
|
|
|
#266 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#267 |
|
Zakorzenienie
|
jesli nie lata w tym turbanie przez cały film to sie skusze
![]() ------- Wszystko wskazuje na to ze juz niedlugo bede ogladac ten film ![]() Widzial ktos,?to produkcja z tego roku. Wyczytalam ze Szaruczek byl zaklopotany jak musial grac faceta ktory odchodzi od zony z dziecmi.Ze nad malzenstwem trzeba pracowac, a najwiekszym bledem jest miec wyimaginowane oczekiwania.Ale jak patrze na jego zdjecia z zona to wcale nie wygladaja mi na takich szczesliwych.Jacys tacy smutni,dretwi,w wywiadzie ktory widzialam to samo:/jakby mieli jakis problem. --------------- Wczoraaj obejrzalam sobie juz po raz nty Coś sie dzieje .I dopiero po tym któryms razie kanpęłam sie ze przed slubem Kajolki jak stoją na tarasie on jej pokazuje ze ja kocha,jak tak macha jej ręka Jaka ze mnie gapa,az dziwne bo zawsze wyszystko wyłapuje,a tu taki wazny moment mi umknął chcialabym miec taka figure![]() http://www.youtube.com/watch?v=S4t15ou69Wwczor ----------------- Zarejestrowalam sie jakis czas temu na bollywood i do tej pory nie dostalam linku aktywacyjnego ,myslal am ze moze tam mi bardziej wypada ich męczyć swoimi opowiesciami A tu nic z tego
Edytowane przez bess Czas edycji: 2006-10-20 o 15:23 |
|
|
|
#268 |
|
Zakorzenienie
|
Mirianko,jak tam kurs???
|
|
|
|
#269 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bess, może to wystarczy na dobry początek ![]() http://www.avashy.com/hindi******tutor.htm Powodzenia Edit: Nie wiem co jest grane . W adresie www uporczywie wyskakują mi gwiazdki. W ich miejscu powinno być słowo: ******, ale ono także mi się wykropkowuje . Przeca to nie wulgaryzm . W każdym razie w miejcu gwiazdek należy wpisać skrypt, tyle że z angielska .
|
|
|
#270 |
|
Zakorzenienie
|
co sie kryje pod tym linkiem?bo niestety nie dziala?Alfabet?
![]() ok dzięki,widze juz chociaz niektóre strony sie nie wyswietlają.Poczytam sobie .A wy umiecie co nieco hindi?Z tego co tu widze i slysze na tej stronce to łatwo nie bedzie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:39.

Po co ma jechac jakis gościu ,który nie bedzie wiedział co i jak ,tylko sie wynudzi![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Jaka ze mnie gapa,az dziwne bo zawsze wyszystko wyłapuje,a tu taki wazny moment mi umknął
,myslal am ze moze tam mi bardziej wypada ich męczyć swoimi opowiesciami