![]() |
#241 |
Wtajemniczenie
ski
|
Dot.: Mamy majowe 2017 cz.V
Może jutro albo za parę dni spójrzę na ten kielich i nie będzie tak to źle wyglądać jak mi się wydaje. Ale pęknięcie i tak zostanie
![]() Szwagierka dzwoniła do męża (???) że mam przyjechać przejrzeć ciuszki dla Jagódki. No jakby do mnie zadzwonić nie mogła. Właśnie skończył się program Domowe rewolucje i pokazywała tam Dorota Szelągowska jak zmienić stary obraz w nowoczesny. I mi się przypomniało że mój stary obraz gdzieś mam na strychu i mogę go też w ten sposób przekształcić i dam tam zdjęcia Jagódki jak się urodzi ☺ jutro musze ho poszukać i zobaczyć w jakim jest w ogóle stanie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#242 |
Zadomowienie
|
BlackSanctum - dużo zdrowia dla córeczki!
![]() Felliciti - Nosz cholera.. skoro tydzień temu zamawiałaś to już wtedy powinien powiedzieć że niestety ale ten kolor odpada, w ten sam dzień powinien do producenta zadzwonić i dopytać a nie ze przyjął Twoje zamówienie, nastawiłaś się i teraz co? Sorry nie ma... Wr! Dokładnie powinien Ci jakąś zniżkę dać ![]() ![]() Ładny ten Pesto no i też fajny odcień Grey Powder. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#243 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#244 |
Zakorzenienie
|
Mi pokazuje 59 dni do porodu wg om ale u mnie trzeba odliczyć jakies 2 tygodnie, wiec zostało naprawdę bardzo mało czasu. Wiec w tym miesiącu chce mieć wszystko gotowe, zeby dokupić łóżeczko z materacem w kwietniu i odebrać wózek. No Ew jakies drobiazgi ktore mi sie przypomną.
Ciuszki te ktore mi brakuja juz mi mama zapowiedziała,ze dokupi i przywiezie bo i tak chce przyjechać w dzień jak będę wychodzić a wcześniej mi te śpiochy nie sa potrzebne. Ale sama sie tez przejdę zobaczyć co w ogole w tej Wawie jest ![]() Przypomniało mi sie, ze jutro mam wizytę u okulisty ![]() Macie moze pomysł na jakis obiad z ryżem ? Jakis sos i mięsko do tego czy cos.. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
#245 |
Zadomowienie
|
Ryż się wsypuje do miseczki, zalewa wodą i umieszcza na najwyższej półce
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Rozeznanie
|
Do sypkich rzeczy są takie pojemniczki, u mnie kubeczki z przykrywką, albo miski. Wlewasz tam wodę wsypujesz ryz, normalnie solisz i to się gotuje w wodzie, tyle, że nic się nie przypali, nie musisz pilnować, mieszać itp. Dla mnie to bardzo wygodne, zwłaszcza przy dziecku
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
Konto usunięte
|
Zjadłam wlasnie jabłka z cynamonem i moge umierać hahah
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#248 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a w Lidlu coś dziś upolowałyście?
Ja męża rano wysłałam, zanim mnie wnerwił, i mam bodziaka, dwupak spodni i dwa dwupaki skarpetek ![]() Dopiero co odetchnęłam, że zamówiliśmy mebelki, a jeszcze tyle przede mną! Wanienka, przewijak, łóżeczko turystyczne + materac, dla mnie szlafrok, japonki i papcie, i chyba jeszcze jedna koszula, kocyki, ręczniki, torba do szpitala..
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Zakorzenienie
|
Gornek - szykujesz się na pierwszą wątkową mamusię
![]() ![]() Melka - nawet nie ogarnęłam, że coś w Lidlu było ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#250 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jeszcze potem jakaś mata edukacyjna, leżaczek ![]() ![]()
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#251 |
Zadomowienie
|
Feliciti my po prostu wpisaliśmy w necie nazwę wózka plus kod wzoru i szybko znaleźliśmy
![]() A pewnie, jeśli podoba wam sie inny wzór i do tego jest bardziej letni to super! ![]() Fakt Bunny, wiedziałam o tym ale jakoś przeoczyłam ten fakt przy zakupie u jednego sprzedawcy ![]() Zwycięstwo! mam magnum hehe |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#252 |
Zakorzenienie
|
Decorail No właśnie tak wychodzi, ze chyba będę 1 ale to sie moze zmienić :P pewnie na koniec marca będę wiedziała cos bliżej kiedy bedzie cc
![]() Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
#253 |
Zadomowienie
|
Ja właśnie kupiłam dwa takie tanie staniki bawełniane, a położna.na szkole rodzenia mówiła że nie są takie dobre
![]() Ale na razie nie kombinuje, zostawiam jak jest, dokupie coś po porodzie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#254 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, miasto jest piękne! Starowka jest imponujaca, mozna sie zakochac i jest duuuzo takich uroczych zakamarkow w miescie, malych i duzych uliczek ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#255 |
Zadomowienie
|
Melka tak
![]() bebetto holland zamówiliśmy ![]() Mi to w ogole się wydaje że nas sporo ubylo, tzn że niektóre dziewczyny przestały się jakoś tak równocześnie odzywać. Oby to nic poważnego i chwilowa niedyspozycja ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#256 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jakie sa dobre? Ja rozmawiałam z różnymi mamami i one mówiły, ze na te pierwsze staniki nie ma co inwestować za dużo, dopiero po ok miesiącu lepiej kupić jakis lepszy. Ja dopiero w sobotę na sr mam o laktacji i karmieniu to zobaczę do powiedza. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
![]() |
#257 |
Zadomowienie
|
Hej dziewuszki! I ja sie melduje na nowym wątku <3 juz 5-ty !! Nie moge uwierzyć jak ten czas szybko leci
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
Raczkowanie
|
Witam się i ja w nowym wątku, jeżeli jeszcze mnie ktoś pamięta. Podczytuję regularnie, gorzej z pisaniem.
Gratuluję udanych wizyt, zakupów... Możecie polecić sprzedawcę z allegro dobrych gatunkowo pieluch kolorowych tetrowych, a kupowałyście u dolce _sonno koszule ? Kiwaczka nie zazdroszczę "przygody" ze sprzętem, ja dostałam od ojca do poużywania wyciskarkę wolnoobrotową Norton i chucham, dmucham, żeby nic jej nie było |
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Zakorzenienie
|
Camomile, Glassball dzieki za wyjasnienie.
Vikunia super, ze macie taka starowke ![]()
![]() |
#260 |
Zakorzenienie
|
Mama smerfuni, niby dlaczego nic nie mozna wieszać do trzeciego miesiąca? Pierwsze słyszę.
Moj synek jak mial miesiac to uwielbial kontrastowe obrazki, kilka nawet dostalismy od pediatry.
![]() |
#261 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Faceci są nawiedzeni ![]() Ja dolaczam do grona placzacych, TZ mi dzisiaj "niechcacy" powiedzial, ze nic nie robie w domu, po czym sie zaczal wykrecac, ze on tak nie mowil i przepraszac. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Cytat:
Wlasnie tez chyba wezme podkladke na komode, genialne! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Cytat:
Kurcze tak na pepkiem czuje czkawke i ciagle tam jest taka okragla czesc ciala, stawiam na glowke... i bardzo mnie boli skora w tym miejscu, od nacisku... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#262 |
Zakorzenienie
|
Angellinka ja kolorowe tetrowe kupowałam na gemini firmy weber, jeszcze ich nie wypralam wiec nie wiem jak sie zachowują. Na Allegro dziewczyny kupowały juz flanelowe kolorowe wiec moze i tetrowe któraś brała. Ja z Allegro będę kupować ale białe tetrowe i kolorowe flanelowe, wiec tez nie bardzo pomogę bo biorę w ciemno.
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
#263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapraszam jeszcze do mnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#264 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gornek, zawsze mi sie chce smiac jak Twoj telefon przeinacza to, co chcialas napisac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#266 |
Zakorzenienie
|
Mamy majowe 2017 cz.V
Nawet tego nie zauważyłam hahahah kurde ta autokorekta mnie dobija xd tam miało być chyba obiore jakies owoce xd
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
#267 |
Konto usunięte
|
Aaaaa tz mnie rozpieszcza.. Przyniósł mi wlasnie koktajl: mleko, miód, mleczna czekolada i banan
![]() ![]() |
![]() |
#268 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak, kupiłam koszule granatowa zapinana na napy z serduszkiem i szlafrok. Oba zamówienia miały opóznienie, szlafrok dotarł po tygodniu, na maila odpisali dopiero drugiego. Ja podejrzewam ze to jest chińskie. Brak jest jakichkolwiek metek z nazwa producenta, jest tylko ze składem 100% bawełna. Jakość materiału ok. Wygląd tez fajny. Rozmiar pasuje. Bawełna jest cienka, po wypraniu nie jest juz taka miękka no i nowa śmierdzi octem. Jak za te pieniądze jestem zadowolona, choć tak jak pisałam wyżej podejrzewam ze to jednak z Chin pochodzi. Certyfikat bezpieczne dla dziecka jest dołączony oddzielnie. Taki mały kartonik z nazwa producenta. dużo lepszą koszulkę kupiłam ze strony szykownamama za 50zl. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#269 |
Zakorzenienie
|
mi sie gdzies obilo o uszy zeby za wczesnie nie zawieszac dzidzi karuzeli nad lozeczkiem bo moze to zaburzac rozwoj, ale nie wiem w jakim sensie. Szkoda, ze nie pamietam gdzie to przeczytalam.
#270 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Cytat:
Ja mojemu sie przyznalam, jakos na poczatku ciazy byl mega poblazliwy, teraz pewnie tez by sie wsciekl ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- Cytat:
Moj tak samo ![]() Pamietacie moj prezent dla TZta w postaci nieumytej krajalnicy do ziemniakow? Zapomnial o tym chyba na amen, bo nawet przeprowadzke przezylo zapakowane i lezy sobie w jego polce ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Cytat:
Albo zwal na niego ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Cytat:
Ale historia ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:24.