![]() |
#241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcowe mamusie 2017 cz. V
Dawaj ta grupę
![]() Zwłaszcza że w wynwjmowanym to jakoś tak po kosztach by się chciało. A tak wyglądają moje otulacze i pielucha. Ta w biedronki jest muslinowa i jest super milutka i chłodna. Pozostałe dwie to bambus i one takie zwykłe są ale też może po praniu będą bardziej miękkie 1489178212801.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#242 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
http://www.myspace.com/szczerbatazuzia ![]() MOJA WIELKA MIŁOŚĆ, MOJE SPEŁNIONE MARZENIE ![]() ![]() Będzie druga dzidzia - czerwiec 2017 ![]() Edytowane przez SzczerbataZuzia Czas edycji: 2017-03-10 o 20:41 Powód: Grupę dodałam post wyżej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#243 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Cytat:
![]() |
#244 |
Rozeznanie
|
Mi się podobają na Ali takie lampki. One są podpinane do kontaktu, ale trochę drogie jak na Chiny. 1489180483699.jpg
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#245 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#246 |
Wtajemniczenie
|
Ja patrzyłam na te ikeowe chmurki i gwiazdki ale jakoś mi się nie podobały na żywo
![]() Z zakupem czegokolwiek do dekoracji pokoiku się wstrzymam do samego końca bo mi się non stop koncepcja zmienia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#247 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja na przykład starałam sie karmić góra 15 min i do łóżeczka.Nie chciałam zeby mi pół dnia dzidziol na cycku wisiał.To samo z łóżeczkiem kładłam i dzieciaki same zasypiały bo jak sie weźmie do siebie do łóżka to już można zapomnieć o samodzielnym zasypianiu w łóżeczku niestety.Z tym ważeniem przed i po karmieniu to jakies jaja hehe... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#248 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|||
![]() ![]() |
![]() |
#249 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#250 | ||||
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny
![]() ![]() Był taki wybór różnych wzorów bawełny i kolorów Minky że wybierałam chyba z miesiąc ![]() ![]() Wstawiam linka, jakby któraś chciała się skusić ![]() http://allegro.pl/komplet-minky-kocy...261607932.html Cytat:
![]() ![]() Ale to i tak po wypłacie dopiero ![]() Cytat:
![]() Kurcze ja już nie rozumiem wyników tej krzywej, jedną kierują do diabetologa, inną nie. Może te normy zależą od tego czy glukoza 75 czy 50? Czy 2 wkłucia, czy 3? Dziwne to... Źle że boli, ale dobrze że nic złego się tam nie dzieje ![]() Jak boli brzuszek, albo są kolki to kładzie się ciepły termofor na brzuch dziecka. Czasem pomaga, czasem nie ![]() Cytat:
I jak tak sobie pomyślę że z tego trzeba zrezygnować to nie wiem czy dałabym radę. Tzn. musiałabym dać, nie ma innego wyjścia, ale wiem że byłoby mi mega trudno. Dlatego Ci współczuję, bo podobnie jak Ty, nie jadam żadnych produktów z tej diety cukrzycowej... Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#251 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:50 ---------- Poprzedni post napisano o 06:48 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:52 ---------- Poprzedni post napisano o 06:50 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:00 ---------- Poprzedni post napisano o 06:52 ---------- Z tym spaniem razem to powiem, że dzieci są różne. My do roku spalismy tylko razem. Potem bez większego problemu odzwyczailismy. Przy kryzysie typu ząbki czy szczepienie mała wraca do nas, a jak zle chwilę mijają spi znowu sama. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#252 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry w ten słoneczny poranek
![]() Co tydzień mąż narzeka ze nie daje mu pospać a dzisiaj sam juz na garaż poleciał a ja muszę się zbierać bo na zakupy jedziemy ![]() Vela, jak pytałam mojego o normy dla glukozy to powiedział ze wszędzie są takie same ale każde laboratorium ma swoje miary i dla tego nie ma co porównywać bo może się wydawać ze wyniki niby takie same a u jednej cukrzyca a u drugiej nie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#253 |
Zakorzenienie
|
Hej😘 ja znowu na wykladach. Dzisiaj mam chirurgie i st zagrozenia zycia (dzis u dziecka) wiec zostanę, przypomne sobie.
![]() ![]() |
![]() |
#254 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#255 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeśli przestanie mnie boleć, to w Bolesławcu powtórzę krzywą, a jak nie, to tu gdy wrócę. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#256 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Zakorzenienie
|
Ewelinka cukrzyca zwykła a cieżarnych taka sama dieta nie rózni się niczym - byc moze jest inne zapotrzebowanie na kalorie w ciaży - dopytam na wizycie.
Vela zycze ci zebys miała dobre wyniki glukozy bo to naprawde koszmar! jeszcze jak ktos odzywiał się inaczej to mu łatwiej ale tak jak my cukieroholiczki to jest mega cięzko - ja tak jak ty zżerałam tony słodkosci -płakac mi się chce jak widze batonika lub owoce których nakupiłam całe wory :/ chce mi się loda juz od jakiegos czasu i co kur...a nie zjem sobie! ![]() nie wiem zjem za chwile dwie sliwki - moze zaspokoje głoda bo ja po śniadaniu zawsze musiałam zagryź cos słodkiego ,ciacho jakies cukiery ,batona coklwiek -jaki ból jak nie wolno ![]() ![]()
#258 |
Zakorzenienie
|
Adatka ja sobie myślę że dobrze Ci zrobi taka dieta. Trzeba szukać pozytywów. Zobaczysz przyzwyczaisz się i nie będzie tak źle. A zdrowie najważniejsze.
#259 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Cytat:
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#260 |
Raczkowanie
|
Przyszla pora i na mnie zeby ponarzekac
![]() ![]() Jedziemy do tesciowej, moze namowie ja na domowa pizze to mi sie troche poprawi. Milego dnia dziewczyny.
#261 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tylko jedynki w miarę spokojnie wyszły. Do tej pory dwójki szły najgorzej. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#262 |
Raczkowanie
|
No ja nie wiem czemu tak pomalu te zeby ida. I to ma jedynki i jedna czworke. Tak dziwnie.. dlatego mysle ze teraz idzie ich wiecej bo juz kilka takich nocy bylo nieprzespanych. Mam nadzieje ze wyjda jak najszybciej zeby w czerwcu bylo troche spokojniej.
#263 |
Zakorzenienie
|
Ale sie dzisiaj wbilam w tematy. Byl wyklad o porodzie w warunkach pozaszpitalnych😀
Adatka dasz rade. Ja tez odtawilam slodycze jak bralam antybiotyk i duzo lepiej sie czulam😘 jeszcze troszke Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#264 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Lepiej niech nie wychodzą wszystki naraz, bo to musi być niesamowity ból. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#265 |
Wtajemniczenie
|
Może to i dobrze, że idą zeby wszystkie naraz. Teraz się męczycie, ale wkrótce będzie po sprawie
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- U nas dziś piękna chociaż chłodna pogoda, jesteśmy po spacerze i pomidorowej, a na obiad będzie domowa pizza. Popołudniu czekają nas jeszcze zakupy i można się polecić. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#266 | |
Zakorzenienie
|
Adatka....nie bede znowu pisac ze Ci wspolczuje bo wiesz ze tak jest. Jestes dzielna i silna i dasz rade. Co do cukru...ja tez zawsze slodzilam i kawe i herbate ale rok temu sobie postanowilam ze musze ograniczyc i teraz nie wyobrazam sobie puc slodką kawę. Ty tez sie przyzwyczaisz. A jak nie to kup sobie jakis slodzik albo ksyliyol- jesli mozesz. Ja mam ksylitol w razie w w szafce 😉
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Cytat:
Chyba bym nie wytrzymala w tak napalonym domu. Ja to bym mogla miec non stop otwarte okna Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#267 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
ja juz po porannym ogarnianiu bo maz wczoraj zrobil taki syf..ciuchy robocze, do noszenia wszystko na krzesla..na podloge bo ciezko do szafy schowac ![]() ![]() Wczoraj pisała mi znajoma, od ktorej odkupilam ten wór ciuchow itp, ze ma kolejny karton 68-74 .. trampki jakies fajne itp .. grzecznie odmowilam bo ... nie mam tego gdzie narazie dac ! a to do odkupienia to tymbardziej ..musze skupiac sie na tu i teraz a potem bede zamieniac garderobe .. a te ciuszki to chyba na biezaco bede sprzedawac bo sie nie odkopiemy a do drugiego no coz .. bedzie sie na nowo zbierac - zostawie tylko najfajniejsze uniwersalne rzeczy .. bo jak to pomiescic w jednym pokoju 9m ja,maz i dziecko ... a mam jeszcze dostac te maluszkie ciuszki na 56-62 wiec to schowam do komody .. juz te na 68 mam gdzies w łozku skitrane u mamy .. chyba mnie by wywalila z kolejnym kartonem powiedzialam jej, ze jak chce, niech sprzeda bo ja narazie tego nie wezne, powiedziala, ze schowa - nie wiem moze byla zawiedziona no ale jak zalezy jej na pieniazkach to musi sprzedac bo ja te ciuchy moge wziasc dopiero jak moj maly bedzie wyrastal z tych co ma .. a 68 to moze nawet do pol roku nosic .. aha i bede sie znia widziala na roczku i powiedziala, ze ma dla mnie jakis maly kocyk - tej jej napisalam, ze kupilam juz bambusowy i jeden szyje i jeden mam jeszcze jakis schowany od kolezanki ale taki polarowy .. a ona pewnie chce mi go "sprzedac" i co ? a nie chce byc nie mila, co innego jak ktos Ci daje to sie nie gardzi ale jak mam cos odkupic to wiecie, chce cos co mi sie podoba, kazdy ma swoj gust, jak ja nad wzorami kocykow tyle mysle, te jej ciuchy co odkupilam pierwsze tez przebieralam .. nie brałam wszystkiego co popadnie .. wiec co mam jej powiedziec .. jak mi sie ten kocyk nie spodoba, a ona bedzie chciala mi go sprzedac .. a jak powiem, ze juz mam a ona powie, ze za darmo to tez tak glupio .. eh sobotnie rozterki ![]() juz mialam jedna kolezanke ktora dawala mi ciuchy na roczne dzieci .. jeszcze w ciazy nie bylam .. i dla chlopca i dla dziewczynki .. wzielam ale te ciuchy dalam komus innemu .. biedniejszym bo gdzie ja mam trzymac ciuchy na roczne dziecko .. a jak mowilam, ze nie mam gdzie dac bo jestesmy na malym metrazu z moja mama a ona ma dom 200 metrow z piwnica to niech je rpzetrzyma a ona, ze jej piwnice zalewa i ze se mam miejsce skombinowac ![]() ![]() ![]() ![]() eh rozterki sobotnie nr 2 tak przy sprzataniu mnie naszło na elaborat ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no napisala, ze "ma dla mnie maly kocyk" .. eh zobaczymy jak to rozegram ![]() rozterki kobiety w ciazy olaboga |
|
![]() ![]() |
![]() |
#270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:04.