![]() |
#241 |
Raczkowanie
|
Dot.: Przedłużyłam wczoraj włosy, ale.......
Generalnie wydaje mi sie ze ringi były mocno zacisniete, bo spac nie moglam ze 3 dni i głowa mnie bolała, tylko moze rzeczywiscie byly za nisko wsadzone włosy, albo czytalam gdzieś ze tak wyłażą, jak sie doczepia ciete z taśmy, a nie z orginalnie zrobiona łuską keratynową. Najgorsze ze zapoznawalam sie z opiniami na różnych forach wczesniej i robilam wlosy u jednej z dziewczyn ktora jest była polecana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#242 |
Raczkowanie
|
Dot.: Przedłużanie włosów :(
Slyszalam o tym przedluzaniu na tasmie ciekawa metoda ale ( klipss on to calkiem co innego mi sie zdaje to take klipsy na zatrzaski ale to chyba nie spelnia dobrze swoich funkcji ???) Widzialam w ogloszeniach ze jakas dziewczyna przedluza wlosy ta metoda chyba w Krakowie z tego co pamietam nazywala ta metode na tasmie METODA CHINSKA cos w tym rodzaju juz nie pamietam dokladnie
![]() Dolaczam fotki metoda na tasmie
#243 |
Raczkowanie
|
A tutaj druga metoda nazywana tzw.metoda brazylijska
#244 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#245 |
Zadomowienie
|
no ringi to lipa.... dokladnie mowie tez o wypadaniu pojedynczych pasemek. JA MAM TYAK SAMO JAK NATANIELA WLOSY, TYLKO ZAMAIST RINGOW TA OBWODKA JEST ZAPLECIONA i super sie czuje, bo zadnego ciagniecia, nic
moja fryzjerka mowi, ze ringi i owszem to sie robilo, ale w cywilizowanych krajach 15 lat temu. a wiadomo - Polska... ringi moze robic każda panna, ktora kupi na allegro pase ringow wlosy i takie tam. to tak samo jak z tipsami, teraz pełno tego g**wna... ja nie polecam ringow i koniec i kropka głowa boli, pasemka czasem wystją, jak zawieje, lepiej nie mowic, no i odzywek nie mozna klasc przy samej skorze glowy ja nigdy nie doczekalam do ponownego "podciagniecia" bo wlsosy albo z ringami wylazily cale, albo sie moje cebulki nadrywały albo wychodzily wlosy z pasemek... TRAGEDIA!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#246 | |
Zadomowienie
|
Dot.: przedłużanie - wasze doświadczenia
Cytat:
RÓB NA TAŚMIE, JA MAM JEST SUUUUPER!!!!! NAJLEPSZA Z METOD W POLSCE. TYLKO ZALEZY ILE CIE TA PANI SKASUJE.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#247 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Nataniela to FRYZJERKA Z ALLEGRO ![]() W TYM WATKU PODALA TEZ NIBY SWOJE ZDJECIE http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=87140&page=5 , ALE CALKIEM INNE NIZ POWYZEJ KURDE, PRZEZ INTERNET NIE MOZNA NIKOMU UFAC, NIBY DOBRZE RADZI, ALE TAK NAPRAWDE ROBI SOBIE KRYPTOREKLAME.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#248 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() W TYM WATKU PODALA TEZ NIBY SWOJE ZDJECIE http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=1#post1942045 , ALE CALKIEM INNE NIZ POWYZEJ KURDE, PRZEZ INTERNET NIE MOZNA NIKOMU UFAC, NIBY DOBRZE RADZI, ALE TAK NAPRAWDE ROBI SOBIE KRYPTOREKLAME.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2006-05
|
yyy... ta meotda brazylisjak ma okropnie długie i grube łączenia :/ na kilometr widac chyba 5centymetrowe wiąania..
eee mi sie ta metoda nie podoba.. to jak sredniej grubosci warkocz... wogóle młe i dyskretne to nie jest.. od razu pewnie idealnie czuc splot.. ja tam polecam microRing ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#250 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
tak... cha*stwo
![]() |
#251 |
Raczkowanie
|
anastazjoo możesz mi przesłać namiar na tą fryzjerkę?
|
![]() ![]() |
![]() |
#252 |
Raczkowanie
|
anastazjoo mozesz przesłać mi namiar na tę fryzjerkę? monica22@op.pl
|
![]() ![]() |
![]() |
#253 |
Raczkowanie
|
macie namiary do tej dziewczyny z Lublina?podeślijcie plis monica22@ op.pl
|
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Przyczajenie
|
czesc dziewczyny ja tez mialam wloski doczepione micro ringami i nie narzekam owszem fyyzura utrzymala sie do 3 miechow pewnie ze stracilam moze z 6 pasemewk i wlosy sie wyczesywaly ale to chyba normalne biorac pod uwage to iz przeciez nie rosna od cebulki jakby nie bylo to wlos martwy doczepiony metalowa obraczka wiecie co ostatnio wpadlam na pomysl z kolezanka zeby przedluzyc sobie wlosy kawalkami wlosow na tasmie doczepiajac je co pol centymetra ringiem i efekt jest za...isty ! pewnie nie beda sie az tak wyczesywac i ponosze dluzej niz 3 miesiace koszta przedluzenia ograniczylam do minimum poniewaz zakupilam tylko wlosy 60 cm i tulejki koszt to 350 zl a reszta po kolezensku ja kumpeli ona mnie przedluzyla ale jesli nie macie o tym zielonego pojecia radze zrobcie sobie wloski u kogos z doswiadczeniem bo ja akurat jestem fryzjerka i kolezanka tez wiec mamy jako takie pojecie o wlosach. pozdrawiam was wszystkie papa
|
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
SPAMER
|
po1 fryzjerka jest dziewczyna, która ma te strone allegro i która mi robiła włosy, a nie ja
po2 ja mam rude wlosy (wklejalam foty swoje raz na forum), a te małe zdjęcie którego link wkleiłaś wzięłam z jej strony jak miała inna aukcje żeby pokazac jak to z bliska wygląda i nic nie pisałam że to autentyczne foto moich włosów.. więc prosze bez insynuacji! a co do wiarygodności efektow tej dziewczyny to nie musisz wierzyc mi i czytac co pisze tylko napisz do tych wszystkich pan z allegro ktorych foty tam są i popytaj o efekt to ci napiszą tak jak ja, że ona robi super i zachwalą, że włosy sie trzymaja, że tanio i solidnie... tylko potem jak dostaniesz taka odpowiedz od nich lub wyslą Ci one swoje foty, aby pokazac efekty to nie pisz na forum, że one wszystkie to są fryzjerkami z allegro i same siebie polecaja, OK? :/ bo serio troche głupio wyszło.. bo to, że ktos robił włosy u kogoś kto ogłasza sie w internecie i z jego strony wziął fotki, aby wam pokazac efekt (bo nie każdy szuka porad na aukcja itp. a tylko na forum) to nie znaczy, że jest oszustem! i w tym momencie obrażasz tamtą dziewczyne co ma strone na allegro sugerując, że ona może nie robic wcale dobrze włosów (mimo oryginalnych prywatnych zdjęć po wykonaniu zabiegu przez siebie) tyko zachwala swój zabieg na aukcji na wyrost, aby zyskac klientki i teraz serio mogłas jej opienie zepsuc, że beda kleintki miały opory przed wykonaniem usługi u niej... pozdrawiam wszystkie dziewczyny na forum które są bardziej powściągiwe a ty anastazjo zanim nastepnym razem rzucisz jakieś niesprawdzone hasło (ja jestem wogóle z innego miasta niz ona!!) to sie zastanów, bo nie miałaś żadnych argumentów, aby napisac takie cos że ja tzn ONA robi sobie reklame.. ona okazała sie zaj****ie symatyczna dlatego jej tak bronię.. i mysle, że laski, które wykonywały u niej zabieg i tak będa ja zachwalac jak ja, bo dobrze wykonuje przedłużanie!! ![]() ![]() ps a ze mną możesz sie spotkac prywatnie i zobaczysz moje włosy ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#256 |
SPAMER
|
aaaaa i jeszcze jedno kobieto.. zdjęcia powyżej wyraznie jest napisane że sa to zdjęcia z aukcji tej dziewcznyny, ż3 są to zdjęcia laski z Chojnowa a nie moje! a ty wypisujesz głupoty tutaj jakieś! na mnie i na nia! ze ja niby ejstem fryzjerka, że ja niby inne znowu swoje zdjęcia wklejam jak te na górze pisze słowo w słowo sa innej laski :/ wrrrr.... az nie ma słów!
|
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
SPAMER
|
hej!
w innym wątku wyjasniłam wszystko dokładnie po1 nie jestem fryzjerką tylko dziewczyna z allegro nia jest, ta ktora ogłasza sie na aukcji po2 mam swoje rude włosy, a zdjęcie to inne które sugerujesz, że jest niby moje, a ma inny kolor, jest wyrąznie napsiane, że tak wygląda metoda, a nie że wklejam na firum swoje prywatne zdjęcie jak to wygląda..;/ pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
Zadomowienie
|
winny sie tłumaczy, DZIEWCZYNY UWAGA NA OSZUSTKI!!!! JAK WSZYSTKIE INNE DZIEWCZYNY PISZĄ, ŻE COŚ JEST LIPA, A TYLKO 1 SIE UPIERA ŻE JEST ŚWIETNE, NO TO WIADOMO O CO CHODZI...
|
![]() ![]() |
![]() |
#259 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
winny sie tłumaczy, DZIEWCZYNY UWAGA NA OSZUSTKI!!!! POCZYTAJCIE SOBIE ZACHWALANIA TEJ PANI I WSYZTSKO BEDZIE JASNE! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#260 |
SPAMER
|
ta dziewczyna o która Ci prawdopodobnie chodzi jest z LUBINA, a nie Lublina
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
SPAMER
|
jak ktos jest zadowolony to będzie chwalił sympatyczna i dobrze robiąca dziewczynę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
SPAMER
|
wiele dziewczyn pisało o wielu metodach, że są super, więc chyba normalne, że znajda się takie jak ja ktore akurat miały szczęście miec dobrze zrobione włosy tą metodą microRing i będą te metode chwailić.. a moge jak chcesz znaleśc Ci kilka cytatów z tego i innego forum jak dziewczyny chwala metodę tulejek.. nie jestem jedyna, wiem bo czytałam calutkie forum i znajda sie takie co też uważaja jak ja i mając tak robione włosy są zadowolone.. o ile im ktoś zrobi porządnie
![]() i nie mam zamiaru sie wiecej tlumaczyc, znalazlas emat na forum nie związany z tym o czym tu sie pisze i teraz jakies przekomarzanie wyszło z tego :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Rozeznanie
|
Mam pytanko do wizażanek z Olsztyna...znacie może jakaś osobe godna polecenia, która robi włoski prywatnie i przy tym nie bieże dużo ??? Strasznie się nakreciłam na to przedłużanie
![]()
i can fly but I want his wings... i can love but I need his heart... my angel gabriel http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008071900400430.png ![]() nasz aniołek 22.06.2009[*] ![]() Nasz kochany syneczek 12.12.2011 ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/0d1yyx8dra3yoqgo.png |
![]() ![]() |
![]() |
#264 |
Rozeznanie
|
.
i can fly but I want his wings... i can love but I need his heart... my angel gabriel http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008071900400430.png ![]() nasz aniołek 22.06.2009[*] ![]() Nasz kochany syneczek 12.12.2011 ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/0d1yyx8dra3yoqgo.png |
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Raczkowanie
|
Microrings moze nawet nie ktore osoby nie wiedza tez nie jest to dobra metoda poniewaz tak samo niszczy wlosy moze w mniejszym stopniu , tulejki przecinaja wlosy pod wplywem ciezaru wlosa i ucisku tulejki klientka moze tego nie widzi ,a fryzjerka wiadomo aby zarobic musi naklamac, widzialam u znajomej po sciagnieciu tulejki jak wlos byl wymeczony a kosmyk wlosa pod wplywem ciezaru wymeczony i porzecinany tuleki sa niesamowicie widoczne .
#266 |
Zakorzenienie
|
a jak jest z rozczesywaniem włosków?? czy te "obrączki" czy tulejki nie zahaczają o szczotkę czy poprostu nie da się czesać włosków od samej góry??
#267 |
Przyczajenie
|
Witam serdecznie!Czy mogłabym prosić Anastazje o namiary do dziewczyny która robiła Tobie przedłużanie włosów?Planuję przedłużyć włosy na swój ślub i bardzo byłabym wdzięczna za podanie kontaktu.Z góry dziękuję.
|
![]() ![]() |
![]() |
#268 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
ja wiem tylko jedno, z nie wolno za nic na swiecie na tulejki klasc ani odzywki I BRON BOZE JEDWABIU bo zsuną sie jak nic od razu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#269 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
SAMA SOBIE ROBI KRYPTOREKLAME!!!! U W A G A !!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#270 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:57.