![]() |
#241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcowe mamusie 2017 cz.VII PORODÓWKA
Paula masakra masz z tymi (@)(@) giganty dwa hehehe.
Tez bym w szoku zostala.. Ze pali..pewnie bym cos powiedziala..albo zostala w takim szoku..ze juz do końca wieczora nic..moze ma jakiegos "madrego" ktory kazal rzucac powoli :/ Ja sie musse zorientować czy u nas sa takie zajecia. Znajomy prowadzi ale 50 km od nas. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Zakorzenienie
|
Czesc. Co do papierosow......jak bylam ostatnio w szpitalu, laska 38 tc co chwile gdzies wychodzila. Okazalo sie ze papierosa. Jsk przechodzila to az smierdzialo od niej tymi fajkami. I jeszcze opowiadala jak ona o siebie dba i jak kocha jyz to dziecko. No masakra! A druga laska tez w 22 tc wychodzila ale mowila ze ona tylko max.2 fajki dziennie ale lekarz jej powiedzial ze moze palic bo ona paczke dziennie spalala......no i jeszcze tekst ze mozna lampke wina pic 😫 jej, jakie malo wyedukowane one są! I pomyslec ze jest masa takich kobiet 😕
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#243 |
Zakorzenienie
|
Dzis taka pogoda..nie znalazlam chętnych na basen..a maz na dzialce od 6 rano do wieczora bo od pon zaczynamy zbroic..cos za cos.. Nic..pojade znowu okolo 15 na dzialke..grill i o 18 do domu.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Monia porazka... Wypyskowalabym takim.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Zakorzenienie
|
Pannaanna no masakra z @@... jeden z większych koszmarów
![]() ![]() Jakby coś z dzieckiem było nie tak to bym sobie nr darowala że może to przez moje popalanie. Paliłam przed ciąża ale już jak planowaliśmy to rzuciłam więc to nie gadanie osoby która nie wie co to nałóg. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#245 |
Konto usunięte
|
Hej. U mnie mąż dziś do pracy musiał iść, więc siedzę sama w domu. Wróciłam właśnie z zakupów, wzięłam tylko chleb na dziś i jutro, bo jutro święto i wszystko zamknięte. A mąż jak skończy dziś pracę to już chleba nigdzie nie kupie.
Nie wiem jak można w ogóle palić papierosy... a w ciąży to już w ogóle. Jak ludzie mogą się truć na własne życzenie - chyba nigdy tego nie zrozumiem. No i poniedziałek - niestety muszę się rozdwoić z mężem i być w dwóch miejscach jednocześnie. Dam wam znać czy nam się udało. No chyba że robotnicy skończą kucie u nas wcześniej i nie będę musiała ich wypraszać bo muszę wyjść z domu. Mąż akurat jutro ma jakieś testy ważne w pracy i musi je odbyć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Zakorzenienie
|
Ja już od samego rana na nogach. Byłam na mszy za mojego ucznia. Miał w tym tygodniu wypadek, jest ciągle w śpiączce...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 | ||
Rozeznanie
|
Jesli chodzi o takie zajecia z plywania to z Córką zaczelismy chodzic jak miala 4 miesiace. Taki wiek jest minimalny wymagany na tych zajeciach. I wtedy wyszlo ze ma napiecie miesniowe. Wiec super ze zaczęliśmy tak szybko...
Jelonek - masakra... Biedny chłopak ;€ Pozostalo 6 dni... Pranie wstawilam. Musze tak ogarnac prania zeby Mezowi nie zostalo jak pojde do oracy i by wszystko mial. Mieliśmy jechac na wies, ale Mloda ledwo mowi od klimatyzacji i z nosa woda plynie... Nie wiemy co robic czy sie gdzies ruszać Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Zakorzenienie
|
Jelonek
![]() Ja mialam ciężko noc bo pobudka na sikens co chwila i paraliż tego spojenia z prawej strony i taki bol bioder..z lewej i z prawej..ze myslalam..ze pospie na siedzaco. Postanowilam troche ogarnac..moja mama pojechala na weekend do Brennej zaluje..ze sie nie wybralam z nia ale jutro komunia. Nie wiem jak tam wysiedze. Także zamiatam..leze..poscieram kurze..znowu poleze..moze do 13 ogarne troche takim zolwim .. 😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Sarenka no bo przeczytalam...do pracy i zawalu dostalam..prawie. 😂 Moj ma dalej czkawke...wasze tez? Chcialam do kina..ale krag leci tylko o 17 w cinema u mnie lub 15.40 w multi .nowy film..bylam wsciekla wczoraj i chcialo mi sie plakac..bo z mezem to jedynie tak na 20 .. A chcemy się wybrac jeszcze przed porodem..musimy wybrac cos innego eh Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez pannaanna_87 Czas edycji: 2017-06-03 o 09:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Konto usunięte
|
Też źle spałam dziś, biodra mnie bolały, a nawet przekręcanie się nie pomagało. Strasznie zmęczona się czuję dziś. Może to po tych zakupach w żłówim tempie, nie wiem, może ciepła pogoda.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Zakorzenienie
|
Kolejna mamusia na ip pojechala... Czekamy 💕😂💕
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Konto usunięte
|
O jejku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Zakorzenienie
|
Zostaje dziś w domu..tesciowa zapewnila im prowiant..koncza o 17 takze szybciej wiec moze przejedziemy sie z mezem na jakas kolacje..lub lody a pozniej kino..to może być nasza ostatnia randka w 2jke
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Wtajemniczenie
|
Ojej strasznie duzo tego 😞
![]() |
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
Co do papierosów ja rzuciłam po zrobieniu testu ciazowego....
Mój mąż 3 miesiace temu Tą kase lepiej wydać na małego ![]() Wysłane z mojego GT-N5110 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#255 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#256 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Zakorzenienie
|
My się z mężem dzielimy ja sprzątam on gotuje.
Poza tym on odkurza i myje podłogi ![]() Ciężko by mi było te nasze 60 metrów samej ogarnąć. .. W pierwszym trymestrze nic nie robiłam, sprzątanie trwało i trwało i meczylo strasznie Wysłane z mojego GT-N5110 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Migotek mnie też od papierosów mdlilo i ogólnie odrzuciło w ciąży ![]() Organizm sam wie co jest dla niego dobre ![]() Wysłane z mojego GT-N5110 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#258 |
Zakorzenienie
|
Tzn ja sobie musze ugotowac haha maz na dzialce dostal od tesciowej ale robie sobie warzywa z jajkiem i maslanka
![]() Nie jade dziś na dzialke wiec wstawilam pranie..bo przecież maz by nie mial w czym isc jutro na komunie 😂 Wlaczylam porody na ipli..jakoś to ogarnelam na tv i robie sobie seanse 😂💪💪💪 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Zakorzenienie
|
[1=e6a2c94443f966d5bdb1fa7 d483e1d75b7ed128e;7435877 6]Gratuluję mądrego wyboru
![]() ![]() Przyznam szczerze że niestety nie odczulismy z mezem przypływu gotowki po rzuceniu ![]() My byliśmy na japońskich pokazach ale jakoś mnie to nie jara a teraz pizza 😍😍 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#260 |
Konto usunięte
|
My też się dzielimy - tylko najtrudniej jak on jest w pracy. Zakupy robi maż od kiedy w ciążę zaszłam, ale obiady gotuję ja - bo siedzę w domu. Co do sprzątania - ja w zasadzie ogarniam całość domu. Choć nie powiem, ostatnio umył okna, pościerał podłogi.... tylko że mył te okna w najgorsze słońce i są meeeega smugi, ale ja nie mam sił by poprawić te okna. Choć mu mówiłam, żeby poczekał na chłodniejszy dzień. Ale wolę takie ze smugami niż takie brudne jak były. Ostanio nawet zmienił pościel jak mu kazałam, ale sam z siebie nic nie zrobi. Wszystko jest na pokazanie i proszenie. Sam z siebie nic.
Dziś gadałam z jedną z sióstr. Powiedziała mi że "ona miała taki poród (CC) to ja też taki będę mieć" - jak mnie denerwują takie teksty. Normalnie wkurza mnie to porównywanie jednej kobiety do drugiej. Przecież każda jest inna. ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Gdyby moi rodzice rzucili to jak obliczyłam byłoby tylko dla dwóch osób 500 zł jak nic w portfelu co miesiąc, ale oni jakoś nie chcą pozbyć się tej przyjemności. Edytowane przez e6a2c94443f966d5bdb1fa7d483e1d75b7ed128e Czas edycji: 2017-06-03 o 12:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
Ja odpoczywam bo o 4 rano mocne skurcze, aż wpadłam w panikę i w głowie : kurde nie załapie się na rzęsy ![]() A teraz odpadł mi czop i czuje lekkie skurcze 🙈🙉 boje sieeee Oby jeszcze 2 tyg wytrzymać |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Konto usunięte
|
My musimy poprać wszystko co możliwe do tej niedzieli - bo tydzień bez wody będzie. Nawet mi nie uszykował prania - jak prosiłam. Czasem to się zastanawiam po co ja mu piorę te ciuchy skoro potem czyste walają się po fotelach przez miesiąc od uprania. Bo tak ciężko włożyć do szafki.
Mam tylko nadzieje że nie urodzę do tego czasu. A mała ruchliwa jest dziś. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Zakorzenienie
|
Avilka to trzymamy kciukasy
![]() Ja dzisiaj rano miałam jeden silniejszy skurcz i... się wyciszylo Wysłane z mojego GT-N5110 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#266 |
Konto usunięte
|
Ja się boję że ja tych pierwszych skurczy w ogóle nie poczuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Zakorzenienie
|
No i juz becze..pierwszy oddcinek.. Najpierw sie wkurzylam na laske ktora rodzi naturalnie..ze nie chciala kontaktu skora do skory..tylko chce dziecko dostac czysciutkie.. :/ poplakakalam sie.. Jak tak można..ja tak bardzo bym chciala..a tego nie doświadcze.. Druga byla cc i te malenstwo tak placze...one potrzebuje mamy..nie wie co sie dzieje.. Chyba bede beczala ciagle przed i po... Nie chce oceniac tamtej ale ... Pomyslalam..ze to niesprawiedliwe😭 becze jak glupia..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
U nas w Irlandii by wogole stwierdzili ze żadne badania sa niepotrzebne. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Zakorzenienie
|
Najsmieszniejsze jest to..ze dali jej dziecko na brzuch..a ona sztywna..nawet nie chciala ja zlapac..bo brudna :/ wybuchlam placzem..i zaczelam na nia klnac.. 🙊😒
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Avilka ojjjj to moze cos sie dzieje ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Migotek eh wspolczuje Ci czasem z tym mezem...a siostr nie słuchaj... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Zakorzenienie
|
My grillujemy we 3. Sąsiad wyciagnął sprzęt do karaoke na podwórku i jęczy już 5 piosenkę
![]() W Porodach dobry był odcinek jak tatuś zestresowany wdychał gaz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:17.